o sa terminam ultimii in Liga mol..
Ce optimuist esti!Hai frate ca pe astia i-am mai batut...veniti la patinoar!
Maine la 3 Steaua - Ujpest la Flamaropol.
Toti la impartit pliante, toti la patinuar!
patinuar!
patinoar
Intentia conteaza =]].
La 3 toti la patinoar.
pytycrys, cum se face ca la toate meciurile scrii "toata lumea la meci, mergem, facem, dregem..."etc si tu nu vii la niciunul? n-ai vrea sa te abtii? Ce pliante visezi? Las-o asa... ![]()
I-am spart pe bozgori!!!!!Am fost calare pe ei dar unii au ales altceva...
dar unii au ales altceva...
Ha ![]()
Ha![]()
Hai fugi in Ghencea!
Hai fugi in Ghencea!
Mai erau bah o caruta de ore pan` la fotbal, dar nu am putut sa stau pana la final, asta e... se mai intampla.
te rupea mata daca mancai grisul rece =))
am fost la meciul Stelei in bv.ce as putea sa spun?ai nostri au fost pur si simplu un sparring-partner,situatia e mult mai grava decat pare.
generatia tanara nu prea pare in vana,mereu la angajamente ceilalti sunt primii la puc,ce mai avem noroc cu garda de mijloc(ca vechime) cum e irimia si lupascu si seniorii timaru si nicolescu care mai reduc din diferente cand luam bataie sau ne trag catre victorie cand zeii ne surad.
a fost odata ca niciodata o craiasa a ghetii..
Steaua de 3-4 ani nu mai sperie pe nimeni in hockey,noi care spulberam totul si mereu faceau pe ei de frica noastra..rau am ajuns
sa nu existe in tara asta 10 oameni de afaceri care sa le dea la baieti cate 500euro la victorie acasa si sa zicem 700 la victorie in deplasare,cat s-a distrus ideea de bun national,de simbol al unei tarii..
ce doare cel mai mult e ca nu ne gasim macar 10 sa strigam pt Steaua oriunde ar juca si oricand asta-i buba cea mare
in ritmul asta vom fii doar o amintire
marti si miercuri se joaca barajul pt playoff cu Ujpest ... stie cineva la ce ora sunt meciurile?
marti si miercuri se joaca barajul pt playoff cu Ujpest ... stie cineva la ce ora sunt meciurile?
Marti la 19:00
Miercuri la 15:00
Pe Flamaropol azi la 7 si maine la 3?
In primul meci, Steaua pierde cu 5-6 in fata lui Ujpest, gol inscris in minutul 19:10 ![]()
Maine avem nevoie de victorie pentru a ramane in joc...
In primul meci, Steaua pierde cu 5-6 in fata lui Ujpest, gol inscris in minutul 19:10
Pentru stelisti au punctat Mihai Georgescu (05:53), Cosmin Flueraș (09:01), Marius Marcus (36:27), Viorel Nicolescu (36:52) si Ioan Timaru (53:23). Golurile oaspetilor au fost reusite de Péter Németh (03:04), Patrik Szajbert (10:46, 23:51), Tamás Rosztocsil (43:41), Zsombor Gergely (50:23) si Dezso Roczanov (59:10).
Cele două echipe se vor intalni din nou miercuri, de la ora 15,00, tot in Capitala iar dacă va câștiga Steaua atunci se va disputa si al treilea joc, la Budapesta, pe 18 decembrie.
Era sa se intrerupa meciul niste betivi ![]()
Era sa se intrerupa meciul niste betivi![]()
Mai taci ma ![]()
Parerea mea e ca au vrut special sa piarda ca sa stea acasa pe 26, daca e asa e grav ![]()
trebuie sa ne organziam cumva, sa facem o actiune de protest sa salvam aceasta sectie a clubului Steaua, e vorba de detinatoarea recordului mondial la titluri in intrecerea interna!!! daca nu atragem atentia cumva asupra a ceea ce se intampla, sectia asta o sa ajunga chiar la desfiintare. deja se zvoneste ca boroi nu mai vrea sa dea niciun ban!!! daca nu se gasesc nicaieri bani, echipa de hochei va ajunge din criza in colaps!!!
Dupa victoria incredibila de ieri cu Kazahstan, Romania a facut din nou, astazi, o partida buna si a pierdut la doar doua goluri diferenta cu Polonia: 1-3. Tricolorii au marcat primii prin Goga(R2-05') si au fost egalati in ultimul minut al aceleiasi reprize. Polonezii au mai marcat de doua ori in ultima repriza('07, '17).
LA MULTI ANI!Steaua RANGERS Bucuresti
YOU ARE A MAGIC DREAM
Multi ani Steaua Rangers,s-a mai scurs un an cu bune cu rele dar am fost alaturi.Sa ne traiesti!!!