FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - FC Arges 0-0 (!!!)

«14567817»
sorin_77708.03.2006 23:21

Oli, batem si noi Argesul duminica? ca eu nu te mai cred... :cry:

Motanu D09.03.2006 10:39

Stai linistit Sorine. Ne aparam 90 de minute poate ca pana la urma da Daouda un autogol !!! Cred ca asta e tactica lui Oli !

ulivius09.03.2006 11:13

Baietii au o dorinta prea mare de victorie. Goian sau Iacob vor da un gol. Important este sa nu ne napustim peste ei sa ne expunem dar sa le dam o caruta de goluri.Ar face bine la moral.

adrian_no109.03.2006 11:45

daca joaca tot asa ca si cu hereven sau Betis castiga argesul cu 2-0!!! asa cred nu stiu:D

sorin_77709.03.2006 13:43
Stai linistit Sorine. Ne aparam 90 de minute poate ca pana la urma da Daouda un autogol !!! Cred ca asta e tactica lui Oli !

Exact, cred ca asteapta un autogol de la Dauda...

Ma duc la meci sa vad desi stiu ca vin iarasi dezamagit... Nu mai am nici cea mai mica speranta ca voi vedea fotbal...

zarboss09.03.2006 14:58
Nu se supara nimeni daca se termina ca in returul trecut,adica 2-0..cu 2 goluri a lui Dica :wink:

prea usor priviti meciul asta.... nu cred ca va fi ata de usor pe cat credeti.. au batut dinbamo in groapa si la nopi jocul nu prea mai merge

KroNos^09.03.2006 15:34
Ne aparam 90 de minute poate ca pana la urma da Daouda un autogol !!! Cred ca asta e tactica lui Oli !

:lol: :lol: :lol: super tare mesajul!!!! :lol: :lol: :lol:

Heerenveen si Betis n-au facut antijoc, si nici defensivi n-au fost, si noi tot n-am gasit spatzii sa dam gol. Cu Arges cu vrem sa castigam? cand Olaroiu nu stie sa atace si Cartzu e super defensiv. Dar nu vreau sa avem o ocazie si sa dam gol din intamplare si in rest sa ne plictisim in tribune. Vreau spectacol.

De ce Steaua e supranumita "Barcelona Estului" daca joaca defensiv?

sorin_77709.03.2006 16:33

Pai e numita asa datorita jocului lui Protasov care s-a mai vazut si in meciul cu Heerenveen din deplasare si flacara s-a stins...

A fost buna prajitura dar cred ca trebuie sa mai mancam si lamaie acum...

Sa vedeti ce ne face Cartu duminica... Imi e groaza fratilor... Zenga anul trecut avea 6 puncte avans si a reusit sa pastreze un mic avantaj pana in final cu chin cu vai... Oli nu cred ca e in stare sa ne tina pe 2... Adio Europa pentru la anul... Nici nu va mai ganditi la CL... Cu Oli atat putem...

RMO1X209.03.2006 17:08

Stati linistiti, batem cu 4-0.De ce?

Pt ca baietii sunt plini de nervi si dorinta de a demonstra ca sunt jucatori si nu atceva.

Sa dea al de sus sa am dreptate si sa demonstreze baietii ca nu au uitat sa dea cu piciorul in mingie, nu numai sa alerge ca la atletism.

Apropos, se mai duce cineva la meci duminica?

bodanelu09.03.2006 17:32

Eu :D

helena_steaua09.03.2006 19:32

va fi un meci super greu cu o echipa care stie sa se apere mai ales ca e echipa lui netoiu...as miza 1 solist...dar sa nu cumva sa va asteptati la multe goluri si la un meci spectaculos ca sigur nu ve-ti vedea nimic.....

Ayrton09.03.2006 20:47

Eu spun ca va fi un 1-0 chinuit! Nu mai avem forta din toamna (culmea, e aceeasi echipa!!) si nu ma astept la goluri multe...

RMO1X209.03.2006 21:19

Haideti sa avem incredere si speranta.

Speranta moare ultima, nu?

Ne vedem duminica pe stadion.

Daca nici acum, atunci cind?

Oli, trezeste te.

Forza Steaua

sorin_77709.03.2006 23:12
Stati linistiti, batem cu 4-0.De ce?

Pt ca baietii sunt plini de nervi si dorinta de a demonstra ca sunt jucatori si nu atceva. .....

Asa au fost si dupa partida de acasa cu Heerenveen si ai vazut ce a iesit cu Betis :cry:

DTP-Ludacris09.03.2006 23:39

ce zicetzi..vom fi mai multi de 15.000 pe Lia Manoliu ? :idea:

Delgado10.03.2006 00:06

Steaua - FC Arges 1 cota 1.30

sper sa le iasa de data asta ... am pierdut biletul din cauza lor in UEFA :)

Hai Steaua

stelist100%10.03.2006 00:18

dc si duminca fac egal eu cred ca asta umple paharul si trebuie sa facem ceva -> Oli PLEACA DIN Ghencea in meciurile cu heerenveen si cu Betis Steaua a jucat cel mai urat footbal posibil

bodanelu10.03.2006 01:04

stelist100%,inseamna ca te`ai nascut in timpul lui Walter si nu l`ai prins pe Barbut!

KroNos^10.03.2006 01:51
stelist100%,inseamna ca te`ai nascut in timpul lui Walter si nu l`ai prins pe Barbut!

Bodanelu are dreptate!! Cu Pitzurca Steaua a jucat cel mai prost fotbal. Dar daca Olaroiu o sa continuie asa cred ca o sa-l ajunga din urma pe Pitzurca si o sa-l depaseasca. Doamne fereste, nu vreau sa ajung ca ala din reclama la Altex "Cat e halatul?" sau mai bine zis "Cat e sa vad un gol?". :lol: :lol: :lol:

Intrebare de baraj. Oare Olaroiu intra pe forumul asta si citeste ce am scris noi aici, sau scriem doar pentru noi? Poate intra pe site ca tot se lauda ca sta toata ziua cu laptop-ul in bratze si ca se documenteaza pe internet.

Oricum duminica n-or sa fie nici 15.000 de oameni pe stadion.

sorin_77710.03.2006 16:07

15.000 E mult... NU VOR FI NICI 10.000...

Pe National, daca nu trecem de Betis, vor mai fi in aceasta primavara maxim 35.000 la meciul cu Poli si 40.000 la cel cu Rapid... Aceastea vor fi maximele...

Oli incepe sa alunge lumea de la stadion... Daca Protasov a adus lumea, Oli s-a gandit ca e mai bine sa trimita suporterii acasa... Putini sunt suporteri care vin pentru Steaua indiferent de joc...

nitnerolf10.03.2006 17:21

Am fost azi sa-mi cumpar bilet...pustiu de tot la casele de bilete...aveau vanzatorii ditamai teancu de bilete.

Acum ma duc din nou ca trebuie sa mai cumpar inca un bilet pt un prieten...sper sa fie coada.

helena_steaua10.03.2006 18:57

daca vor fi MAXIM 10 mii e bine...oricum atmosfera din Ghencea nu se poate compara cu nimic...sa dea un gol macar acolo..chinuit,nechinuit dar gol sa fie...daca pierdem puncte acum Oli nu apuca sfarsitul campionatului

AGRESSIVO198+110.03.2006 19:03

daca pierdem puncte acum Oli nu apuca sfarsitul campionatului (helena wrote)

cred ca dupa meciu asta va fi inlaturat

Ayrton10.03.2006 19:07

Si inlocuit cu cine, Agressivo? Nu cred ca va fi demis, indiferent de rezultate... Plecarea lui Olaroiu, in acest moment, ar face mai mult rau decat bine. Cred ca Olaroiu va ramane pana la sfarsitul campionatului.

vood0o10.03.2006 19:10

Mah sincer acu Olaroiu nu e antrenor :roll: dak v-a fi inlocuit eu zic ca merita locul de pe banca Titi Dumitriu..datorita lui am castigat anul trecut campionatul , ca dak ramanea Zenga parerea mea nu luam campionatul.Olaroiu si Zenga sunt unul si acelasi ...iar dak venirea lui Titi Dumitriu nu se poate realiza , eu sugerez sa ramana Olaroiu dar sa fie ajutat de Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ..parerea mea e ca jucatorii se vor pregatii altfel cu [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] pe margine.tu nu crezi la fel??

«14567817»