FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Scoli, facultati, etc.

«145678»
vlad23.12.2010 10:52

Iar va vaitati ca n-o duceti bine??? Voi nu vedeti fagasul bun??? Puteam fi rau de tot daca nu erau salvatorii nostri!ame6ae.jpg

Uitati-va cum privesc aia 2 din dreapta pe amaratul ala care se saturase de ei. De ei toti!

Iar dobitoaca aia si-a pus mana la fata sa nu vada! Scarba aia crede ca amaratul ala este singurul care incearca sa scape de viata asta "fericita". Ai naibii parlamentari,nici macar nu vor sa vada problemele oamenilor.Ori se uita impasibili ca imbuibatul ala in camasa alba ori se intorc cu spatele ca fufa aia!

Lari23.12.2010 11:39

Vezi ca "amaratul" ala ia in unele luni si cate 1.000 de euro, bani in mana...

dee23.12.2010 11:45

@Lari: asa de bine platit sa fie un electrician la tvr? ma indoiesc. Disperarea a atins cote alarmante si e abia inceputul.

@vlad: ai dreptate, insa scoate te rog poza aceea.

Lari23.12.2010 11:49
@Lari: asa de bine platit sa fie un electrician la tvr? ma indoiesc. Disperarea a atins cote alarmante si e abia inceputul.

Nu vorbesc din auzite.

Acel om are o situatie dramatica acasa, in sensul ca are un copil care s-a nascut autist. Tocmai de aceea ar fi trebuit sa se gandeasca de jdemii de ori mai bine inainte sa faca acel gest.

Insa nu ii pot plange de mila la acel salariu, comparativ cu functia pe care o are, pentru ca sunt multi altii in situatii materiale infinit mai grele.

Si m-am saturat pana peste cap de politica, imi e o sila profunda de toti.

dee23.12.2010 11:55

tocmai pentru ca are un copil care sufera de autism tind sa cred ca gestul sau n-a fost rational, ci unul sub impulsul disperarii si probabil al unei depresii, deci, nu pot sa simt decat compasiune pentru el, mai ales ca isi va pierde si locul de munca. (sa vezi atunci drama...) Orice salariu exorbitant ar avea, acesta nu poate compensa durerea imensa care l-a macinat si afectat psihic ani de zile pe acest om, ca tata al unui copil autist. Daca s-au mai adaugat si alte probleme, nu-i de mirare ca a clacat.

"Avea doi copii, dintre care unul cu autism. Ajutorul acela de insotitor pentru persoană cu handicap i-a fost taiat de la 550 de lei la 150 de lei. În plus, nu mai primea medicamente compensate pentru tratamentul celui mic. La toate acestea, se adaugă faptul că sedintele de terapie, care pană acum erau gratuite, au ajuns să cote 200 de lei una singura nemaifiind subventionate de stat. Asta, in conditiile in care copilul avea nevoie de trei sedinte de terapie pe saptamana iar Adrian Sobaru câștiga in jur de 1.000 " 1.200 de lei pe luna Dacă si-ar fi dat tot salariul doar pe terapie, abia dacă ar fi putut acoperi vreo sase sedinte din cele 12 lunare, ne-a explicat unul dintre colegii sai, care a dorit să-și pastreze anonimatul.

MoWeed23.12.2010 11:59

@Lari

In primul rand, trebuie sa spun ca sunt de acord cu tine: sunt oameni intr-o situatie mult mai nasoala decat el; daca intr-adevar acela este salariul lui(stiind ca nu vorbesti aiurea, tind sa cred ca asa si e). Chiar oameni cu studii superioare, cu o educatie mai bogata decat un electrician.

Dar adevarul este ca, probabil, tratamentul copilului este unul extraordinar de scump. Nu putem realiza cum este sa iti vezi copilul bolnav si sa stii ca nu ai cum sa-l ajuti de unul singur. Cred ca, mai degraba, faptul ca nu castiga destui bani pentru a-si ajuta copilul l-a impins spre acest gest, nu ca nu are ce sa puna pe masa.

In alta ordine de ideei, gestul acesta este unul stupid. Pai daca familia lui trece prin dificultati financiare, acestea se vor inrautati prin disparitia lui(aici vorbesc strict ca sursa de venituri) si prin suportarea costurilor aferente inmormantarii. Pe scurt, in loc sa-i ajute familia, un asemnea gest o afunda si mai tare in rahat.

vlad23.12.2010 12:32
Vezi ca "amaratul" ala ia in unele luni si cate 1.000 de euro, bani in mana...

Lari,nu aptiutudinea de aviator ale acelui tvr-ist am vrut sa accentuez ci atitudinea parlamentarilor fata de oameni.

Si cred ca exagerezi cu salariul de 1000 de euro in mana pentru un electrician. E mai usor sa vorbesti despre altii nefiind inca parinte.Nu stii cum a evoluat neputinta lui. Crezi ca a clacat la primul obstacol? Si eu am momente in care imi vine sa-mi dau cu tarnacopul in cap dar luciditatea ma impiedica,luciditatea ca am 2 copii pe care nu-i pot ajuta prin acest gest. Ma rog in fiecare zi sa am putere sa depasesc greutatile,dar....poate o voi lua-o razna intr-o buna zi. Eu sper din tot sufletul sa nu se intample acest lucru vreodata. Dar se poate intampla si acest lucru.

Alexandru H.23.12.2010 13:24

Pana acum un an si ceva, zeci de mii de batrani primeau pensii de genul 5 lei deoarece erau fostii membrii ai cooperativelor agricole. Va mai amintiti stirile cu ei, cand povesteau ca sunt dependenti de ceea ce cresc in gospodarie, pentru ca alta sursa de venit nu au. Si atentie, au supravietuit aproape 20 de ani in conditiile astea. In momentul in care au primit acel venit minim garantat am zis "foarte bine" desi sunt genul de om care nu sunt incantat de ajutoare sociale. Insa acel gest era important pentru ca repara o injustitie comunista si, mai ales, rezolva problemele unor oameni care nu aveau bani nici pentru o paine.

Nu sunt absurd, accept ajutoare si asistenta atunci cand e un caz flagrant de injustitie. Insa povestea omului asta nu intra in niciun caz in aceasta sfera. E un caz particular in care problemele s-au asezat una peste alta, independent de vointa lui ori de a altora. In tarile civilizate, in probleme de astea (ca sa nu pomenesc de costul tratamentului medical) incerci sa apelezi la fundatii sau organizatii private, care sa-ti faciliteze plata tratamentului medical. Iti iei un second job, incerci sa faci un schimb de apartamente etc... Solutia nu e NICIODATA sa te arunci de la etaj, mai ales ca fara tine copilul ala e mort. E un gest stupid, disperat si tocmai din cauza asta nu e un gest de inteles.

vlad, cand ai 2 copii, mai ales ca ai 2 copii, esti obligat la luciditate. Oriunde, la volan, pe strada, la servici... Pe aici pe la mine s-a omorat unul pentru ca avea datorii mari si si-a lasat nevasta si copiii sa i le plateasca, basca inmormantarea. Ce om poti fi sa-ti bati asa joc de familie?

Lari23.12.2010 13:31
Lari,nu aptiutudinea de aviator ale acelui tvr-ist am vrut sa accentuez ci atitudinea parlamentarilor fata de oameni.

Eu, de la viermii aia imputiti nu mai am de foarte multa vreme vreo pretentie.

Si cred ca exagerezi cu salariul de 1000 de euro in mana pentru un electrician.

Imi pare rau ca nu ma crezi, insa lucrurile chiar asa stau. Da, e adevarat, pentru banii aia munceste/muncea mult de noapte.

E mai usor sa vorbesti despre altii nefiind inca parinte.Nu stii cum a evoluat neputinta lui. Crezi ca a clacat la primul obstacol? Si eu am momente in care imi vine sa-mi dau cu tarnacopul in cap dar luciditatea ma impiedica,luciditatea ca am 2 copii pe care nu-i pot ajuta prin acest gest. Ma rog in fiecare zi sa am putere sa depasesc greutatile,dar....poate o voi lua-o razna intr-o buna zi. Eu sper din tot sufletul sa nu se intample acest lucru vreodata. Dar se poate intampla si acest lucru.

Am spus deja ca situatia lui familiala este dramatica. Din acest punct de vedere, are intreaga mea compasiune.

Dar sunt de acord cu Alexandru H. Cand esti intr-o asemenea situatie si ai sansa sa castigi un asemenea salariu, ESTI OBLIGAT sa-ti pastrezi fortele ca sa ai grija de cei dragi. Mi-e groaza sa ma gandesc ce simt acum oamenii aia care se bazau pe el. La fel de groaza imi este si ma gandesc ce viata sufleteasca are bietul de el.

dee23.12.2010 13:36

credeti ca omul respectiv nu si-a spus "trebuie sa fiu lucid, sunt obligat sa-mi pastrezi fortele" ? un membru al familiei mele lucreaza la psihiatrie, deci poate ca privesc cu alti ochi acest incident. Din punctul meu de vedere, omul suferea de depresie (dramele prin care a trecut s-au acumulat si l-au afectat), iar cand esti depresiv, nu actionezi ca un om normal, lucid, nu te gandesti la consecinte.

Alexandru H.23.12.2010 13:37

Apropo, nevasta-sa e casnica. Deci hai sa zicem ca supravietuieste dar nu mai poate lucra. Rezultatul: mor toti de foame.

Potrivit unor surse HotNews.ro, Adrian Sobaru ar fi gasit miercuri o bila portocalie cu numarul 13 si, intr-o discutie avuta in aceeasi zi cu un coleg, i-ar fi spus acestuia ca bila reprezinta un semn care arata asocierea dintre PDL si cifra 13, care poarta ghinion. Atunci cand s-a aruncat de la balcon, el avea in mana bila portocalie cu cifra 13.

Nu, ce a facut el e o prostie enorma. A-ti sacrifica familia pentru nu stiu ce misticism de ocazie e intolerabil...

sabin130723.12.2010 13:44

@Alexandru H.

In cazul asta, in mare, de acord cu tine. Dar e aiurea comparatia cu Occidentul. Aia care vor sa se omoare pe afara sunt bolnavi psihic de la natura, nu innebuniti de grija zilei de maine, de imposibilitatea gasirii unei solutii pentru a supravietui. Parca reciti si tu sondajele imbecile de pe la TV sau declaratiile sefului de stat, conform carora somajul din Romania este cauzat de lenea oamenilor. Nu vor oamenii sa munceasca, ca altfel ar emigra aici toata Asia si Europa pentru a face fata solicitarii de mana de lucru. Sau "haideti sa gasim solutii" , "haideti sa fim solidari" cand oamenii efectiv sunt disperati, nu pretentiosi.

In cazul electricianului sa zic ca poate mai erau cateva solutii de moment, desi e greu sa judec fara sa fiu in postura lui, sa simt ce simte el. E greu de imaginat ce e in sufletul sin mintea oamenilor astora. Dar generalizand nu mi se pare valabil.

Robert Aeroth23.12.2010 13:53
credeti ca omul respectiv nu si-a spus "trebuie sa fiu lucid, sunt obligat sa-mi pastrezi fortele" ? un membru al familiei mele lucreaza la psihiatrie, deci poate ca privesc cu alti ochi acest incident. Din punctul meu de vedere, omul suferea de depresie (dramele prin care a trecut s-au acumulat si l-au afectat), iar cand esti depresiv, nu actionezi ca un om normal, lucid, nu te gandesti la consecinte.

Subscriu si te completez.

Aveti idee ce inseamna o situatie de stres? Poate sa mearga atat de departe incat sa iti afecteze nu doar comportamentul ci si starea de sanatate (ulcere si chiar infarcturi).

Alexandru H.23.12.2010 13:59
@Alexandru H.

In cazul asta, in mare, de acord cu tine. Dar e aiurea comparatia cu Occidentul. Aia care vor sa se omoare pe afara sunt bolnavi psihic de la natura, nu innebuniti de grija zilei de maine, de imposibilitatea gasirii unei solutii pentru a supravietui. Parca reciti si tu sondajele imbecile de pe la TV sau declaratiile sefului de stat, conform carora somajul din Romania este cauzat de lenea oamenilor. Nu vor oamenii sa munceasca, ca altfel ar emigra aici toata Asia si Europa pentru a face fata solicitarii de mana de lucru. Sau "haideti sa gasim solutii" , "haideti sa fim solidari" cand oamenii efectiv sunt disperati, nu pretentiosi.

Si in Occident e suficienta saracie. Si se sinucid si pe acolo de foame. Nu am nimic cu cei care sunt singuri pe lume si decid sa isi puna capat zilelor, e o decizie personala in care nu am de ce sa ma bag. Dar in momentul in care ai luat hotararea sa-ti intemeiezi o familie, nu mai ai aceasta libertate. Ti-o pierzi definitiv. Scopul tau devine cel al luptei pentru bunastarea ei.

Aici totusi nu vorbim despre somaj. Omul avea un post destul de bun, am inteles ca putea sa ajunga la bani destul de multi daca lucra mai mult noaptea, avea si un ajutor de la institutie pentru tratamentul fiului sau. Eu totusi nu inteleg care e vina politicienilor aici (si vorbesc cu deplina scarba fata de ei): in primul rand ca informatia cu privire la faptul ca tratamentul pentru autism fusese gratuit la un moment dat e clar falsa. Din cate stiu, in Romania exista clinici private de tratare a acestei stari (la care esti obligat sa platesti) si centre de voluntari. I-au taiat cu 25% acea indemnizatie de insotitor, asta e adevarat. Dar e clar ca la ce costuri implica acest tratament, chiar si cu acei 150 de lei in minus tot nu reusea sa se descurce.

dee23.12.2010 14:06
Potrivit unor surse HotNews.ro, Adrian Sobaru ar fi gasit miercuri o bila portocalie cu numarul 13 si, intr-o discutie avuta in aceeasi zi cu un coleg, i-ar fi spus acestuia ca bila reprezinta un semn care arata asocierea dintre PDL si cifra 13, care poarta ghinion. Atunci cand s-a aruncat de la balcon, el avea in mana bila portocalie cu cifra 13.

Daca-i adevarata stirea de pe Hotnews, e clar ca omul a fost puternic zdruncinat de ultimele evenimente (taieri salariale, diminuarea indemnizatiei + alte probleme personale) din moment ce mintea lui ii era focalizata pe detalii insignificante, as spune ca e chiar o depresie severa, iar in acest caz, ma repet, nu te gandesti la consecinte, la faptul ca-ti lasi familia in dificultate, nu gandesti lucid. Nu-l putem noi judeca din exterior, numai el stie prin ce drama trece.

Robert Aeroth23.12.2010 14:08
Si in Occident e suficienta saracie. Si se sinucid si pe acolo de foame. Nu am nimic cu cei care sunt singuri pe lume si decid sa isi puna capat zilelor, e o decizie personala in care nu am de ce sa ma bag. Dar in momentul in care ai luat hotararea sa-ti intemeiezi o familie, nu mai ai aceasta libertate. Ti-o pierzi definitiv. Scopul tau devine cel al luptei pentru bunastarea ei.

Aici totusi nu vorbim despre somaj. Omul avea un post destul de bun, am inteles ca putea sa ajunga la bani destul de multi daca lucra mai mult noaptea, avea si un ajutor de la institutie pentru tratamentul fiului sau. Eu totusi nu inteleg care e vina politicienilor aici (si vorbesc cu deplina scarba fata de ei): in primul rand ca informatia cu privire la faptul ca tratamentul pentru autism fusese gratuit la un moment dat e clar falsa. Din cate stiu, in Romania exista clinici private de tratare a acestei stari (la care esti obligat sa platesti) si centre de voluntari. I-au taiat cu 25% acea indemnizatie de insotitor, asta e adevarat. Dar e clar ca la ce costuri implica acest tratament, chiar si cu acei 150 de lei in minus tot nu reusea sa se descurce.

PFFFFF cat de aud ce spui :spank: si mai ales acum de sarbatori :spank: ....

Sti ce inseamna sa ai o persoana foarte draga tie (sa zicem un copil) cu asemenea probleme? Sti ce inseamna sa ii vezi pe cei dragi suferind si sa nu ii poti ajuta? Mai ales ca barbat...

Pune peste toate acele sentimente o stare de sufocare , simti cum totul se naruie si cum altii tot pun presiune pe tine iar si iar si ajungi acasa sa iti vezi copilul in acea stare apoi mai primesti si vesti ca de maine o sa fie si mai nasol...

Sper sa nu ai niciodata parte de asa ceva !!!

Alexandru H.23.12.2010 14:20

Bunica-mea avea o prostie: cand trecea strada nu se uita la masini. Cand i-am facut observatie, mi-a raspuns cam asa: "Pai sa fie soferii atenti la mine, ca eu sunt pe trecere de pietoni".

Cam asa si cu tipul asta si in general cu cei care dau vina pe stat, politicieni, primar, sef de scara... In momentul in care e vorba de viata ta, tu esti singurul responsabil de ea. Nu te poti astepta ca aia pe care ii consideri din start mai puternici decat tine si neaparat niste "dobitoci" sa aiba mai mare grija de tine decat ai tu.

Hai sa facem un calcul. Il costa tratamentul pe sedinta 250 lei. Trebuia sa faca 4 sedinte saptamanale, deci 1000 lei/saptamana si 4000 lei/luna. Punem la socoteala alte cheltuieli: mancare, utilitati pentru 4 persoane. Sa zicem un 2000 lei/luna (am pus minimul/minimului si stiu clar ca era imposibil sa-l coste doar atat). Mie sa-mi explici cum un electrician, cu nevasta casnica si cheltuielile astea, poate sa castige lunar 6000 de lei in Bucuresti cu ajutorul guvernului/statului. Sa zicem ca il angajeaza intr-un minister si ii da banii astia. Oare ai fi indignat daca ai vedea pe statul de plata al institutiei un astfel de salariu pentru un electrician?

Eu inteleg sa fim intelegatori cu situatia lui (mai ales ca nu avem niciunul problemele lui). Dar nu poti fi nici absurd si sa accepti logica stramba a unui gest disperat.

Robert Aeroth23.12.2010 14:23
Bunica-mea avea o prostie: cand trecea strada nu se uita la masini. Cand i-am facut observatie, mi-a raspuns cam asa: "Pai sa fie soferii atenti la mine, ca eu sunt pe trecere de pietoni".

Cam asa si cu tipul asta si in general cu cei care dau vina pe stat, politicieni, primar, sef de scara... In momentul in care e vorba de viata ta, tu esti singurul responsabil de ea. Nu te poti astepta ca aia pe care ii consideri din start mai puternici decat tine si neaparat niste "dobitoci" sa aiba mai mare grija de tine decat ai tu.

Hai sa facem un calcul. Il costa tratamentul pe sedinta 250 lei. Trebuia sa faca 4 sedinte saptamanale, deci 1000 lei/saptamana si 4000 lei/luna. Punem la socoteala alte cheltuieli: mancare, utilitati pentru 4 persoane. Sa zicem un 2000 lei/luna (am pus minimul/minimului si stiu clar ca era imposibil sa-l coste doar atat). Mie sa-mi explici cum un electrician, cu nevasta casnica si cheltuielile astea, poate sa castige lunar 6000 de lei in Bucuresti cu ajutorul guvernului/statului. Sa zicem ca il angajeaza intr-un minister si ii da banii astia. Oare ai fi indignat daca ai vedea pe statul de plata al institutiei un astfel de salariu pentru un electrician?

Eu inteleg sa fim intelegatori cu situatia lui (mai ales ca nu avem niciunul problemele lui). Dar nu poti fi nici absurd si sa accepti logica stramba a unui gest disperat.

O sa intru eu peste tine in casa si te leg si iti bat toate nemurile in fata ta sa vedem cat de responsabil esti tu pentru viata ta.

CAND AI SA INTELEGI CA LOGICA NU MAI EXISTA CAND ESTI PUS IN ASA SITUATII ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

sabin130723.12.2010 15:18

Si in Occident e saracie si sunt oameni care se sinucid din motivul asta, dar nu la amploarea de aici. La ei sunt exceptii, la noi tind sa devina fenomene sociale de cativa ani. In Romania religia pe multi ii impiedica sa se gandeasca la asa ceva.

Stiu ca nu vorbim aici de somaj. Vorbeam de cum suna formularea de care ziceam, de forma, la modul general. Astfel vina politicienilor se contureaza. Eu nu stiu care ar fi lucrurile negative n-ar fi astia raspunzatori.

Alexandru H.23.12.2010 16:00

Pai gandeste-te ca de atatia ani de cand dam vina pe politicieni, aproape niciunul nu a raspuns pentru ceva anume in fata justitiei. Mie asta imi spune ca impartim prea liberal vina colectiva si mai deloc vina individuala. La ce bun sa spui "toti politicienii fura", cand de fapt nu ai probe si vointa suficienta pentru a condamna macar unul pentru faptele sale? De ce sa ma incarc cu energia aia negativa?

butcher_6923.12.2010 17:14

Salut,cu respect si pentru cei "pro"si "contra",fara de care n-ar exista democratie.Din pacate comunismul a lasat urme foarte adinci...Romaniei,si nu numai.Sistemul birocratic ce functioneaza actualmente la noi,o sa fie imposibil de schimbat in urmatorii 30 de ani, oricit am dori de mult...o palma pe care ne-a dat-o soarta,sau,cei ce conduc omenirea.Chiar si un nou Vlad Tepes nu cred ca ar fi de-ajuns pentru a schimba mentalitatea,birocratia,frica de noi insine,din trecut.Lupta cinstita cu birocratia nu aduce rezultate imediate,trebuie multa rabdare si perseverenta,niciodata slabita...normal,cine cedeaza primul, pierde...mai exista si cazuri izolate.Sa speram ca aceasta criza,nu va dura o vesnicie,si vom avea motive de satisfactie,bucurii si generatiile actuale.Atita timp cit nu se va umbla la constitutie,legi,justitie s.a.m.d.,vom mai avea multe de indurat,indiferent ce putere politica va guverna.Mentalitatea romanului va trebui schimbata cu cel putin 60%,ceea ce face ca politica interna a Romaniei sa conteze cel mai mult...asadar,speram intr-o revenire... in viitorul indepartat.As dori sa ma-nsel in ceea ce spun.???

Alexandru H.23.12.2010 18:03

Apropo, cica omul nu avea niciun salariu taiat cu 25% (deh, Televiziunea Romana), dupa cum am spus tratamentul pentru copilul sau era pe bani de la inceput (deci nu avem nici aici abuzuri), singura taiere suferind-o sotia sa la ajutorul de insotitor, care scazuse CU 73 DE LEI pe luna. S-a aruncat de la etaj pentru 73 de lei.

Imi pare rau, dar a arata cu degetul catre guvern in conditiile in care nu esti macar in categoria celor cu salarii diminuate in mod serios, si a te arunca lasandu-ti familia in voia firii e deja o mitocanie. Sper pentru binele copiilor sa nu fie dat afara de la serviciu, dar are nevoie de un tratament psihologic serios.

PS. O mostra de televiziune:

Individ: "Ce a facut acest om e exemplar. Am vazut niste aberatii spuse azi cum ca ar avea probleme psihice..."

Moderatoare: "Da, un psiholog a spus asta"

Individ: "Da, ce stie si un psiholog..."

Robert Aeroth23.12.2010 18:23
Apropo, cica omul nu avea niciun salariu taiat cu 25% (deh, Televiziunea Romana), dupa cum am spus tratamentul pentru copilul sau era pe bani de la inceput (deci nu avem nici aici abuzuri), singura taiere suferind-o sotia sa la ajutorul de insotitor, care scazuse CU 73 DE LEI pe luna. S-a aruncat de la etaj pentru 73 de lei.

Imi pare rau, dar a arata cu degetul catre guvern in conditiile in care nu esti macar in categoria celor cu salarii diminuate in mod serios, si a te arunca lasandu-ti familia in voia firii e deja o mitocanie. Sper pentru binele copiilor sa nu fie dat afara de la serviciu, dar are nevoie de un tratament psihologic serios.

PS. O mostra de televiziune:

Individ: "Ce a facut acest om e exemplar. Am vazut niste aberatii spuse azi cum ca ar avea probleme psihice..."

Moderatoare: "Da, un psiholog a spus asta"

Individ: "Da, ce stie si un psiholog..."

Ma eviti?:)) vad ca imi raspunzi asa indirect.

Hai sa iti dau copy paste la ce am zis poate acum o sa si citesti

"Aveti idee ce inseamna o situatie de stres? Poate sa mearga atat de departe incat sa iti afecteze nu doar comportamentul ci si starea de sanatate (ulcere si chiar infarcturi)." - Robert :hypocrite: (ca dintr-un clasic in viata)

Ia zi ai copii? Sau frati, surori?

p.s. si cu psihologii de la noi nu imi e rusine ( nu zic ca nu o fi omul ala si dus cu pluta ca evident are niste probleme in acest moment) dar cand vorbim de psihologi sau psihiatri trust me nu sunt asa destepti pe cat vor sa para ;)

Alexandru H.23.12.2010 18:26

Iti dau dreptate. Omul are probleme psihice. Insa as prefera sa nu patim ca in cazul Codreanu iar autoritatile sa-l forteze sa urmeze un tratament pentru dementa (eventual o internare la Socola). Chiar mi-as dori sa evitam existenta nebunilor pe strazi...

Robert Aeroth23.12.2010 18:42
Iti dau dreptate. Omul are probleme psihice. Insa as prefera sa nu patim ca in cazul Codreanu iar autoritatile sa-l forteze sa urmeze un tratament pentru dementa (eventual o internare la Socola). Chiar mi-as dori sa evitam existenta nebunilor pe strazi...

Ah lipsa cunostintelor in materie de psihologie :blush: . Toti oamenii sunt nebuni !! Nu exista normalitate :D

Sti ce este o curba gauss? ma rog presupunem ca sti si sunt aproape sigur ca sti.

Imagineaza-ti o curba gauss care sa reprezinte toata populatia planetei.

La stanga de tot in sistem avem un minus care reprezinta oamenii aia pur evil (sociopatii de care vorbeam in alt topic) si la dreapta un plus care reprezinta toti oamenii gen maica tereza sau ghandi..eh la jumatate ai masa ai uriasa care sunt fie mai la dreapta fie mai la stanga (asa zisa medie care formeaza majoritatea populatiei umane vreo 95%) aia sunt oamenii "normali" dar vezi tu ei nu sunt toti in acelasi punct unii sunt mai spre plus altii mai spre minus deci conform teoriei logice reinviate de kant nu exista acea medie (normalitatea).

asta despre fraza aia deranjanta cu nebunii :D

In rest sunt complet de acord cu tine acel domn trebuie ajutat. Si la modul serios nu sa faca niste sedinte unde se duce cand isi mai aduce aminte si acolo mananca alune si se face ca asculta ce zic aia...Trebuie sa faca niste sedinte cu niste profesionisti in care sa il evalueze si sa ii prescrie un tratament sau terapie.

p.s. nu te-ai putut abtine sa nu il faci pe codreanu dement? :hooray: daca spuneai maniac-compulsiv iti aduceam eu cateva argumente care sa te sustina dar asa un dement aruncat p'acolo sunt dezamagit

«145678»