FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid - Steaua 0-1 (0-0)

«12347»
Liviu94sud09.11.2010 21:02

Ce cioroi, ce cioroi, cei mai negri din tribune sunteti voi

Invingem sau murim!

Nu renuntam la nimic!

:steag_sah_mic:

crraPID (1) - Steaua (2) : ne fura arbitru' !!!

liquid squad10.11.2010 01:22
Tanase e setat pe pasa in spate.

Tanase e setat sa nu joace nimic:|

Virgil10.11.2010 08:57
Salut, Stelisti !

Postez pentru prima data pe acest site, desi sunt un vechi cititor si merg pe Ghencea de cativa ani buni, in primii ani chiar cu sacrificii enorme.

Marturisesc ca ma framanta profund un mister. Tinand cont ca nu sunt membru al vreunei brigazi, ce trebuie sa fac sa prind si eu macar o data un bilet pe giulesti? Ce incantatii trebuie sa fac?! Caror zei trebuie sa ma rog?! 

Nu m-a preocupat latura asta ezoterica pana acum, dar tinand cont ca am incercat in zadar de cateva ori, am zis ca trebuie sa iau in calcul orice...

Nu vreau mocangeala, platesc cinstit valoarea biletului ba chiar ceva in plus si rasplatesc cu cateva beri bunavointa celui/celor care ma ajuta.

Va multumesc!

E simplu, Bob. Te duci la casa si cumperi bilet.

Virgil10.11.2010 09:03

Arbitrează Tudor

CCA l-a delegat pentru ultimul "sfert" al Cupei Romaniei pe Alexandru Tudor. Va fi al 4-lea derby intre cele două echipe pe care il va oficia "centralul" bucurestean, precedentele 3 terminindu-se la egalitate. Cei doi asistenti vor fi Miklos Nagy si Mircea Orbulet

Fanii nu vin nici miine

După ce au boicotat partida de campionat de luni seara suporterii din Ghencea au anuntat că nu vor insoti echipa nici la intilnirea de Cupa "Nici joi seară nu vom fi prezenti pe Giulesti deoarece ni s-au propus tot 400 de bilete", a declarat unul dintre reprezentantii ultrasilor stelisti.

Repartizarea biletelor, conform tuturor regulilor la un meci de Cupa, ar trebui sa fie juma-juma. Dar cum astia sunt tigani, fac cum vor ei.

In retur sunt sigur ca ciorile vor primi fix 5% din capacitatea locurilor de pe stadion, adica 1375 de bilete. Pai e corect?

butcher_6910.11.2010 09:11

Eu cred ca Tanase joaca ceva,daca are cu cine,chiar a demonstrat de citeva ori.Daca spuneti ca e setat sa dea pasa inapoi,bine ar fi ca cel ce primeste pasele inapoi sa fie Matei,care sper sa joace astazi.Inca o data spun,invingem la doua goluri.Forta Steaua!

CiprianPH10.11.2010 09:17
Eu cred ca Tanase joaca ceva,daca are cu cine,chiar a demonstrat de citeva ori.Daca spuneti ca e setat sa dea pasa inapoi,bine ar fi ca cel ce primeste pasele inapoi sa fie Matei,care sper sa joace astazi.Inca o data spun,invingem la doua goluri.Forta Steaua!

Matei nu joaca azi...din cate-mi amintesc eu e inca jucatorul Stelei, dar poate ai tu ceva mai multe informatii.

Bob Acri10.11.2010 10:45

Din ce am citit in presa (asta daca o fi adevarat), nu merge nimeni nici la meciul din Cupa:

După ce au boicotat partida de campionat de luni seara suporterii din Ghencea au anuntat că nu vor insoti echipa nici la intilnirea de Cupa "Nici joi seară nu vom fi prezenti pe Giulesti deoarece ni s-au propus tot 400 de bilete", a declarat unul dintre reprezentantii ultrasilor stelisti.

Nu vreau sa fac pe desteptul sau pe interesantul, dar am si eu o intrebare:

Ca sa nu se certe de 2 ori Sudul cu Nordul pe numarul de bilete, nu era mai simplu ca in campionat sa mearga o peluza, iar in cupa cealalta?

dayra10.11.2010 10:49
Ca sa nu se certe de 2 ori Sudul cu Nordul pe numarul de bilete, nu era mai simplu ca in campionat sa mearga o peluza, iar in cupa cealalta?

:)) Buna asta! =))

butcher_6910.11.2010 10:58

Scuze pentru"azi",meciul e miine.Daca stie cineva lotul pentru meciul de cupa, spuneti.Eu nu spun ca Matei joaca,insa el reprezinta ceva din ce lipseste jocul echipei la mijloc.

Liviu94sud10.11.2010 15:52

Matei e bun pentru un meci mai slab gen sportul'.. se pierde , el ar juca bine dar miza jocului apasa greu pe umerii lui:( ... e tanar in 2-3 ani ajunge "ho" :)) adica brazilian. pace

Robert Aeroth10.11.2010 16:08

Eu am auzit ca se va merge in cupa ;)

mountytoma10.11.2010 17:21
Daca ii da doua ciocane Surdu la piciorul ala poate nimereste poarta aia data viitoare... :bananadance:

alea doua ciocane s-ar lipi de minune unul in fruntea lui Banel si altul in dintii lui Oierul :-)

ne asteapta un meci foarte greu, si cu Tudor la centru orice e posibil. sa-i dea cineva somnifere lui Banel, sa nu ajunga la meci!

cu tanase si Banel titulari, o luam rau.

CiprianPH10.11.2010 18:33
alea doua ciocane s-ar lipi de minune unul in fruntea lui Banel si altul in dintii lui Oierul :-)

ne asteapta un meci foarte greu, si cu Tudor la centru orice e posibil. sa-i dea cineva somnifere lui Banel, sa nu ajunga la meci!

cu tanase si Banel titulari, o luam rau.

Nu mai bine il eutanasiem pe Banel?!...si pe el si pe cei din neamu' lui....

Liviu94sud10.11.2010 18:36

@CiprianPH - nu Banel e buba Stelei!, tiganul ar trebui starpit :)) dar cine il cumpara?piticu de un metru' si un zambet

red&blue_boy10.11.2010 20:04
Matei e bun pentru un meci mai slab gen sportul'.. se pierde , el ar juca bine dar miza jocului apasa greu pe umerii lui:( ... e tanar in 2-3 ani ajunge "ho" :)) adica brazilian. pace

Comparativ si cu "vedeta" Tanase,cred ca Matei nu s-a miscat asa rau,cat a jucat...

Bob Acri10.11.2010 20:36

Matei e bun pentru un meci mai slab gen sportul'.. se pierde , el ar juca bine dar miza jocului apasa greu pe umerii lui:( ... 

Subscriu..

the_special_one_six11.11.2010 13:25

Castigam sigur,mai ales ca acum va reintra si Banel :steag_cruce_invers:

Adrian11.11.2010 13:28

Banelinho ti-ai facut clona?

A.ALeX11.11.2010 13:30

Daca intra Banel pierdem meciu

the_special_one_six11.11.2010 13:32

Da,tot eu sunt ca nu mai rezistam sa nu intru pe forum inaintea unui meci asa important!!!

Banelinho ti-ai facut clona?

Adrian11.11.2010 13:38
Da,tot eu sunt ca nu mai rezistam sa nu intru pe forum inaintea unui meci asa important!!!

ban_him_sm1.jpg

A.ALeX11.11.2010 13:38

Banel nu este jucator (De eram antrenor la Steaua pe Banel il pastram doar sa incalzeasca banca de rezerve :)) ) Are Banel rezistenta (recunosc ca l-am admirat ...DAR fuge mult si fara rost SI IN PLUS MAI ARE SI ALTE CALITATI paseaza mult la adversari si da multe autogolui {nu orice fel de autogol da si autogoluri spectaculoase VA amintiti super-autogolul in meciu Poli Iasi - Steaua 2-1 )

the_special_one_six11.11.2010 13:48

Pt Adrian:

Am la mine biletele de la ultimele meciuri ale Stelei cu Utrecht si cele doua cu rapid,pe care o sa le scanez ca sa vezi ca am fost..Ce alte dovezi mai vrei ca am fost la meciuri?

ps: apropo,mai verifica ip-ul sa vezi prin ce tara mai sunt acum:)

bogdinho'11.11.2010 14:22

Pai daca e adevarat si vor juca petardele ( Galamaz , Brandan , Banel sau Bilasco ) e clar ca vom fi invinsi...

Ar trebui sa joace cu aceeasi echipa de luni , repriza a doua am fost peste ei cu mult ,desi am avut meci in Europa League si apoi am jucat la 3 zile...

Edit : nu inteleg de ce insista atat cu Brandan ca fundas stanga,de fiecare data a jucat slab pe acest post ( ma refer la meciurile jucate la Steaua ) :(

Latovlevici este mai valoros ca el si mult mai in forma...

Bob Acri11.11.2010 14:37

In presa scrie ca se merge, pana la urma, pe giulesti.

E adevarat, ce stiti?

«12347»