S-a terminat 0-0. Olaroiu a picat 2 din cele 3 teste. Sa nu il pice si pe al treilea....
S-a terminat 0-0. Olaroiu a picat 2 din cele 3 teste. Sa nu il pice si pe al treilea....
Mai bine sa nu-i dam sansa sa-l dea si pe al treilea !!!!
sper sa fie stadionul ,gol adica numai stelistii adevarati ,cu vremea asta oricum e sacrificiu sa mergi pe stadion
au fost numai stelisti adevarati si cu toate astea la final se auzea un cor de fluieraturi la adresa jocului sa spun si a lui Olaroiu de parca era stadionul plin... Nu mai subliniez faptul ca scandarile numelui "Oleg Protasov" au completat un adevar: Olaroiu pleca de la Steaua ca esti varza cu carnati...
Unde e Protasov , unde e vointa , unde e aceea sclipire va spun eu unde a fost luata odata cu jocul ofensiv.ola-ROIU CU SISTEMUL LUI STUPID SI DE PRUDENTA FATA DE ORICE ECHIPA(NU CUMVA SA IA GOL CA-L CEARTA PATRONUL),INTELEG SA FI PRUDENT CU Betis DAR CU ARGESUL NU CUMVA TE BUCURI DE ACEST REZULTAT
ASTA E CRED CA OLA-ROIU O SA INCERCE SA FACA JOC NUL CU TOATE ECHIPELE CEEA CE NE VA FACE UN FEL DE Vaslui.RUSINE
acum ce scuze ii mai cautam? a fost ploaia de vina nu?moralul baietzilor este aproape de 0 si nu vad bine returul cu Betis.... dupa un joc modest ca asta ... ce pretentii poti sa mai ai?
am ratat revenirea p primul loc...e incredibil cat d slab poate sa-i asheze in teren Olaroiu...a stricat toata echipa asta...SA PLECE!!!
bai baiatule du te unde vrei tu, bai Oli n ai fata de Steaua, bai nesimtitule iar n a jucat echipa nimic cu tine antrenor
mai bine joaca singura decit cu tine
ce trebuie sa facem sa plece antrenorul 24 din 24?
lasa ne frate ca avem treaba
nici o idee de joc, nimic, decit centrari
du te bai baiatule ca noi avem treba
chiar nu ai bun simt sa pleci singur?
trebuie sa te dam noi afara, cind o sa ne distrugi?
AFARA,AFARA , AFARA DIN Ghencea
Suntem cea mai proasta echipa din toata divizia A !!! Cu durere in suflet trebuie sa afirm ca echipa cu Olaroiu nu are nici o sansa ! Argesul au stat 90 min in aparare iar Steaua nu a fost in stare sa dea o centrare calumea sau sa aiba vreo ocazie concreta de gol ! 2 suturi ale lui Bostina sunt cele 2 suturi pe poarta din tot meciul !! Steaua nu mai alearga cu acceiasi daruire ca inaite, nu mai pun suflet pentru echipa...zici ca au pietre in buzunare !!! OLY OLY OLY LAsA-NE LAsA-NE ! Sincer va spun...Steaua fara anrenor joaca mai bine !!
DAKA JUCAM FARA OLA-ROIU ERA MAI BINE (NU-I MAI SPUNETI Oli CA E CA SI CUM L-AM ALINTA SPUNETI OLA-ROIU POATE CITESTE ACESTE FORUMURI SI POATE INTELEGE CA TREBUIE SA PLECE IN Ghencea)
Un meci urat pe o vreme urata, nu stiu la ce va asteptati voi, insa eu eram aprope convins ca va iesi asa, atacul lui Oli nu a reusit sa strapunga apararea lui Cartu, practic tot meciul sa desfasurat in jumatatea lor,dominanta aproape totala, cornere cat in trei meciuri, insa nici un gol, inca odata s-a dovedit ca Steaua are probleme cu formatiile care se apara bine.
tind sa cred ca nici jucatorii nu-l mai vor antrenor p Olaroiu...drept dovada acea intalnire in secret a jucatorilor in ziua d vineri...AFARA CU EL!!!GATA cu atata tolerantza...Becali unde eshti???lasa prietenia si fa ce vor aprox. 5 mil. d suporteri
(
sa plece !!!!!!!!!!!!
nu am vazut mai mult de 4,5 pase pe jos...toate mingiile sunt puse la bataie in careu...
INCREDIBIL !!!! OLARIOU trebuie demis URGENT !!!!!!!
S-a terminat. TOT 0-0 !! :evil: :evil:
Ce am vazut ?
O echipa super-prudenta, care n-a fortat pana in minutul 60, cand am avut aproximativ 15 minute de dominare totala, dar n-am inscris. Dupa asta, ne-am pierdut. Joc haotic, centrari dupa centrari, respinse una dupa alta fara mari probleme. E adevarat, Argesul a jucat super-defensiv si are o organizare fantastica. Dar asta nu e o scuza. De scuze precum "Mai bine jucam in Ghencea", etc, suntem SATUI !
Jucatorii :
Carlos : mai-mai ca ne puteam lipsi de el, la cat a atacat Argesul.
Petre : a jucat bine in general dar n-a rupt gura targului.
Radoi, Ghionea, Baciu : bunicel, bun, bun.
Bostina : bun. Unul dintre FOARTE putinii care s-au zbatut sa faca ceva in atac. Din pacate n-a fost ajutat suficient.
Cristocea : dupa intrarea sa Steaua a crescut vizibil. De ce mama dracului am inceput cu Lovin, doar mare antrenor "24/24" stie.
Iacob : ca de obicei. S-a zbatut mult, n-a reusit insa mare lucru.
Nicolita : slab. De la o vreme incoace umbla cu piscina la el, cade mereu in loc sa se bata pt minge.
Dica : NOTA 2 e mare pentru ce-a facut. Adica NIMIC, zero barat. Lent, greoi, fara idei, fara ambitie.
Ogararu : m-a dezamagit din pacate. A vrut, s-a zbatut mult, dar precizia executiilor a suferit.
Restul nici nu merita mentionat.
PS : Domnule Olaroiu, nu stiu ce faceti dumneavoastra in alea 24 de ore pe zi, cat sunteti antrenor. Dar un lucru e clar : NU MERGE. Poate ca pe tabla sau pe laptop schemele dumneavoastra ies frumos, adversarul e depasit, Nicolita nu cade fara motiv iar Bostina nu rateaza un voleu simplu. Dar pe teren, realitatea e complet alta.
Faceti ceva, cat mai este timp. Suntem deja in ceasul al unsprezecelea.. Altfel lasati locul altcuiva.
Dl.Olaroiu stiu ca sigur cititi aceste mesaje. Solutia in meciul de azi nu a fost 6 atacanti si nu cred ca asta ne-a nemultumit pe noi...ca nu joci cu atacanti...ci doar ca nu joci ofensiv...UNDE ESTE PRESSINGUL? iar jucand ofensiv nu ai nevoie de 100 de mii de atacanti care joaca la Steaua doar pentru bani cred...UNDE ESTE DARUIRE? Ai nevoie de iesit cu pase din aparare, pressing, centrari pe om ( azi nu a fost niciuna ), cornele se bat spre interior nu spre exterior..ca atacam poarta !!! Vad ca multi dintre noi suporteri stim mai multe despre fotbal decat tine..CU PARERE De RAU : LA REvEDEre 1
Nui nimic....rezultatul e exceptional in ideea ca ne-au lipsit Paraschiv si Goian... :evil:
Nu uitati ca pentru Olaroiu e un rezultat bun...EL A JUCAT IN DEPLASARE ca doar e teren neutru. Bai fratilor eu daca eram in locul lui si auzeam de 2 meciuri ca toata lumea imi zice ca joc superdefensiv dadeam naibii ordin in meciul asta sa-i atacam in valuri ca echipa joaca singura bine daca nu e tinuta in frau de tacticile lui bolnave.Zenga a dat semne ca vrea inapoi la Steaua, Grigoras e intr-adevar un antrenor care merita o sansa...Ola-ROIU a primit deja prea multe in 2 mandate. Vrem echipa noastra ofensiva cu pofta de joc inapoi. Nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa jucam la Sevilla 1-10-0-0 cu fricosul asta care crede ca obiectivul meciului de fotbal e sa nu primesti gol. Gata nu mai zic nimic ca mor de nervi.
OLA-ROIU SPER SA PLECE CAT MAI CURAND.CRED CA MAI BINE JUCA ECHIPA CU FEMEIA DE SERVICIU SI IA STIA MAI MULT FOTBAL
PS:DOMNULE Becali PUNETI PICIORUL IN PRAG SI PUNETIL MAINE PE [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ANTRENOR
FORZA Steaua!stelist pana la moarte
Fratilor eu nu mai suport atata prostie... L-au fluierat iarasi suporterii la final si mai grav este ca l-au fluierat suporterii adevarati pentru ca practic ei erau in proportie de 90% la meci...
Avem o rusine de antrenor, viitorul suna sumbru...
Eu l-as pune si pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] antrenor pentru ca sigur vom juca altceva... vreau sa vad fotbal...
Cat mai trebuie sa il suportam pe Olaroiu?
Cate esecuri mai trebuie sa infruntam ?
De cate ori trebuie sa lasam capul plecat?
DE CE OLAROIULE......DE CE ??????
Chiar nu iti e rusine? Chiar nu vezi ca nu ai stofa de Steaua , nu ai obraz de echipa asta minunata si mai presus de toate nu oricine poate antrena Steaua....
Daca ai avea catusi de putina maturitate in gandire ti-ai da seama ca NU POTI !!!!!
In numele a mii si mii de suporteri....LASA-NE !!!
LASA-NE cat inca mai putem repara!!!
LASA-NE cat mai avem puterea sa ridicam privirea si sa privim inainte
LASA-NE cat inca mai putem spera
PLEACA !!!! PLEACAAA !!!!PLEACAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!
santa sigura de inbogatire:pariativa toata averea pe scor nul la jocurile cu ola-roiu pe banca (succes garantat)
"ESTE EXCLUS CA Olaroiu SA PLECE IN DOI TREI ANI VAFI UN MARE ANTRENOR" aceasta declaratie aprtine lu' Jiji. voi ce spuneti STIMATI SUPORTERI?? :x
mare antrenor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!unde in divizia c si pun pariu ca si acolo ar fi prudent sa nu ia gol
suntem iar pe locul doi!!!!11de fapt nu e locul preferat de Olaroiu?Iancu a avut mare dreptate cand a spus ca Olaroiu e de locul doi!!!!!!