FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - CFR Cluj 2-2 (1-1)

«1567»
mountytoma29.11.2010 07:37
Vinovat e Gigi pentru ca inca mai e antrenor KKatus.

asta e cea mai mica vina a maimutei. cea mai mare vina a lui este ca e inca in viata, desi ar trebui sa il fi mancat viermii in pamant demult.

am observat si eu ca odata cu venirea lui Meme-mumu aia de la Urziceni au prins curaj si sunt impinsi in fata... incep sa cred ca toata venirea lui Meme-mumu e doar o afacere. maimuta i-a cumparat pe aia ca sa isi recupereze banii de la bucsaru. dar avea nevoie de Meme si ca sa ii ia de acolo si ca sa ii vanda mai departe. singurul care merita banii de la Urziceni este marinescu. e singurul care merita sa inceapa titular. in rest toti, in frunte cu brandan, ar trebui sa joace intai la Steaua II, sa devina titulari acolo si apoi sa vina rezerve la echipa mare. brandan parca e toja II, ca mijlocas central e caricatura rau.

am vazut in meciul asta doua pase bune date de tanase, am vazut un Kapetanos care incepe sa redevina ce a fost (din pacate nu il ajuta echipa DELOC), am vazut din nou altruismul lui Surdu (bravo Surdule!), am vazut cum l-au stricat astia pe Bogdan Stancu...

Bogdan Stancu ar putea fi un super jucator. daca ar avea sansa sa ajunga sa fie antrenat de Wenger, sau Murinho sau Guardiola, sunt sigur ca baiatul asta ar putea ajunge intre cei mai buni fotbalisti din lume. ghinionul lui este ca este roman si in plus este in plasa verilor behali. si mai este si antrenat de Lacatus... ieri a ratat singur cu portarul, ceea ce poate fi si inteles si iertat. dar ce nu ii pot ierta este ca a avut sansa sa se revanseze fata de Surdu, caruia putea sa ii dea o pasa de gol, dar nu a facut-o. asa nu a castigat Steaua meciul, iar el cred ca l-a pierdut si pe Surdu de prieten. mare pacat!

ultras_laziale29.11.2010 10:18
Sa nu ne ferim sa scriem ca Stancu a ''ratat'' victoria.Degeaba dai doua goluri daca ratezi inca de doua ori singur cu portarul.Am vazut atat de multe dezamagiri produse de echipa incat aveam imaginea deja in minte ca egaleaza echipa maghiaro-telenovelista,dupa ce a ratat Stancu.

Stancu nu trebuie blamat si scos tap ispasitor pentru ca a ratat 2 ocazii ! A ratat el Maradona si multi altii si ne lamentam ca tocmai Motanul s-a gasit sa rateze ?

A fost prea sigur de el si a iesit ce-a iesit...ce , voi nu sunteti siguri ca veti castiga la pariuri si cand colo...nu va iese niciun meci ?? :)) Asa si aici , asa a fost sa fie. Sa recunoastem ca CFR-ul a jucat mai bine decat noi ,per ansamblu , ei cu jocul...noi cu ocaziile !

Sa spunem saru`mana ca n-au marcat si al-3-lea gol , si ca meciul a semanat ff mult cu cel cu Timisoara cand si aia erau sa ne arda ! Dar uitati repede...aici e problema.

Jucam prost acasa pentru ca trebuie sa construim si suferim enorm la acest capitol ; fazele noastre se nasc din te miri ce , o centrare , chestii de genul...dar nu vezi nici macar o faza in care adversarul s anu atinga mingea...asa cum era pe vremuri cu Steaua care a facut si-a dres multe de ne-a umplut de bucurii si momente unice pe stadionul nostru si nu numai.

Scartaie multe la echipa , jucatorii inca mai au nevoie de timp , sa se simta , legaturile intre jucatori sa mearga ca unse nu asa cum sunt acum de zici ca i-ai luat de pe strada.Nu avem mijloc , suferim crunt la constructie , Dodel nu poate duce greul si nu ca nu poate ,dar nu este in stare sa faca ceva la constructie.

Ma deranjeaza un singur lucru : jucatori care n-au nimic de-a face cu ceea ce se cere la Steaua. Brandan poate juca la orice echipa dar nu la Steaua , a dat 2 pase corecte , una cu stangul si alta cu dreptul...in rest praf si pulbere.Stopeaza totul la mijloc , pina o opreste ( daca o opreste corect !! ) , pina se uita , pina o mai gadila...i-a luat-o adversarul ! :))

Sunt curios daca se va face curatenie la iarna , dar ma-ndoiesc.

Titlul nu-l vom castiga , bataia va fi pentru locul 2 si amarata aia de Cupa a Romaniei.

Macar pe Liverpool sa-i batem , desi meciul asta e mai greu de 150.000 de ori decat a fost cu CFR-ul !!

red&blue_boy29.11.2010 11:53
am observat si eu ca odata cu venirea lui Meme-mumu aia de la Urziceni au prins curaj si sunt impinsi in fata... in rest toti, in frunte cu brandan, ar trebui sa joace intai la Steaua II, sa devina titulari acolo si apoi sa vina rezerve la echipa mare. brandan parca e toja II, ca mijlocas central e caricatura rau.

Da,si mie mi s-a parut ca au prins curaj cei de la Urziceni,in special in declaratii...Barem de-ar prinde si in teren...

Brandan mi se pare o mare dezamagire pana acum,sper sa isi revina.Cum zici si tu,chiar ca parca e un Toja 2,mai ales dupa cum a jucat aseara...

Stancu nu trebuie blamat si scos tap ispasitor pentru ca a ratat 2 ocazii ! A ratat el Maradona si multi altii si ne lamentam ca tocmai Motanul s-a gasit sa rateze ?

Da,dar sa nu se mai repete :) ...Ramane de vazut cum va constientiza faza de aseara...Putea sa faca preluare,putea sa paseze...

bogdinho'29.11.2010 12:15

Brandan este doar o umbra a jucatorului de la Urziceni , o palida consolare !

Despre joc ce sa zic , ar fi trebuit sa castigam , am fost peste bozgori , insa fotbalul te pedepseste :(

Nu stiu cat de grava este accidentarea lui Surdu , sper sa isi revina , oricum nu avem atacanti pentru joi !

red&blue_boy29.11.2010 12:20
Brandan este doar o umbra a jucatorului de la Urziceni , o palida consolare !

Poate nici nu e asa bun cum sustine lumea...

Xeel4729.11.2010 12:21
bogdinho'29.11.2010 12:28
Am avut suporteri selecti la meci :))

http://www.fcsteaua.ro/index/section/galle...ure/18980/tag//

E Perversu` mah ? :)))))

E posibil si asta , altceva e cu Latovlevici in stanga , avem viteza , vin centrari bune , suturi in forta :)

La Brandan nu vezi decat lentoare , este chiar mai lent ca Toja si numai zic de piciorul drept :))

S.S.Lazio29.11.2010 12:39
Vinovat e Gigi pentru ca inca mai e antrenor Lacatus. Trebuia zburat demult! 2 echipe fara antrenori, cu aparari varza, greseli de alcatuire a echipelor, de repartizare a sarcinilor de joc. De ce a trebuit sa inceapa cu Gardos mai in fata, cand cel putin ultimile meciuri au demonstrat ca Gardos e salvarea noastra pe fund? De ce a disparut Martinovici din aparare cand la fel a aratat ca apararea incepuse sa fie un punct castigat. De ce mai joaca inca cu Kapetanos cand e clar ca nu incape in stilul Stelei cel traditional, nu acesta! Acum nu avem nici un stil! Marinescu si Matei nu trebuiau sa lipseasca din 11 de start. S-a vazut ce slab stau clujenii pe benzi! Inlocuire neinspirata a lui Stancu cu un varf tot masiv! Una peste alta Lacatus nu are ce sa caute acolo! Echipa nu e alcatuita din cei mai in forma jucatori si in interesul clubului, nu, primeaza interesele personale ale antrenorului si acum mai nou si ale lui MM. Au interese direct personale de promovare a anumitor jucatori, facand abstractie de interesele clubului.

e inadmisibil sa ratezi ATATEA ocazii ...dar de ceva vreme te poti astepta la orice de la minunatia noastra de echipa . Toti ne-am dat seama ca primul 11 e un rahat alterat numai Lacatus nu .. cu tot cu insistentele asupra lui kapetanos (putea fi schimbat el , ci nu Stancu cu bilasco , doar un exemplu) . Oricat ne-am da cu parerea , cancerul traieste , noi facem doar citostatice .

bogdinho'29.11.2010 12:43

Asa este , n-am inteles acea schimbare din final : Stancu / Bilasco :(

blindica29.11.2010 14:16

A fost prea sigur de el si a iesit ce-a iesit...ce , voi nu sunteti siguri ca veti castiga la pariuri si cand colo...nu va iese niciun meci ?? :)) Asa si aici , asa a fost sa fie. Sa recunoastem ca CFR-ul a jucat mai bine decat noi ,per ansamblu , ei cu jocul...noi cu ocaziile !

Sa spunem saru`mana ca n-au marcat si al-3-lea gol , si ca meciul a semanat ff mult cu cel cu Timisoara cand si aia erau sa ne arda ! Dar uitati repede...aici e problema.

Jucam prost acasa pentru ca trebuie sa construim si suferim enorm la acest capitol ; fazele noastre se nasc din te miri ce , o centrare , chestii de genul...dar nu vezi nici macar o faza in care adversarul s anu atinga mingea...asa cum era pe vremuri cu Steaua care a facut si-a dres multe de ne-a umplut de bucurii si momente unice pe stadionul nostru si nu numai.

Titlul nu-l vom castiga , bataia va fi pentru locul 2 si amarata aia de Cupa a Romaniei.

Macar pe Liverpool sa-i batem , desi meciul asta e mai greu de 150.000 de ori decat a fost cu CFR-ul !!

Ai dreptate,aseara eram ''la cald'' dar tot imi mentin parerea,nu poti spune ca nu a ratat 2 ocazii avand poarta goala,in mare parte.Si nici nu uit ca Bogdan Stancu a inscris atat de multe goluri pentru echipa.Daaar,cand s-a intamplat ceva,s-a intamplat si nu mai avem ce-i face : Stancu a ratat desprinderea la doua goluri diferenta ,de doua ori. La fel putem sa lungim discutia spunand ca si de la 3-1 puteam sa fim egalati.

Mai degraba Lacatus,intr-un tarziu,l-a scos tap ispasitor pe Bogdan Stancu,fiindca schimbarea aceea ori nu trebuia sa se intample,ori trebuia sa se intample imediat dupa prima mare ocazie irosita.La faza golului doi as putea spune ca echipa ungurilor nu a atins mingea,de exemplu.

Si daca am fi castigat,cei mai nostalgici sau cei mai orbi,s-ar mai fi imbatat inca un pic cu asa-zisa lupta pentru titlu.Cred ca este foarte greu sa ne gandim la o victorie impotriva cormoranilor,chiar science-fiction.

Locul 2,de asemenea este departe.De ce sa nu terminam pe 7 si sa luam Cupa,spre exemplu.Suita de trofee a atras multi fani de-a lungul timpului,Cupa,asa cum este aceasta,o competitie de decor,trebuie castigata.

Ste@ua2329.11.2010 19:26

Daca si perversu' a ajuns sa tina cu Steaua....parca tinea cu crapid.Nu s-a julit in gardu' de la tribuna?

Alex88pl29.11.2010 20:57

o afirmatie 100% corecta.

si pana la urma Stancu a ratat victoria. macar nimeresti poarta la faza aia (la lovitura libera ma refer). oricat de slab ai fi.

butcher_6930.11.2010 13:52

Cui i-a placut Latovlevici?Pentru mine unul a fost...varza.Schimbarile din a doua repriza au fost sub asteptari,cu toate ca au avut mai mult impuls unii dintre ei...ratarile in cele mai dese cazuri se razbuna.Matei,Radut de ce nu???

john_8630.11.2010 14:01
Cui i-a placut Latovlevici?Pentru mine unul a fost...varza.Schimbarile din a doua repriza au fost sub asteptari,cu toate ca au avut mai mult impuls unii dintre ei...ratarile in cele mai dese cazuri se razbuna.Matei,Radut de ce nu???

mie mi s-a parut ca a jucat chiar bine Latovlevici. A avut cateva centrari bune, a facut faza de la ratarea lui Stancu... daca marca Stancu nu cred ca mai ziceai ca a fost varza Latovlevici

ultras_laziale30.11.2010 14:16

Latlovevici pare un pic timorat ,mai ales cand are mingea la picior si adversar in fata lui. Cand nu are adversar , are si culoar de sut si le bubuie bine ! A jucat in nota echipei , dar"varza" n-a fost , sa fim seriosi.

Varza poate fi doar unul singur : Banel !

Matei nu este copt pentru un asa meci , sa joace contra celorlalte echipe mici si candva ii va veni si lui randul.

Radut...de cate ori a jucat , a fost un mare fiasco , probabil ca va pleca in iarna , d-asta nici nu-l mai baga. :whistle:

bogdinho'30.11.2010 14:17

Ce aveti mah cu Stancu ? Daca nu a fi fost golurile lui , am fi fost la retrogradare...asta e :)

«1567»