Sa nu ma injurati...la hockey nu tin cu Steaua...
FORZA SPORT CLUB MIERCUREA CIUC!!!
Eu tin cu Steaua doar la fotbal si handbal...
Sa nu ma injurati...la hockey nu tin cu Steaua...
FORZA SPORT CLUB MIERCUREA CIUC!!!
FELICITARI CAMPIONILOR
Recpect jucatorilor Stelei dar mai ales Respect SADY ce stachie ia tras la bozgoru ala in barba .A explodat patinoarul de parca daduse gol Steaua ![]()
aaaa
Pacat... Eu personal nu te injur dar iti pun intrebarea: de ce esti ciucan la hochei si la restul STELIST???Sa nu ma injurati...la hockey nu tin cu Steaua...
Sper ca la urmatoarele meciuri din Bucuresti sa fie insa mai multi specatori.
Sorry, but what is urmatoarele?? I see everyone mention it here but have no idea what it is....
Sa nu ma injurati...la hockey nu tin cu Steaua...FORZA SPORT CLUB MIERCUREA CIUC!!!
Nu te supara, dar o asemenea afirmatie cred ca necesita niste explicatii. Nu poti doar sa arunci un "forza miercurea ciuc" si sa pleci. serios, daca esti de origine maghiara, ori de prin miercurea ciuc, este de inteles si respectat. dar daca nu... sunt curios de explicatie. multumesc. ![]()
aaa, si inca ceva:
FORZA Steaua!
HAI Romania!
![]()
Probabil exact asta e explicatia: e de etnie maghiara. Sunt foarte multi stelisti in situatia asta, iar cand vine vorba de hochei merita si trebuie sa ii respectam.
Sa nu ma injurati...la hockey nu tin cu Steaua...FORZA SPORT CLUB MIERCUREA CIUC!!!
Ba eu te injur ! Sunt sigur ca daca M.C. ar avea echipe in divizia A la fotbal si la handbal,ai tine cu ele.
19:00 Hochei, Finala Cupei Romaniei: Steaua vs. S.C. Miercurea Ciuc
patinoarul "Mihai Flamaropol"
Cu totii la hochei =>>>
Dar de ce nu s-a mediatizat mai mult evenimentul???
Doar pe postul TV Sport au cam fost reclame in legatura cu acest meci,cred ca il si vor transmite.
Prin presa insa a fost liniste totala in legatura cu acest subiect,iar din cate observ inca este.
Asta e...un egal ne era suficent, dar din pacate am pierdut...
Pentru echipa Stelei urmeaza o grupa grea la cracovia unde vor intalni campioanele poloniei, spaniei si kazastanului...
Astazi in turul doi al cupei continentale la hochei(grupa D, Cracovia):
Kazakhmys Karaganda - MKS Cracovia Krakow 4-2
Puigcerda - Steaua 1 -10
Maine Steaua va intilni pe Karaganda din Kazahstan, intr-un meci care ar putea decide cine merge mai departe.
Felicitari baietilor pentru aceasta victorie ...!!! ![]()
Steaua 1-4 Karaganda
Din pacate am ratat calificarea in faza urmatoare...
Steaua Bucuresti 25-0 HCM Galati
Maine de la ora 11 are loc al doilea meci(etapele sunt duble).
Ce pacat ca nu i-am batut si la fotbal duminica...
Steaua Bucuresti - HCM Galati 33-2
Asta inseamna un gol la mai putin de doua minute :lol: :lol:
Etapa a 3-a(27-28 octombrie):
27.10.2006 Steaua Bucuresti - Sportul Studentesc
28.10.2006 Steaua Bucuresti - Sportul Studentesc
Alte meciuri de distractie...cate o sa le dea pe meci?
Mai mult sau mai putin de 25? :lol: :twisted:
58 de goluri in 2 meciuri... Ce-ar fi sa dam atatea si la fotbal ??? ![]()
![]()
steagcruce2
steagcruce2
Steaua - HC Csikszereda 2-2 ( 0-2,2-0,0-0)
Steaua - HC Csikszereda 4-0 ( 0-0 ,2-0,2-0)
Vineri si sambata : Progym - Steaua
stie cineva de ce tot se amana lansarea oficiala a site-ului ( steauahochei.ro)
![]()
De ce se amana nu stiu , dar stiu ca poti intra asa :
http://www.steauahochei.ro/ro/
Vineri samb. duminica si luni sunt programate intalnirile dintre HCCsikszereda si HCM Galati .
De ce se amana nu stiu , dar stiu ca poti intra asa :
http://www.steauahochei.ro/ro/
Vineri samb. duminica si luni sunt programate intalnirile dintre HCCsikszereda si HCM Galati .
ms mult
:biggrin:
![]()
Cupa Lacul Rosu ( Gylkosto Cup ) - Gheorgheni 2007
SportClub MCiuc - Steaua 3-1 (0-0, 2-0, 1-1)
Progym Gh - HC Csikszereda 3-2 (1-0, 0-2, 1-0, 1-0)
HC Csikszereda - SportClub MCiuc 4-2 (2-0, 1-0, 1-2)
Progym GH - Steaua 2-3 (0-1, 1-1, 1-1)
SportClub MCiuc - Progym 2-3(0-1, 1-1, 1-1)
Steaua - HCCsikszereda 5-6 (1-1, 3-3, 1-1, 0-0, 0-1)
Clasament final :
1. HC Csikszereda
2. Progym Gheorgheni
3. Steaua Bucuresti
4. SportClub Miercurea Ciuc
HOCHEI Din cauza lipsei ghetii si a haosului competitional, stelistul îi solicita presedintelui FRHG sa renunte la functie.
Desi Liga Nationala a început, echipele din Bucuresti se pregatesc în continuare pe uscat. Aflati în aceasta situatie, oficialii vicecampioanei României, Steaua, cer demisia presedintelui Janos Kurko.
O liniste tulburata doar de câtiva copii care au improvizat lânga vestiare o suprafata de joc, jucatorii Stelei prinsi într-o miuta, la intrarea publicului si fara gheata, asa arata ieri Patinoarul national "Mihai Flamaropol", edificiu aflat în administrarea directa a FRHG. "Nu mai acceptam aceasta situatie! Ni s-a promis gheata înca din august, apoi pe 2 octombrie, cel târziu, si dupa cum vedeti nici acum nu este. E o problema grava, iar întunericul si mizeria de aici reprezinta hocheiul românesc în era Kurko. Aceasta conducere îl îngroapa, îi pune cruce si-l termina definitiv în zona noastra", a declarat Cristian Cârlan (foto), presedintele sectiei de hochei Steaua. "Il somez public pe Kurko sa plece în mod onorabil, sa-si depuna demisia de onoare în sapte zile, altfel ne vom aduna toti pentru alegeri anticipate", a continuat el. Intrebat despre solicitarea oficialului stelist, Janos Kurko a declarat: "Voi demasca toate interesele în cadrul unei conferinte de presa".
E un haos total în hocheiul românesc. Ni s-au promis o multime de lucruri si nu s-a facut nimic. Consideram ca acest lucru este o sfidare atât a hocheiului, cât si a sportului românesc.
Cristian Cârlan, presedintele sectiei de hochei
e din prosport
http://prosport.ro/index.php?section=artic...ex&id=62139
Poate iese ceva si pleaca Kurko ca nu a facut nimic bun de cand e presendinte.