Ma , una peste alta nu il poti compara pe Alex Iacob de exemplu cu Gardos , care a facut saltul din Liga a2a direct in primul 11 al Stelei.
Alex Iacob nu a beneficiat de acest salt. Unde era Gardos cand Alex Iacob era capitan la u19? Nu era cunoscut atunci. A facut saltul pentru ca era Piturca la Steaua. Si s-a dovedit un pariu bun.
Alex Iacob, daca era Hagi antrenor la Steaua, cu siguranta ar fi intrat si el la meciuri. Dar asa, cu antrenori cacaciosi si fricosi, cum sa fie promovat vreun tanar?
Nu l-am vazut 4 minute intr-un meci , ti-am spus , l-am vazut pe vremea cand juca la Buzau si pana la urma nici acolo nu s-a impus , juca gafeur-ul de Tudose in locul sau , deci imi dau seama de adevarata valoare a lui Iacob.
Tu realizezi ce ai spus mai sus?
Serios, citeste din nou paragraful ala.
Ai spus ca ti-ai dat seama de adevarata lui valoare pentru ca ai vazut ca juca Tudose in locul lui! In alte cuvinte, pentru ca nu l-ai vazut jucand, doar stand pe banca. Asa ti-ai dat tu seama de valoarea lui. Si daca zice lumea ca vorbesti prostii te superi.
"Gafeurul Tudose", cand era capitan la Buzau, era printre cei mai buni fundasi din campionat. Din pacate, revenirea la Steaua a insemnat trecerea pe banca de rezerva. Si gata.
Din ce era pe la Steaua 2 pot spune doar Lazar , Lungu , Onicas , Nastasie , Tosca ( care mi se pare mai bun ca Lupu ) sau Rusu puteau face pasul la prima echipa. A , poate si pustiul ala , Florentin Matei.
Din aia de mai sus, bag mana in foc ca nu ai vazut nici unul jucand la Steaua II. Dar sa ne dam cu parerea, doar ca sa mai avem o postare in plus. Foarte bine.
Restul de pana la 11-14 jucatori cum spui tu , nu stiu de unde ii scoti , toti erau o apa si un pamant. Repet , daca era ceva de ei terminau acolo sus , nu zic pe primul loc , dar macar in primele 3-4 echipe. Am uitat ca Liga a 2a la noi e ceva de genul Coca-Cola Championship laugh.gif , sa fim seriosi !
Tocmai am spus intr-o postare anterioara, ignorantule, ca cei de la conducerea Stelei vindeau meciuri. Ce nu pricepi?
Au fost neinvinsi 10 etape. S-au vazut cu puncte destule, au inceput sa vanda meciuri. Nu e o coincindenta faptul ca prima infrangere a venit fix de la machedonii de la Sageata Stejaru. Am pus accentul unde trebuie.