Micuta, dar inimoasa galerie a Stelei si-a facut din nou simtita prezenta![]()
Pf, imi faceti in ciuda.
Da' las ca ma fac eu mare si vin la toate meciurile si de hochei si de baschet. Sa vedeti atunci acustica a salii, bubuie geamurile. ![]()
Micuta, dar inimoasa galerie a Stelei si-a facut din nou simtita prezenta![]()
Pf, imi faceti in ciuda.
Da' las ca ma fac eu mare si vin la toate meciurile si de hochei si de baschet. Sa vedeti atunci acustica a salii, bubuie geamurile. ![]()
din pacate asa se intampla si Brasov,cand vine Steaua,pacat,vorba aia,una este Steaua,sper mult ca pe 12 decembrie sa nu ma mai simt strain intr-un patinoar in care mi-as fii dorit sa fie pro-Steaua,poate se va intampla asta odata si odata si asa va fii mereu
Pf, imi faceti in ciuda.Da' las ca ma fac eu mare si vin la toate meciurile si de hochei si de baschet. Sa vedeti atunci acustica a salii, bubuie geamurile.
si acuma ce te costa sa vii ? faci maxim 20 de minute de la capat 14 pana la patinoar
se pare ca pisarenko a plecat la o echipa din kazahstan. deocamdata nicio stire oficiala.
si acuma ce te costa sa vii ? faci maxim 20 de minute de la capat 14 pana la patinoar
Fac si mai putin, iau 16-le si in 10 minute sunt acolo,dar nu asta e problema.
Problema-s parintii,ca eu as veni peste tot.. ![]()
Fac si mai putin, iau 16-le si in 10 minute sunt acolo,dar nu asta e problema.Problema-s parintii,ca eu as veni peste tot..
si cand te gandesti ca in anii '90 fugeam in deplsari prin tara la 11 12 ani
si acum alti nu au "libertatea" sa vina pana la Flamaropol .... ce sau schimbat vremurile alea , dar mai ales oamenii !
multumesc multumesc! eu am facut cat toti![]()
![]()
multumesc multumesc! eu am facut cat toti![]()
![]()
Fac si mai putin, iau 16-le si in 10 minute sunt acolo,dar nu asta e problema.Problema-s parintii,ca eu as veni peste tot..
impusca-i frate, ca la revolutie
ar fii pacat sa plece pisarenko,e unul dintre cele mai bune transferuri ale Stelei,ar fii o f.mare pierdere,loialitatea este cel mai mare atuu al acestui baiat cu suflet mare
se apropie dubla cu ciucul de la Bucuresti ![]()
Sambata la 7 cu Miercurea Ciuc la Flamaropol.
Hai sa facem o figura frumoasa, macar cu astia sa umplem patinuarul.
aveti grija, meciul de sambata s-a amanat, se va juca doar duminica!
La ce ora e duminica?
pe icehockey.hu scrie 7
Hai ma sa umplem patinoarul, ca asta iarna cel putin sa fim.
Steaua INSEAMNA CSA!
Hai ma sa umplem patinoarul, ca asta iarna cel putin sa fim.Steaua INSEAMNA CSA!
vin sigur..dar cat e biletul
?? v
cred ca 5 Ron, daca o sa fie intrarea cu bilet. sezonul asta o singura data a fost, la meciul cu Vasas si atat a fost.
Pare mi se ca e pe gratis.
Daca nu, maxim 5 ron.
am citit acuma..e intrarea libera...
deci sa umplem sala :X sa le dam .... la bozgori
am citit acuma..e intrarea libera...
deci sa umplem sala :X sa le dam .... la bozgori
Sa umplem cu maxim 20-30 de persoane. ![]()
eu zic cam 500 in tot patinoarul
nu am fost niciodata la un meci de hochei,nici acuma nu pot dar,cand o sa am ocazia,o sa vin cu siguranta,macar acolo vad ca nu s-a pierdut stelismul.
bafta baieti!
Mereu Svperiori
eu in 20 de minute plec spre patinoar..cine vine dintre voi..adica,cam cati vom fii acolo ???
se pare ca dupa plecarea lui pisarenko si zabludovsky e pe jumatate plecat, inKazahstan sau la Brasov, inca nu se stie sigur. sezonul asta e pa pt noi, e clar ca nu sunt bani. asta e, ne batem pt locul 3 cu Galati.
Steaua-Miercurea Ciuc
Data: miercuri, 17 noiembrie
Ora: 19:00