FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - FC Arges 0-0 (!!!)

«1121314151617»
KroNos^12.03.2006 23:57
rau e ca nu poate sa vina Zenga... sau poate? ar fi extraordinar :roll:

:evil: Doamne fereste sa vina Zenga. ati uitat ca si pe timpul lu Zenga era la fel ca acum cu Olaroiu. Adica doar 2-3 ocazii de gol pe meci si dupa ce facea 1-0 Steaua nu mai ataca si se apara tot meciul. Daca ar fi stat pana la sfarsitul campionatului nu l-am fi castigat (remember meciul cu Otzelul din returul trecut)

Sper sa nu mai vina Zenga la Steaua niciodata ca e acelasi cu Olaroiu, adica defensivi si nu suport stilul asta.:evil:

Prefer sa vina [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], Dorinel Munteanu sau Dumitriu. Sau poate o reintoarcere miraculoasa a lui Protasov.

piemont12.03.2006 23:57
Un lucru e cert: tre sa plece olitza-oiu. Sa fim seriosi... nu numai ca nu au marcat de 3 meciuri, dar in aceste ultime 3 meciuri am vazut (in total) mai putine ocazii de gol decat intr-unul singur de-al lui Protasov. Cand a venit Olaroiu am spus ca nu ma grabesc sa il judec dupa ce a facut mandatul trecut la Steaua... ca poate s-o fi invatat minte omu si va juca fotbal echipa. Ultimele rezultate ma fac sa ma trag de par de nervi. In meciul de azi dupa primele 25 de min am spus ca si de ar fi sa joace 3 zile ai nostri tot nu vor da gol si asa a fost. Am spus si ca nu tre sa fie rau ca va juca defensiv echipa... nu conteaza spectacolul cat rezultatele... si aici nu a punctat la nici un capitol marlanul asta. spectacol nu face nici cat o ceapa degerata iar de rezultate ce sa mai vorbesc?...

de da Dumnezeu sa plece nu il vreau nici pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]. Ca jucator si simbol al Stelei, va avea respectul meu neconditionat, dar sunt sceptic in ceea ce priveste abilitatile sale de antrenor. si in locul lui nu as risca sa devin din idol un om fluierat pe strada oricum. rau e ca nu poate sa vina Zenga... sau poate? ar fi extraordinar :roll:

cand a venit MISTER la Steaua am zis ca nu il apuca etapa a 6-a...se pare ca nu m-am inselat...

daca era bun nu-l dadea afaar Timisoara..

ce a ajuns Steaua...ce arunca altii..noi luam si spunem Bodaproste!

drops13.03.2006 00:07

da ma nene aveti dreptate...iam luat la inceput apararea lu Olaroiu...da dal in pm ki dus....vezi ca nu merge treaba un meci doua trei ....dak nu te prinzi inseamna ca esti prost tata.....si vad ca e

sa skimbe in MM tactica ....el ce dracu vrea sa facem 0-0 mereu..si din cand in cand sa neo furam....e dus frate....si de aducerea altui antrenor nush ce sa zic,,,,nici asta nui bine acu cu Cupa UEFA....ii zapaceste pe saracii mercenari de tot

techneek13.03.2006 00:08

Ar fi trebuit sa umble Gigi la buzunar, sa ii dea bani mai multi lui Protasov sa-l tina la Steaua, ca avea de unde. Si acum nu ne-am mai fi dat noi cu parerea cine ar fi bun sa-l inlocuiasca pe Olaroiu, care sincer imi starneste MILA prin impotenta lui. Si aberatia aia a lui Gigi ca o sa devina Olaroiu cel mai capabil antrenor roman...cred ca are sa devina un fel de "replica anului", ca e de-a dreptul hilara, in conditiile in care singurul lucru de care e "capabil" Olaroiu este sa strice o echipa care juca FOTBAL pana la instalarea lui ca antrenor. Am vazut multe comentarii pe forumul asta referitoare la perioada Protasov, cum ca rezultatele bune au fost intamplari si ca sa nu uitam ce a facut Steaua cu Rosenborg si cu Dinamo si in Supercupa...etc. Pentru toti care au facut sau sustinut afirmatiile astea n-am de spus decat ca rezultate slabe cum au fost cele cu Rosenborg sau Dinamo or sa existe cu orice antrenor, ca e el Protasov sau Cappelo, Lippi, Mourinho & co. Dar una e sa nu castigi tot timpul, si alta e sa intri in teren cu o mentalitate de pierzator, asa cum intra Steaua cu Olaroiu antrenor. Se vede CLAR, toata increderea in ei pe care le-o insuflase Protasov s-a dus p... de suflet in s... de cand a venit Olaroiu. Si mare parte din rezultatele Stelei se datoreaza acelei incredere in ei pe care o aveau jucatorii, acelui tupeu cu care abordau orice meci, fie el cu FC Vaslui sau cu Sampdoria. Personal cred ca si Barcelona daca ar fi venit in Ghencea in timpul lui Protasov, Steaua ar fi jucat ofensiv. Si poate am fi pierdut cu 0-3, caci poate n-am fi avut suficienta valoare, dar macar n-am fi pierdut inca dinainte de a incepe jocul. Caci asta este mentalitatea pe care a adus-o Olaroiu la Steaua, echipa care arata ca o adevarata forta in teren, acum inspira mila si arata ca un copil abuzat care pare ca vrea sa incerce dar nu poate ca ii este frica.

In fine, poate ca vorbesc prea mult si tind sa devin un fel de Dinu, dar eu unul simt ca nu mai suport sa vad in ce se transforma echipa asta, care cu siguranta in timpul lui Protasov devenise cea mai frumoasa echipa pe care a avut-o Steaua de multi ani incoace.

winner_00713.03.2006 00:17

o zi trista pentru Steaua aceasta zi este inceputul sfarsitului pentru Steaua cea mare care va fi distrusa de incopetenta lui ola-ROIUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bogdan4Steaua13.03.2006 00:17

Meme a declarat la Recursul Etapei ca nu poate fi vorba de o demitere a lui Olaroiu. Singura noastra sansa este ca Oli sa plece din proprie initiativa. Eu unul ii mai dau credit pana joi, desi sunt extrem de dezamagit.

alex ripper13.03.2006 00:19
un meci exceptional,foarte bine gandti tactic...sansa a facut sa nu pierdem acest meci

Ori faci misto ori esti pe langa sportu asta.

aia or centrat contra vantului tot meciu da tot nu s-au oprit ca si Romania cu slovenia sute de centrari la adversari sau la nimereala.

asa s-a vazut de pe stadion :wink:

winner_00713.03.2006 00:19

DAKA NU PLEAKA IL FORZAM NOI SA O FACA II LASAM CU STADIONUL GOOL SAU MERGEM SI IL FLUIERAM TOATE CELE 90 MINUTE :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

alex ripper13.03.2006 00:21

90 de min tu nu o sa il fluieri pe Oli...o sa fluieri echipa...

winner_00713.03.2006 00:22
Meme a declarat la Recursul Etapei ca nu poate fi vorba de o demitere a lui Olaroiu. Singura noastra sansa este ca Oli sa plece din proprie initiativa. Eu unul ii mai dau credit pana joi, desi sunt extrem de dezamagit.

SUNTEM PIERDUTI SPER CA SE DIFUZEAZA IN CONTINUARE MECIURILE DIN DIVIZIA B.................

bebeto13.03.2006 00:22
Ar fi trebuit sa umble Gigi la buzunar, sa ii dea bani mai multi lui Protasov sa-l tina la Steaua, ca avea de unde.

ai dreptate dar eu nu cred ca a fost o chestie de bani plecarea lui Protasov...pur si simplu nu a mai fost dorit de ciobanel dintr-un singur motiv...prietenul lui,mr.oliver :D era somer si suparat si de...prietenia e pe primul loc si dupa aia vine Steaua...plus ca e si afacere buna...prietenul e mai ieftin decit strainul acela pretentios.

nu-i nimic daca nu merge treaba bine,poate mai gaseste MM vreun antrenor strain...pe plaja din ibiza,care sa vina pe seminte sa antreneze Steaua. :( :evil:

ghitabuta13.03.2006 00:23

doamne ce abereaza MM la recursul etapei. Nici el nu crede ce spune dar noh tre sa il apere pe 24 DIN 24 . problema mare e ca nu jucam nimic nimic nu ca nu dam gol. sa vedem ce o sa zica duminica viitoare , ca nu vad ce s-ar putea modifica .

winner_00713.03.2006 00:23
90 de min tu nu o sa il fluieri pe Oli...o sa fluieri echipa...

ECHIPA N-ARE NICI O VINA!!!!!!!ZICEAM ORI SA NU MAI VENIM ORI SA II CEREM DEMISIA INTELEGI?

winner_00713.03.2006 00:25

FRATILOR TREBUIE FACUT CVA NU NI-L POATE IMPUNE PE OLA-ROIU CA PE CEAUSESCU N-AVEM RABDAREINCA VREO 3 ANI CAND Oli SAR PUTEA TREZI

alex ripper13.03.2006 00:26

am inteles cea ai vrut sa zici,dar poate nu m-am exprimat eu bine...reformulez: prin gestul de a-l fluiera pe Oli,fluieraturile or sa loveasca si in echipa. nu ai cum sa izolezi sunetul ca sa il auda numai Oli :wink:

apropo winner,vezi ca ai caps-ul apasat :wink:

KroNos^13.03.2006 00:26

ati vazut ce a zis MM?

Ca Seaua n-a castigat din cauza ca s-a aparat Argesul si din cauza vantului puternic. Incredibil ce ii ia apararea lui Olaroiu. MM nu mai reprezintzi nimic pentru mine, esti un nimeni.

ghitabuta13.03.2006 00:28

Antrenorul echipei Steaua, Cosmin Olăroiu, a declarat că nu este dezamăgit de evoluţia jucătorilor săi în meciul cu FC Argeş. "Nu m-a dezamăgit nimic. Jucătorii au încercat totul în condiţiile astea. Să joci tot timpul cu 10 oameni în faţă nu este uşor. Eu sunt cu ghinionul, sunt ghinionist de felul meu, nu avem şansă. Nu avem ce scuze să găsim. Am avut coerenţă în joc, dar nu şi finalizarea pe care ne-o doream",

Olăroiu a menţionat că nu se va întâlni cu suporterii, deoarece "nu are de ce".

winner_00713.03.2006 00:28
am inteles cea ai vrut sa zici,dar poate nu m-am exprimat eu bine...reformulez: prin gestul de a-l fluiera pe Oli,fluieraturile or sa loveasca si in echipa. nu ai cum sa izolezi sunetul ca sa il auda numai Oli :wink:

apropo winner,vezi ca ai caps-ul apasat  :wink:

AI DREPTATE.............DAR TREBUIE FACUT CVA NU SE MAI POATE , NU STIU NU MAI MERGEM LA MECIURI, NU STIU CVA AI VREO IDEE?

winner_00713.03.2006 00:29

CAPSUL E PENTRU A ARATA IDIGNAREA

ghitabuta13.03.2006 00:30
Antrenorul echipei Steaua' date=' Cosmin Olăroiu, a declarat că nu este dezamăgit de evoluţia jucătorilor săi în meciul cu FC Argeş. "Nu m-a dezamăgit nimic. Jucătorii au încercat totul în condiţiile astea. Să joci tot timpul cu 10 oameni în faţă nu este uşor. Eu sunt cu ghinionul, sunt ghinionist de felul meu, nu avem şansă. Nu avem ce scuze să găsim. Am avut coerenţă în joc, dar nu şi finalizarea pe care ne-o doream",

[...']

Editat. Supararea ta este justificata, dar incearca sa iti exprimi ideile intr-un mod civilizat. Moderatorii

piemont13.03.2006 00:30

AI DREPTATE.............DAR TREBUIE FACUT CVA NU SE MAI POATE , NU STIU NU MAI MERGEM LA MECIURI, NU STIU CVA AI VREO IDEE?

simplu..facem un banner cat toata peluza in care sa-i zicem PLEACA!..poate se prinde gagiul..ca e cazul sa ROIUL!

winner_00713.03.2006 00:32

simplu..facem un banner cat toata peluza in care sa-i zicem PLEACA!..poate se prinde gagiul..ca e cazul sa ROIUL!

nu cred nu prea ia in seama suporteri noi, pentru el nu suntem importanti, nu vezi ca nu vine la conferinta de presa.De ce din lipsa de respect!!!!!!!!!!!

alex ripper13.03.2006 00:33

@winner,crezi ca e vreun suporter al Stelei care nu e idignat??? ai fost pe stadion?

winner_00713.03.2006 00:34
@winner,crezi ca e vreun suporter al Stelei care nu e idignat??? ai fost pe stadion?

nu pentru ca sunt din buzau si sunt racit de am 39,5 iar acum cred ca lesin.multumit de raspuns?

strezahuzum13.03.2006 00:35
"Nu m-a dezamăgit nimic. Jucătorii au încercat totul în condiţiile astea. Să joci tot timpul cu 10 oameni în faţă nu este uşor. Eu sunt cu ghinionul, sunt ghinionist de felul meu, nu avem şansă. Nu avem ce scuze să găsim. Am avut coerenţă în joc, dar nu şi finalizarea pe care ne-o doream",

Bravo dom'le. Ce stie nesimtitii astia de suporteri .... eu sunt antrenor 24/24 si am facut 0-0 cu Betis ! Nu plec eu, eu sunt preferatul lui JJ ...

Credeam ca ar fi cazul sa-i mai dam o sansa cu Betis, dar dupa asa declaratii ... AFARA AFARA AFARA cu "antrenorul" asta second-hand.

«1121314151617»