FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

DIVIZIA A - Discutii generale

«123458»
aditza_stelistu05.02.2006 15:02

bai tu posteaza la tine in C ,mai ai de tras pana ajungi aici :twisted: acu lasa-ma sa ma pregatesc pentru..meciu cu barca .dupa ce castig dvd-ul te invit la mine sa ne uitam impreuna 8)

Sesshoumaru05.02.2006 15:06

Ok.... :twisted: tu pregateste-te pentru Shampion Lig acolo ,yo ma duc acolo la mine la C unde mie locu .... si te astept in B sa ne intalnim acolo :D :twisted:

R2505.02.2006 15:53

sa zica criminalu2005 cum mi-a dat golul 3 si ce bijuterii de goluri am dat.....in concluzie il felicit pentru victorie si ii urez bafta in continuare...pacat ca se incarca destul de greu...

criminalu200505.02.2006 21:36

golul 3 (hatricul lui eto'o) a fost o iesire hazardata a portarului pe care nu stiu daca stiai tu-l comanzi!!!

Totusi sa spunem intregii opinii publice ca am condus cu 2-0 la pauza!am avut 3-1 si in minutu 90+ ai dat si tu golul 2.

Importante sunt cele 3 puncte nu cred ca acest campionat se va decide la golaveraj.

pentru rivala mea urmatoare am un mesaj de la antrenorul echipei : " vreau sa le transmit oficialilor de la bayern ca nu le va fi usor si sa nu uite ca echipa nostra a fost sustinuta de aproximativ 10.000 de suporteri in deplasarea de la milano!!vreau sa le transmit ultrasilor blau - grana ca voi face tot ce-mi sta in degete , tastatura si gandire pentru ai umili pe cei care vorbesc sau care indraznesc sa vorbeasca lucruri neadevarate despre echipa noastra."

eu criminalu2005 chem la meciul de maine seara(sa speram ca totul decurge bine) toata suflarea blau-grana sa fie alaturi de mine si de incercare mea de a ramane in divizia A .

FORZA Barcelona si forza Steaua !!!!!

Sesshoumaru05.02.2006 21:49

lol ce funny sunteti :D da chiar aveti talent :twisted:

aditza_stelistu05.02.2006 22:40

eu antrenorul echipei Bayern Munchen nu vreau sa intru in polemica cu oponentul meu de pe banca celor din Barcelona si ma rezum in a declara ca cel mai bun sa castige,deci eu si ii urez multa bafta de care n-o sa aiba parte maine seara

aveti noroc ca nu pot sa joc cu "diavolii milanezi" ca va mancam de vii...poate camp viitor retrogradeza Milanul...daca se va intampla asa il rog pe SteauaToronto sa imi revina mie echipa .in caz ca nu retrogradez si io :lol:

criminalu200505.02.2006 23:41

sunt unic nu incercati sa ma copiati nu aveti sanse si deveniti penibili.....

auzind aceste lucruri antrenorul echipei Barcelona doreste sa dea o replica: " domnule stanga Adrian nu doresc o dezbatere la televizor sa ma fac cunoscut voi lasa rezultatele sa vorbeasca si vreau sa mai precizez ca dumneavoastra ati inceput declaratiile la adresa clubului pe care il reprezint si nu doresc nici eu o polemica care nu ar ajuta la nimica.Si eu vreau sa-mi urez bafta,dar eu stiu sigur ca voi obtine un rezultat bun!!"

criminalu 2005 doreste sa-l salute dar sa nu ii ureze bafta oponetului sau bayern.

in atentia celorlati participanti la duelul din divizia A nu voi juca amicale cu dumneavoastra decat daca deja am jucat meciul oficial!!!

dani@steaua4ever06.02.2006 00:04

am jucat cu escape ,scor final 5 2 pt mine ..un scor cam umflat deoarece sa miscat prost..dak se misca k lumea scoru era mult mai strans:)

Viper2206.02.2006 00:14

Eu o sa plec din oras saptamana asta care vine.Ce o sa se intample daca nu reusesc sa joc vreo 2 meciuri? O sa le pierd cu 3-0 sau exista vreo sansa de reprogramare :)?

SteauaToronto06.02.2006 03:41
Eu o sa plec din oras saptamana asta care vine.Ce o sa se intample daca nu reusesc sa joc vreo 2 meciuri? O sa le pierd cu 3-0 sau exista vreo sansa de reprogramare :)?

Daca e vorba de plecare se va lua in discutie reprogramarea meciurilor din etapa 3 si 4! Trimite-mi un email cu mai multe detalii la s***@***!

SteauaToronto06.02.2006 04:17

Cateva anunturi:

:!: Clasamentul a fost actulizat aici:

http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php?t=2471

:!: S-a creat topicul "Conferinta de Presa" unde puteti sa explicati infrangerea/egalul/victoria dumneavoastra aici:

http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php?t=2479

INCEPE DERBYUL ETAPEI : aditza_stelist - criminalu2005 :lol:

Am nevoie de screenshot pentru a-l afisa!

aditza_stelistu06.02.2006 14:28

ce se intampla cu sly_steaua? mie nici pana acu nu mi-a dat allow pe mess si vad ca nu a jucat nici primu meci...

aditza_stelistu06.02.2006 19:35

gata m-a bagat .am si jucat un amical cu el :D

SteauaToronto06.02.2006 23:09

Viper22 va avea meciurile din etapa a 3 a si a 4 a reprogramate! Mai multe detalii voi anunta dupa finalizarea celei de-a dupa etape!

sly_steaua07.02.2006 00:13

am de jucat meciul cu iepure dar nu putem sa jucam deoarece el nu are ip extern iar eu nu pot sa dau host. am incercat si cu hamachi dar tot nu merge. vreo sugestie?

criminalu200507.02.2006 01:09

va ofer in intregime declaratia antrenorului FC Barcelona:" ma asteptat la o replica dura din partea echipei bayern dar tactica pe care am folosit-o se pare ca nu a dat roade.Baietii m-au dezamagit astazi puteau mai mult...

intrebare de la ziarist: doamnule antrenor ... ce parere aveti de suporterii care au venit in numar mare la meci?

antrenoru':Vreau sa le cer scuze si sa le promit totusi ca obiectivul nostru nu este in pericol.Un sincer VA ROG SA MA IERTATI AM GRESIT.

ziaristu':domnule antrenor...managerul echipei a promis prime substantiale nici asta nu i-a mobilizat pe jucatori?

antrenoru':la nivelul acesta nu cred ca banii reprezinta un tel.Jucatorii mei pot spune ca au prins o zi mai proata dar pentru cum s-au purtat astazi pe teren cred ca o sa cer conducerii o penalizare sau poate o pedeapsa administrativa.

ziarist:domnule antrenor...ce credeti ca veti face in urmatorul meci?si cu cine aveti?

antrenoru':NO COMMENT si il rugam pe Steaua totonto sa ne zica el!!!

ziarist:domnule antrenor...desi sunteti de putin timp antrenor al acestei echipe credeti ca puteti fi demis?

antrenoru':(vizibil deranjat de intrebare)domnule cum puteti vorbi aceste lucruri suntem in etapa 2 eu am un contract si il voi duce la bun sfarsit! Nu sunt genul de om care pleaca cand echipa da de greu!!

antrenoru':multumesc va urez o seara placuta si inca o data le cer public scuze suporterilor au fost fantastici"

eu criminalu2005 vreau sa anunt ca nu exista tensiuni la echipa si totul merge conform planului.Vreau sa stie toata lumea ca nu suntem invincibil este prima infragere nu trebuie sa disperam ca au fost unii in divizia A supranumiti 007 deci noi avem o singura infragere va rog nu creati dumneavoastra tensiuni.

Regret aceasta infragere rusinoasa si voi da totul la meciul uramator.

aditza_stelistu07.02.2006 01:22

Bayern Munchen-Barcelona 3-0 (Pizzaro,Makaay,Makaay)

vezi declaratia antrenorului de dupa meci in topicul :Conferinta de presa

criminalu200507.02.2006 01:25

sunt de acord cu scoru!!!

prietenia mea cu bayern sper sa nu fie afectata!:))

fantastic cat de slab sunt 2 suturi pe poarta???!!

nu pot sa cred ca a fost un accident.

aditza_stelistu07.02.2006 01:46

stai linistit ca io nu am de ce sa fi suparat :D acu esti un prieten si mai bun :lol:

SteauaToronto07.02.2006 05:06

Deci pe 9 Februarie va fi afisata etapa a 3 a si a 4 a! (pentru criminalu2005)

Voi prezenta screenshotul derbyului din Divizia A:

bayernbarcelona2dl.th.jpg

Clasament actualizat:

http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php?t=2471

Sesshoumaru07.02.2006 10:57

Domnu aditzu vreau sa va transmit felicitarile mele din divizia C pentru minunata victorie impotriva Barcelonei.Hai cu dvd-ul!!! :twisted:

aditza_stelistu07.02.2006 12:42

Multumesc Sesshoumaru pt felicitari ,nu e cazul sa vorbim de pe acum despre dvd, e prea devreme, campionatul e lung si se pot intampla multe dar in caz ca il castig esti primu de pe lista mea de invitati sa mai traim inca o data acele momente fantastice....goooooooool Cristeaaaa :lol:

pentru SteauaToronto:as dori ca la meciul- escape (AC Milan) 3-0 sly_steaua (Manchester UNITED) ,sa se treaca masa verde ,si la toate care se vor mai castiga asa...nu vreau sa creada lumea ca am castigat la masa verde avand in vedere faptul ca eu am 2 victorii cu acelasi scor .multumesc

Sesshoumaru07.02.2006 12:52

Vai domnu aditzu sunteti un dulce :lol: si te astept la un amical Bayern-Chelsea :twisted:

aditza_stelistu07.02.2006 12:59

cu cea mai mare placere ,te astept pe mess la aditza_stelistu pt a pune la punct toate detaliile si conditiile necesare amicalului ,sper sa ne intalnim o data si intr-un meci oficial..cine stie

dani@steaua4ever07.02.2006 15:06

aditza cu tine o sa fie derbyul etapei ...sper sa nu se miste infect k in amicale.

«123458»