FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - FC Arges 0-0 (!!!)

«1111213141517»
winner_00712.03.2006 23:11
Si mai e ceva.  

Azi nu mai au scuze ca cele de joi. Adica:  

1) Nu i-a injurat nimeni pana in min 85, deci nu au avut o presiune pe umeri.

2) Argesul nici nu a atacat, deci MM si Oly nu pot spune ca Steaua a avut noroc ca a facut egal.

3) Gazonul a fost impecabil desi a plouat continu. Trebuia doar sa joace pe jos.

Si acum astept Recursul Etapei sa vad ce zice MM ca sunt super nervos.

styu eu frate ce va spune vvntul aimpiedicat echipa spre o nua victorie m..e MM

NU MA IA IMPIEDICAT POLUAREA STRATULUI DE OZON ASTA E SIGUR

VaSsY12.03.2006 23:11

.....sa ne aratati si voi, sa ne aratati si voi, sa ne aratati si voi CA NE IUBITI ! Cam asa se termina unul din sloganele sitrigate des in peluza !!! Asta seara prin "daruire" ne-ati aratatca n iubiti si ca va pasa de noi !!! Olaroiu de ce ai refuzat conferinta de presa? ti-e frica de adevar? Daca nu poti face un lucru nu te apuca de el ( in cazul nostru GOLUL, ca s anul mai zic victoria ca deja cer prea mult)

Steaua clubul nostru drag, ce mult te iubim, la bine la rau, Steaua e clubul meu TOT MEREU !

man_AC12.03.2006 23:13
"ESTE EXCLUS CA Olaroiu SA PLECE IN DOI TREI ANI VAFI UN MARE ANTRENOR" aceasta declaratie aprtine lu' Jiji. voi ce spuneti STIMATI SUPORTERI?? :x

Sa isi inchipiu Becali ca au trecut cei 2-3 ani.. cu atat cred ca am imbatranit la astea 3 mecirui de acasa

winner_00712.03.2006 23:14
.....sa ne aratati si voi, sa ne aratati si voi, sa ne aratati si voi CA NE IUBITI ! Cam asa se termina unul din sloganele sitrigate des in peluza !!! Asta seara prin "daruire" ne-ati aratatca n iubiti si ca va pasa de noi !!! Olaroiu de ce ai refuzat conferinta de presa? ti-e frica de adevar? Daca nu poti face un lucru nu te apuca de el ( in cazul nostru GOLUL, ca s anul mai zic victoria ca deja cer prea mult)  

Steaua clubul nostru drag, ce mult te iubim, la bine la rau, Steaua e clubul meu TOT MEREU !

NEPARTICIPAREA LA CONFERINTA DE PRESA E DOVADA DE LIPSA DE PERSONALITATE SI RESPECT FATA DE NOI ,SUPORTERII,CARE STAM IN PLOAIE PENTRU EI SI OLA-ROIU CE FACE? CE FACE? REFUZA CONFERINTA ASTA E MA INCHID IN CAMERA SI FAC RUGACIUNI CA SA FIE DAT AFARA OLA-ROIU

stephitza12.03.2006 23:14
si normal acum Steaua e pe locul 2 din cauza golaverajului.......ZBOAAARAA OLII asa CUM LE-AI ZIS TU STELISHTILOR S ZBOARE MINGILE..ZBOOOOORI NEPROFESIONISTULE!!
becalii12.03.2006 23:14
O INTREBARE PENTRU STELISTI ADEVARATI:

1)CINE DRAQ MAI CRED CA NE CALIFICAM CU OLA-ROIU PE BANCA

2)MAI CREDETI IN CASTIGAREA CAMPIONATULUI CU ACEST"ANTRENOR"

frate nu-i bine sa copii intrbarile altora te rog fii mai atent.
Ciupacabra12.03.2006 23:14

partea cea mai grava e ca nici jucatorii nu il mai vor pe ola-ROIU . spun ei ca fac antrenamente prea tacticizate si prea plictisitoare , nu mai au aceeasi libertate din vremea lui Protasov , iar la meciuri nu mai au aceeasi pofta de joc . Asta am citit pe GSP ieri . E de rau daca nu pleaca asta de la echipa :((

winner_00712.03.2006 23:15

SCUZE N-AM FOST ATENT PREA NERVOS ORICUM ASTA INSEAMNA CA GANDIM LA FEL

VaSsY12.03.2006 23:18

Cati dintre cei care au vazut meciul la televizor au vazut vreun dribling al uni stelsit in meciu de azi????? ( zi de cei de la TV ca din peluza se vede mai prost sau din tribuna !)

becalii12.03.2006 23:20

SCUZE N-AM FOST ATENT PREA NERVOS ORICUM ASTA INSEAMNA CA GANDIM LA FEL

iti accept scuzele, cu toti suntem nrvosi din cauza acestui rahat CU OCHI OLITA-ROIU :P:P:P:P:P
piemont12.03.2006 23:20
Si mai e ceva.  

2) Argesul nici nu a atacat, deci MM si Oly nu pot spune ca Steaua a avut noroc ca a facut egal.

3) Gazonul a fost impecabil desi a plouat continu. Trebuia doar sa joace pe jos.

O SA ZICA CA A FOST HOROSCOPUL DE VINA!

Florin200412.03.2006 23:22
Poate ajungem la 11m cu spaniolii joi alta sansa nu vad.Gol sigur nu se duce sa dea incapabilul asta.

Pai nu ca acolo unde trebuie sa jucam la egal nu-i mai iese si sigur ne baga spaniolii 2-3 boabe. Singurul lucru care a mers bine cu el a fost apararea....poate da domnu ca joi sa ne calificam noi dupa un meci urat si extrem de norocos al nostru in care am jucat f. slab. Ar fi ideal de schimbat Olaroiu dupa meciul ala.

becalii12.03.2006 23:23
Si mai e ceva.  

O SA ZICA CA A FOST HOROSCOPUL DE VINA!

ce sa ne asteptam de la un MM lingau de ciobani BHHHHEEEE
man_AC12.03.2006 23:28
Poate ajungem la 11m cu spaniolii joi alta sansa nu vad.Gol sigur nu se duce sa dea incapabilul asta.

Pai nu ca acolo unde trebuie sa jucam la egal nu-i mai iese si sigur ne baga spaniolii 2-3 boabe. Singurul lucru care a mers bine cu el a fost apararea....poate da domnu ca joi sa ne calificam noi dupa un meci urat si extrem de norocos al nostru in care am jucat f. slab. Ar fi ideal de schimbat Olaroiu dupa meciul ala.

La ce moral au acum jucatorii cred ca ar trebui sa ne riscam schimband antrenorul pana la meciul de joi.

alex ripper12.03.2006 23:28

un meci exceptional,foarte bine gandti tactic...sansa a facut sa nu pierdem acest meci

KroNos^12.03.2006 23:31
un meci exceptional,foarte bine gandti tactic...sansa a facut sa nu pierdem acest meci

:lol: :lol: :lol: E bine ca macar mai avem Forza sa facem haz de necaz!!! Tare mesajul!!! :lol: :lol: :lol:

helena_steaua12.03.2006 23:31

Olaroiu CAT CREZI CA NOI VOM MAI SUPORTA???????????????????????SUNTEM OAMENI CE DRAQ....AVEM SI NOI O INIMA,O INIMA ROS ALBASTRA...PLEACA ACUM CAT MAI AI TIMP...

KroNos^12.03.2006 23:33

Scuza perfecta pentru azi: Le-a intrat soarele in ochi. :lol: :lol:

bireescu_alin12.03.2006 23:34

Ori faci misto ori esti pe langa sportu asta.

aia or centrat contra vantului tot meciu da tot nu s-au oprit ca si Romania cu slovenia sute de centrari la adversari sau la nimereala.

winner_00712.03.2006 23:34

a inceput recursul etapei noul forum in legatura cu meciul cu Betis e inutil cum sa ne gandim la Betis cand ne chinuim cu argesul

VaSsY12.03.2006 23:45

STIU CE TREBUIE Stelei PE LIA mANOLIU :: Am stat putin si m-am gandit, de ce in Ghencea juca bine si pe lia nu? Si am ajuns la o concluzie : LIPSESTE NOROIUL FRTATILOR !!! nu poate juca pe un teren cu iarba...cand ereu obisnuiti cu terenurile de mineri !!! de in 15 minute nu se mai cunoasteau intre ei de negri !!!

AlexandruSteaua8312.03.2006 23:47

Un lucru e cert: tre sa plece olitza-oiu. Sa fim seriosi... nu numai ca nu au marcat de 3 meciuri, dar in aceste ultime 3 meciuri am vazut (in total) mai putine ocazii de gol decat intr-unul singur de-al lui Protasov. Cand a venit Olaroiu am spus ca nu ma grabesc sa il judec dupa ce a facut mandatul trecut la Steaua... ca poate s-o fi invatat minte omu si va juca fotbal echipa. Ultimele rezultate ma fac sa ma trag de par de nervi. In meciul de azi dupa primele 25 de min am spus ca si de ar fi sa joace 3 zile ai nostri tot nu vor da gol si asa a fost. Am spus si ca nu tre sa fie rau ca va juca defensiv echipa... nu conteaza spectacolul cat rezultatele... si aici nu a punctat la nici un capitol marlanul asta. spectacol nu face nici cat o ceapa degerata iar de rezultate ce sa mai vorbesc?...

de da Dumnezeu sa plece nu il vreau nici pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]. Ca jucator si simbol al Stelei, va avea respectul meu neconditionat, dar sunt sceptic in ceea ce priveste abilitatile sale de antrenor. si in locul lui nu as risca sa devin din idol un om fluierat pe strada oricum. rau e ca nu poate sa vina Zenga... sau poate? ar fi extraordinar :roll:

JohnnyG12.03.2006 23:49

Sper sa nu ratam meciu cu Betis si sper ca asta sa fie ultimu examen pt Oli. Esti repetent Oli, marsh in divizia B unde ti-e locu. Tu ai vazut meciuri din UEFA doar la TV.[/img]

piemont12.03.2006 23:54
STIU CE TREBUIE Stelei PE LIA mANOLIU :: Am stat putin si m-am gandit, de ce in Ghencea juca bine si pe lia nu? Si am ajuns la o concluzie : LIPSESTE NOROIUL FRTATILOR !!! nu poate juca pe un teren cu iarba...cand ereu obisnuiti cu terenurile de mineri !!! de in 15 minute nu se mai cunoasteau intre ei de negri !!!

ce noroi?..de asta este destul...ca numa de asta e in creierul lui MISTER...!

ghitabuta12.03.2006 23:55
Unde e Protasov , unde e vointa , unde e aceea sclipire va spun eu unde  a fost luata odata cu jocul ofensiv.ola-ROIU CU SISTEMUL LUI STUPID SI DE PRUDENTA FATA DE ORICE ECHIPA(NU CUMVA SA IA GOL CA-L CEARTA PATRONUL),INTELEG SA FI PRUDENT CU Betis DAR CU ARGESUL NU CUMVA TE BUCURI DE ACEST REZULTAT

ASTA E CRED CA OLA-ROIU O SA INCERCE SA FACA JOC NUL CU TOATE ECHIPELE CEEA CE NE VA FACE UN FEL DE Vaslui.RUSINE

Unde e Protasov?

este la dnepr care bate cu 4-0 in vreme ce Olaroiu face varza o echipa atat de valoroasa si de frumoasa . Steaua -Herenveen 0-1

Steaua -betis0-0

Steaua-Arges 0-0

nu imi vine sa cred

«1111213141517»