pai se pare ca venim. minim 2. zic eu.
patinoarul e exact in spatele garii deci n-avem cum a ne rataci.
venim, cantam, castigam, bem o ciorba de burta si ne intoarcem.
pai se pare ca venim. minim 2. zic eu.
patinoarul e exact in spatele garii deci n-avem cum a ne rataci.
venim, cantam, castigam, bem o ciorba de burta si ne intoarcem.
Ma mai gandesc daca fac cinste. ![]()
Daca nu vineri macar luni, atunci ori ar fi un meci decisiv ori un meci care ne ar califica in finala.
din bv vom fi cel putin 5 desi sintem sute in orasul lui Lacatus dar...nu stiu nici eu ce se intampla de ce nu sintem mereu cel putin 20 de stelisti la fiecare meci al Stelei in bv,la orice sport si inca o chestie care va fii in avantajul nostru,luni joaca si spurcatii din bv la fotbal tot seara deci galeria lor de kk nu ne va onora cu prezenta(asa cred)galerie care la meciul cu noi e prezenta dar cand iau calarit aia din ciuc se dau disparuti,cata nesimtire
Aseara au fost doar vreo 6 burtosi...hehehe
deci.
meciul 3, vineri 11.03.2011, ora 19:00
dus:
tren R346, 14:05 - 17:35
tren R827, 15:00 - 18:39
tarif (clasa 2, fara rezervare): intreg - 41,30 RON, elev - 31.75 RON, student - 19,25 RON
intors:
microbuz C&I, 22:23 - 01:49 (nu se pot face rezervari, deci e la noroc cu gasitul locurilor)
tarif: intreg - 34 RON, student - 28 ron
tren A1642, 02:36 - 06:07
tarif (clasa 2, fara rezervare): intreg - 33,10 RON, elev - 23,55 RON, student - 15,45 RON
meciul 4, luni 14.03.2011, ora 17:30
dus:
tren IC531, 13:00 - 16:33
tarif (clasa 2, fara rezervare): intreg - 46,10 RON, elev - 36,55 RON, student - 23,65 RON
intors:
tren A1622, 19:56 - 23:22
tarif (clasa 2, fara rezervare): intreg - 33,10 RON, elev - 23,55 RON, student - 15,45 RON
La dus daca am fii 6 sau 7 si nu ne ar trebui bilet ii dam la nas 10 sau 15 de fiecare.
Meciul de luni tot de la 19:00 este.
ceva un link unde scrie ca luni e tot de la 19:00...
Asa am auzit de la digi ca amblele meciuri sunt de la 19.
Este cu intrare cat? numai ei stiu.
@Nick
Pana acum, la meciurile din campionat, au fost bilete de 10 lei, cu reducere 50% pentru studenti. In mod normal ar trebui sa fie acelasi pret.
14:20 mec
La drum baietii. ![]()
Cat s-a terminat azi?
Din pacate au batut bozgorii cu 4-0. Si noi am jucat prost dar si arbitrajul le-a cam fost favorabil bozgorilor
Marfa la Brasov, pacat e ca am fost doar 5-6 oameni si ca am pierdut, luni poate vine si cineva din Bucuresti pentru ca este tren de intoarcere, poate fi cel mai important meci al sezonului.
au fost si vineri 3 oameni din Bucuresti, de i-au dominat sonor pe agricultorii aia.
DA-CI-A! DA-CI-A! DA-CI-A!
Daca nu v-ati luat bilete la tombola pentru Sparkul ala...
au fost si vineri 3 oameni din Bucuresti, de i-au dominat sonor pe agricultorii aia.
Luni ceva mai multi, sper.....
Maine am inteles ca a inchiriat clubul un autocar si putem merge cu ei,dar nu din sursa sigura...
Nu stam in surse, trebuie mers cu orice e posibil.
mergem cu Paul ?
Maine am inteles ca a inchiriat clubul un autocar si putem merge cu ei,dar nu din sursa sigura...
sursa Daniel? ![]()
respect pt cei 3 din Bucuresti care au fost vineri alaturi de cei din Brasov
Da Costi din pacate ai ghicit...hehe
Manie la ora 13 este tren spre Brasov care vrea sa mearga sunteti bine veniti. ![]()