FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Juniorii Stelei

«11011121314»
ebonyc10.08.2011 12:44

E un fundas central promitator. La mijloc e deficitar, dar ca fundas are potential. Si nu lua Steaua II echipa din sezonul trecut care a retrogradat, ci ia Steaua II de acum 2 sezoane cand a fost neinvinsa aproape un tur intreg daca imi aduc aminte bine. Sezonul trecut au inceput sa se imprastie si jucatorii dupa ce ca nu aveau antrenor. Erau foarte multi jucatori, nu zic buni, ci cu potential de a deveni buni, dar asta e Gigi. Desfinteaza echipa a 2-a si se lauda ca investeste.

Lungu - Mustata, I.Mihai, Iacob,Tosca - Stratila, Lazar, Bejan, Abuzatoaie-Rusu, Albu. 11-le asta de tineri si cu un antrenor bun ar fi maturat Liga I in 2-3 ani. Plus ca mai erau pe acolo si Nastasie, Ciuculescu, Fl. Matei care la fel aveau potential.

Bine, sunt un pic visator aici pentru ca nu avem cum sa aflam daca as fi avut dreptate, dar eu daca as fi fost in conducerea unei echipe cu astfel de jucatori asa as fi gandit.

Adrian10.08.2011 12:54

Bogdinho

Abtine-te de la a comenta orice apare pe forum. Chiar nu ne intereseaza parerile tale, sincer. Mai ales parerile tale tampite care nu sunt acoperite de nici un argument. N-ai vazut nici un meci de-al lui Iacob? Nu comenta!

Acum 2 ani a facut, alaturi de Ionut Mihai, cel mai bun cuplu de fundasi centrali din Liga secunda. 10 meciuri consecutive a avut Steaua II fara infrangere.

Si, cand a luat bataie, a luat bataie pentru ca au vandut jegurile de la conducere meciul.

Lungu- Mustata, Iacob, Mihai, Filip - Nastasie, Lazar, Bejan, Abuzatoaie - Rusu, Simion - si acum stiu echipa asta. O stiu pentru ca astia i-au umilit pe cainii mici pe unde i-au prins. Si prin joc, nu neaparat prin rezultate, desi i-au batut de fiecare data (2-1 si 1-0). Copiii aveau in ei spiritul Stelei. Au dat 120% cu dinam0 2 si de aia mi-au fost si inca imi sunt mai dragi ca rahatii de la prima echipa.

Cand vine un bolovan si imi zice pe aici ca l-a vazut pe x 4 minute intr-un meci si ca nu a fost impresionat, imi vine sa ii dau un cap in gura monitorului. Tu lauzi jucatori pe care i-ai vazut pe youtube si critici tineri pe care i-ai vazut 3 minute.

Daca promova de la Steaua 2, echipa mare avea acum intre 11 si 14 jucatori care ar fi facut legea in campionat in scurt timp.

ebonyc10.08.2011 13:17

Corect, uitasem de Filip. A, si 11-le ala de atunci era cu Onicas in locul lui Bejan si Stratila in locul lui Nastasie.

Maye10.08.2011 13:22

Iacob era unul dintre cei mai buni jucatori din echipa aia.

Eu inca mai cred in el.

era lasat impace !

Lasat in pace !

ebonyc10.08.2011 13:37
Iacob era unul dintre cei mai buni jucatori din echipa aia.

Eu inca mai cred in el.

Lasat in pace !

Nu e prima data, Bogdinho.

Adrian10.08.2011 14:24
Corect, uitasem de Filip. A, si 11-le ala de atunci era cu Onicas in locul lui Bejan si Stratila in locul lui Nastasie.

Asa era formula in Liga a treia, cand au promovat. Stratila a fost atunci unul din golgeterii echipei. Baiatul marca aproape meci de meci. De aia l-a si luat Astra. Ca nu de prosti au semnat cu el direct din Liga a treia.

Cand Steaua 2 a promovat, Onicas a trecut la prima echipa. El era capitan la satelit in Liga a treia. De acolo a facut pasul la prima echipa. Foarte putin a jucat in Liga secunda pentru Steaua II.

bogdinho'10.08.2011 16:01

Ma , una peste alta nu il poti compara pe Alex Iacob de exemplu cu Gardos , care a facut saltul din Liga a2a direct in primul 11 al Stelei.

@Adriane :

Nu l-am vazut 4 minute intr-un meci , ti-am spus , l-am vazut pe vremea cand juca la Buzau si pana la urma nici acolo nu s-a impus , juca gafeur-ul de Tudose in locul sau , deci imi dau seama de adevarata valoare a lui Iacob.

Din ce era pe la Steaua 2 pot spune doar Lazar , Lungu , Onicas , Nastasie , Tosca ( care mi se pare mai bun ca Lupu ) sau Rusu puteau face pasul la prima echipa. A , poate si pustiul ala , Florentin Matei.

Restul de pana la 11-14 jucatori cum spui tu , nu stiu de unde ii scoti , toti erau o apa si un pamant. Repet , daca era ceva de ei terminau acolo sus , nu zic pe primul loc , dar macar in primele 3-4 echipe. Am uitat ca Liga a 2a la noi e ceva de genul Coca-Cola Championship :)) , sa fim seriosi !

Adrian10.08.2011 16:21
Ma , una peste alta nu il poti compara pe Alex Iacob de exemplu cu Gardos , care a facut saltul din Liga a2a direct in primul 11 al Stelei.

Alex Iacob nu a beneficiat de acest salt. Unde era Gardos cand Alex Iacob era capitan la u19? Nu era cunoscut atunci. A facut saltul pentru ca era Piturca la Steaua. Si s-a dovedit un pariu bun.

Alex Iacob, daca era Hagi antrenor la Steaua, cu siguranta ar fi intrat si el la meciuri. Dar asa, cu antrenori cacaciosi si fricosi, cum sa fie promovat vreun tanar?

Nu l-am vazut 4 minute intr-un meci , ti-am spus , l-am vazut pe vremea cand juca la Buzau si pana la urma nici acolo nu s-a impus , juca gafeur-ul de Tudose in locul sau , deci imi dau seama de adevarata valoare a lui Iacob.

Tu realizezi ce ai spus mai sus?

Serios, citeste din nou paragraful ala.

Ai spus ca ti-ai dat seama de adevarata lui valoare pentru ca ai vazut ca juca Tudose in locul lui! In alte cuvinte, pentru ca nu l-ai vazut jucand, doar stand pe banca. Asa ti-ai dat tu seama de valoarea lui. Si daca zice lumea ca vorbesti prostii te superi.

"Gafeurul Tudose", cand era capitan la Buzau, era printre cei mai buni fundasi din campionat. Din pacate, revenirea la Steaua a insemnat trecerea pe banca de rezerva. Si gata.

Din ce era pe la Steaua 2 pot spune doar Lazar , Lungu , Onicas , Nastasie , Tosca ( care mi se pare mai bun ca Lupu ) sau Rusu puteau face pasul la prima echipa. A , poate si pustiul ala , Florentin Matei.

Din aia de mai sus, bag mana in foc ca nu ai vazut nici unul jucand la Steaua II. Dar sa ne dam cu parerea, doar ca sa mai avem o postare in plus. Foarte bine.

Restul de pana la 11-14 jucatori cum spui tu , nu stiu de unde ii scoti , toti erau o apa si un pamant. Repet , daca era ceva de ei terminau acolo sus , nu zic pe primul loc , dar macar in primele 3-4 echipe. Am uitat ca Liga a 2a la noi e ceva de genul Coca-Cola Championship laugh.gif , sa fim seriosi !

Tocmai am spus intr-o postare anterioara, ignorantule, ca cei de la conducerea Stelei vindeau meciuri. Ce nu pricepi?

Au fost neinvinsi 10 etape. S-au vazut cu puncte destule, au inceput sa vanda meciuri. Nu e o coincindenta faptul ca prima infrangere a venit fix de la machedonii de la Sageata Stejaru. Am pus accentul unde trebuie.

bogdinho'10.08.2011 16:25
Din aia de mai sus, bag mana in foc ca nu ai vazut nici unul jucand la Steaua II. Dar sa ne dam cu parerea, doar ca sa mai avem o postare in plus. Foarte bine.

.

Ba i-am vazut chiar foarte bine si ii cunosc. Au fost luati mereu in cantonamente cu Steaua , dar nu au convins. Ce inseamna asta ? Ca nu au valoare , cu Piturca nu se regaseau nici pe banca si imi spui tu mie ca sunt mari " pui de Messi " !

Daca erau asa valorosi precum spui tu , probabil ca jucau prin Liga 1 acum , nu in Liga a 2a din mila lui Hagi , repet , daca din aia 11-14 va iesi vreunul mare fotbalist , eu imi retrag cuvintele. Nu spun ca nu sunt jucatori buni , dar nu au valoare si moralul de a face perfortmanta. Pana atunci , am dreptul sa afirm ca nu au valoare de Steaua , bine , la Steaua performanta a lipsit in ultimii 5 ani si nici asa ei nu s-au impus.

Adrian10.08.2011 16:45
nu in Liga a 2a din mila lui Hag

Esti un fraier sau un necunoscator daca tu crezi ca Hagi face din mila ceea ce face la Constanta.

Pana atunci , am dreptul sa afirm ca nu au valoare de Steaua

Tu ai dreptul sa afirmi orice, ca e tara libera. Nu inseamna ca ai si dreptate.

Iar cum tu nu esti expert si cum ai demonstrat ca nu te pricepi nici la fotbal(nu ma fa sa enumar toate acele postari ale tale in care iti bateai joc de Geraldo sau il laudai pe Galamaz sau ziceai ca Ilie e super antrenor, ca sa il injuri dupa 2 saptamani sau chiar cele in care il pupai in fund pe Nicolita), sfatul meu este sa nu te bagi in toate discutiile de pe forum. Baga-te doar in cele despre care ai habar.

bogdinho'10.08.2011 16:52

Nu mai fi intrigant , eu niciodata nu mi-am batut joc de Geraldo. Am avut o parere la inceput , cand nimeni nu il cunostea , dar in timp mi-am dat seama ca am gresit. Il respect , este un fundas de valoare. In timp ce Galamaz m-a dezamagit. Pe Nicolita nu il consideram mare fotbalist , dar din lipsa de idei gandeam exact cum gandeste Piturca , ca tot spui ca e un mare antrenor si ai dreptate , il vroiam fundas dreapta.

Am habar de toate discutiile de pe forum ce tine de fotbal si echipa Steaua , plus multe altele. Cum spui tu ca nu am dreptate , asa spun si eu ca tu nu ai dreptate si asa o s-o tinem pana dimineata. Sfatul meu pentru tine e sa nu mai provoci , eu sincer , nu te-am vazut niciodata sa porti si tu o discutie civilizata pe acest forum , numai replici acide , intrigi , minciuni si mistocareli. La asta te pricepi cel mai bine.

P.S. :

Ramane de vazut , daca " marii jucatori " pe care tu ii adulezi , fosti la Steaua 2 , vor ajunge mari. Nu dezapreciez munca lui Hagi , dar sigur i s-a facut si lui mila de ei vazand cat de dobitoc este Ciobanul si ii lasa pe drumuri !

Adrian10.08.2011 17:17

Prietene, tu esti omul contradictie. Te-am sfatuit sa stai pe curu' tau si sa nu mai postezi aiurea dar vad ca nu pricepi. Esti pe spate! Pricepi? Vorbesti doar prostii. Lumea si-a dat deja seama de asta. Asculta-mi sfatul si taci mai bine din gura, ca sa nu te faci de rahat mai rau.

Stratila a plecat pe usa din dos de la Steaua 2 si acum e la nationala. Simion, la fel, a dat 5 goluri anul trecut pentru Branesti din postura de mijlocas. In conditiile in care bilasco a dat tot 5 dar ca atacant.

Cei care i-au vazut jucand pot sa confirme ca restul baietilor au valoare. De fapt, unii au si facut-o pe aici. Doar tu te bagi in seama si te dai expert desi te contrazici o data la 3 postari.

Steaua 2 s-a mentinut sus in Liga secunda intr-un moment cand avea o medie de varsta pe undeva pe la 19-20 de ani. Asa ca shut the **** up si nu mai vorbi despre ce nu stii.

bogdinho'10.08.2011 17:23

Adriane , tu nu ma poti face sa tac , am dreptul sa spun ce vreau , sa imi expun parerea. Pentru mine esti un nimeni :)

Eu spun ca nu au valoare , tu spui ca au. E parerea fiecaruia sa spuna ce crede , cum crede. Acum tu spui ca nu am dreptate ? De ce sa nu am ? Esti tu vreun mare Mourinho sau Wenger sa spui ca ai dreptate si eu nu ? Nu ba baiatule , tu esti un nimeni , cel putin in viziunea mea.

Si nu ma fac de rahao , mai rau te faci tu , daca tot crezi ca esti peste mine in toate privintele si te autoproclami " Atotstiutor " , de ce mai stai mai omule la discutii cu unul ca mine sau cu altii care dupa parerea ta vorbesc aiurea. Tu nu ai vorbit aiurea niciodata ?

Ai grija de kyokushin-ul tau , la fotbal nu te pricepi asa bine ca in domeniul tau preferat :)

Adrian10.08.2011 17:27

N-ai cu cine. Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul.Peste 2 saptamani baietasul o sa-si schimbe oricum parerea si va incepe sa laude si sa pupe acolo unde a scuipat.

Cu bagatorii astia in seama nu ai cum sa o scoti la capat. Sunt prea prosti ca sa isi dea seama ca gresesc si sa invete din greseli.

In fine, nonvalorile despre care vorbeste el ajung, din cate vad eu, la nationala(Stratila), la echipa campioana(Iacob) si la cea mai tare scoala de fotbal din tara din acest moment(Viitorul Constanta). Toate astea pentru ca nu au valoare.

E greu sa gandesti inainte sa ragi. Asta e adevarul.

bogdinho'10.08.2011 17:31

Eu de Stratila nu am zis nimic , vad ca tu cauti orice motiv , mai bine zis il inventezi ca sa iti faci dreptate. Asta inseamna sa fi fals :)

Bagator in seama esti si tu , altfel nu mai comentai aiurea tot timpul !

ebonyc10.08.2011 18:29

Chiar daca avem pareri diferite hai sa incercam sa discutam fara jigniri. "Prost" e inclus in categoria jigniri.

Stratila, Onicas si Abuzatoaie au intrat intr-un amical (pe vremea lui Hagi) si au jucat foarte bine (ceea ce pentru mine inseamna ca au convins), dar nu au fost pastrati in lotul echipei mari atunci. Stratila intre timp a fost dat si Abuzatoaie a fost retrogradat la echipa a III (da, exista pe vremea aia), dar pe Onicas l-au mai lasat un sezon in Liga a 2-a. Iata ca Stratila a ajuns sa fie chemat la nationala, iar Abuzatoaie a fost pus sa-si rupa picioarele in Liga a IV, ceea ce s-a si intamplat ca s-a accidentat.

Ionut Mihai era peste tot in aparare la aproape fiecare meci, mai ales ca fundas central, dar si ca fundas stanga. Unde era minge de blocat acolo era si el. A fost vandut la o echipa obscura unde s-a pierdut.

Al. Iacob era capitanul echipei de juniori si era stalp in aparare la Steaua II. A fost imprumutat in mizeria de la Buzau si la fel ca toti care au fost la Buzau s-au pierdut. Nu pentru ca nu aveau valoare, ci ca la Buzau nu era mediu de crestere. Onicas a fost si el imprumutat acolo si uite ca si el s-a dus la fund. Si de Onicas nu poti spune ca nu a jucat bine pe vremea lui Bergodi.

Rusu era la un moment dat principalul marcator la Steaua II si a fost incercat maxim 5 minute in Liga I si "expertii" l-au catalogat deja rateu.

Cezar Lungu se stie cat a fost ignorat, nu mai are rost sa fac precizari.

Daca Messi nu ar fi fost luat de Barcelona si ar fi fost la alta echipa acum n-ar mai fi fost cel mai bun jucator al lumii. Poate ca nici n-am mai fi auzit de el. Cand ai un jucator bun in curte il motivezi, ii arati ca are sanse de promovare. Nu cum s-a facut la Steaua, dati la Buzau sau Branesti ca moneda de schimb pentru un blat sau pur si simplu ca are nevoie un amic de-al lui Gigi de jucatori.

Maye10.08.2011 19:57

Va sfatuiesc sa renuntati la ironii si expresii jignitoare.

SuperstaR1811.08.2011 07:49

@ebonyc: foarte bine zis, foarte bine. As putea sa mai adaug pe langa sansa de a promova si: cele mai bune facilitati (terenuri, cantonamente, etc), cei mai buni antrenori (care chiar sa stie un pic de tactica! am niste prieteni mai pustani care sunt la fotbal, au numai antrenori alcoolici si pilosi care vor sa isi faca mini-scoli de fotbal sa le iasa si lor un ban, sa aiba ce manca si gura lor); cei mai buni scouteri.

De aia Barcelona, Ajax, Sporting scot jucatori pe banda rulanta.

Adrian25.09.2011 06:59
Pustii de 10 ani au repurtat ieri primul succes in derby-urile sezonului chiar in cartierul Ghencea. Au dat de pamint cu adversarul direct, 5-2, iar dinamovistii de la prima echipă le-au trimis mesaje de felicitare

Prima rundă a eternului Derby de Romania. Deja. "Cățeii", grupa 2001, condusi de Eduard Marin, s-au distrat in partida contra Stelei, dominind intilnirea din primul si pină in ultimul minut si administrind rivalilor un umilitor 5-2 in cartierul Ghencea. Noul Torje, Andrei Mirica are doar 10 ani si a fost omul meciului, cu un gol superb si o pasă "a la Xavi" pentru Manole, autor al unei "duble". Driblingurile si determinarea aratate de piticul dinamovist il asemuiesc cu actualul jucator al lui Udinese.

Dinamo are fundasi!

Chiar dacă vor mai astepta cel putin 8 ani pină să facă pasul spre prima echipa fundasii Marin si Giafer au aratat o precizie in pase si deposedari mai ceva ca Moti si Grigore. "Pe pustii de acum o să ne bazam in viitorul apropiat, pentru că nu mai sunt banii de altadată să cumparam scump de la alte grupari", spun sefii clubului. Capitanul primei formatii a roș-albilor, Ionel Danciulescu, a trimis de la Saftica un mesaj de felicitare tinerilor invingatori: "Succesul vostru ne face să ne simtim mai puternici, bravo, să cresteti mari! Vă asteptam la stadion, saptamina viitoare, să facem cunostință si să schimbam citeva pase".

"Sintem mindri de micii nostri "ciini rosii" si speram să le oferim in schimb victoria la Ploiesti. Viitorul lui Dinamo sună bine"

Liviu Ciobotariu, antrenor Dinamo

Explicatia:

Migratie la rivali!

Rezultatul de ieri nu miră foarte mult, intrucit in ultima perioadă mai multi fotbalisti talentati ai Stelei au ales să vină la Dinamo! "sunt destul de multi cei care in primavară sau in 2010 iși faceau junioratul in Ghencea si-au ales să vină să facă fotbal la Dinamo. sunt conditii mai bune, copiii de la Steaua nu prea mai au unde să se antreneze", sustin oficialii din Ștefan cel Mare.

No comment!

MoWeed25.09.2011 08:31

E mai simplu sa iei expirati liberi de contract sau sa dai 1 milion pe o panarama ca Tanase decat sa cresti juniori. Pentru a creste juniori iti trebuie un plan pe termen mediu sau lung. Ori, la Steaua, managementul se face dupa toanele patronului...

Lari25.09.2011 10:21

Echipa Viitorului Constanta la meciul cu Snagov, pierdut, ce-i drept, cu 3-0. E primul esec pentru ei in campionatu' asta:

C. Costea - Ninu, I. Larie, Onicas, L. Turcu, M. Albu, Bejan, V. Cristocea (cpt), Al. Lazar - V. Rusu, A. Chitu. Rezerve: Bolboasa, Pantelie, V. Simion, V. Pacuraru, V. Cretu, Benzar, Calintaru. Antrenor: Catalin Anghel

Daniel-Ionut25.09.2011 10:29

Cine da la pariu cu mine ca in iarna cel putin un jucator dintre Nastasie, Lupu, Rosu, Cojocaru, Popa, o sa il vedem in tricoul Viitorului? :naughty:

ebonyc25.09.2011 17:48

FC Snagov a avut in primul 11'' alti doi fosti jucatori de la Steaua II si anume Roberto Iancu si Lucian Filip. Si Bitfoi e tot la Snagov. Filip si Bitfoi sunt se pare imprumutati, la fel ca si juniorul Irinel Dumitru.

bogdinho'02.10.2011 12:00

Dinamo Bucuresti - Steaua Bucuresti 7-0 , in cadrul campionatului intern de juniori.

Suntem praf la toate capitolele fotbalistice !

steaua200302.10.2011 17:52
Dinamo Bucuresti - Steaua Bucuresti 7-0 , in cadrul campionatului intern de juniori.

Suntem praf la toate capitolele fotbalistice !

Steaua Grupa 2003 cupa "Viitorul Zalau 2011

sau cu Dinamo

«11011121314»