FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

SUPORTER STEAUA - revista oficiala

«15678910»
razvan2804.07.2009 23:18

Stie cineva a aparut la chioscuri ?

Daniel-Ionut05.07.2009 10:52
Stie cineva a aparut la chioscuri ?

DA

Azi am cumparat-o de la Ghencea ;)

razvan2805.07.2009 22:30

E bine...marti ma duc sa iau bilete la meciu de prezentare si o sa iau si revista

App....are vreun poster sau inca nu ati apucat sa o rasfoiti ?

maye06.07.2009 10:40

Uite asa ii dati bani ciobanului.

razvan2806.07.2009 12:17

Da...noi astia care cumparam reviste ne place sa ii dam bani lu Jiji , suntem mai sadici

Daniel-Ionut07.07.2009 15:58

Ma da ce gandire isteata au unii... exact bacnota mea de 10 ron se duce in buzunarul lu' Becali ;) ... pai daca stai sa te gandesti mai bine inseamna ca nu ar trebui sa mai vii nici la stadion ca banii de pe bilet merge la Becali si asa mai departe...

:ce_oameni:

cristy.steaua2107.07.2009 16:01

GATA!!!! :judge:

de acuam inainte nu mai cumparam nimic cu insemnele Stelei.(fulare,tricouri:oleole: etc...), nu mai mergem la meciuri... =)) :wall:

apropo, ce este interesant in numarul actual, sunt ceva postere?

1on07.07.2009 16:02

Bancnota ta nu, dar se adunã cu a mea și a altora și iote-așa, cu puțin se face mult.

Bine, cã io mi-am fãcut abonament la început, când s-a împreunã cu un bilet gratuit la meciul cu Fiorentina. Biletul costa 75 RON iar abonamentul costa 59 RON.

razvan2807.07.2009 20:05

Si primesti revista intreaga acasa macar ?

1on07.07.2009 20:13

Mã duc și-o iau direct de la club, pentru cã e fãcutã pe adresa din Focșani.

Maye08.07.2009 07:40
Ma da ce gandire isteata au unii... exact bacnota mea de 10 ron se duce in buzunarul lu' Becali ;) ... pai daca stai sa te gandesti mai bine inseamna ca nu ar trebui sa mai vii nici la stadion ca banii de pe bilet merge la Becali si asa mai departe...

:ce_oameni:

Cu asta ai dat cu nuca in perete!

Habar nu ai despre "politica"de marketing dusa de clanul Becali in cadrul clubului Steaua!

Cand dracu` intelegeti ca ala pana acum a imprumutat Steaua si acum cand are venituri uriase si le baga in mortii lui in jep.

Vii cu vii , morti cu morti.

cristy.steaua2108.07.2009 07:48

si eu am abonament si o primesc acasa

:steag_sah_mic:

razvan2808.07.2009 20:48

Am cunostinte care lucreaza la posta si mi-au spus in mare ce se intampla cu revistele de orice fel cand ajung la triere (cartare).Le desfac aia se uita prin ele , uneori nu o mai pun nici la loc.Prefer sa o iau de la chioscul de ziare.

cristy.steaua2108.07.2009 21:06
Am cunostinte care lucreaza la posta si mi-au spus in mare ce se intampla cu revistele de orice fel cand ajung la triere (cartare).Le desfac aia se uita prin ele , uneori nu o mai pun nici la loc.Prefer sa o iau de la chioscul de ziare.

orice e posibil...dat eu pana acuma nu am avut probleme...... revistele veneau ca de la magazin , adica in punga aia NEDESFACUTA.. :steag_sah_mic: + calendar, poster carnetel...etc

1on09.07.2009 10:32

Se pare cã au uitat sã mai noteze cã am luat numãrul din aprilie de la magazin, și mi-a ajuns și-acasã. Nedesfãcut. Bine, cã eu cunosc pe cineva de la poștã. L-aș fi dus înapoi la magazin da' are poster cu Toja, așa cã îl pãstrez :D.

Lari18.08.2009 22:54

La toate punctele de vanzare a presei din tara gasiti acum numarul 7 al FCSB Magazine, revista oficiala a clubului Steaua!

Coperta glossy, 100 de pagini cu interviuri in exclusivitate, concursuri, stiri inedite despre idolii tai. Totul, la numai 7,99 lei.

In acest numar puteti citi patru interviuri cu fotbalistii care au semnat in aceasta vara cu clubul nostru. Tanase, Grzelak, Bibishkov si Tininho vorbesc despre argumentele care i-au facut sa semneze cu Steaua, despre cum au fost primiti si despre planurile de viitor sub culorile ros-albastre. Tot in acest numar, Mihai Onicas vorbeste despre primele lui zile ca fotbalist si despre saltul la echipa de seniori a clubului nostru. In plus, fotografii inedite, poster, povestea celor "patru muschetari" care au grija de muschii jucatorilor stelisti si cum a fost reprimit Cannavaro de catre fanii lui Juventus.

steauafc.com

Daniel-Ionut19.08.2009 17:26

Ce saraci... nu au mai bagat nimic gratis :D

KERATOCONUS19.08.2009 17:56
Ce saraci... nu au mai bagat nimic gratis :D

Si nici nu cred ca o sa mai bage ceva gratis. Ciobanul a inchis toate scurgerile de bani. Pai daca nu inchidea robinetul la Steaua, nu mai avea firfirei ca sa mearga prin cazinouri.

1on19.08.2009 17:59

N-au bãgat nimic gratis și prețul e de 8 ron. Atunci când se dãdea și ceva gratis, revista costa 10 ron, chiar 12 când au dat dvd-ul cu Sevilla.

Daniel-Ionut03.09.2009 13:13

Am gasit si eu in sfarsit revista... si incredibil am gasit'o la mine in Rahova... zic incredibil pentru ca nu am mai gasit'o aici de la primul numar :)

razvan2807.09.2009 21:48

Iei 385 pana la Stadion si o gasesti si acolo :))

cristy.steaua2108.09.2009 08:05

Va aparea si numarul 8 pe septembrie, in cateva zicel cel mai probabil.

Pe prima pagina e Petre Marin.

Probabil va fi ceva "gratuit" deoarece pretul e de 9.99 ron :D

cats.jpg

Daniel-Ionut08.09.2009 18:15
Probabil va fi ceva "gratuit" deoarece pretul e de 9.99 ron :D

Daca nu da ceva gratuit, si e 9.99 ron cer rest la 10 ron! :naughty:

cristy.steaua2114.09.2009 12:51

A APARUT NUMARUL 8 AL FCSB MAGAZINE !

La toate punctele de vanzare a presei din tara gasiti acum numarul 8 al FCSB Magazine, revista oficiala a clubului Steaua!­

GRATUIT "pasaport" de stelist cu programul competitional al sezonului 2009-2010 si o colita cu tatuaje tempo­rare

Coperta glossy, 100 de pagini cu interviuri in exclusivitate, concursuri, stiri inedite despre idolii tai. Totul, la numai 9,99 lei.

In acest numar puteti citi trei ample interviuri: cu Petre Marin, care la 36 de ani impliniti se prega­teste si joaca la fel de bine ca la 25, cu Dorin Goian, in care fostul stelist vorbeste despre noua sa echipa si despre revenirea la Steaua, si cu presedintele Valeriu Argaseala despre proiecte actuale si de viitor la clubul ros-albastru.

Tot in numarul 8 al FCSB Magazine veti gasi amintiri cu "Profesorul" Gheorghe Constantin si cu Nicolae Pantea, aflati cine este Valentin Cojocaru, noul Duckadam din Ghencea, si care sunt cluburile europene cu cele mai mari venituri.

­Nu rata revista oficiala a clubului tau preferat!

cats.jpg

1on14.09.2009 12:56

I-a venit cuiva acasã numãrul 7, pânã acum? Mie nu. ªi cunosc pe cineva la poștã care sigur m-ar fi anunțat, dacã era cazul.

«15678910»