sa inteleg ca iar pe patinoar nu e gheatza??asta in timp ce la miercurea-ciuc si gheorgheni este? o fi si asta o posibila explicatie pentru infrangerea Stelei??
sa inteleg ca iar pe patinoar nu e gheatza??asta in timp ce la miercurea-ciuc si gheorgheni este? o fi si asta o posibila explicatie pentru infrangerea Stelei??
De luni va fi gheata si Steaua se va putea antrena . Oricum pana acum , Steaua a avut turneu in slovacia , cantonament in gheorgheni ...deci n-are cum sa se planga de gheata .
CSA Steaua Bucuresti.
Site-ul Oficial Al Echipei De Hochei Pe Gheata Al Stelei.
http://www.steauahochei.ro/ro/
ps.rog moderatorii&administratorii site-ului fcsteaua.ro sa posteze si ei adresa langa cele existente deja.
va multumesc
o zi buna
:steag_steaua_ro:
:steag_steaua_ro:
nu mai atasa fotografii care nu au legatura cu post-ul
Moderatorii
un link catre http://www.steauahochei.ro/ro/ a fost adaugat pe prima pagina a site-ului.
pe viitor va rog sa veniti cu sugestii privind imbunatatirea site-ului doar la sectiunea Propuneri/Sugestii/Reclamatii
va multumesc mult data viitoare asa o sa procedez, :steag_steaua_ro:
Maine si sambata SportClub M.Ciuc - Steaua . Ora 19
Vreo deplasare la ciuc ??
De ce nu zice nimeni nimic de meciurile care au fost zilele astea ????
HC Csikszereda - Steaua 6-1
HC Csikszereda - Steaua 4-3
Zic eu
Steaua vs SC Miercurea Ciuc 5-4
Steaua vs SC Miercurea Ciuc 3-0
Steaua - Progym Gheorgheni 5 - 3
Luni si marti Steaua - HC Csikszereda de la ora 17.30
m-am invoit de la munca pe luni pentru a putea sa merg pe patinoar. marti inca nu sunt sigur ca pot ajunge
avem echipa buna,poate castigam
Batem sigur
Care sunt urmãtoarele meciuri?
meci de hochei azi la pationoarul flamaropol. Steaua - gheorgheni , veniti sa facem atmosfera:)
Azi a fost Steaua - Brasov 10-2
Saptamana viitoare , luni si marti , vor fi primele meciuri din Superliga . Cel putin asa stiu eu , sper sa nu gresesc . Tind sa cred ca se va juca 1-4 si 2-3 , deci va fi Steaua - Progym , dar nu stiu unde se va juca ![]()
Azi Steaua a inscris golul 300 din prima parte a sezonului, realizand un nou record.
Le-am rupt faashu'. De apreciat prezenta baietilor din Insurgentii si lipsa jandarmilor.
Azi Steaua a inscris golul 300 din prima parte a sezonului, realizand un nou record.
Asa e ,si asta chiar in ultima secunda a meciului , dupa 3 bare "reusite" in ultima repriza .
Un record stabilit in fata a 2 mari foste glorii ale hocheiului stelist ( poate cei prezenti acolo i-au vazut ca si-asa era lume putina ) : Traian Cazacu si Roberto Cazacu
Le-am rupt faashu'. De apreciat prezenta baietilor din Insurgentii si lipsa jandarmilor.
O sa facem show si pe viitor
speram tot fara jandarmi
Stire primita de la Biroul de Presa CSA Steaua Bucuresti
Echipa de hochei Steaua Bucuresti a reusit performanta de a marca nu mai putin de 300 de goluri in sezonul regulat al actualei editii a Campionatului National.
Golul cu numarul 300 a fost inscris de cel mai vechi "stranier" al echipei – ucraineanul Evgeny Pisarenko – in ultima secunda a ultimului meci din cadrul sezonului regulat, disputat aseara intre echipele Steaua Bucuresti si CSM Brasov.
Asteptat mai bine de jumatate de repriza, dupa un numeros sir de ocazii si dupa ce pucul a intalnit de trei ori bara portii adverse, golul a venit in ultima secunda a meciului in urma unui sut spectaculos, de la distanta, a jucatorului ucrainean.
Performanta Stelei vine dupa 27 de ani de la ultima data cand o echipa de hochei reusea sa depaseasca granita de 300 de goluri – respectiv Dinamo Bucuresti, in editia de campionat 1980/1981.
Steaua incheie sezonul regulat in pozitia 1 a clasamentului national, urmata de echipele HC Csikszereda (2) si Sport Club Miercurea-Ciuc (3).
La inceputul sapatamanii viitoare se da startul Superligii Nationale (cu primele patru echipe calificate la sfarsitul sezonului regulat), care se anunta cea mai disputata din actualul deceniu al hocheiului romanesc.
Astfel, luni si marti, 14 si 15 ianuarie a.c., sunt programate partidele Sport Club Miercurea Ciuc – Steaua Bucuresti si Progym Gheorghieni – HC Csikszereda.
Biroul de presa
@112 daca noi am terminat pe primul loc, nu era logic sa jucam cu Gheorghieni, care sunt pe 4?
Se mai joaca meciuri fiecare cu fiecare intre primele 4, iar apoi se joaca finalele: loc. 3-4 finala mica (cel mai bun din 5) si loc. 1-2 finala mare (cel mai bun din 7)
am inteles. mersi mult. aveam impresia ca se joaca eliminatoriu: 1-4 si 2-3 si invingatoarele intre ele.
Ce a scris Biroul de Presa este eronat . Ma scuzati ca eu la randul meu v-am indus in eroare .
14-15 : Steaua-Progym ( nu stiu sigur care e locatia de desfasurare)
SportClub - HC ( live pe Telesport de la 18.30)
19-20 : SportClub-Steaua (probabil si el va fi transmis la TV )
HC-Progym
Clasamentul la finalul sezonului regulat :
1. Steaua Bucuresti 75p 300-61
2. HC Csikszereda 75p 192-52
3. SportClub M.Ciuc 66p 233-67
4. Progym Gheorgheni 45p 195-81
Clasamentul cu care se intra in Superliga
1. Steaua 27p
2. HC Csikszereda 27p
3. SportClub M.Ciuc 18p
4. Progym 0p