FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Juniorii Stelei

«191011121314»
bogdinho'04.07.2011 09:59

Lazar a fost luat de Piturca in ambele cantonamente de anul trecut si chiar a avut o evolutie buna. Din pacate nici atunci nu a fost retinut in lot si nici acum.

Eu nu stiu cum unul ca Muzac este luat in cantonament si Lazar e lasat acasa sa isi caute echipa. E ceva dubios aici.

ebonyc04.07.2011 10:41
Lazar a fost luat de Piturca in ambele cantonamente de anul trecut si chiar a avut o evolutie buna. Din pacate nici atunci nu a fost retinut in lot si nici acum.

Eu nu stiu cum unul ca Muzac este luat in cantonament si Lazar e lasat acasa sa isi caute echipa. E ceva dubios aici.

Eu am citit ca doar Lupu, Rosu si Bejan au fost luati in al 2-lea cantonament.

ebonyc05.07.2011 08:55

Rosu a bifat 10 minute neimpresionante cu FC Comercial. Cojocaru pare Andrey II, pare moale asa.

Daniel-Ionut07.07.2011 11:12

Marius Albu si Alexandru Lazar sunt cei doi jucatori care s-au inteles azi cu echipa lui Gica Hagi, Viitorul Constanta.

Albu evolueaza atacant, iar Lazar este mijlocas, ambii fotbalisti semnand contracte pe trei sezoane cu formatia din Liga a II-a.

Marius Albu a declarat ca isi doreste sa promoveze in Liga I cu Viitorul Constanta. "Am ajuns la un club profesionist si cred ca va fi bine la Viitorul. Este un avantaj ca suntem multi jucatori veniti de la Steaua si sper sa contribuim cu totii la obiectivul pe care il avem, promovarea in prima Liga. Vrem sa jucam cat mai bine si sa intram si in atentia echipei nationale de tineret", a spus Albu.

In aceasta saptamana, Viitorul Constanta i-a mai achizitionat de la Steaua Bucuresti pe fotbalistii Mihai Onicas si Vlad Rusu. La Viitorul mai evolueaza inca doi jucatori care au activat la Steaua, Vasilica Cristocea si Ducu Ninu.

Adrian07.07.2011 11:23

Da, just as I predicted. Hagi are ochi la jucatori, stie ce si cum, cine are potential, valoare. Pacat ca cei de la Steaua nu au inteles asta pana acum. Daca eu eram conducator la Steaua si Hagi venea sa imi ceara un tanar jucator, il intrebam care e acel tanar jucator si apoi il luam la prima echipa. Mai mult, as fi mizat pe el si l-as fi jucat cat mai mult.

Albu a fost, poate, cel mai promitator tanar jucator roman in momentul in care a ajuns la Steaua. 0 sanse.

Lazar, din punctul meu de vedere, si-a aratat deja valoarea. Astept inca un sezon sau doua si apoi veti vedea cum se vor bate pentru el toate echipele puternice.

red&blue_boy07.07.2011 11:27

N-ai cu cine Adrian , mai bine umblam dupa Bourceanu,Curelea sau mai stiu eu cine...Asta e,sper sa reuseasca baietii la Constanta.

ebonyc07.07.2011 13:40

Sezonul viitor voi fi cu ochii pe Viitorul.

Adrian18.07.2011 09:29
FC Viitorul Constanța a susținut, in această dimineață, primul meci de verificare in cantonamentul de la Brașov. Formația pregatită de Catalin Anghel, Norbert Niță, Constantin Girjoabă și Ciprian Prună a intalnit formația de Liga a III-a SCM Brașov (locul 4 in Seria a VI-a), partida desfășurandu-se pe stadionul Metrom. Victoria a revenit constanțenilor cu 4-1, la pauză 2-0. Scorul a fost deschis in min.3 de Aurelian Chițu, acesta fructificand pasa lui Mihai Onicaș, 1-0. Doi ex-steliști au contribuit decisiv la cel de-al doilea gol al partidei inscris in min.7: Alexandru Lazar a centrat in careu, iar Mihai Onicaș (FOTO) a inscris cu capul, 2-0. După pauză FC Viitorul și-a continuat asalturile spre buturile brașovene, iar eforturile constanțene s-au materializat rapid prin alte două reușite. Mai intai (min.54) Vlas Rusu a fost faultat in careu și Cristian Pantelie a inscris de la punctul cu var pentru 3-0, iar in minutul imediat urmator (min.55) rolurile aveau să se inverseze, Pantelie pasand decisiv, iar ex-stelistul Rusu inscriind pentru 4-0. Pană in final brașovenii aveau să inscrie și ei golul de onoare, Fogoroș stabilind incă din min.70 rezultatul final: FC Viitorul - SCM Brașov 4-1.

Iată și echipa aliniată de FC Viitorul - Repriza I: Costea - Ninu, Larie, Pacuraru, Asan - Cureteu, Onicaș, Lazar - Albu, Hertu, Chițu; Repriza a II-a: Buzbuchi - Calin, Tudorache, Naziru (70 Aldea), Mitache - Musca Chirila Calințaru - Nicola, Rusu, Pantelie.

Urmatorul meci de verificare al constanțenilor va fi miercuri (20 iulie), contra divizionarei secunde Gaz Metan CFR Craiova. Partida se va disputa de la ora 17.30, pe stadionul Metrom.

hahahhahahah

Nu-s buni de Steaua. Bine ca sunt buni pentru altii.

6 fosti stelisti joaca acum la echipa lui Hagi: Lazar, Albu, Onicas, Rusu + mai vechii Cristocea si Ninu.

Primii 4 sunt toti juniori si au facut treaba. La Steaua nu au avut loc, insa, de Bicfalvi, Nicolita, Costea si altii.

ebonyc18.07.2011 09:50

Adrian, ti-am editat din greseala postul. Vroiam sa-l editez pe al meu si sa scriu ca nici Cristocea nu era chiar la capat de drum cand i-au dat cu flit.

ebonyc20.07.2011 20:04

Nastasie a jucat in seara asta in meciul U19 cu Cehia si a fost al doilea cel mai bun om al Romaniei dupa Stanciu de la Alba Iulia. Ma mir cum de nu l-a luat Hagi si pe el la Viitorul, dar probabil ca se lucreaza.

Adrian25.07.2011 10:01
Valentin Simion Gruparea patronată de Gheorghe Hagi, Viitorul Constanta, l-a transferat pe atacantul Valentin Simion, 25 de ani, care a evoluat in ultimul sezon in 23 de partide in Liga I pentru Victoria Branesti, reusind cinci goluri.

Simion a semnat un contract valabil pentru urmatoarele două sezoane cu gruparea din Liga a II-a, notează Mediafax.

Atacantul a mai jucat pentru Steaua (2004-2006), UTA (2006-2007), Gloria Buzau (2007-2008), Pandurii Targu Jiu (2008-2009) si Steaua II (2009-2010).

Ceilalti sase jucatori care au trecut si pe la Steaua sunt: Vasilică Cristocea, Ducu Ninu, Mihai Onicas Vlad Rusu, Alexandru Lazar si Marius Albu.

FC Viitorul s-a despartit in weekend-ul predecent de patru jucatori, toti fiind imprumutati pentru un sezon. Alexandru Chirilă si Ionuț Calin au fost cedati la FC Seso Campia Turzii, iar Robert Lupu si Andrei Sin sunt foarte aproape de a semna o intelegere pentru urmatorul sezon cu CS Otopeni.

FC Viitorul va efectua in perioada 26 iulie - 6 august un cantonament in localitatea Hoenderloo din Olanda.

Deci, ca sa intelegeti si voi, Simion a dat in sezonul trecut 5 goluri jucand extrema, nu varf impins. Adica a dat la fel de multe goluri ca Bilasco.

Simion, mai tanar, nu a avut loc la Steaua. Bilasco, un chinez, a avut.

SUPERB!

bogdinho'25.07.2011 11:30

Eu asta nu inteleg , de ce oare , Nastasie , care e un atacant destul de interesant , nu a fost oprit la prima echipa a Stelei.

Are viteza , e tehnic si cu un pic de curaj ar putea sa explodeze !

P.S :

E printre putinii jucatori ai nationalei U-19 care arata ceva !

Adrian25.07.2011 11:38

E slab.

bogdinho'25.07.2011 11:45

Nu cred ca asta e neaparat o cauza. Noi nu avem rezerve , iar el nici macar nu e pe banca. Stiu ca are 19 ani , curios e unde va juca daca Steaua 2 s-a desfiintat !

Adrian25.07.2011 11:49

Este slab! E un jucator care v-a impresionat pe voi pentru ca l-ati vazut intr-un singur meci. Si ala meci pierdut.

Doar pentru ca ceilalti jucatori din u19 sunt mai slabi ca el, nu inseamna ca el e bun.

bogdinho'25.07.2011 12:29

Ei bine , daca el nu a fost oprit , atunci cu Lazar ce s-a intamplat ? El e cu mult peste Bicfalvi sau Dorinel Popa !

ebonyc30.07.2011 01:55
Este slab! E un jucator care v-a impresionat pe voi pentru ca l-ati vazut intr-un singur meci. Si ala meci pierdut.

Doar pentru ca ceilalti jucatori din u19 sunt mai slabi ca el, nu inseamna ca el e bun.

E slab doar ca fizic. Intr-o echipa buna ar face fata.

pytycrys30.07.2011 09:43

Si mie mi s-a parut bun Nastasie.

PS: Junorii de la '96 ai Stelei nu mai exista. Au plecat toti. Cei mai buni la Hagi, restu' prin Bucale. Si la fel si celelalte grupe. :)

Adrian30.07.2011 21:07

La cat de mult a fost pupat in fund, Nastasie trebuia sa fie titular acum la echipa mare. Din pacate, nu a demonstrat aproape nimic. Si sanse a primit destule. A primit chiar si ajutor, ca sa fie titular. La Stratila s-a renuntat si pentru el, sa nu va indoiti de asta.

El si cu Vaduva vor muri sperante. Au niste calitati, nu zice nimeni ca nu, dar fotbalisti nu sunt. Si, de cand ii urmaresc eu, nici nu prea au demonstrat ca ar vrea sa fie.

Comparati-l pe Nastasie cu Lazar, Bejan sau Cezar Lungu. La varsta lui, aia erau deja oameni pe care te puteai baza in Liga 2. Pe Nastasie, in momentul de fata, nu te poti baza. Nu reprezinta o solutie sigura.

bogdinho'07.08.2011 16:01

Cezar Lungu e un portar de mare valoare , a plecat la Astra si cred ca nici acolo nu va mai avea sansa , mai ales odata cu venirea lui Silviu Lung Jr.

Nu zic ca ar fi mai slab ca olteanul venit , dar lumea din fotbalul romanesc judeca mai mult dupa " imagine " , in loc sa judece dupa munca depusa la antrenamente !

ebonyc10.08.2011 07:18

Otelul l-a luat pe Alexandru Iacob pentru 4 sezoane.

Adrian10.08.2011 08:04

Suntem penibili!

bogdinho'10.08.2011 10:43

Ma , pana la urma nu trebuie sa luam fiecare jucator de la fosta echipa a doua a Stelei , care ajunge la un alt club si sa il plangem.

Adevarul e ca sunt jucatori destul de interesanti , dar pana la urma , sa gandim logic , ei s-au zbatut 2 ani de Liga a 2a pentru a nu retrograda , nu stiu daca poti sa le ceri performanta la prima echipa. Insa , pe langa altii care sunt in momentul asta la Steaua , un Lazar , Bejan sau Rusu ar merita cu prisosinta sa imbrace tricoul Stelei.

Maye10.08.2011 11:25

L-ai vazut pe Iacob jucand?

bogdinho'10.08.2011 12:09

Da , l-am vazut la Gloria Buzau si sincer , nu mi se pare a fi vreun mare fotbalist. Stiu ca in trecut a jucat sau a fost in probe si pe la Inter , dar asta nu ma incalzeste personal cu nimic.

P.S. :

Parca si la prima echipa a Stelei a jucat vreo 2-3 meciuri in mandatul lui Bergodi , dar putin pe final. El a fost singurul antrenor care a dorit intinerirea la Steaua si poate ca i-ar fi iesit ceva daca era lasat impace !

«191011121314»