pai si ce vrei sa fac...l-am asteptat pana acum...plek si eu in seara asta si nu pot juca diseara...acu pot...pt sly_steaua si admin:D
pai si ce vrei sa fac...l-am asteptat pana acum...plek si eu in seara asta si nu pot juca diseara...acu pot...pt sly_steaua si admin:D
Din cauza ca nu s-au jucat multe meciuri voi prelungi aceasta etapa pana pe 13 Februarie ora 24:00 INSA o sa postez la program etapa a 4 a si cei care au terminat etapa a 3 a pot sa inceapa!
Pentru etapa a 3 a astept rezultatele:
Viper22 (Real Madrid) - criminalu2005 (Barcelona) (meci amanat pentru saptamana viitoarea)
R25 (INTER) - sly_steaua (Manchester UNITED)
escape (AC Milan) - iepure (ARSENAL)
Utilizatori ce risca elimarea din competitie daca nu vor juca meciul din etapa a 3 a:
---sly_steaua
Etapa a 4 a:
http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php?t=2471
Cei care au terminat etapa a 3 a pot sa inceapa!
Am revenit acasa.De maine (14.02.2006)pot juca meciul din etapa a 3-a.
nu am ce sa fac...am incercat de mai multe ori sa joc cu iepure si nu merge
nu avem cum sa facem...ce se intampla in acest caz?
am jcuat cu viper22 ..am batut eu cu 4 3 dar conexiunea a fost sub orice critica.am avut mult noroc k am castigat la cum sa miscat:)
nu am ce sa fac...am incercat de mai multe ori sa joc cu iepure si nu mergenu avem cum sa facem...ce se intampla in acest caz?
escape la voi meciul va fi suspendat si va voi pune ca rezultat 0-0
! Sper ca e bine pentru amandoi
!
Rezultate Etapa a 3 a Divizia A meciuri ramase:
Viper22 (Real Madrid) - criminalu2005 (Barcelona) (meci amanat pentru saptamana asta)
R25 (INTER) 3-0 sly_steaua (Manchester UNITED) (masa verde)
escape (AC Milan) 0-0 iepure (ARSENAL)
Sly Steaua este eliminat din competitie...
Acesta va fi inlocuit de:
Username: ADelPiero
Yahoo ID: adelp1er0
Echipa: Chelsea Londra
bine v-am gasit ! ![]()
p.s. i-am adaugat pe toti colegii de serie in mess... astept confirmarea... :roll:
Nu cred ca iti trebuie toti colegii ca joci direct din etapa a 4 a
! Ce vrei sa faci? sa faci blaturi
)?
Clasament actualizat Divizia A dupa etapa a 3 a:
http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php...p?p=36009#36009
Mai am nevoie insa de meciul din etapa a 3 a:
Viper22 (Real Madrid) - criminalu2005 (Barcelona)
(care a fost reprogramat)
Etapa a 4 a:
Viper22 (Real Madrid) 3-4 Dani@steaua4ever (JUVENTUS)
aditza_stelistu (BAYERN MUNICH) 0-0 iepure (ARSENAL) (meci suspendat)
R25 (INTER) 0-0 escape (AC Milan) (meci suspendat)
criminalu2005 (Barcelona) 0-3 ADelPiero (Chelsea)
Aveti pana pe 16 Februarie ora 24:00!!!!
e vreo Liga ... vreo comisie pe aici
?
criminale vere.... hai frate ca ma racesc
sa adun si eu niste puncte... ca tot omu` necajit... :twisted:
Am jucat restanta din etapa a treia cu criminalu 2005.Rezultatul final a fost Real Madrid(viper22) - Barcelona(criminalu 2005) 2-1.
comunicat de presa " Doresc sa va anunt ca eu criminalu2005,Barcelona, nu ma implic in jocuri strategice si ca imi voi apara sansele pana la sfarsitul campionatului.In speranta ca voi evita retrogradarea vreau sa le multumesc fanilor care sunt inca langa echipa.Dumnezeu sa fie blau grana."
Antrenorul echipei Barcelona nu a dorit sa vorbeasca cu presa si nici antrenorul secund.
Acestia vor fi penalizati cu 1000 $ si o etapa suspendare in tribuna.
este adevarat real m - Barcelona 2-1.
trist.... :?
Chelsea Londra - Barcelona 3-0 ![]()
am jucat meciul ![]()
Eu tineam cu Real Madrid.Ma inerveaza Barcelona
[/img]
da am pierdut si cu Chelsea!!!
Umilinta!!!
3-0??? iar???
Oare voi evita retrogradarea sunt prea suparat sa mai fac declaratie de presa poate altadata...
mda...ma rog no comment dar e aiurea pt ca am incercat sa jucam odata si mergea infect si ramasese ca incercam a 2-a zi si de atunci nu l-am mai vazut deloc pe mess dar avand in vedere ca nu am zis nici eu nimik asta e...am crezut ca se mai poate juca si azi.
In etapa asta am de jucat cu iepure(arsenal).Vad ca are ultimele trei meciuri suspendate.Astept sa-mi zica daca poate sa joace cu mine sau nu.
dap...nu am zis nimic...cand am intrat pe mess iepure nu era si am zis ca o sa-l gasesc o data si au trecut zilele...asta e .pacat
parerea mea ca la meci suspendat echipele trebuiesc penalizate cu 3-0 nu cu 0-0 sa ia puncte
ambele trebuie sa piarda cu 3-0 la masa verde .
e doar parerea mea dar astept un raspuns....
parerea mea ca la meci suspendat echipele trebuiesc penalizate cu 3-0 nu cu 0-0 sa ia puncteambele trebuie sa piarda cu 3-0 la masa verde .
e doar parerea mea dar astept un raspuns....
problema este ca eu de exemplu am pana acuma 2 meciuri suspendate si nu din cauza ci din cauza ca nu pot juca cu cei cu care am avut etape. si nu este din vina mea pt ca eu mai joc intr-un campionat si nu am avut probleme cu nimeni acolo de conexiune. de ce ar trebui sa fiu eu penalizat ca nu merge sa joc cu cineva...parerea mea ca cel mai bine s-ar face in felul urmator: daca nu se pot conecta 2 jucatori...cel care are meci acasa sa fie obligat sa mearga in alta parte "sala de net" ca sa joace meciul...daca nu pierde meciul cu 3-0. si sincer acuma sper sa nu se supere nimeni pe mine dar nu cred ca exista campionat de fifa pe net in care sa fie primiti jucatori care nu au ip real...
I-am lasat mesaj lui iepure pe messenger de 2 zile si vad ca nu raspunde.daca intri pe forum raspunde macar aici cand vrei sa jucam meciul din etapa.