FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - CFR Cluj 2-2 (1-1)

«12347»
CiprianPH24.11.2010 12:18
bai "fan Steaua"dc sa nu mergem la meci ha ca esti u anti Steaua indiferent d situatia Stelei trebuie sa fim alaturi de echipa Forza Steaua :steag_cruce_invers:

De cate ori ai fost tu pe Ghencea sa "sustii" echipa prietene?

Admin...am o mare rugaminte...da-le "warn" sau un ban temporar acestor "fani" care scriu cu "u" in loc de "tu", "d" in loc de "de", "dc" in loc de "daca". Eu unul <si nu cred ca sunt singurul> m-am saturat de cocalari de genul acesta.

Fan FC Steaua24.11.2010 12:38

Da, va fi stadionul plin ... cu coji de seminte, cocalari si zabrauteni adusi cu autocarul de Gigi. Sper ca echipa ciobanului sa piarda meciul asta. Si toate meciurile pana cand pleaca ciobanul. Vreau sa se aleaga praful de echipa lui Oierul si sa renasca Steaua noastra.

Nu mergeti la meci! Nu aveti ce vedea! Daca mai mergeti la meciurile Stelei contribuiti la distrugerea oricarei sperante de a mai avea vechea Steaua.

clausblaus24.11.2010 12:45

Nu esti singurul Cipriane!

A fost o dezbatere pe tema limbajului de tip mess.,insa nu s-a luat nici-o masura.

Unde mai pui ca pustiulica nu foloseste absolut nici un semn de punctuatie.Fara cap si fara coada!

Stanici24.11.2010 13:06

Ce vreti, frate. Trebuie sa constientizati ca o mare parte din suporterii Stelei sunt semi-analfabeti, cocalari si iubitori de cioban. Astia suntem, cu astia defilam.

red&blue_boy24.11.2010 13:40
O sa vedeti ca, fara Ricardo si Bicfalvi la mijloc,Steaua o sa faca un joc bun,mai rapid.Steaua-CFR 3-1 !!!

Da,sigur,4-1, 5-1 ... :dry:

mountytoma24.11.2010 13:42

bai "fan Steaua"dc sa nu mergem la meci ha ca esti u anti Steaua indiferent d situatia Stelei trebuie sa fim alaturi de echipa Forza Steaua :steag_cruce_invers:

dar cine te tine sa nu mergi la meci? sau ti-ai prins putza in balamale si nu te poti misca? sunt sigur ca echipa moare de dragul celor ca tine... Meme s-a intors ca sa ingroase randul pupinpulistilor maimutei de la loja si vrea sa urmam exemplul galeriei rapidului!!! jignire mai mare nu putea sa scoata pe gura aia!

revenind la fotbal, ar trebui sa profitam de degringolada CFR-ului, care fara guvern in spate sau Cristi balaj la centru, nu poate juca nimic. ar fi timpul sa le dam vreo 5 goluri, dar cu Lacatus antrenor nu prea vad cum.

va fi un meci interesant. bozgorii la pamant, noi fara "inchizatori" si fara cioara. ar trebui sa jucam bine, sa ii batem rau. dar tot asa trebuia sa ii batem si pe astra, si pe Bistrita, si asa mai departe. palpitant!

clausblaus24.11.2010 14:22

@mounty

M-ai facut sa rad cu lacrimi,asta e tare de tot:"ti-ai prins...in balamale.."

Rad si acum,pe bune!!!

Astristul24.11.2010 14:46
Am inteles ca CFR a fost de cacao in meciul cu Basel...

Chiar au fost! Campionii p**ii mele au facut tara de ras!

pytycrys24.11.2010 17:41

Ma, faceti un lucru bun si nu mergeti la meci.

X2.

FAN FCSB24.11.2010 17:42

Castigam sigur deoarece Ungurii au avut meci greu un Liga si sunt obosit,iar noi nu am avut meci in europa abia saptamana viitoare avem. Sper sa castigam cu un scor minim 1-0 sau 2-1. fularsteaua2

Fan FC Steaua24.11.2010 17:54

OOO, minim ? Joaca Steaua ciobanului ca "barselona" si le da minim. Sau ca Real Madrid de Bucuresti. Eu zic ca echipa lui Oierul ia bataie de la "unguri". N-as vrea ca CFR sa bata echipa lui Oierul, dar as vrea ca echipa lui Oierul sa se bata singura .. un autogol ceva. Si as vrea ca Marius Lacatus sa continue la echipa ... si Banel sa joace toate meciurile .. Banel si Lacatus, cum am mai spus, contribuile la ducerea echipei cat mai jos in clasamen. Ceea ce e bine in momentul de fata. Sper sa piarda toti banii Oierul si sa plece de la Steaua.

Wizzey24.11.2010 18:17

Daca jucam cum am jucat in meciurile anterioare o luam lejer cu 2 , 3 - 0

Alex88pl24.11.2010 19:20

iar au aparut astia cu aberatiile lor de la fifa.3-1,10-0. bine zicea stanici..astia suntem,cu astia defilam. in turma la meci ca a venit MM si e ciobanul fericit.poate va da niste branza

zenga24.11.2010 19:30

Omule, eu pe tine nu te inteleg.Te intitulezi"Fan Steaua",dar dupa comentarii esti "antiSteaua"

Cel mult egal. Daca va fi plin stadionul Steaua are sansa sa-l castige. Vom vedea ce efect vor avea vorbele lui MM.

pentru Astristul: Sc , nu era pentru tine comentariul.Era pttr fan Steaua

cosminelu24.11.2010 20:27
Da, va fi stadionul plin ... cu coji de seminte, cocalari si zabrauteni adusi cu autocarul de Gigi. Sper ca echipa ciobanului sa piarda meciul asta. Si toate meciurile pana cand pleaca ciobanul. Vreau sa se aleaga praful de echipa lui Oierul si sa renasca Steaua noastra.

Nu mergeti la meci! Nu aveti ce vedea! Daca mai mergeti la meciurile Stelei contribuiti la distrugerea oricarei sperante de a mai avea vechea Steaua.

clausblaus24.11.2010 22:44

@cosminelu

Putoiule,nu mai incepe fraza cu BAI,ca nu ai fost la bai impreuna cu Fan FC.

Daca vrei sa fii respectat,trebuie sa respecti la randul tau,dar asta nu aveti de unde sa-nvatati caci tatucul vostru nu pricepe notiunea!

dayra24.11.2010 23:10
bai "fan Steaua"dc sa nu mergem la meci ha ca esti u anti Steaua indiferent d situatia Stelei trebuie sa fim alaturi de echipa Forza Steaua

Adevarul e ca suntem siguri ca tu vii din avrig pt meciul asta ;)

red&blue_boy24.11.2010 23:21

Am inteles ca CFR a fost de cacao in meciul cu Basel...

DanStan25.11.2010 00:02

Tinand seama de situatia grea in care se gaseste echipa ar fi cazul sa vedem ceva fenomene paranormale. De exemplu stimatii cetateni ce merg la meci pentru a se holba nonstop catre loja ne-ar putea arata cum se sustine cu adevarat o echipa. Ei sustin ca peluzele ar fi pline de huligani, da' nimeni nu-i impiedica pe ei, marii 'stelisti adevarati', sa preia initiativa si sa 'poarte echipa catre victorie'.

ebonyc25.11.2010 07:43
iar au aparut astia cu aberatiile lor de la fifa.3-1,10-0. bine zicea stanici..astia suntem,cu astia defilam. in turma la meci ca a venit MM si e ciobanul fericit.poate va da niste branza

Giani Kiriță: "Îmi reziliez contractul cu Bursa!" Poate-l rezolva Ciobi pana la meciul cu CFR.

CiprianPH25.11.2010 09:11

De unde le da branza aia? :))

Astristul ... CFR-ul nu a facut tara de ras. Cred ca meciul lor a reflectat perfect realitatea din fotbalul romanesc, iar gestul lui Sorin Partzu a fost conform cu nivelul de inteligenta din randul antrenorilor si conducatorilor de la cluburile noastre. Sincer eu unul ma bucur de umilinta...poate ne vom trezi macar in ceasul 25. Pana atunci...atat putem...atat facem.

On-topic : cred ca va fi meci egal.

Liviu94sud25.11.2010 09:16

Batem 1 - 0 ,CFR la pamant dupa meciul cu Basel.. cum spune si bodinho' mai mult pt Laca, ca oricum capionatul e pierdut..

PrymarU25.11.2010 09:39

Nu cred ca as mai crede intr-o victorie a ceferistilor .MECI, de unu 1 solist

Virgil25.11.2010 10:06

Steaua nu joaca nimic, CFR nu mai e echipa de alta data care castiga cu arbitrii. Si joaca din ce in ce mai prost. De aici rezulta ca va fi un meci de rahat, care se va putea incheia cu orice rezultat. 1, x, 2.

Chiar daca a revenit MM. Nu e Dumnezeu ca sa transforme peste noapte jocul echipei.

LucaSteaua9425.11.2010 11:39

Nu inteleg cum puteti sa va numiti "stelisti" si sa spuneti ca vreti sa castigam decat cu Dinamo,rapid si CFR...Inteleg ca sunteti indignati de faptul ca patronul echipei e un cioban,dar pana la urma noi iubim Steaua nu pe Oierul...

P.S: As vrea si eu sa stiu daca are rost sa vin pana la Bucuresti la meci ? Sau Peluza Nord nu se v-a prezenta?

«12347»