Oricum eu nu am inteles dc au aruncat cu betele in stadion , avand in vedere ca nu le-a zis nimeni nimic ca au aprins tortele si petardele...au facut-o lata ![]()
Oricum eu nu am inteles dc au aruncat cu betele in stadion , avand in vedere ca nu le-a zis nimeni nimic ca au aprins tortele si petardele...au facut-o lata ![]()
@ALLVa rog, nu mai incercati sa-i raspundeti individului de mai inainte. A luat o pauza permanenta, nu va mai bateti capul cu tampeniile pe care le-a debitat!
Dar mie imi place sa-mi bag plua-n ma-sa !
@dee
Intr-adevar n-a fost cea mai urata evacuare pe care am vazut-o, dar tot exces de forta a fost. Am vazut clar ca unii si-au luat si picioare si bastoane. Nu trebuie sa judecam actiunea comparativ cu alte abuzuri, ci cu litera legii.
Ti se pare normal ca angajatii statului sa faca uz de forta impotriva cetatenilor care le platesc salariile?
Da,Moweed nu exagera,ca multi sunt prea tineri,nu platesc si nu au contributii.Si liderul de la galerie plateste salarii sau spaga cand este prins cu alcool in sange la volan?
Doua lucruri sunt certe:
1.Jandarmii nu au nici un drept sa loveasca suporterii daca acestia nu s-au manifestat violent la evacuarea din incinta stadionului.Din pacate,jandarmii sunt mascati,asa ca nu poate raspunde decat comandantul,dar evident ca n-o va face decat daca se sesizeaza AISS sau ALSS,spre exemplu,printr-o actiune juridica.
2.Nu inteleg,colegii stelisti care au fost acolo,cui au incercat sa faca rau.Ciobanului ? Pai cu asa ceva? Si pe mine ma enerveaza Ciobanul,Tanase,Banel,transferurile pachet,proasta administrare la orice nivel. Dar de ce sa le fie facut pe plac ? In fine,nu ma pricep.
Legat tot de meci,avand in vedere cum a facut Lacatus echipa,sunt surprins cum de iesim din propria jumatate.
Si cand cumperi o paine platesti TVA, care ajunge la stat. Deci, indiferent daca avem sau nu sursa de venit, simpla noastra existenta(si cheltuielile care le implica) aduce bani statului
cine vrea numarul lui mironica sa ii bage o urare: 0744362545
Ai vazut ca se poate Surdule ![]()
Nah ca le-a dat-o Surdu...
Mu1e la tigani.
Bine ma!
Si-a luat revansa pentru luni Surdu! Ce pasa superba a dat Tanase! Nota 10! BRAVO BAAA!!!!!
Tot respectul pentru Gardos.
Mda nu e ea buna ne-am bagat iar cu fundu in poarta.
ce bine-mi pare ca am castigat ![]()
varza comentatorii
![]()
"NE-am facut damblaua am luat muje de la Steaua!!" La tigani muje la tigani!
Mi s-a parut mie,plangea Sumudica?
Martinovici nu s-a miscat rau...
Nu stiu,poate doar mie mi s-a parut,dar si in seara asta Banel cred ca a fost cel mai slab...
RAPID Bucuresti UNDE MORTII MA-TII ESTI ?
Victorieeeeeee !!!!!!
:hai_steaua:
:hai_steaua:
Eu nu simt nimic. Vinde pleaca mori, ciobanule!
Uitati-va pe Pro TV la stiri ... sa vedeti mai detaliat ce se/sa intamplat:D
cand e tragerea la sorti pentru semifinale ?
:steagcruce: ![]()
le-am dat nana la zburatori fix la ei in cuib !!!!
cand e tragerea la sorti pentru semifinale ?
jucam cu gloria ![]()
I s-a terminat norocu' tiganului de sumudica.
Surdu, desi a dat gol tot petarda a fost, alaturi de numarele 16 si 17. Lacatus, fricos ca mai mereu. Nu am inteles nici macar una din schimbari. Daca il avea pe Stancu pe banca si il baga prin minutul 75 nu trebuia sa mai zboare Tatarusanu din bara-n bara. Dar pana la urma, dincolo de victoria asta de orgoliu si singura care conteaza pentru mine de mult timp, echipa tot a ciobanului ramane.
Cele mai frumoase momente cu Kapetanos si ceilalti care au iesit cu steagurile fluturand.
Mvie mironica, naum, Pro TV, gsptv si toata presa.