FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Juniorii Stelei

«111121314»
Daniel-Ionut05.10.2011 16:47

Becali doreste să il legitimeze la Steaua pe fiul cel mic al "Generalului", Alex, in virstă de 17 ani. "Ciobanul mi-a spus că vrea să ii facă deja contract lui Alexandru", a spus Iordanescu.

E stingaci ca tatal sau

Dacă fiul cel mare al lui Iordanescu, Edi nu a impresionat ca fotbalist, fiind acum secundul lui Ilie Stan la Steaua, iar baiatul mijlociu, Andrei, e elev la Teologie, Alex poate fi singurul care poate calca pe urmele tatalui sau. Alex este stingaci ca si parintele sau si este un fan inrait al "roș-albastrilor", pină in vară fiind prezent la meciurile importante ale Stelei, in special cele din Ghencea. De asemenea, Alex a asistat si la finala Cupei, 2-1 cu Dinamo.

"Ajunge mijlocaș defensiv"

Alex e elev la Liceul "Tonitza" si iubeste pictura. Dumitru Dumitriu pariază că baiatul lui Puiu va ajunge fotbalist la Steaua, nu artist plastic: "L-aș vedea mijlocaș la inchidere. Nu va dribla niciodată ca taică-su. În primul rind, el e prea inalt ca să facă ce facea Puiu pe teren, nu poate să aibă acea mobilitate, schimbarile de directie. Dar are suficiente calități ca să ajungă fotbalist bun, nu doar să facă sport asa, pentru sanatatea lui. Dar e mic acum, depinde ce va dori".

Daniel-Ionut07.10.2011 11:10
"Nu se poate asa ceva! La Steaua e deja ridicol ce se intamplă cu copiii si juniorii. Ei s-au incris cu 5 grupe ca să primească licenta, iar acum avem informatii că nici pe acestea nu prea sunt in stare să le tina Aveam informatii că le pleacă copiii pe capete de acolo, iar la una dintre grupe se mai prezintă doar 3-4 copii. Este pacat că un club de traditia Stelei se confruntă cu astfel de probleme. Din aceasta cauza vom propune ca de la anul, cluburile care vor dori sa primească licenta, trebuie să tină minim cate 12 grupe, nu cinci cat trebuie acum", a declarat o sursă din cadrul FRF.
bogdinho'09.10.2011 20:20

Din pacate , asta e adevarul ! In ultimii 10 ani , nu stiu vreun jucator promovat de Steaua din propria pepiniera , care sa arate fotbal !

Poate Ogararu , altul nu cred.

"Nu se poate asa ceva! La Steaua e deja ridicol ce se intamplă cu copiii si juniorii. Ei s-au incris cu 5 grupe ca să primească licenta, iar acum avem informatii că nici pe acestea nu prea sunt in stare să le tina Aveam informatii că le pleacă copiii pe capete de acolo, iar la una dintre grupe se mai prezintă doar 3-4 copii. Este pacat că un club de traditia Stelei se confruntă cu astfel de probleme. Din aceasta cauza vom propune ca de la anul, cluburile care vor dori sa primească licenta, trebuie să tină minim cate 12 grupe, nu cinci cat trebuie acum", a declarat o sursă din cadrul FRF.
ebonyc12.10.2011 13:38
Din pacate , asta e adevarul ! In ultimii 10 ani , nu stiu vreun jucator promovat de Steaua din propria pepiniera , care sa arate fotbal !

Poate Ogararu , altul nu cred.

Ogararu a prins o perioada in care inca se punea cat de cat pret pe juniori si sincer sa fiu, initial, nu arata mare talent. Cel putin pe mine nu ma impresionase, dar in timp a crescut pentru ca a avut cineva rabdare cu el si mai ales faptul ca a avut ambitie de stelist.

Sorin Paraschiv a mai fost junior la Steaua.

bogdinho'12.10.2011 19:38

Chiar ma gandeam si la Para , insa el nu a fost asa talentat precum George Ogararu , cu toate ca a fost un jucator de baza multi ani in echipa Stelei.

ebonyc13.10.2011 10:09

Nu stiu daca a fost doar din cauza multor indisponibilitati, dar Stan a introdus multi jucatori tineri in amicalul cu Sportul: Lupu, Mustata, Stanciu, Gradinariu, Nastasie, Cojocaru si inca unul pe care nu-mi aduc aminte cum il cheama.

bogdinho'13.10.2011 14:27

Da , au fost multi indisponibili ! Daca am ajuns sa jucam cu Brandan si Martinovic in centrul liniei defensive , iti dai seama.

Am inteles ca Stanciu e un jucator interesant ! Mustata , nu mai auzisem de el ceva vreme , e bine ca a ramas , e o solutie pentru postul de fundas dreapta .

Ronnie13.10.2011 15:10

@ebonyc

Si Rosu. Parca a si marcat.

Am inteles ca Stanciu e un jucator interesant !

E, e interesant. Si e si single. Ai o sansa! :)

ebonyc13.10.2011 15:52
@ebonyc

Si Rosu. Parca a si marcat.

E, e interesant. Si e si single. Ai o sansa! :)

:))

Serios vorbind a miscat cat de cat Stanciu. Pe Rosu nu l-am vazut decat in a doua repriza, dar mie nu mi-a placut deloc. Mi se pare mai lemn ca Tanase. Bine, trebuie avut rabdare cu toti tinerii, dar am vazut altii mai promitatori care n-au fost pastrati.

bogdinho'15.10.2011 07:27

Rosu e slab ma , n-are viteza , n-are tehnica , n-are agresivitate , zile oare o mai avea ?

Gandalf the White24.12.2011 11:19
Hagi: "De ce nu e folosit cel mai bun jucator roman de la Euro?"

Gică Hagi spune că Steaua si-a revenit cit de cit la finalul anului, dar crede că la echipa roș-albastră s-au luat unele decizii pripite si destul de indoielnice.

Cel considerat cel mai bun jucator roman din toate timpurile a condamnat atitudinea staff-ului tehnic față de tinerii din curtea echipei conduse de Ilie Stan:

"Ionut Nastasie a fost cel mai bun jucator al Romaniei de la Europene. De ce nu a jucat patru luni? Dacă aș fi patron, aș cere explicatii! De ce nu i s-au dat sanse, de ce nu i s-a dat curaj? Baiatul asta a fost cel mai bun de la Euro si n-are loc să joace in Romania?", a spus Hagi la Digi Sport, citat de realitatea.net.

Ionuț Nastasie este capitanul nationalei Romaniei U19 si a fost considerat cel mai bun jucator de la Euro 2011.

74 de minute are Nastasie jucate in acest tur, in 3 prezente in tricoul roș-albastru

giesepe

Bizar de-a dreptul: "Daca as fi patron as cere explicatii...." Dupa ce i s-a intamplat, Gica nu are voie sa exprime orice altceva decat imposibilitatea ca Steaua sa faca performanta cu Becali, motivele fiind cele pe care le-a prezentat acum mai bine 4 ani si care au fosat confirmate de atunci incoace.

Orice altceva decat evidenta ca Becali trebuie sa plece (in afara de cazul in care te numesti Coana Mitza) nu mai poate fi exprimat, dupa ce a fost exprimat atunci.

Sa incepi sa vorbesti critic de stafful tehnic si despre club in tonul "sunt lipsuri, dar nu caracterizeaza" si sa legitimezi principial interventia patronului in deciziile tehnice (chiar daca pe fond poate ai dreptate, cu Nastasie, spre exemplu), este o nebunie, pentru ca odata consacrat din gura lui Hagi dreptul unui patron (mai ales nebunului nostru) de a face asta, va fi extins de la "interventii bune, cand e cazul" la "patronul de aia e patron, sa se impuna" si-i va da un alibi etern aluia care detoneaza orice incercare de existenta normala la club.
ebonyc24.12.2011 17:51

Probabil ca din sezonul viitpr sau poate chiar iarna asta il av lua Hagi si pe Nastasie la viitorul. Eu as prefera varianta asta.

ebonyc09.01.2012 14:06

Dinamo l-a luat pe Cosmin Matei. Foarte curios sunt ce va spune oficial si care va fi evolutia lui.

greenyes09.01.2012 17:17
Dinamo l-a luat pe Cosmin Matei. Foarte curios sunt ce va spune oficial si care va fi evolutia lui.

El este pustiul care urma sa se duca la Barca si l-a intors MM Stoica din drum? Ca si pe Alexandru Iacob care s-a pierdut la echipa a doua dupa ce l-a facut sa nu semneze cu Inter Milano.

f234567k09.01.2012 19:24

Cosmin Matei e caterincosul ala care a venit de la Farul. Ala de care spui tu e Florentin Matei si joaca la Cesena.

Daniel-Ionut09.01.2012 19:31
Ala de care spui tu e Florentin Matei si joaca la Cesena.

Mai are pana o sa joace :D

red&blue_boy09.01.2012 20:42
Cosmin Matei e caterincosul ala care a venit de la Farul.

" La o minge iesită in aut, cei de la Sheriff s-au dus să repună balonul, dar arbitrul a dat aut pentru Steaua. "Cumetre, exchange!", i-a strigat Matei jucatorului moldovean. "Bai, ce cumetre, ma Ai chef de caterincă pe teren, că poate iți trag acum una!", i-a zis nervos Marius."

:))

aristica01.02.2012 16:47

FC Dinamo a obtinut semnatura jucatorului Andrei Radu, in varstă de 15 ani, care a fost legitimat ultima oară la Steaua si este considerat cel mai bun portar din Romania la nivel de juniori nascuti in 1997, informează site-ul oficial al gruparii din Șoseaua Ștefan cel Mare.

sursa: Adevarul

ebonyc01.02.2012 19:28

Am vazut si eu stirea cu portarul de 15 ani fost Steaua. N-am auzit de el, sa fiu sincer. Daca e talentat cum zice presa, atunci e un nou exemplu de incompetenta.

pytycrys02.02.2012 12:08

Baiatul asta a jucat 3 ani cu mine la clubul unde joc...Apoi a plecat la Steaua, a stat o perioada, a urmat declinul grupelor de juniori de la Steaua, a dat si niste probe prin Franta...Acum a ajuns la Dinamo.

E un baiat super, capabil, muncitor si cu foarte mult potential. Intr-adevar, e printre cei mai buni portari din tara de varsta lui. Merita sa ajunga si mai departe. :)

Daniel-Ionut02.02.2012 13:31
Intr-adevar, e printre cei mai buni portari din tara de varsta lui.

Ai urmarit tu si restul portarilor de aceeasi varsta din tara si ti-ai dat seama ca este cel mai bun a?

ovidiu1002.02.2012 15:51

Salutare,

Mai stie cineva de aici ceva despre urmatorii jucatori ai Stelei? Pe unde mai sunt imprumutati sau daca au fost vanduti la alte echipe.

Alin Abuzatoaie

George Apostol

Vlad Cioceanu

Stefan Ciuculescu

Roberto Dragan

Irinel Dumitru

Darius Enache

Valentin Ghenovici

Daniel Gheorghe

Razvan Gradinaru

Florin Lungu

Jamil Lupascu

Bogdan Morari

Bogdan Mustata

Cristian Pazon

Antonio Popa

Bogdan Prodea

Cristian Puskas

Alecsandru Stanciu

Krisztian Szotyori

Va rog daca aveti vreo informatie despre oricare dintre ei, postati aici.

pytycrys02.02.2012 17:17
Ai urmarit tu si restul portarilor de aceeasi varsta din tara si ti-ai dat seama ca este cel mai bun a?

Am participat la campionate nationale cu cam cele mai bune echipe din tara. E de ajuns?

ebonyc02.02.2012 17:58

Alin Abuzatoaie - ultima oara cand l-am vazut se accidenta intr-un meci al echipei a 3-a a Stelei

Stefan Ciuculescu - e in cantonament cu echipa mare

Florin Lungu - l-am vazut pe la o echipa din Liga a 2-a, dar nu tin minte care

Bogdan Mustata - in teorie ar fi trebuit sa fi fost si el cu echipa mare, fiind in lotul primei echipe in tur

Cristian Puskas - se zicea ca s-ar fi intors la juniori.

Daniel-Ionut02.02.2012 18:00
Am participat la campionate nationale cu cam cele mai bune echipe din tara. E de ajuns?

Dovezi. Si pe ce baza ai facut tu topul portarilor din Romania la acel nivel de varsta la care se afla portarul transferat de caini?

«111121314»