invers
...Se opreste si ninsoarea/dac-obtinem egalarea.
Fie gerul cat de greu/La hochei suntem mereu.
Si mai era una... De la rusi vin toti nametii/Suntem la meci ca baietii... sau ceva de genu`
De la rusi vin toti nametii/ Am venit iar ca baietii .
![]()
invers
Si mai era una... De la rusi vin toti nametii/Suntem la meci ca baietii... sau ceva de genu`
![]()
nu o mai spune, te rog
)
invers
De unde le stii ???
Ai fost la meci ??? ![]()
![]()
Cand e urmatorul meci?
asa, ca nu mai tineam minte=))
@inima ros-albastra
da...altfel crezi ca le-as fi stiut?
asa, ca nu mai tineam minte=))
@inima ros-albastra
da...altfel crezi ca le-as fi stiut?
ma gandeam yo ... ![]()
esti fata care era in spatele nostru ???
Salut baieti, tin sa va spun ca s-a lansat siteul http://Steaua-rangers.com, e foarte bine facut, iar calendarul acela ne va permite foarte usor sa aflam cand vor fi urmatoarele meciuri, nu mai tre' sa ne chinuim cu site-ul ala rohockey. Toate cele bune!
Mie unu' imi place site-ul.
BAFTA si SPOR!
Și mie. Da' bine că au pus calendarul ala incepand cu duminică si cu zilele scrise-n engleza
Joi, 18 februarie, ora 17.00 Fenestela 68 Brasov si Steaua Rangers se vor intalni la inagurarea patinoarului din parcul Tractorul. Meciul conteaza pentru Liga Nationala de Hochei.
Toti stelistii din Brasov sunt asteptati pe patinoarul din parcul Tractorul sa SUSTINEM echipa.
Numai brasovenii bai derbedeule?
Va las fara geamuri la Tractor ![]()
Toti sibienii care vor sa vina sa imi lase un PM.
Numai brasovenii bai derbedeule?
Nu doar brasovenii, ba, dar lumea lucreaza joi la ora 17.00 si doar derbedeii ca tine se urca in tren si vin la Brasov.
Nu doar brasovenii, ba, dar lumea lucreaza joi la ora 17.00 si doar derbedeii ca tine se urca in tren si vin la Brasov.
Sa nu mai mearga la lucru.
Baaaaaaaaaaaaaa ce stelisti adevarati ce sunteti voi Brasovenii, va zic ca mai este un meci pana la meciul cu Brasov, la miercurea ciuc sa nu mergeti ca va bate ungurii, sau sa nu slabti, vin eu din Bucuresti si voi care aveti maxim 60 de kilometri, bine face in dleplasari cand nu lasa sa intre decat bucuresteni.
sa nu mergeti ca va bate ungurii
Da, ne e frica sa nu ne BATE ungurii.
E grele, vorba lu' Fane.
Mie imi e frica de unguoroaice.Ca au 2 lingurite de miere in p....
Asa e romanul: se plange ca nimeni nu face nimic si, apoi, cand cineva incearca sa faca ceva(putin, mult, e totusi ceva) il critica.
@Nick
Acum vreun an cand la hochei se juca acasa cu cateva zeci de fani, nu erai asa vehement...
Deci joi nu mai mergem.Vorba ta Caline , ii lasam pe cei tru.
Baaaaaaaaaaaaaa ce stelisti adevarati ce sunteti voi Brasovenii, va zic ca mai este un meci pana la meciul cu Brasov, la miercurea ciuc sa nu mergeti ca va bate ungurii, sau sa nu slabti, vin eu din Bucuresti si voi care aveti maxim 60 de kilometri, bine face in dleplasari cand nu lasa sa intre decat bucuresteni.
Bravo, m-a. Ce leai ziso. Mie m-ai mare dragul de ce-i ca tine.
Fenestela Brasov unde juca pană a se face patinoarul asta?
1on - Pe Vakar Lajos din Miercurea Ciuc
Nu a jucat niciodata in fata proprilor suporteri. (daca are)
Dupa 12 luni de constructie, patinoarul din parcul Tractoru' este 99% gata.
Nick, probabil ai fost la toate meciurile de hochei.. bravo tie. Asta nu iti da dreptul sa-i critici pe niste baieti care nu sunt din Bucuresti si totusi fac multe pentru Steaua.
Nu toti s'au nascut in Capitala. Sa se simta norocos ca s'a nascut in Capitala si ca are ocazia si posibilitatea de a merge la fiecare meci. (chiar si in deplasare) Asta nu inseamna ca el este mai stelist ( daca exista aceasta comparatie ), decat unul din provincie, care de cate ori a avut posibilitatea, s'a dus la meciuri, chiar si singur, si si'a sustinut echipa iubita sau a facut ceva (putin) ca protestul anti-cioban sa fie si in orasului lui.
Baaaaaaaaaa ce stelisti adevarati ce sunteti voi Brasovenii, va zic ca mai este un meci pana la meciul cu Brasov, la miercurea ciuc sa nu mergeti ca va bate ungurii, sau sa nu slabti, vin eu din Bucuresti si voi care aveti maxim 60 de kilometri, bine face in dleplasari cand nu lasa sa intre decat bucuresteni.
Ia zi, vii la Cluj la meciuri? Ca sa nu fiu eu singurul bou care sparge cate 2 milioane si pierde 2 zile pe drumuri pentru un singur meci.
Steaua joaca la Cluj si cu echipa de fotbal locala si cu echipele de baschet(cu amandoua cred). Asa ca, 3 drumuri. Te astept. Sa intrebi de mine si iti fac cinste cu o bere.
Apoi sa vorbim de stelisti adevarati. Bine?