am trecut astazi pe la patinoar si s-au pus biletele in vinzare! ![]()
am trecut astazi pe la patinoar si s-au pus biletele in vinzare! ![]()
Maine voi venii singur prietenii mei nu pot
. Care ma insoteste si p mn maine ? ![]()
unde stai ? daca stai prin apropiere de dr taberii pm cu idu tau
În timpul partidei desfășurate la patinoarul Mihai Flamaropol, suporterii echipei Steaua Rangers au creat incidente, aruncand in prima repriză cu petarde si fumigene, ceea ce a scazut vizibilitatea in incinta sportiva
În prima pauză a intalnirii, presedintele Federatiei Romane de Hochei pe Gheață (FRHG), Tanczos Barna, l-a sunat pe conducatorul sectiei de hochei a clubului Steaua, Cristian Carlan, caruia i-a reprosat comportamentul suporterilor stelisti.
Barna i-a chemat si pe reprezentantii Jandarmeriei si a facut o cerere prin care a solicitat evacuarea galeriei echipei Steaua la prima torță pe care suporterii o vor mai aprinde in timpul meciului.
prosport
sa inteleg k jandarmii stateau pe un ceas cu bomba si d'abea asteptau sa intre in noi ?
E adevarat... asa a cerut bozgorul de la federatie dar nu a fost cazul. Oricum s-au mai aprins la sfarsitul reprizei a 3-a o fumigena si vreo 2 petarde dar nu au reactionat in niciun fel.
PS: Cica a si lesinat un jandarm de la fumigena pentru ca avea astm... ghinionul lui.
PS: Cica a si lesinat un jandarm de la fumigena pentru ca avea astm... ghinionul lui.
Si eu care credeam ca lesinase un cetatean..prea ma miram eu ca-si dadeau ei interesul sa ajute
si eu era sa'mi vomit plamanii
si eu era sa'mi vomit plamanii
deh,nu esti singuru ![]()
Apropo,ceva poze?
Cand au dat prima petarda sa mor de sperietura si alta nu! ![]()
Cand au dat prima petarda sa mor de sperietura si alta nu!![]()
da erai putin traumatizata
)
da erai putin traumatizata)
Noroc cu tine, zau! ![]()
cine e eroul tau ? ![]()
Te umflii in pene?
Ms ca m-ai sustinut ![]()
Te umflii in pene?Ms ca m-ai sustinut
![]()
Trebuie sa recunoastem ca in momentu ala,AG a fost baza ![]()
Am recunoscut si i-am multumit ![]()
peluza a fost la mare inaltime
Astept si eu cu interes video-urile... de la presa de rahat de la noi nu ai nicio sansa...
Astept si eu cu interes video-urile... de la presa de rahat de la noi nu ai nicio sansa...
Uite unul:
ce aiurea bai frate, mi-a luat tot cheful de munca cand am auzit ca am pierdut, tu'i maica ma-sii.
Cat despre jegul ala de la federatie numai urari de bine, ce grija are el de sport auzi si tu sa-l sune pe Carlan sa ii spuna ca suporterii au aprins torte, da-ar Dumnezeu sa nu ai parte de lumanari cand oi muri ca nici tu nu ai lasat tortele.
PS: abia astept ca legea aia din Slovacia sa fie si in Romania.
ce lege? detalii?
Spectacolul oferit de cele două echipe a fost umbrit de comportamentul suporterilor echipei Steaua, care, pe parcursul primei reprize, au aprins mai multe fumigene si au aruncat cu petarde. Una dintre fumigene a fost aruncată spre suprafata de joc si a fost la un pas de a ajunge pe gheață, dar, din fericire, s-a oprit in plasa din spatele portii.
Reprezentantii Jandarmeriei Romane au identificat, pană la această ora trei persoane care au fost retinute, urmand a li se intocmi dosare penale, iar o a patra a fost sanctionată contraventional, conform Ordonantei 4 privind prevenirea si combaterea violentei in sport.
De pe rohochey.ro.... se vede ca este un bozgor la conducerea federatiei.
Te umflii in pene?Ms ca m-ai sustinut
![]()
Dubiosilor.
Una dintre fumigene a fost aruncată spre suprafata de joc si a fost la un pas de a ajunge pe gheață, dar, din fericire, s-a oprit in plasa din spatele portii.
Asta mi s-a parut singura chestie aiurea, in rest... forță frate! ![]()
baiaeti.. am pierdut ![]()
AG.. nu esti invatat cu mirosul acru ![]()
ce lege? detalii?
La jumatatea lui ianuarie parlamentul slovac a adoptat o lege prin care interzice folosirea limbii maghiare in administratie si in orice relatie oficiala, adica nema invatamant in bozgoreste, justiteie, spitale etc, doar limba slovaca se va folosi de acum inainte ca singura limba in orice localitate si in orice situatie (indiferent ca in satul x din varful muntelui sunt doar mongoli).
Bine ca au prostestat ungurii cum ca vezi domne discriminare, sovinis, iredentism, drepturile omului, ca suntem in ue si asa ceva nu se poate, dar slovacii le-au spus foarte frumos JET!
Si ca sa vedeti ce politica nenorocita duce wcepesta, uitati aici initiativa
Guvernul ungar a creat un fond de 50 de milioane de forinti (185.000 de euro) pentru ajutorarea minorității maghiare din Slovacia, in cazul in care unii membri ar putea fi sanctionati pentru utilizarea limbii materne, interzisă prin lege de statul slovac, a anuntat, ieri, premierul ungar, citat de AFP.
Gordon Bajnai a explicat că banii vor fi transferati persoanelor condamnate la plata unei amenzi sub acuzatia utilizarii limbii ungare in cadrul administratiei publice in Slovacia, prin intermediul ONG-ului slovac independent Masa Rotundă a Ungurilor din Slovacia.
El a subliniat că se asteaptă ca totalul capitalului initial al acestui fond de ajutor să crească prin diferite contributii interne.
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol...ile-maghiarilor
asta inseamna ca nenorocitii aia din la budapeste ii sustin pe ungurii din slovacia cu orice pret, aia tre sa vorbeasca maghiara, sa nu renunte la nimic, asa ca nici cu hunii de pe plaiurile mioritice lucrurile nu stau diferit.