FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CSA Steaua Rangers

«14567877»
11214.01.2008 22:04

Prima zi a Superligii :

Progym - Steaua 1-8

SportClub - HCCsikszereda 3-4( dupa lov de penalitate )

alpopa15.01.2008 00:05

Sambata si duminica sunt programate primele 2 meciuri Steaua - Sport Club. Pe Flamaropol ! De la 17:30. Daca se da la TV e posibil sa aiba loc modificari.

@112 : se mai joaca finale sau ceva dupa terminarea Superligii, sau campioana va fi echipa care termina prima ?

11215.01.2008 11:55

Dupa Superliga urmeaza Play-offul . ( sau cele 2 finale ..cum vrei sa le zici )

Finala mare : locul 1 vs locul 2 ( locul 1 joaca 4 meciuri acasa )

Finala mica : locul 3 vs Progym (locul 4 )

18.30 SportClub - HC Csikszereda Telesport - una din ultimele sanse pentru SC de a mai spera la play-off

Progym - Steaua 3-5

SportClub - HC 3-1

Lupta devine din ce in ce mai interesanta si mai stransa .

Cum meciurile dintre Steaua si sc sunt in Bucuresti , ar trebui sa mergeti la patinoar sa va sustineti favoritii . Vor avea meciuri extrem de grele

john_8617.01.2008 09:00

sambata, ora 14, Steaua - sc m ciuc, patinoarul flamaropol

duminica, ora 12 sau 14

Matusalem10.02.2008 18:36

as dori si eu sa stiu datele si orele cand mai joaca Steaua acasa pe flamaropol... pe site-ul federatiei nu se ricepe mare branza pentru cei care nu urmaresc hocheiul si eu sunt un fan recent al echipei de hochei...

yo_marius10.02.2008 18:38

datele vor fi anuntate in curand!

in principiu ele sunt 17-18 februarie,in compania H.C.-ului

Matusalem10.02.2008 22:30

mersi mult... dar propun sa existe un sticky cu clasamentul si programul pentru meciurile viitoare pe prima pagina a forumului...

yo_marius10.02.2008 23:33

o sa fie......working on it...

11211.02.2008 14:14

Marti si Miercuri - 19.00 LIVE pe sport.ro SC MiercureaCiuc - Steaua

Duminica : 12.30 Steaua-HC Csikszereda

Luni : 15.30 Steaua - HC Csikszereda

Duminica si luni se decide cine merge in finala alaturi de SC ( asta daca nu cumva voi veti reusi surpriza de a castiga de 2 ori cu SC )

Daca vrei sa te ajut la clasament , poti sa ma contactezi .

Site-ul acela nu e oficial al FRHG din cate am inteles de la altii

1on12.02.2008 08:35

Care sunt datele de disputare ale meciurilor cu Gheorghieni și al play-off-ului?

Matusalem12.02.2008 08:46

??? din cate stiu eu Steaua e pe primul loc indiferent daca pierde cu sc, deci decisive pentru play-off sunt meciurile de dum si luni

Matusalem14.02.2008 07:53

rectificare... acuma e pe 3 dupa infrangerile grele cu SC. deci sunt decisive meciurile de dum si luni cu HC... sper sa vina cat mai multi suporteri...!!!

cristi_mold14.02.2008 09:19

E grav fratilor, s-ar putea sa nu prindem finala. Pacat ca sectia de hochei se distruge incetul cu incetul, si ca polul de interes al hocheiului romanesc se muta la Miercurea-Ciuc.

dee17.02.2008 07:14

A fost odata C-tin Nistor, Geza Szabo, Vasile Popa, Traian Cazacu, Tiberiu Miklos. Cine isi mai aduce aminte de ei, sau ati auzit vreodata de ei? Cine mai stie astazi ca noi, romanii, am fost in grupa mondiala?

ce-am fost:

Romania-SUA 5-4 ( grupa mondiala din 77)

"Când am vazut cã americanii au venit cu vedetele lor din NHL, ne-am cãcat pe noi de fricã! Pe vremea aceea, nu era obligatoriu sã joci cu cascã, dar așa de tare ne-am speriat de ei, cã erau ca munții, cã am umblat toatã noaptea prin gunoaie sã cãutam cãști. Cum-necum, am apãrut toți la patinoar cu cãști. Una roșie, una albã, una ruptã, una neagrã... Zic cã i-am batut de fricã, 5-4, pentru cã nu știu dacã echipa a fãcut mai mult de cinci driblinguri tot meciul. Cum aveam pucul, cum pasam. Altfel, nu era contact pe gheațã sã nu ajungem pe jos din duelurile cu ei!".

Trecand peste nota comica cu care autorul evoca cu nostalgie meciul memorabil, retinem ideea si anume ca noi, romanii,in urma cu cateva decenii, ne luptam de la egal la egal cu marile forte ale hocheiului mondial.

Tricoul cu numarul 15 al lui Eduard Pana, ajuns azi la 60 de ani, se afla la Toronto, în Muzeul Hall of Fame, care reuneste toate gloriile hocheiului pe gheata.

ce am ajuns:

"Dupa rezultatele noastre din anii '80, am crezut cã sportul cu crosa și cu pucul va evolua în România. Din pãcate, am regresat pentru cã acest sport nu a fost susținut mai deloc. Am sperat într-un sprijin din partea COR, doar am jucat în aceeași linie cu președintele Ion Þiriac, dar nu s-au gãsit cu nici un chip 1,5 milioane $ pentru un patinoar în București. Asta e, murim ușor, dar sigur!" (Eduard Pana) - trist, dar adevarat

ce vom ajunge:

Panta descendenta din ultimii ani s-a acutizat, ajungand azi sa ne mai aducem aminte de hochei doar datorita intalnirilor cu echipele harghitene, intalniri cu miza sufleteasca. Steaua va supravietui atata timp cat exista public, cat exista interes.

Oferiti-i sansa de a iesi din anonimatul in care a inceput sa se cufunde!

DelPiero1017.02.2008 12:38

Varza...ungurii ne demoleaza!Ne-a batut Miercurea-Ciuc de ne-a venit rau si acum Csiksereda ne conduce cu 5-2 la Bucuresti!Trebuie facut ceva!

dee17.02.2008 12:56

Probabil stau mai prost cu pregatirea fizica, datorata si lipsei conditiilor de antrenament,a numarului de meciuri jucate, altfel nu-mi explic cum la un moment dat stelistii aveau 11 pct avans fata de SC si HC, iar acum acestea din urma i-au ajuns, ba mai mult i-au si intrecut. Ultimele infrangeri de la MC au fost de-a dreptul zdrobitoare, iar acum a venit si infrangerea de azi. Cred ca e prima data cand Steaua rateaza finala. Asa cum am spus anterior criza se acutizeaza, iar daca nu se fac investitii, clubul de hochei va disparea in max 2 ani.

DelPiero1017.02.2008 13:56

Pana una-alta,la hocheiul este cel mai titrat sport in cadrul clubului Steaua!Eu nu cred ca va dispare!Ar fi o rusine!

MoWeed17.02.2008 15:23

Pana la urma ungurii au investit masiv si ne-au ajuns din urma.

Daca nu se gaseste un investitor serios care sa bage bani din pacate lipsa Stelei din finala campionatului risca sa devina premanenta :sad2:

Matusalem17.02.2008 15:57

slab meci... Steaua nu are viteza la hochei, probabil are o echipa batrana. nu aveam cum sa emitem pretentii... dar poate mai exista vreo sansa in cupa??? cine stie cum sta treaba in cupa Romaniei la hochei???

1on17.02.2008 16:03

Când se joacã play-off-ul și finala micã?

andyro17.02.2008 16:39

E greu de facut ceva atat timp cat nu exista bani si sustinatori. Imi spunea astazi cineva ca bugetul nostru e undeva pe la 30-40% din bugetul lui HC si undeva la 25% din bugetul lui SC. Nu mai vorbim de interesul suporterilor (care pana la urma aduce si sponsorii).

yo_marius19.02.2008 08:21

Conducerea Clubului Sportiv al Armatei Steaua l-a demis luni pe președintele secției de hochei pe gheațã a grupãrii militare, Cristian Cârlan, acesta fiind considerat vinovat de ratarea calificãrii în finala Superligii Naționale.

"În Adunarea Generalã a clubului, domnul Boroi (n.r. - comandantul clubului Steaua, George Boroi) a anunțat cã nu mai ocup funcția de președinte al secției de hochei pe gheațã. Am fãcut tot ce am putut mai bine pentru aceastã echipã, dar nu a ieșit așa cum ne-am fi dorit cu toții. Echipa a avut puncte avans, dar le-a pierdut pe final", a declarat Cârlan, pentru agenția Mediafax.

Surse care au participat la ședințã susțin cã George Boroi i-a reproșat lui Cârlan faptul cã a lãsat echipa într-un singur portar de valoare, dupã ce, la începutul sezonului, slovacul Peter Hricina a fost îndepãrtat din lotul echipei Steaua.

"Boroi a spus cã i-a dat mânã liberã lui Cârlan și nu s-a mai ocupat de secția de hochei fiindcã a avut încredere în el, iar acum regretã acest lucru", a spus sursa citatã.

Steaua București a ratat, pentru prima oarã în istoria clubului, prezența în finala campionatului național de hochei pe gheațã și va juca pentru locurile 3-4 împotriva formației Progym Gheorgheni.

Cu toate acestea, roș-albaștrii au învins luni formația HC Csikszereda în al doilea meci din etapa a VI-a, ultima a Superligii Naționale, cu scorul de 8-3 (3-1, 4-1, 1-1).

Pentru Steaua au marcat Cãtãlin Geru '7.17, Andrei Butocinov '9.20, Mihai Georgescu '11.48, Peter Krehac '24.51, '54.24, Pavlo Akimov '25.40, Sergei Halavinov '29.14 și Tibor Baszilidesz '32.58). Oaspeții au punctat prin Attila Otto Biro '12.11, '44.28 și Kristian Kovac '27.49.

Chiar dacã a câștigat partida disputatã pe patinoarul Mihai Flamaropol din cadrul Complexului Național Sportiv "Lia Manoliu", vicecampioana României, Steaua București, a ratat prezența în finala pentru locurile 1-2, dupã ce a pierdut partida de duminicã, scor 2-5. Steaua a ratat prezența în finala competiției pentru prima oarã de la înființarea secției de hochei pe gheațã

TVR

11219.02.2008 10:42

Mi-a fost frica aseara ca nu am eu susrse bune si ca v-am dezimformat , fiindca eu am zis inaintea ziarelor sau altora ca a fost demis carlan .

Totusi , tind sa cred ca e o greseala din partea lui Boroi . Corect , aveaa 0(zero) cunostinte de hochei dar stia marketing . Era in stare sa aduca sponsori si spectatori pe patinoar .

Deja ma gandesc si la inlocuitorii lui , dar nu vreau sa ma hazardez asa repede si sa zic .

Programul pentru finala mica :

23-24 februarie

29 febr / 1 mar

7martie ( daca e cazul )

11224.03.2008 01:01

N-ati mai scris nimic baieti ,

S-a terminat campionatul .... cuscorul de 4-0 in play-off. Dar macar au fost meciuri stranse

Asadar :

1. SC M.Ciuc

2. HC Csikszereda

3. Steaua Bucuresti

4. Progym Gheorgheni

Steaua da nationalei 6 jucatori : Adrian Catrinoi ,Cosmin Flueraș , Ioan Timaru ,Cãtãlin Geru ,Mihai Georgescu si László Basilidesz

novac24.03.2008 01:08

Cat s-a terminat meciul de astazi? Parca am auzit astazi (in trafic :) ) ca joaca Steaua- (o echipa de la voi). Daca ai informatii nu te jena sa le postezi!.

Rezultatele (chiar si alea rele) sunt mai folositoare decat ignorarea acestui sport din ... lipsa de performanta. Baga!

«14567877»