Vinovat e Gigi pentru ca inca mai e antrenor KKatus.
asta e cea mai mica vina a maimutei. cea mai mare vina a lui este ca e inca in viata, desi ar trebui sa il fi mancat viermii in pamant demult.
am observat si eu ca odata cu venirea lui Meme-mumu aia de la Urziceni au prins curaj si sunt impinsi in fata... incep sa cred ca toata venirea lui Meme-mumu e doar o afacere. maimuta i-a cumparat pe aia ca sa isi recupereze banii de la bucsaru. dar avea nevoie de Meme si ca sa ii ia de acolo si ca sa ii vanda mai departe. singurul care merita banii de la Urziceni este marinescu. e singurul care merita sa inceapa titular. in rest toti, in frunte cu brandan, ar trebui sa joace intai la Steaua II, sa devina titulari acolo si apoi sa vina rezerve la echipa mare. brandan parca e toja II, ca mijlocas central e caricatura rau.
am vazut in meciul asta doua pase bune date de tanase, am vazut un Kapetanos care incepe sa redevina ce a fost (din pacate nu il ajuta echipa DELOC), am vazut din nou altruismul lui Surdu (bravo Surdule!), am vazut cum l-au stricat astia pe Bogdan Stancu...
Bogdan Stancu ar putea fi un super jucator. daca ar avea sansa sa ajunga sa fie antrenat de Wenger, sau Murinho sau Guardiola, sunt sigur ca baiatul asta ar putea ajunge intre cei mai buni fotbalisti din lume. ghinionul lui este ca este roman si in plus este in plasa verilor behali. si mai este si antrenat de Lacatus... ieri a ratat singur cu portarul, ceea ce poate fi si inteles si iertat. dar ce nu ii pot ierta este ca a avut sansa sa se revanseze fata de Surdu, caruia putea sa ii dea o pasa de gol, dar nu a facut-o. asa nu a castigat Steaua meciul, iar el cred ca l-a pierdut si pe Surdu de prieten. mare pacat!