Ar fi trebuit sa umble Gigi la buzunar, sa ii dea bani mai multi lui Protasov sa-l tina la Steaua, ca avea de unde. Si acum nu ne-am mai fi dat noi cu parerea cine ar fi bun sa-l inlocuiasca pe Olaroiu, care sincer imi starneste MILA prin impotenta lui. Si aberatia aia a lui Gigi ca o sa devina Olaroiu cel mai capabil antrenor roman...cred ca are sa devina un fel de "replica anului", ca e de-a dreptul hilara, in conditiile in care singurul lucru de care e "capabil" Olaroiu este sa strice o echipa care juca FOTBAL pana la instalarea lui ca antrenor. Am vazut multe comentarii pe forumul asta referitoare la perioada Protasov, cum ca rezultatele bune au fost intamplari si ca sa nu uitam ce a facut Steaua cu Rosenborg si cu Dinamo si in Supercupa...etc. Pentru toti care au facut sau sustinut afirmatiile astea n-am de spus decat ca rezultate slabe cum au fost cele cu Rosenborg sau Dinamo or sa existe cu orice antrenor, ca e el Protasov sau Cappelo, Lippi, Mourinho & co. Dar una e sa nu castigi tot timpul, si alta e sa intri in teren cu o mentalitate de pierzator, asa cum intra Steaua cu Olaroiu antrenor. Se vede CLAR, toata increderea in ei pe care le-o insuflase Protasov s-a dus p... de suflet in s... de cand a venit Olaroiu. Si mare parte din rezultatele Stelei se datoreaza acelei incredere in ei pe care o aveau jucatorii, acelui tupeu cu care abordau orice meci, fie el cu FC Vaslui sau cu Sampdoria. Personal cred ca si Barcelona daca ar fi venit in Ghencea in timpul lui Protasov, Steaua ar fi jucat ofensiv. Si poate am fi pierdut cu 0-3, caci poate n-am fi avut suficienta valoare, dar macar n-am fi pierdut inca dinainte de a incepe jocul. Caci asta este mentalitatea pe care a adus-o Olaroiu la Steaua, echipa care arata ca o adevarata forta in teren, acum inspira mila si arata ca un copil abuzat care pare ca vrea sa incerce dar nu poate ca ii este frica.
In fine, poate ca vorbesc prea mult si tind sa devin un fel de Dinu, dar eu unul simt ca nu mai suport sa vad in ce se transforma echipa asta, care cu siguranta in timpul lui Protasov devenise cea mai frumoasa echipa pe care a avut-o Steaua de multi ani incoace.