FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CSA Steaua Rangers

«15678977»
11224.03.2008 16:56

Steaua cu cineva de la noi la hochei ??? Steaua nu a mai jucat de vreo luna , si eu chiar am scris ca sezonul s-a terminat .

Din cate stiu eu azi s-a reunit lotul Romaniei :

Lotul pentru Campionatul Mondial:

Portari: Adrian Catrinoi, Szabolcs Molnár, Rajmond Fülöp

Fundasi: Laszlo Vargyas, Nagy Istvan, Attila Góga, Attila Laczkó, Papp Szabolcs, Endre cósa, Cosmin Flueras, Botond Flinta, Antal Istvan jr.

Atacanti: Ioan Timaru, Tivadar Petres, Mihaly Arpad, Ervin Moldovan, Peter Robert, Szocs Szabolcs, Laszlo Basilidesz, Catalin Geru, Mihai Georgescu, Zsombor Antal, István Szabó, Ede Mihály, Levente Zsóc, Attila Borsos, Csanád Virág.

Din pacate exista si 2 vesti proaste : nationala feminina a Romaniei a debutat cu stangul aseara impotriva islandei , astfel reducandu-si drastic sansele de promovare ; nationala Romaniei U18 a pierdut azi greu impotriva mult mai puternicei echipa a Angliei

axl24.03.2008 16:57
nationala feminina a Romaniei a debutat cu stangul aseara impotriva islandei

Scuzati-mi totala ignoranta in materie dar exista nationala feminina de hokey?

11224.03.2008 17:01
Scuzati-mi totala ignoranta in materie dar exista nationala feminina de hokey?

Da. Suntem pe locul 26 in lume si suntem in divizia a IV-a mondiala .

In Romania exista 2 echipe feminine : Triumf Bucuresti si SportClub M.Ciuc . Campioana ultimelor sezoane e Sportclub , dar si triumf da unele jucatoare bune nationalei cum ar fi Danciu ioana , andreea herescu , andreea novac , clara justinian

axl24.03.2008 17:06

Interesant, foarte interesant. Acum cateva luni a aparut in NG un reportaj despre fotbalul feminin, imi pare chiar in numarul cu Hagi pe coperta. Conditiile sunt groaznice si-mi inchipui ca la hokey sunt si mai rele.

11224.03.2008 17:14

Din pacate conditiile si modul in care sunt tratate fetele sunt mai mult decat groaznice . Nici nu ne putem da seama ce inseamna sa mergi la 6 dimineata la patinoar sa faci antrenament cu doar cateva becuri aprinse pe mijlocul patinoarului . La ciuc mai e cum e ...dar la bucurestri e groaznic . pacat de aceste fete care chiar fac cu placere ceea ce fac si muncesc mult pentru echipele de club si pentru nationala .

yo_marius24.03.2008 17:16

Mi se pare senzational ca se organizeaza un Campionat National de Hochei cu doar 2 echipe!

axl24.03.2008 17:19

Infrastructura sportiva in Romania este o problema si la sporturile masculine.

Este pacat totusi, dupa cum spui si tu, majoritatea fetelor pun suflet in ceea ce fac, si prin asta se apropie mai mult se esenta sportului. Deseori ma surprind privind fascinat un meci obscur de handbal sau volei feminin in care pasiunea se citeste pe fetele participantelor. Din pacate nici macar la sporturile care aduc performante mondiale nu exista conditii pentru aceasta performanta, e o problema pe care n-o vad rezolvata in urmatorii 10 ani.

11224.03.2008 17:24
Mi se pare senzational ca se organizeaza un Campionat National de Hochei cu doar 2 echipe!

Bine ca se organizeaza si ala ...daca-ti mai spun ca uneori chiar ies meciuri tari si frumoase o sa razi de mine :)) . Ba mai mult , in decembrie tin minte ca fetele s-au luat la o mica bataie , 4 dintre ele luand pedepse de meci :D

Daca e interesat cineva sa se uite , am inteles de la cineva ca pe www.hchoki.ro va fi transmis live meciul . Sper sa se vada bine

PS: Si uite ca doar cu astea 2 echipe , Federatia Internationala ne da spre gazduire a 2-a oara consecutiv acest mondial . Ba mai mult , SportClub a organizat prima etapa a Cupei Continentale feminine anul acesta

11227.03.2008 19:00

Poate e cineva din BUZAU pe aici ...

Maine nationala de seniori a Romaniei se va deplasa la Buzau , pe patinoarul ice Magic din localitate , pentru a desfasura un antrenament cu public . Evenimentul are menirea de a promova sportul cu pucul si crosa in randul tinerilor buzoieni si de a relansa noul patinoar construit si acoperit in ultimele luni . Cu aceasta ocazie vor fi prezenti si oficialii Federatiei Romane de Hochei pe Gheata ( deasemenea si Presedintele Kurko Janos si probabil si Cristi Carlan )care vor superviza antrenamentul condus de cei 3 tehnicieni ( Dusan Kapusta -principal ; Marius Gliga - Gal Sandor -secunzi )

11215.04.2008 15:30

Atat de mult va pasa de hocheiul romanesc si de baietii stelisti convocati la lot incat n-ati scris nici macar un rand . Am obtinut o performanta , chiar daca este doar o promovare in divizia 1 (acolo unde ne este locul de fapt ) totusi . Am invins in finala Belgia cu scorul de 5-1 , doua dintre goluri date de capitanul stelist Ioan Timaru .

Mie , ca suporter ciucan , imi este rusine ca pe site-ul fanilor stelisti nu apre o stire despre unul dintre cei mari jucatori romani si stelisti din istoria hocheiului romanesc : Catalin GERU .

Dupa 155 de selectii la echipa nationala , a decis sa se retraga dupa un campionat mondial extraordinar , fiind principalul "marcator" (la puncte) al Romaniei .

A primit aplauzele a 1500 de spectatori stiuitori de hochei , a primit laudele chairmanului Roman Neumayer , a Presedinteleui Federatiei Kurko Janos , a coechipierilor , a primit flori si a parasit gheata in cel mai onorant mod posibil .

Tuturor ne pare rau ca se retrage exact cand aveam mare nevoie de el la anul , dar ii respectam aceasta decizie si il felicitam , si speram ca se va razgandi si va reveni la echipa nationala si va depune toate eforturile pentru a ne minetine in divizia 1 .

Nu am cuvinte pentru a descrie un asemenea sportiv si un asemenea caracter . Daca cineva de aici a fost la Ciuc a auzit cu siguranta povestea carierei lui spusa de crainicul patinoarului . Bineinteles ca in cele 10 minute vorbite nu s-a putut acoperi decat o mica partea din viata lui sportiva

Pe plan internațional – participant la 10 ediții ale Campionatului Mondial din care 9 la seniori(1993 și 1994-locul 6/grupa B, 1995-locul 8/grupa B, 1996-locul 6/grupa C, 1997-locul 5/grupa C, 1999-locul 2/grupa C, 2002-locul 5/grupa B-divizia I, 2003-locul 5/grupa A-divizia I, 2004-locul 5/grupa B-divizia I) iar 1 la juniori/20 ani(1989-locul 3/grupa B), la 14 ediții ale Cupelor Europene din care 9 în Cupa Campionilor Europeni(1988/89 și 1989/90-eliminare în grupa preliminarã ; 1990/91 și 1991/92-locul 5-8 ; 1992/93, 1993/94 și 1995/96-eliminare în grupa preliminarã ; 1994/95 și 1996/97-eliminare în optimi de finalã) iar 5 în Cupa Continentalã(1998/99 și 1999/2000-eliminare în optimi de finalã ; 2001/02, 2002/03 și 2003/04-eliminare în grupa preliminarã).-informatii statistice de pe steauahochei.ro-

Din 1992 este Maestru al sportului , iar din 1999 este Maestru emerit al sportului .

Bineinteles , nu uit sa fac precizarea ca , pe langa Catalin Geru , s-a mai retras si Laszlo Vargyas , un fundas care cu siguranta am fi avut nevoie de el la anul . Fiind site-ul vostru nu mai stau sa fac rezumatul carierei lui.

Alaturi de geru si timaru , alti jucatori stelisti au reprezentat cu succes anul acesta lotul national : Adrian CATRINOI (folosit in 2 meciuri a primit 1 gol ) , Laszlo BASILIDESZ , Cosmin FLUERAS , Mihail GEORGESCU si Razvan LUPASCU si antrenorul secund Marius GLIGA .

Un campionat mondial care ne-a aratat ca avem o ECHIPA unita si capabila sa joace impreuna , unde fiecare lupta si pentru celalalt si in care nu exista individualitati . O echipa in care cei mici invata inca de la cei mari . O echipa care trebuie incet-incet sa se dezvolte si mai mult . O echipa care ne da mari sperante pentru anii viitori .

Multumesc toturor care au citit tot acest mesaj lung , dar nu m-am putut abtine cand am vazut ca exact pe site-ul stelistilor nu este scris nimic de retragerea unui jucator care a facut atatea pentru acest club care din pacate nu arata interes . Multumesc .

Recoba16.04.2008 00:21

Acest site a fost facut si dupa cum vezi are ca prima stire mereu echipa de fotbal si cam asta e si abaza de foarte mult timp...dupa cum vezi restul de sporturi din cadrul clubului sportiv au o mica rubrica pe forum si ocazional cate un articol pe prima pagina.Din pacate restul disciplinelor sportive la care clubul nostru exceleaza nu pot fi acoperite cum ar trebui dar intelegi si tu capabilitatea acestor oameni care administreaza site ul care si asa depun eforturi destul de mari pentru a il intretine.Cum si tu ai constatat hocheiul reprezinta de foarte multe ori un razboi etnic pentru mult suporteri si interesul exista doar in anotimpurile reci si atat....ca deh asta e ..suntem in Bucuresti si sunt alte sporturi care sunt traite la intensitate maxima...sincer nu suntem un oras mic cum sunteti voi care traiti doar pentru hochei.Si asa prin treacat ca tot era vorba mai sus de conditiile execrabile ...in Bucuresti sunt de acord ca sunt jalnice dar nici vakar lajos nu e mare frumusete de patinoar sau ofera acele conditii optime si consider ca atata timp cat in miercurea ciuc se traieste hocheiul asa de mult e o rusine ca nu exista un patinoar competitiv si nu trebuie aruncata vina pe guvernanti ci pe investitorii de acolo ...si sincer si pe mine ma mira faptul ca geru a fost aplaudat...nu pot uita senzationalele scandari ale ciucanilor vis a vis de geru si timaru de acu cativa ani sau mai ales ostilitatea fata de coco cazacu..in fine toate cele bune si mult succes echipei de nationale de hochei si mai ales multa sanatate si impliniri unui mare stelist Catalin Geru.

7_mai_198628.04.2008 16:09

SOS Hocheiul. Dupa dezstrul de anul trecut, nu se vede luminita de la capatul tunelului. Dupa repunerea in functie, de catre jucatori, a lui Carlan nu s-a mai auzit nimic. Nici macar bugetul nu e stabilit. Transferurile sunt pe linie moarta si nu se stie ce s va intapla cu ceilalti straini din lot.

11229.04.2008 13:36

E timp destul ....nu-i asta problema . anul trecut echipele din ciuc la sfarsitul lui august inca nu transfersera pe nimeni si nu se stia nimic despre ele .... Asadar nu va faceti griji . Cu 5 jucatori de valoare (nu ca anul trecut cu aia care se speriau de puc , in afara de emelianenko si poate si vernikov ) Steaua poate face surprize in continuare .

Si exista si o mega-surpriza ( nu si pentru mine ) care va aparaea poate maine sau zilele viitoare

7_mai_198629.04.2008 21:22
Si exista si o mega-surpriza ( nu si pentru mine ) care va aparaea poate maine sau zilele viitoare

Sper sa fie asa cum zici tu.

Despre ce este vorba? Dc nu poti spune aici, lasa un prv, sunt curios

MadFroG30.04.2008 12:49

Steaua poate fi acceptata in campionatul Ungariei

11230.04.2008 19:14

Steaua , alaturi de SC Miercurea Ciuc , HC Csikszereda si Progym Gheorgheni si-au manifestat oficial dorinta de a participa in sezonul 2008-2009 al Borsodi Liga ( Liga Maghiara ) . Toate echipele maghiare au fost de acord cu intrarea Stelei si a Progymului . Secretarul general al fed Maghiare a declarat ca acest lucru ar fi ceva benefic pentru hocheiul romanesc si maghiar si pentru cele 10 echipe din campionat . Spera la venirea mai multor sponsori si la o promovare mai intensa in ambele tari .

Luni va fi sedinta Fed Maghiare in care se va da , probabil , acceptul pentru cele 2 echipe . Steaua si progym mai au de demonstrat doar ca sunt capabile financiar ...dar banuiesc ca ambele pot sa demonstreze asta daca deja isi manifestasera dorinta de a participa .

Echipele maghiare participante sunt : Alba Volán Székesfehérvar II , Dunaújváros AcelBikak , Ujpest TE , Ferencvaros , Budapest stars si Miskolci Jegesmedvéca . AlbaVolan )seniorii) intra direct in playoff fara a juca sezonul regulat datorita participarii in EBEL ( Austria )

S-au mai stabilit tot azi zilele de joc : Marti , Vineri , Duminica . S-a mai stabilit si numarul maxin de stranieri : 6. Steaua avand deja pe Pisarenko si Krechac ar mai avea nevoie sa cumpere inca 4 stranieiri sau chiar doar 3 in cazul in care ar putea sa-l pastreze pe Emelianenko . Cu inca 3 stranieri foarte buni , Steaua se poate lupta la un loc pe podium care ar duce-o in semifinalele maghiare .

Acum 1 an cand am mai zis chestia asta , lumea de aici m-a facut nebun zicand ca Steaua niciodata n-ar vrea sa joace in ungaria ....uite ca e si a fost adevarat intotdeaunma . Si anul trecut au vrut , dar ungurii nu au acceptat pe nimeni ( nici pe mai puternica Medvecsak Zagreb ) ... si Carlan a dat vina pe Kurko ca nu a vrut sa-i bage . Acum sa speram cu totii ca vor gasi bani pentru drum si cazare si toate cele necesare .

1on01.05.2008 12:21

Frumos, totuși cam aiurea. Cele mai bune echipe din Ungaria joacã în campionatul Austriei, cele mai bune echipe din România joacã în campionatul Ungariei și anul trecut au ieșit pe primele locuri. ªi, din câte am auzit mai de mult (e posibil sã mã înșel), cele mai bune echipe austriece joacã într-un campionat comun italiano-austriaco-sloven. Poate s-or gândi sã organizeze un campionat comun româno-maghiar (de facto așa și este, în condițiile în care 4 echipe sunt românești și 6 ungare, aproape jumate-jumate) cu cele mai bune echipe din ambele țãri, iar campionatele naționale sã rãmânã ca un fel de divizii secunde. În ce perioadã se vor juca cele 2 competiții (campionatul român și cel maghiar)?

1on28.05.2008 08:03

Steaua refuzã Liga Maghiarã

Echipa de tradiție a hocheiului autohton, Steaua București a declinat oferta de a evolua în sezonul 2008-2009 în campionatul din Ungaria. Militarii sprijinã, însã, alãturi de cei de la Sport Club, HC și Progym înființarea unui campionat comun.

"Nu se pune problema ca Steaua sã participe în campionatul maghiar, pentru cã nu e normal ca o echipã de la noi sã fie campiona Ungariei sau invers. Noi sprijinim înființarea unui campionat comun, la care sã participe și echipe de la noi și de la ei", a explicat Cristian Cârlan, președintele secției de hochei Steaua.

Astfel, în Biroul Federal care a avut loc la Gheorgheni, conducãtorii primelor patru echipe din România au semnat un acord de principiu pentru organizarea unui campionat comun, în condiții egale organizatorice și financiare.

Astfel, în zilele urmãtoare oficialii celor douã federații vor discuta despre posibilitatea realizãrii acestui proiect. "Noi deja pregãtim un plan, inclusiv în ceea ce privește drepturile de televizare, gãsirea unui sponsor mare, în cazul acceptãrii acestui proiect sã vadã cã și România are ce oferi", a continuat Cârlan.

Taxã de participare în Ligã

Dacã în ceea ce privește Steaua totul e clar, nu același lucru se întâmplã cu echipele care au evoluat sezonul trecut în campionatul maghiar, Sport Club și HC Csikszereda.

Condițiile financiare impuse de Federația Ungarã, o taxã de 12.000 de euro, prin care sã se susținã deplasãrile echipelor maghiare în România a suscitat nemulțumire. "Am trimis o scrisoare de participare, dar numai dacã se va renunța la aceastã sumã. Nu este corect sã plãtim deplasãrile altora, pentru cã nimeni nu plãtește pentru noi. Cred cã un campionat comun este varianta cea mai bunã", a declarat Antal Istvan, președintele SC: "Este o sumã mare și nu suntem de acord cu acest lucru. Susținem și noi varianta campionatului comun", l-a completat Sandor Kalamar, președintele HC-ului.

Progym Gheorgheni, care a primit, la rândul ei acordul de a evolua în Ungaria, va participa numai dacã se renunțã la taxa de participare. Un posibil rãspuns poate fi aflat zilele urmãtoare, când cele douã federații vor discuta aceastã problemã.

articol scris de Mirel Basescu

sursa: ProSport

Cry.Baby729.06.2008 15:27

Cristian Cârlan este convins cã o parte dintre oficialii ...Federației s-au coalizat împotriva sa

Stelistul susține cã Janos Kurko și Iuliu Becze nu-l vor vicepreședinte al Federației Române de Hochei pe Gheațã

Rivalitatea dintre Steaua și HC Csikszerada naște din nou controverse la cel mai înalt nivel al Federației Române de Hochei pe Gheațã.

Cu numai douã sãptãmâni înaintea alegerilor anticipate din cadrul Adunãrii Generale Extraordinare, președintele secției de hochei a clubului bucureștean, Cristian Cârlan, pune tunurile pe Janos Kurko și pe Iuliu Becze.

Oficialul grupãrii militare îi acuzã pe cei doi de jocuri murdare, afirmând cã fostul numãr unu al FRHG și actualul secretar general al acestui for încearcã sã-i blocheze candidatura pentru postul de vicepreședinte al Federației.

Cârlan spune cã Iuliu Becze profitã din plin de faptul cã este membru al Comisiei de validare a dosarelor candidaților.

Așteaptã decizia Comisiei

Stelistul și-a prezentat, ieri, punctul de vedere în fața Comisiei, unde a cerut sã i se prezinte în scurt timp o decizie finalã.

În plus, conform spuselor lui Cârlan, singurul for care are autoritate în acest caz este Adunarea Generalã, care poate sã hotãrascã cine are dreptul sã candideze la posturile importante din cadrul Federației.

"Am fost informat cã îmi lipsește un program de la dosarul de candidaturã pe care l-am depus pentru funcția de vicepreședinte al FRHG. Articolul 70 din statutul Federației nu amintește de așa ceva. Sunt de acord cã statutul este ambiguu, dar eu am depus actele solicitate", susține Cârlan.

Panã confirmã varianta lui Cârlan

Fostul secretar general al FRHG, Eduard Panã, este de partea bucureșteanului, confirmând faptul cã membrii Comisiei de validare ar putea respinge candidatura lui Cristian Cârlan.

Replica lui Iuliu Becze nu a întârziat prea mult: "Statutul trebuie interpretat în totalitate, nu pe bucãți. Nu eu resping dosarele candidaților, ci o comisie, din care face parte și un reprezentant al Agenției Naționale pentru Sport, domnul Mihai Cãpãțânã. Mai multe voi spune atunci când va fi cazul".

Cine decide?

Comisia de validare a dosarelor celor care candideazã la o funcție în FRHG este alcãtuitã dintr-un reprezentant al Agenției Naționale pentru Sport, Mihai Cãpãțânã, secretarul general al Federației, Iuliu Becze, și președintele Comisiei de Disciplinã a aceluiași for, Alexandru Wagner.

Deciziile vor trebui luate cât mai fundând, având în vedere faptul cã alegerile sunt programate în mai puțin de douã sãpãmâni, pe data de 10 iulie.

Eu pot sã fiu de acord cu faptul cã statutul este ambiguu, dar vã asigur cã am depus actele solicitate

Cristian Cârlan, reprezentant CS Steaua

sursa: Adevarul

fular-campionii

Raduccio30.08.2008 16:28

"Steaua începe în forțã sezonul 2008-2009, cu transferuri unul și unul. Astfel, "militarii" au reușit o premierã pentru hocheiul autohton, aducerea unui jucãtor care a evoluat în cel mai puternic campionat al lumii, NHL, canadianul Cam Severson.Dupã ce și-au asigurat serviciile antrenorului rus Aleksandr Kulikov și ale portarului ucrainean Evgeny Brul, roș-albaștrii au adus pe gheața din România un jucãtor din NHL, Cam Severson.

"De trei luni tot discutãm și am reușit sã-l convingem. Sper ca experiența lui sã fie un atu pentru echipã, dar mai ales sã ne ajute în ceea ce vrem sã facem, o școalã de hochei", a declarat președintele secției de la Steaua, Cristian Cârlan. În vârstã de 30 de ani, Severson a evoluat trei sezoane în NHL, la Anaheim Mighty Ducks și Columbus Blue Jackets. Jucãtorul va sosi azi în țarã, dupã care va pleca duminicã împreunã cu echipa în cantonamentul din Slovacia."

Sursa : ProstSport

38 de partide a adunat Severson în NHL, 37 în sezonul regulat și una în play-off

E ceva sa avem un jucator care a trecut prin NHL. Vad ca au mai luat si un portar, dar il aveam deja pe Catrinoi, care e un portar decent spre bun.

Cry.Baby731.08.2008 19:49

:steag_cruce_invers: felicitari conducerii sectiei de hochei si mult succes in viitorul sezon :steag_cruce_invers::steag_sah_mic:

app stie cineva cand incepe Liga nationala de hochei?

11201.09.2008 15:18

Primul meci al vostru e pe 12 la Székesfehérvár , dupa Budapesta si Ferencvárosi , iar pe 19 primul meci acasa cu Stars iar pe 21 tot acasa cu Miskolc . Din astea 5 meciuri ar trebui sa scoateti 10-12 puncte daca vreti sa va luptati la podium .

la02.09.2008 17:02

deci cand incepe campionatul de hochei si unde sunt primele meciuri ca nu am inteles nimic

Marius02.09.2008 17:13

Campionatul incepe pe 12 septembrie, primele 2 meciuri fiind in deplasare in Ungaria. Apoi urmeaza doua meciuri pe Flamaropol, in 19 si 21 septembrie.

la03.09.2008 21:05

cu cine vor fi meciurile de pe 19 si 21 cu ungurii??

«15678977»