FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - FC Arges 0-0 (!!!)

«11314151617»
Bogdan4Steaua13.03.2006 00:37
ati vazut ce a zis MM?  

Ca Seaua n-a castigat din cauza ca s-a aparat Argesul si din cauza vantului puternic. Incredibil ce ii ia apararea lui Olaroiu. MM nu mai reprezintzi nimic pentru mine, esti un nimeni.

MM nu are ce sa faca. Probabil ca si el il injura in gand pe Oli, dar functia pe care o ocupa nu ii permite sa aiba o alta atitudine. In plus, nu vrea sa creeze tensiune la echipa.

De asemenea, la cat de fascinat e Gigi de Oli, daca MM ia atitudine, s-ar putea sa fie dat afara instant. Voi cine ati vrea sa plece? Meme sau Oli? Cred ca raspunsul este cum nu se poate mai simplu.

winner_00713.03.2006 00:37

daka ramuri bat in geam,

si tu il tin cu oly

imi bag guma in el de neam

si emigrez in gongo

alex ripper13.03.2006 00:37

credeam ca ai fost...daca ai fi fost pe stadion,idignarea era si mai mare...de iti vine sa spargi ceva...si nu lesina,mai rezista

winner_00713.03.2006 00:38
credeam ca ai fost...daca ai fi fost pe stadion,idignarea era si mai mare...de iti vine sa spargi ceva...si nu lesina,mai rezista

mai eu ma duc dar n-am masina pentru ca n-am 18 ani inca deci........(parents depedent)

neagu25neaga13.03.2006 00:39

Gigi a zis ca "ola-roiu e un antrenor mare, daca nu e asa inseamna ca nu ma pricep la fotbal" se pare ca nu prea se pricepe la fotbal.si cu Nicolita ala ce tot se chinuie ca nu face nimic, i-au luat banii mintile, mai bine joaca cu oprita titular.

winner_00713.03.2006 00:40
Gigi a zis ca "ola-roiu e un antrenor mare, daca nu e asa inseamna ca nu ma pricep la fotbal" se pare ca nu prea se pricepe la fotbal.si cu Nicolita ala ce tot se chinuie ca nu face nimic, i-au luat banii mintile, mai bine joaca cu oprita titular.

imi pare rau de Nicolita o ia pe urmele lui Cristea se crede mare star asta e............ :cry: :cry: :cry:

piemont13.03.2006 00:41

cine suntem noi suporterii pt olaROIUL..pe laptopul lui..Suporterii nu exista!...

inima noastra, inima noastra va fi totdeauna va fi ros-albastra!

neagu25neaga13.03.2006 00:43

imi pare rau de Nicolita o ia pe urmele lui Cristea se crede mare star asta e............ :cry: :cry: :cry:

asa e i-au dat prea mult aripi si lui, saracu incearca el ceva da nu prea ii mai iese nimic.pacat

winner_00713.03.2006 00:44
cine suntem noi suporterii pt olaROIUL..pe laptopul lui..Suporterii nu exista!...

inima noastra, inima noastra va fi totdeauna va fi ros-albastra!

ma tem ca avem un atrenor kam stupid , agorant si care n-are habar de fotbal sincer ar trebui sa fiu solidar cu el ca a jucat la gloria buzau(echipa in divizi b) dar dupa ce-a facut FARA MILA

Criss13.03.2006 00:46

Steaua joaca prost, dar sa nu tot pomenim de Protasov, ca asta a plecat si ne-a lasat, in plusz a pierdut niste meciuri importante pe mana lui(rosemorg, Dinamo). Mi se pare ca jucatorii sunt ca in finalu de campionat de anul trecut cu Zenga, sper sa ne revenim, inca nu e nimic pierdut. O calificare la sevilia ne-ar ridica moralu si am fi in polposition si pentru campionat.

HAI Steaua!!!!

winner_00713.03.2006 00:47
Steaua joaca prost, dar sa nu tot pomenim de Protasov, ca asta a plecat si ne-a lasat, in plusz a pierdut niste meciuri importante pe mana lui(rosemorg, Dinamo). Mi se pare ca jucatorii sunt ca in finalu de campionat de anul trecut cu Zenga, sper sa ne revenim, inca nu e nimic pierdut. O calificare la sevilia ne-ar ridica moralu si am fi in polposition si pentru campionat.

HAI Steaua!!!!

o intrebare :esti dinamovist nu!cum draq sa crezi asa cva despre Protasov!RUSINE SA-TI FIE

KroNos^13.03.2006 00:48
Voi cine ati vrea sa plece? Meme sau Oli? Cred ca raspunsul este cum nu se poate mai simplu.

Normal ca Olaroiu vreau sa plece, dar MM prea a devenit sluga ideala a lui Gigi. Cand a venit la Steaua avea coloana vertebrala. Cand era la Ozelul chiar ma rugam sa vina la Steaua intr-o functie de conducere. Acum insa a devenit cel mai enervant om din conducere. Ce zice Gigi aia face, nu mai are personalitate deloc.

Tare mi-e frica ca Gigi sa nu ajunga ca Ceausescu. Adica sa fie inconjurat doar de pupincuristi care sa-i zica ca totul e frumos si bine si sa nu-i mai asculte pe suporteri deloc.

winner_00713.03.2006 00:49

Victorie Steaua

85% [ 138 ]

Egal

9% [ 15 ]

Victorie Arges

4% [ 8 ]

Total Votes : 161

nu stiu fratilor dar 85 +9+4=99 nu 100

neagu25neaga13.03.2006 00:50
Mi se pare ca jucatorii sunt ca in finalu de campionat de anul trecut cu Zenga....

pai inseamna ca echipei ii trebuie un soc ca sa-si revina nu??? socul cel mai bun cred ca ar fi [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]

piemont13.03.2006 00:54

stiu ca si Protasov a gresit in meciurile cu rosenborg..dar el nu stia echipa absolut deloc..in timp ce Olaroiu..e antrenor in Romania..de un car de ani..si chiar si in meciurile cu rosenborg si Dinamo..Steaua isi crea ocazii..juca cursiv..dar acum..defensiv..defensiv..defensiv..numa cu centrari ianlte de parca avem atacanti de 1,90. este incredibil cum Mister a jucat 3 meciuri acasa cu un singur varf!..ma intreb cum jucam in deplasare!

lasa-ne!

Criss13.03.2006 00:54

sa nu uitam ca pe Arges i-am batut greu si cu Protasov... cu lovitura libera a lui Dica, echipa e intr-un recul, da sigur ne revenim noi, si Betis e o echipa mult mai buna ca lens. Sa mai avem un pic de rabdare, poate trecem de pasa asta proasta...

ghitabuta13.03.2006 00:55

Imi cer scuze ca am sarit un pic calul sunt suparat nu o sa se mai intample .

merci la moderatori ca mi-au corectat mesaju.

piemont13.03.2006 00:58

fratilor!

ce e val ca valul trece si speranta moare ultima!..sa speram ca ne vom califica!

si la bine si la rau..voi fi stelist mereu!

winner_00713.03.2006 00:59
fratilor!

ce e val ca valul trece si speranta moare ultima!..sa speram ca ne vom califica!

si la bine si la rau..voi fi stelist mereu!

te cred frate si eu la fel dar ola-roiu ma indoiesc ca e stelist

Stryker13.03.2006 01:00
ati vazut ce a zis MM?  

Ca Seaua n-a castigat din cauza ca s-a aparat Argesul si din cauza vantului puternic. Incredibil ce ii ia apararea lui Olaroiu. MM nu mai reprezintzi nimic pentru mine, esti un nimeni.

Normal ca nu o sa-l invinovateasca pe Oli de "esecul" de ieri, ca doar nu vrea sa-l dea Jiji afara...

De asemenea, la cat de fascinat e Gigi de Oli, daca MM ia atitudine, s-ar putea sa fie dat afara instant. Voi cine ati vrea sa plece? Meme sau Oli? Cred ca raspunsul este cum nu se poate mai simplu.

Ce intrebare simpla! AMANDOI! Nici unul nu are si nici nu vor avea vreodata valoare de Steaua!

bireescu_alin13.03.2006 01:01

HAI Steaua!!!!

o intrebare :esti dinamovist nu!cum draq sa crezi asa cva despre Protasov!RUSINE SA-TI FIE

Dupa cum am zis si mai devreme astia is dinamovisti.

Incredibil ma.La ce meci se uita.Punctele astea o sa se vada mai incolo si aca ne trezim tarziu poate ia Poli Tim campionatu.

Criss13.03.2006 01:04

@ winnner_07

Nu sunt dinamovist, dar privesc, mai lucid lucrurile. Adica, nu spun la fiecare victorie ce buni suntem, si la fiecare semisec ce naspa e echipa, trebuie privit in ansamblu lucrurile, daca trecem de Betis eu cred, ca avem mari sanse sa ne revenim, si nu e un lucru chiar atat de greu.

Bogdan4Steaua13.03.2006 01:04
Victorie Steaua    

85%  [ 138 ]  

Egal    

9%  [ 15 ]  

Victorie Arges    

4%  [ 8 ]  

Total Votes : 161  

nu stiu fratilor dar 85 +9+4=99 nu 100

85+9+4=98. Diferenta se datoreaza inlaturarii zecimalelor.

ratusca13.03.2006 01:17

Execrabil jocul Stelei...sper ca Olaroiu sa dispara cat mai repede ca a readus in jocul echipei mentalitatea comunista...se vedea cat de bine jucau cand era Zenga sau Protasov.

Aveau sansa sa urca pe primul loc in clasament dar au ratat-o!!!

KroNos^13.03.2006 01:29
Antrenorul echipei Steaua, Cosmin Olăroiu, a declarat că nu este dezamăgit de evoluţia jucătorilor săi în meciul cu FC Argeş. "Nu m-a dezamăgit nimic. Jucătorii au încercat totul în condiţiile astea. Să joci tot timpul cu 10 oameni în faţă nu este uşor. Eu sunt cu ghinionul, sunt ghinionist de felul meu, nu avem şansă. Nu avem ce scuze să găsim. Am avut coerenţă în joc, dar nu şi finalizarea pe care ne-o doream",

Olăroiu a menţionat că nu se va întâlni cu suporterii, deoarece "nu are de ce".

Cata arogantza are omul asta!!!

La cum a jucat Argesul azi Steaua nu avea decat varianta atacului pentru ca Argesul nu ia pus, in nici o clipa, probleme lui Carlos. Dar una e sa ataci eficient si una e sa ataci doar ca sa ataci si sa nu marchezi nici un gol. Argesul n-a tras nici un sut pe poarta sau mai bine zis n-a trecut decat de 2 ori de mijlocul terenul cu mai mult de 2 oameni. Deci a fost nula in atac. Steaua trebuia doar sa ii toace.

In tur cand am castigat la Arges cu 1-0, gol Dica din lovitura libera, terenul era impracticabil pentru o echipa tehnica ca Steaua pentru ca a plouat mai tare ca azi si era noroi.

Olaroiu nu are demnitate sa recunoasca ca e varza ca antrenor sau macar sa recunoasca cand greseste. El zice ca suporterii gresesc, dar poate stie vorba aia "Cand 2 iti spun ca esti beat, te duci si te culci."

Acum cam multzi ii spun lui Olaroiu ca nu e bun ca antrenor dar el se face ca nu aude. Vad ca vrea sa nu mai merga nimeni la meciurile Stelei. Daca Protasov a adus lumea la stadion, Olaroiu ii goneste.

«11314151617»