GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!
Iuhu.
Simte cineva ca se termina 3-2 pentru chefere?
CFR nu ratează ![]()
CAM ASA E ![]()
CFR nu ratează![]()
Eu cred ca voi aveti nevoie de control la ochi, am un prieten care lucreaza la oftalmologie, va pot rezolva o programare...
ce caterinca de echipa
Incredibil cat de prost e negru ala de la unguri... sa ratezi asa ...
Lacina Traore asta e jucator de 4 milioane
?
Niste rupti...doua echipe de nulitati cu niste mici exceptii!
poate 4 milioane de lei ![]()
Lacina Traore asta e jucator de 4 milioane?
Niste rupti...
2-2 intre petardele campionatului intern.care mai de care mai prost la finalizare
fiecare-i de capu' lui in teren ..ce nu e atat de clar ? ![]()
In seara asta nu ne urcam pe maybach...
oare chiar nu s-a gandit B.Stancu la o scarita 8-| , daca dadea scarita era gol+ca l-a bagat pe bilasco in locu lu B.Stancu
Incredibil. Duckadam iar da vina pe oboseala.. si tot el spera ca Steaua lui Oierul sa castige cu Liverpool ...
Omul asta e sub influenta etnobotanicelor ? Sau sub influenta branzei de oaie?
PS: Tot Duckadam viseaza si la cupa si campionat anul acesta ...
marii antrenori minteoan si carlan l au blocat pe maestrul Lacatus idolul tribunelor zis maurinio.........sustineti echipa si nu criticati patronul,hahalerelor
Cat a putut sa conteze lejeritatea ratarii lui Stancu. ![]()
Sa nu ne ferim sa scriem ca Stancu a ''ratat'' victoria.Degeaba dai doua goluri daca ratezi inca de doua ori singur cu portarul.Am vazut atat de multe dezamagiri produse de echipa incat aveam imaginea deja in minte ca egaleaza echipa maghiaro-telenovelista,dupa ce a ratat Stancu.
In seara asta nu ne urcam pe maybach...
Oricum era umezeala, poate aluneca nea Gigi de pe capota..
.
bai cum a ratat africanul ala..aproape imi iesea pronosticul ![]()
S-a afisat un banner cu "MM, unul dintre noi" ?
E clar, cum am ajuns..
photoshopu face din oameni oi ![]()
Vinovat e Gigi pentru ca inca mai e antrenor Lacatus. Trebuia zburat demult! 2 echipe fara antrenori, cu aparari varza, greseli de alcatuire a echipelor, de repartizare a sarcinilor de joc. De ce a trebuit sa inceapa cu Gardos mai in fata, cand cel putin ultimile meciuri au demonstrat ca Gardos e salvarea noastra pe fund? De ce a disparut Martinovici din aparare cand la fel a aratat ca apararea incepuse sa fie un punct castigat. De ce mai joaca inca cu Kapetanos cand e clar ca nu incape in stilul Stelei cel traditional, nu acesta! Acum nu avem nici un stil! Marinescu si Matei nu trebuiau sa lipseasca din 11 de start. S-a vazut ce slab stau clujenii pe benzi! Inlocuire neinspirata a lui Stancu cu un varf tot masiv! Una peste alta Lacatus nu are ce sa caute acolo! Echipa nu e alcatuita din cei mai in forma jucatori si in interesul clubului, nu, primeaza interesele personale ale antrenorului si acum mai nou si ale lui MM. Au interese direct personale de promovare a anumitor jucatori, facand abstractie de interesele clubului.
fiecare-i de capu' lui in teren ..ce nu e atat de clar ?
Incredibil. Duckadam iar da vina pe oboseala..
S-or fi uitat la teveu la Champions League. E al dreaq de obositor !
S-a afisat un banner cu "MM, unul dintre noi" ?E clar, cum am ajuns..
Pai MM e unul dintre aia care i-au aratat mesajul,e reprezentativ pt cocalareala din tribune.