FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - FC Arges 0-0 (!!!)

«114151617»
gabi2913.03.2006 01:30

cand le spuneam baietilor la intoarcerea de la heerenveen ca echipa nu mai joaca ce trebuie doar cativa au fost de acord cu mine. acum puneti mana pe furci pe seceri pe torte si haideti sa formam un "angry mob" pentru alungarea acestui "ciumat" din curtea Stelei. :evil:

acum nu stiu ce sa mai vreau; vreau sa ne si calificam (nu-mi pasa cum), dar vreau sa si plece bufonul asta. iar daca ne calificam iar il ridica in slavi Gigi pe umflatul asta si adio campionat. nici nu vreau sa ma gandesc la alta echipa in CL decat noi. :cry:

oricum, veniti pe lia indiferent de vreme sau de jocul Stelei finca vom avea intotdeauna vanzatori de covrigi prezenti ( PS te saluta brav comerciant). :wink:

cosmine, lasa-ne!

Bogdan4Steaua13.03.2006 01:34

Din ce a declarat Meme la Recursul Etapei, connducerea prefera sa vada jumatatea plina a paharului(calificare in detrimentul celor de la Heerenveen, si reducerea handicapului de un punct fata de Dinamo). Cred ca toata lumea asteapta returul cu Betis. Dupa acesta vom trage linie. Cel putin noi, suporterii.

catacez13.03.2006 01:55

Steaua nu mai joaca nimic de la (re)venirea lui Olaroiu, pasele din prima la firul ierbii, devierile si combinatiile de efect transformandu-se in centrari, centrari si iar centrari catre nimeni. Acum toata lumea (sau aproape toata lumea) il injura (pe buna dreptate). Interesant este insa faptul ca in sondajul realizat in momentul plecarii lui Protasov Olaroiu se bucura de increderea a 37% dintre fani, 22% il doreau pe Dan Petrescu iar restul un alt antrenor. Cu alte cuvinte, Gigi Becali si MM Stoica nu sunt singurii care au luat tzeapa cu Olaroiu, insa... sunt singurii care nu recunosc.

Ayrton13.03.2006 01:57

E mai putin de jumatate plin paharul! Cred ca Olaroiu va ramane indiferent de rezultate, intotdeauna se vor gasi motive pt esecuri...

KroNos^13.03.2006 02:00
acum nu stiu ce sa mai vreau; vreau sa ne si calificam (nu-mi pasa cum), dar vreau sa si plece bufonul asta. iar daca ne calificam iar il ridica in slavi Gigi pe umflatul asta si adio campionat. nici nu vreau sa ma gandesc la alta echipa in CL decat noi.  :cry:

Sunt de acord cu tine. Si eu vreau sa ne calificam dar vreau sa plece Olaroiu.

Dar tare mi-e frica ca n-o sa inscriem la Betis dapai sa ne calificam. Si asta n-o spun ca vreau raul Stelei, o zic ca asta e realitatea si sunt obiectiv.

Olaroiu a sterilizat atacul Stelei, jucatorii nu mai stiu sa ajunga in fatza portzii decat prin centrari. Fac pariu ca daca ii lasa sa joace ce vor fara sa le dea indicatzii tactice jucatorii or sa joace mult mai bine ca in ultimile 3 meciuri.

De ce am zis intr-un mesaj anterior ca Olaroiu e copia lui Zenga, pe care nu-l suport? Pentru ca si Olaroiu ca si Zenga se bazeaza pe atacantul de careu, care acum e Iacob, si nu-l intereseaza sa se ajunga in fatza portzii decat prin centrari.

Unde sunt 1-2-urile, pasele din prima, devierile, fazele rapide si implicit golurile de pe vremea lui Protasov?

Azi in prima repriza Ogararu a dat o pasa cu calcaiul, oare o sa primeasca amenda din partea lui Oly? :lol:

AGRESSIVO198+113.03.2006 02:05

Fac pariu ca daca ii lasa sa joace ce vor fara sa le dea indicatzii tactice jucatorii or sa joace mult mai bine ca in ultimile 3 meciuri.

cu ce ai spus aici ai cea mai mare dreptate

1986steaua13.03.2006 06:54

Din egal :x in egal :x spre titlul final

waste13.03.2006 07:40

"Noi ne-am apărat bine, dar nu am reuşit să contraatacăm aşa cum ne-am propus înaintea meciului" - Cosmin Olaroiu, zis Oli, refuzat de Poli

Deci cu Arges acasa ne aparam si contraatacam... 8O

FortuneTeller13.03.2006 08:03

La mistocareala e bun tipu', are stofa tactica...

mirceagm0613.03.2006 09:53
"Noi ne-am apărat bine, dar nu am reuşit să contraatacăm aşa cum ne-am propus înaintea meciului" - Cosmin Olaroiu, zis Oli, refuzat de Poli

Deci cu Arges acasa ne aparam si contraatacam...  8O

Cu Betis inteleg sa ne aparam, dar cu FC Arges chiar nu inteleg sa te aperi cand ei nu ataca. :( Deviza lui Oli sa nu luam gol dupa aceea mai vedem. La meciul acesta cred ca putea sa fie si Toma in poarta ca nu au avut ocazii la poarta noastra. Conceptie moderna de joc marca Oli, refuzat de Poli. :x

piemont13.03.2006 12:09

0_goluri, 0_laroiu,0_ut!

Forza Steaua!

I.N.Money13.03.2006 13:24

Filmul pus pe site in care Meme explica egalul cu Arges este penibil...mie personal mi-ar fi rusine sa zic asa ceva...conducerea noastra se pare ca vede alte meciuri.

Motanu D13.03.2006 13:47

Nici macar MM nu cred ce a zis acolo !!! El a incercat sa dreaga busuiocul chiar cu riscul de a cadea in penibil.

Daca ar fi zis ceea ce crede, Gigi l-ar fi dat afara !

PS: Eu nu-kl simpatizez pe Stoica !

Melku13.03.2006 14:11

Mi se rupe sufletul cand vad cum Olaroiu a reusit sa distruga cea mai reusita echipa de cand nu mai stiu eu...pe Nicolita il incurca mingea,Bostina a uitat unde este poarta adversa si schimba pase cu apararea,toti sunt apatici,daca dupa returul cu herenveen puteam sa spunem ca unii jucatori nu mai joaca la valoarea lor acum putem sa spunem ca Olaroiu si-a desavarsit "opera", nu mai joaca absolut nimeni...si poate o sa pierdem miercuri, poate Olaroiu va fi dat afara...asta nu il va aduce pe cel mai bun antrenor inapoi - Oleg Protasov...ne asteapta vremuri grele...

helena_steaua13.03.2006 15:53

asa cum a declarat Olaroiu ca aduce ghinion echipei,de ce naiba nu pleaca???/da-ti demisia Oli inainte de a fi tu demis!!!!!!!!!11

winner_00713.03.2006 16:15

solutie pentru a castiga tot inlocuiestel pe ola-roiu cu femeia de serviciu (SUCCES GARANTAT)

alex ripper13.03.2006 16:39

gata...rezultatul e omologat,a aparut ziarul de azi,cred ca e momentul sa trecem mai departe si sa asteptam tactica pt meciul cu Betis...sa facem liniste ca de asa ceva are nevoie echipa.

danciu1914.03.2006 01:51

Nu-mi vine sa cred cate scuze se cauta si nu se spune adevarul despre echipa noastra pe care o incurajez fara resentimente.MM(omul care a batut un stelist)cauta vina in tabara celor de la FC Arges care nu au acut decat sa-si apare sansa in faatza campioanei.Jucatori ca Nicolita care isi dau sufletul pe teren au ajuns sa fie apostrofati din cauza unui antrenor zero.

FORZA Steaua!

chasqui14.03.2006 10:05

Daca ati fi suporteri cu capul pe umeri nu ati lua foc imediat.Bilantul lui Oli pana acum este de 4 meciuri, din care 1 victorie 2 egaluri si 1 infrangere(fara importanta) golaveraj pozitiv 3-2 si sa nu uitam adversari care totusi au fost de calibru,chiar si Argesul care a batut pe Dinamo in tur(erati fani Sorinaccio atunci,nu?!).Haideti sa mai asteptam pana la meciul cu Poli Timisoara si atunci tragem linie.Cat despre Cupa UEFA ,Beckembauer a zis o vorba buna:"aceasta cupa este una a invinsilor",asa ca pe mine ma intereseaza campionatul pentru o alta incercare in UCL.Rabdare si tutun!A propos ce soluti de antrenori aveti,cea cu [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] cred ca e o gluma,sa nu ziceti Titi!

Mirel_Radoi14.03.2006 17:37

Las...Daca jucam asa cu Betis ne facem de ras

forever_STEAUA14.03.2006 18:21
Daca ati fi suporteri cu capul pe umeri nu ati lua foc imediat.Bilantul lui Oli pana acum este de 4 meciuri, din care 1 victorie 2 egaluri si 1 infrangere(fara importanta) golaveraj pozitiv 3-2 si sa nu uitam adversari care totusi au fost de calibru,chiar si Argesul care a batut pe Dinamo in tur(erati fani Sorinaccio atunci,nu?!).Haideti sa mai asteptam pana la meciul cu Poli Timisoara si atunci tragem linie.Cat despre Cupa UEFA ,Beckembauer a zis o vorba buna:"aceasta cupa este una  a invinsilor",asa ca pe mine ma intereseaza campionatul pentru o alta incercare in UCL.Rabdare si tutun!A propos ce soluti de antrenori aveti,cea cu [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] cred ca e o gluma,sa nu ziceti Titi!

Eu cred ca tu esti o gluma. Ai vazut ultimele meciuri ale Stelei?! Daca pentru tine aducerea lui Laca pe banca ti se pare o chestie atat de nostima, atunci ar trebui sa treci de partea cainilor, cred ca sunt in mari pierderi de efectiv.

AGRESSIVO198+114.03.2006 18:26
Daca ati fi suporteri cu capul pe umeri nu ati lua foc imediat.Bilantul lui Oli pana acum este de 4 meciuri, din care 1 victorie 2 egaluri si 1 infrangere(fara importanta) golaveraj pozitiv 3-2 si sa nu uitam adversari care totusi au fost de calibru,chiar si Argesul care a batut pe Dinamo in tur(erati fani Sorinaccio atunci,nu?!).Haideti sa mai asteptam pana la meciul cu Poli Timisoara si atunci tragem linie.Cat despre Cupa UEFA ,Beckembauer a zis o vorba buna:"aceasta cupa este una  a invinsilor",asa ca pe mine ma intereseaza campionatul pentru o alta incercare in UCL.Rabdare si tutun!A propos ce soluti de antrenori aveti,cea cu [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] cred ca e o gluma,sa nu ziceti Titi!

frate tu ori esti de prin conducere,ori esti ruda cu Oli.Nu vezi ca nimeni nu se plange de rezultate?ci de JOCUL ECHIPEI?

forever_STEAUA14.03.2006 18:43

Hai spune ca nu te-ai uitat la nici un meci al Stelei din ultimele doua campanii europene. Spune-mi ca nu ai trait meciul cu Valencia, zapada de la turul cu Vilareal, umilirea la propriu a Lens-ului... si exemple mai sunt... Poate e o competitie a invinsilor, dar e mai mult decat vreo 10 meciuri cu Poli Iasi, Otelul Galati (bine, cand nu ii bate pe caini cu 3-0) sau mai stiu eu ce echipe din Div. A. Ca sa poti sa joci in UCL ai nevoie de experienta. Si nu acumulezi suficienta in 10 campionate din Romania. Sau tu vrei sa ne calificam in grupe si atat. Restul nu ar mai conta, nu-i asa?

sergiu_titan14.03.2006 18:48

E o saptamana grea si importanta si trebuie ca jucatorii si antrenorul sa isi revina. Sunt de parare ca daca ies doua rezultate bune se pot schimba lucruriile. L-am criticat pe Oli imediat dupa meciul cu olandezii pentru ca ne-a batut o echipa slaba, iar dupa meciul cu Betis am innebunit pentu ca nu am reusit sa inscriem impotriva unei echipe 1/2 in secunda... dupa meciul cu Arges mi-am dat seama ca singura solutie e sa se adapteze jucatorii la cerintele lui Oli o data iar noi sa nu mai cerem atata spectacol ca nu va mai fi...Oli nu joaca ca juca Protasov si nici mentalitatea aia de invingatori nu o poate insufla jucatoriilor. Chiar as vrea sa stiu si eu ce rezultate ca antrenor si ca jucator are Oli ( vreo selectie vre un titlu unde a jucat afara ce performante a avut?)

Mirel_Radoi14.03.2006 18:52

Ce repede am schimbat subiectul.Pana acum discutam despre infrangerea lui Dinamo iar acum ne plangem de remiza Stelei

«114151617»