FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - CFR Cluj 2-2 (1-1)

«123457»
CiprianPH25.11.2010 11:53
Nu inteleg cum puteti sa va numiti "stelisti" si sa spuneti ca vreti sa castigam decat cu Dinamo,rapid si CFR...Inteleg ca sunteti indignati de faptul ca patronul echipei e un cioban,dar pana la urma noi iubim Steaua nu pe Oierul...

P.S: As vrea si eu sa stiu daca are rost sa vin pana la Bucuresti la meci ? Sau Peluza Nord nu se v-a prezenta?

Cum adica daca are rost sa vii la meci? Tu care nu intelegi cum ne putem numi noi stelisti ne intrebi daca are rost prezenta ta la meci? Si daca Peluza Nord nu se prezinta tu nu mai vii? Tu vii pentru PN sau pentru Steaua? Stelistule......

bogdinho'25.11.2010 11:57
.P.S: As vrea si eu sa stiu daca are rost sa vin pana la Bucuresti la meci ? Sau Peluza Nord nu se v-a prezenta?

Peluza Nord este sprijinita de El Ciobandante , cum sa nu se prezinte !?!?! :) Ar pierde D-l Mustata comisionul :)

MoWeed25.11.2010 12:00
Sau Peluza Nord nu se v-a prezenta?

E adevarat, invatamantul romanesc e la pamant

LucaSteaua9425.11.2010 20:11

Nu inteleg de ce imi sare toata lumea in cap , mi-am spus doar punctul de vedere.Si am intrebat daca cei de la PN vor fii prezenti , deoarece citisem undeva mai spus "nimeni la meci" si nu stiam ce si cum..Dar se pare ca nu ai cu cine sa discuti pe site-ul asta.

red&blue_boy25.11.2010 20:11
Giani Kiriță: "Îmi reziliez contractul cu Bursa!"

O veste cu adevarat buna!Pe el MM !!! :D

bogdinho'25.11.2010 21:09
O veste cu adevarat buna!Pe el MM !!! :D

E caine spurcat mah , nu merge la noi :)

mountytoma26.11.2010 07:04
deoarece citisem undeva mai spus "nimeni la meci" si nu stiam ce si cum..Dar se pare ca nu ai cu cine sa discuti pe site-ul asta.

dimpotriva, aici se discuta. numai ca noi vorbim o limba, limba romana a suporterilor Stelei, pe care nu o intelege prea multa lume.

iar noi la randul nostru, nu intelegem BEHAEZA. asta e problema in fapt.

ultras_laziale26.11.2010 08:29

Batem pe CFR , jocul lor e sub orice critica ! n-au cum sa-si revina in putinele zile ramase pina la meci , vor juca LA FEL si asta pentru ca orice echipa care se afla intr-o astfel de situatie ( inclusiv Steaua ) nu poate repara nimic pentru o perioada de timp.

Trebuie jucat cu cap , nu s atabaram pe ei , sa avem 15.000 de ocazii , 300 de bari , sa oboseasca repede si sa se incheie 0-0 !

FORZA Steaua !!!!!!!!!!! :steag_cruce_invers:

CiprianPH26.11.2010 12:48
Nu inteleg de ce imi sare toata lumea in cap , mi-am spus doar punctul de vedere.Si am intrebat daca cei de la PN vor fii prezenti , deoarece citisem undeva mai spus "nimeni la meci" si nu stiam ce si cum..Dar se pare ca nu ai cu cine sa discuti pe site-ul asta.

Cand iti expui punctul de vedere nu incepe cu intrebari acuzatoare in propozitie. Cand nu intelegi ceva intreaba intr-un mod in care nu acuzi/jignesti, pentru ca altfel vei primi raspunsuri exprimate in acelasi mod.

Mai incearca si vei avea surpriza sa gasesti persoane cu care sa discuti pe "site-ul asta".

Succes.

bogdinho'26.11.2010 18:24

Mijlocul o sa fie praf... Marinescu si Gardos nici nu visau vreodata ca vor face cuplu la mijloc :))

Edit : cand spun praf ma refer la omogenitatea si realtiile de joc dintre cei 2 :) Cu alte cuvinte sunt jucatori destul de buni :)

red&blue_boy26.11.2010 20:37
Batem pe CFR , jocul lor e sub orice critica !

Ei,nici nu noi nu suntem departe...Plus ca n-avem cu cine juca la mijloc...

bogdinho'27.11.2010 12:29
Batem pe CFR , jocul lor e sub orice critica !

Mdea...am uitat ca noi jucam tiki-taka si subordonam toti adversarii :)

Ionutzalexx27.11.2010 12:59

Poate cu putin noroc si cu o greseala de partea lor sa ii batem...dar nu cred ca se v-a intampla asta...deci merg pe un rezultat de 0-0.

mariusnis27.11.2010 18:08

as vrea sa castige Steaua,si asta numai si numai pentru Lacatus!

fular-campionii

Ionutzalexx27.11.2010 19:00
as vrea sa castige Steaua,si asta numai si numai pentru Lacatus!

fular-campionii

Sincer si eu as vrea sa castige dar s'a vazut ca Lacatus nu are stofa de antrenor pentru Steaua...

mariusnis27.11.2010 19:18

cu rahatul ala din loja,nimeni nu are stofa de antrenor pentru Steaua

Sincer si eu as vrea sa castige dar s'a vazut ca Lacatus nu are stofa de antrenor pentru Steaua...
Ionutzalexx27.11.2010 19:32
cu rahatul ala din loja,nimeni nu are stofa de antrenor pentru Steaua

Adevarat  :thumbsup: dar Lacatus pe unde a mai antrenat nu prea a facut mare branza...

VPM! cioban infect!

Ste@ua2327.11.2010 19:52

Da de cand s-au scumpit biletele pentru campionat?Nu mai stie cum sa faca bani infectu asta.

by Mymy27.11.2010 19:54

Stie cineva daca se mai gasesc bilete la meci??? :steag_cruce_invers:

Ionutzalexx27.11.2010 20:08
Stie cineva daca se mai gasesc bilete la meci??? :steag_cruce_invers:

Am inteles ca pana azi s-au vandut vreo 5000 de bilete...deci mai sunt destule bilete.

Xeel4727.11.2010 20:10

Din pacate pentru tine nu , stadion va fi plin si va fi o atmosfera de vis . Goarnele se vor auzi perfect deoarece nu mai vin drogatii aia de la sud sa il supere pe nea Gigi, iar adversarii nu vor putea comunica intre ei din cauza infernului creat.

Dar mai ai o solutie :te duci frumos la intrarea oficiala inainte de meci , il astepti pe nea Gigi cel cu inima buna, si incepi sa bagi 2-3 strigari de bine si mai ales un ''urca-te pe masina nea Gigi'' .

Ca veni vorba de ''suporteri'' :

http://www.sport.ro/Liga-1/imagini-incredi...de-politie.html

Era sa uit .. BATEM CU 3-0 :oleole::hai_steaua::steag_sah_mic:forzateaua:steag_cruce_invers:fular-campionii

by Mymy27.11.2010 20:13

Si nu mai sunt nici la peluze sau tribune??

Xeel4727.11.2010 20:24

Nu :( . Oricum nu era chiar asa misto pentru ca am auzit ca s-au interzis semintele , si nu aveai ce face tot meciul .

Ionutzalexx27.11.2010 20:46
Nu :( . Oricum nu era chiar asa misto pentru ca am auzit ca s-au interzis semintele , si nu aveai ce face tot meciul .

Tare asta  :))

Apropo.. sper ca la meciul cu Liverpool sa nu fie lume mai deloc...stelistii stiu de ce   :thumbsup:

Stryker27.11.2010 23:44

se anunta un meci egal, ai nostri, sau ai lui Jiji mai degraba, sunt odihniti, ceferistii vin un pic obositi si dezamagiti ca visul lor european s-a terminat ...

la noi mijlocul e in suferinta pentru meciul asta, nu care ar straluci in general, la ei mai toata echipa e se pare in suferinta, nu ca ar straluci nici ei in general

faptul ca la noi s-a intors din pribegie Stoica nu aduce nici un plus in teren, faptul ca la ei a venit Boloni, poate aduce un plus, insa nu cred ca din primul meci

dupa cum am spus, merg pe un egal la acest meci, desi mi-ar face placere sa-i bata pe ceferistii care au respirat putin aer de Champions League

«123457»