FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CSA Steaua Rangers

«1394041424377»
lucianix11.09.2010 21:59
Sper sa fim mai multi decat am fost azi la rugby...

Cu 2-3 in plus :)) sper sa avem loc in patinoar.

Daniel-Ionut13.09.2010 15:55

Stie careva la ce ora se joaca meciul de vineri?

Dar nu ora de pe site-ul oficial... ca acolo toate meciurile sunt puse la 19.

chodi do piče13.09.2010 16:25

Stie careva la ce ora se joaca meciul de vineri?

Dar nu ora de pe site-ul oficial... ca acolo toate meciurile sunt puse la 19.

Steaua, cel putin pana in octombrie, nu va mai juca pe Flamaropol, cel mai probabil va juca la Brasov. De ce? Simplu. In ce tara traim?...

Daniel-Ionut13.09.2010 16:26

Este ceva stabilit, sau sunt doar zvonuri?

chodi do piče13.09.2010 16:33
Este ceva stabilit, sau sunt doar zvonuri?

Pai banuiesc ca hochei pe apa nu prea se poate juca...sau da? :D

Daniel-Ionut13.09.2010 16:45
Pai banuiesc ca hochei pe apa nu prea se poate juca...sau da? :D

Aducem cuburi de gheata de la frigider :rolleyes:

Atunci... sa asteptam un comunicat oficial.

lucianix14.09.2010 03:35

ne mutam echipa la o benzinarie.

Edededi14.09.2010 07:30

sau pe un sintetic ca e mai frumos

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE14.09.2010 10:52

Joaca azi?

mstef14.09.2010 11:02

Etapa asta Steaua sta pe bara in Liga Mol. Urmatorul meci este vineri: Steaua Bucuresti - Vasas Bp. Stars.

Ar fi trebuit sa avem meci cu CSM Dunarea Galati contand pentru Liga nationala astazi...

tipbv14.09.2010 14:32

pe un sait unguresc scrie ca pe 17 si 19 Steaua va juca in Brasov cu vasas si dab,e ceea ce-mi doresc cel mai mut ca brasovean,trebuie neaparat sa ne mobilizam sa cantam pt ei,cred ca biletul va fii 10 lei aproape sigur

Lupta Steaua!

untitled.JPG

Daniel-Ionut14.09.2010 14:50

Lasa ca vine iarna si gasim noi un lac inghetat prin Bucurestiul asta unde sa joace si echipa de hochei :rolleyes:

Si'asa s-a anuntat cea mai grea iarna din ultimii 1000 de ani, asa ca nu mai avem nevoie de sistem de racire.

pytycrys14.09.2010 17:53

Se joaca la Brasov?

Ce porcarie.

PrymarU15.09.2010 16:57

La Brasov doamne nu :O:(

RobYnho15.09.2010 17:49

Ce-aveti, ma ? :D

lucianix15.09.2010 18:47

pai ne pare rau ca nu putem incuraja echipa,aici,acasa.Dar contam pe voi,cei din AISS Brasov sa o faceti cum trebuie.

CSA!

andrrrei16.09.2010 09:22

In Gazeta Sporturilor de ieri scria ca meciul cu Vasas este programat de la ora 19, pe Flamaropol...

pukka16.09.2010 10:17

GSP:

''Echipa de hochei Steaua Rangers va disputa urmatoarele două meciuri de pe teren propriu din Liga Mol la Brasov, din cauza problemelor tehnice de la patinoarul Mihai Flamaropol din Bucuresti, a anuntat, joi, CSA Steaua, intr-un comunicat.

Patinoarul national Mihai Flamaropol nu poate gazdui antrenamente sau competitii oficiale in luna septembrie, iar conducerea CSA Steaua precizează că mutarea echipei de hochei pe gheață la Brasov este temporara

"CSA Steaua a decis să facă aceste eforturi financiare suplimentare, respectiv mutarea echipei pentru antrenamente si inchirierea patinoarului olimpic din Brasov, in fata unei situatii neprevazute si nedorite, ca o solutie temporara În cazul in care situatia va persista si in luna octombrie, hotararea va fi reanalizată", se arată in comunicat, potrivit mediafax.

Steaua Rangers va disputa la Brasov meciurile cu Vasas HC (vineri, de la ora 15.00) si Dab. Docler (duminica de la ora 11.00). Meciul cu Fenestrela 68 Brasov, programat marti in Campionatul National, se va disputa pe acelasi patinoar, avind ca organizator gruparea ardeleana

Suporterii echipei Steaua Rangers care se vor deplasa la Brasov pentru a sustine formatia bucuresteană vor avea accesul gratuit la meciuri pe baza biletelor de autobuz, microbuz sau tren.

Steaua Rangers a pierdut la masa verde, cu scorul de 0-5, meciul cu formatia ungară Ferencvaros TC Orangeways, programat la 9 septembrie, din cauza suprafetei de gheață necorespunzatoare a pationarul Mihai Flamaropol din Capitala conform unei hotariri a Comisiei de Disciplină a Ligii Mol.''

AG16.09.2010 10:22

sa dam la muiie federatiei romane, ca nu sunt in stare sa intretina patinoarul national

PrymarU17.09.2010 09:08

Asteptam sa revina la noi acasa.

tipbv17.09.2010 20:25

am fost la meci,Steaua a jucat exceptional,jocul a fost f.intens,nu exagerez deloc doar ca pur si simplu pucul nu a vrut sa intre in poarta lor,exceptand dubla superioritate cand am inscris golul de onoare.

si portarul lor a fost in zi mare,baietii s-au daruit total dar cand nu vrea,nu vrea

p.s. imi doresc ca in brasovul asta de 300mii de locuitori sa se gaseasca 5-6 stelisti,macar,,vorba aia 10 ani am asteptat un patinoar pt a vedea MAGICA Steaua!

saptemai21.09.2010 19:40

iar pierdem aiurea in fata unei formatii mai slabe.

cat i-a tinut portarul pe aia si noi am fost cu creierii in nori, ne-am p***t pe noi.

cand a inceput si ala sa nu mai fie in god-mode si ai nostri s-au trezit am jucat ce trebuia sa jucam tot meciul.

nu sunt suparat decat pe atitudinea de pana la 0-4. timaru si nico sa-i pe tineri la o mica discutie si sa le explice ce inseamna 60min de joc in hochei.

niste sedinte de meditatie n-are strica. sa invete sa-si goleasca creierii si sa se concentreze 100% la joc.

tipbv22.09.2010 09:49

am fost si la meciul asta,am jucat acceptabil,ne-au dat goluri pe superioritate numerica acolo a fost ruptura pt Steaua arbitrii nu iarta nici cea mai mica intentie de fault cred ca iar ne vor face cu arbitrii mai ales in ungaria,am mai patit-o,din ce am vazut in Brasov,pisarenko nu mai e durul de altadata s-a mai cizelat,joaca mult mai calm

puteam sa-i batem,astia din bv au parut obositi,mari probleme avem cand sintem in superioritatenu reusim sa inscriem

de o mare nesimtire au dat agentii de ordine care pur si simplu au dat afara pe cei 4 ultrasi stelisti,baietii nu stateau pe scaune,au urmat cateva secunde de parlamentari apoi astia atat au asteptat ,a venit seful de paza si i-au scos afara,exagerand as putea spune ca daca strigi pentruSteaua in Brasov devii inamic,nu-i nimic pacat ca n-am fost 50 ca nu mai faceau asa,oribil te simti ca brasovean cand nu se gasesc cateva zeci din oras sa cante pentruSteaua,nu mai e unitatea de altadata,pacat,mare pacat,asa ne fac altii pe fata,secunda de secunda

tipbv24.09.2010 18:42

Steaua RANGERS a invins in Ungaria pe Dab Docler bravo baieti!

5646324_09_2010_22.26.22.jpg

f234567k24.09.2010 19:08

Se pare ca Yemelyanenko a facut un meci mare. Se vede ca baietii au inceput sa simta din nou gheata mai bine dupa cateva antrenamente iar meciul de la Brasov cu ei a fost o simpla intamplare.

«1394041424377»