geotehnica si fundatii-Radulescu
Beton(1,2,3,4)- Craiu,Postelnicu,Gabor si Pascu
Metal(1,2,3,4)Chesaru si Negrei(cu Negrei era parfum)
Civile 1,2(Voiculescu super),dar civile 3,4 (cu Demir si Pretorian)
Organizare si management cu Toma
Statici,siguranta,inginerie seismica,dinamica(Lungu,macovei(asta-i de-al tau 
Teoria Elassticitatii -Cretu.
Te poti interesa in CCIA despre acesti profesori.
Ioane,acum sa nu te superi pe mine. Fiecare si-a ales drumul in viata cum a crezut. E m-am pregatit de teatru (atunci are IATC) si am ajuns la pol opus. Din nefericire foarte multi trec ca gastile prin apa in facultate.
Vorbind de domeniul meu raman crucit cand ma intalnesc cu fosti colegi pe la unele obiective(ei fac doar executie) .
Lor chiar nu le trebuia aceasta facultate. Nici nu era nevoie sa lise dea diploma,doar sa saboteze siguranta oamenilor. Lumea isi pune totata increderea in ei,pentru ca ei sunt "profesionisti" si "abilitati".
Fundatii - Raduleasca (care e si decan la mine); i-am luat cursurile si sunt identice cu ce preda la CCIA; l-am luat din prima (asa de mult ghinion amestecat cu mult noroc n-am mai intalnit in viata mea ca la examenul asta)
Beton 2 - nebunul de Pascu (asta-i cel mai nenorocit din cati am intalnit; slava Domnului ca n-am facut cu el si beton 1 c-o beleam grav din toate punctele de vedere); am dat examenul acuma, in toamna (nu m-am dus la precedentele), simultan cu CCIA si a dat aceleasi subiecte la toata lumea;
Metal - Preda
Statici, dinamica - Vlad (Macovei e la engleza, io la franceza): care da si el la fel la toata lumea
In rest, ori n-am facut cu aia, ori n-am facut pana acuma, ori se fac la master. Singura cu care-am ramas e dinamica.
Cam singurele materii la care pot sa spun ca am avut subiecte simtitor mai usoare decat ce dadeau la ccia au fost algebra (Costinescu) si topografie (crizata de Poseasca).
Oricum, sunt de acord ca sunt multi care termina si habar n-au nimic. Si am avut si un exemplu (ma rog... io am avut 1 exemplu in fata, da' sunt sigur ca-s multe) de om care habar n-avea nimic-nimic-nimic, examene luat majoritatea pe copiat, proiecte cumparate de pe la altii, licenta cumparata.