FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid - Steaua 0-1 (0-0)

«1567»
Fan FC Steaua13.11.2010 13:48
Pe ce te bazezi cand spui ca Zapata e peste Tatarusanu?E adevarat.a fost foarte bun in primul an,dar intre timp s-a stins si acum e mult sub Tatarusanu.Avem cel mai bun portar din liga1 dar acela nu e Zapata.

Mananci rahat, bai. Tataruseanu e un portar mediocru. Chiar varza. Dar tu esti unul din becaliotii manipulati de presa care crede orice rahat scos de presa sau televiziune la comanda ciobanului. Presa si televiziunile fac schimb cu Oierul ... Oierul le face audienta si popularitate, iar ei in schimb lauda orice jucator de la Steaua ca sa le creasca pretul si baga stiri cu Ciobanul ca sa aiba si el mai multi fani, asa ca tine.

Daca la TV spune mironica si alt prost ca surdu e cel mai bun atacant din Romania dupa ce da 3 goluri in 2 meciuri, tu gata ai inghitit gogoasa si crezi cacatul ala. Ia spune, crezi si ca Banel e cel mai bun sa fie capitan? Sau, ia zi, Radoi e cel mai bun jucator de la Steaua din ultimii 10 ani? Sau ai crezut ca onicas e urmatorul Radoi? (mare branza, Radoi poate fi orice jucator din B care joaca 6 ani la Steaua). Ia zi, iti pare rau ca a plecat toja? (declarat de presa si de Ciobanul cel mai talentat si tehnic jucator, haha). Daca da, se parte ca ai mancat atat de mult rahat din presa incat nu mai poti judeca singur si preferi sa fii manipulat de prosti pe interes.

bogdinho'13.11.2010 13:57
Mananci rahat, bai. Tataruseanu e un portar mediocru.

Lasa-ne mancatorule de rahat...

Edit : Daca si Tatarusanu este portar mediocru , inseamna ca in iarna Messi va juca la Steaua :) Esti intr-o stare de penibilitate maxima...

Cum poti sa spui ca e slab ? Unde am fi fost in clasament fara el ? Oare am fi jucat in grupele Europa League ? :wanker: Nu cred...

Incredibil , traim in Romania :)) Cand cineva face un lucru bun , in loc sa il promovam...noi aruncam cu noroi in acel cineva...

stix13.11.2010 14:33
Pai, avand in vedere ca sunt angajati full-time la fabrica de fiutut pe mamica ta, cu acte in regula samd, normal ca platesc impozite, ce naibii.

Foarte bun cometariul, chiar mi-a placut!

N-am inteles de ce ti-ai dat singur warn ca eu te-as fi premiat pentru genul asta de raspuns, super bine exprimat:)))))))

MoWeed13.11.2010 14:35
Ce te face sa crezi ca vreunul dintre indivizii aia ar fi platitor de impozite?

Tu esti dovada vie ca omenirea in loc sa evolueze, involueaza. In loc sa gandesti cu mintea ta, preferi sa crezi toate tampeniile spuse la televizor.

Vlad Bogdan13.11.2010 15:20
Ce te face sa crezi ca vreunul dintre indivizii aia ar fi platitor de impozite?

Ce te face sa crezi ca toti aia nu discuta amical cu mama ta?!

Pentru ca o fac, afla!

Din cauza celor ca tine suntem unde suntem.

Editat : Usurel, limbajul.

stix13.11.2010 16:27

Vai andyro, cata moralitate pe capul tau.................

Lasa, sa nu mai facem atat pe,, virginele imaculate" pe aici, ca nu e cazul cu genul asta de indivizi care sfideaza bunul simt si decenta.....cu astia asa merge sa-i injuri de mama, asa pe fata, ca altfel nu pricep, trebuie sa te cobori la nivelul lor, n-ai ce face...............

Prefer de sapte mii de ori moderatori ca Stanici, care spune lucrurilor pe fata, decat ,,lupi moralisti " ca tine.........

Vlad Bogdan13.11.2010 19:57

Subscriu.

Adrian13.11.2010 20:13
Pe ce te bazezi cand spui ca Zapata e peste Tatarusanu?E adevarat.a fost foarte bun in primul an,dar intre timp s-a stins si acum e mult sub Tatarusanu.Avem cel mai bun portar din liga1 dar acela nu e Zapata.

Stii pe ce ma bazez? Pe un singur lucru. A fost nevoie sa il impuna Gigi ca Tatarusanu sa prinda primul 11. Daca castiga pe valoare duelul cu Zapata, nu ziceam nimic.

Dar Tatarusanu a fost impus. Asa cum a fost supralaudat cand a facut meciuri bune si scutit de critici atunci cand a dat-o-n bara.

In schimb, pe Zapata nu l-a laudat nimeni si toti au sarit sa dea in el la prima greseala.

Daca tie ti se pare corect, e problema ta. Eu doar atat zic. Daca Tatarusanu trecea prin ce a trecut Zapata, acum voi vorbeati de alt portar, probabil chiar de Zapata.

Asa ca, mintiti-va in continuare, daca va place.

Zapata nu a fost impus niciodata de catre patron in primul 11. El a ajuns acolo pe valoare. Din punctul asta de vedere, el a castigat duelul cu Tatarusanu.

vasiok9113.11.2010 20:22

Hi to all!!!! sunt nou pe acest topic...deshi tin de foarte multi ani cu Steaua si urmaresk acest forum..ajutatima va rog daca pot gasi undeva meciul intreg dintre Steaua si Valencia din 2004-2005!!!Sorry pentru off-topic :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers:

Korado14.11.2010 07:10

Eu unul nu contrazic valoarea lui Tatarusanu dar Adrian cam are dreptate.Si sper sa tina cat mai multi ani forma actuala a lui Tatarusanu si nu sa se intample cum sa mai intamplat pana acum , dupa o perioada mai buna sa aiba o perioada de declin total.

«1567»