Pentru ca sunt la munca ... oricum si dak il pune la 13, tot vin, plec mai devreme, recuperez yo alta data !!!Pentru Steaua, fac orice... mai putin deplasari.
cum a fost asta..deci nu faci orice pentru Steaua..
Pentru ca sunt la munca ... oricum si dak il pune la 13, tot vin, plec mai devreme, recuperez yo alta data !!!Pentru Steaua, fac orice... mai putin deplasari.
dak se vand , Nu
daca nu se vand , Da
doh.. ma refeream daca vor fi la vanzare si pe 30 ![]()
oricum,felicitari ca ai profitat de mica mea neatentie
deci... se vand si in ziua meciului ? auzisem ca atunci nu se vand ![]()
Stiti cumva cand se pun biletele in vanzare in ziua meciului ? sau inainte cu cateva zile d a incepe meciul.
prezent la meci,dau astazi o fuga pe la patinoar sa vad care e atmosfera si va anunt mai tirziu! ![]()
Vineri 29.01 se pun in vanzare biletele pentru finala cu M.Ciuc.
Esti atent la orice detaliu.. aproape orice, ca dak ar fi sa iau banii din corcodus, crede-ma ca as fi patron la Steaua, din pacate nu este asa ![]()
Meciul se va juca la ora 13.30
Cu noaptea-n cap! ![]()
Ms pt info Fane ![]()
de pe http://www.rohockey.ro/
Conducerea Federatiei Romane de Hochei pe Gheață a stabilit ca finala Cupei Romaniei, dintre Steaua Bucuresti si Sport Club Miercurea Ciuc, programată sambata să inceapă la ora 13.30, urmand să fie transmisă in direct de postul Antena 1.
De asemenea, incepand de miercuri, de la ora 12.00, iubitorii hocheiului care doresc să asiste la duelul dintre eternele rivale iși vor putea procura un tichet de acces de la casele de bilete ale patinoarelor Mihai Flamaropol, din Bucuresti, si Lajos Vakar din Miercurea Ciuc, precum si de pe internet, prin Eventim Romania, partenerul Fedratiei Romane de Hochei pe Gheață, la adresa www.eventim.ro.
Pretul unui bilet de intrare la finala Cupei Romaniei, organizată cu sprijinul companiei Murfatlar, este de 15 lei.
ce chin...trebuie sa ma apuc de baut de la 9 dimineata.
@rezistenta
Greu tata,greu ![]()
Cat sa duca si ficatu`ala !
ceva vorbitori de maghiara pe aici?cand aveti timp aruncati o privire si anuntati si voi cand/cum/cu ce vin la Bucuresti sambata...trebuie sa scrie la ei pe forum.
gatu' ma-sii frate, numai in bozgoreste, siteul unei echipe de sport romanesti e doar intr-o 'limba straina', am trait sa o vad si pe asta, nici macar buton de limba romana, asa din politete chiar daca nu exista si continut.
Acum am si eu o intrebare, eu suporter de hochei, vreau si eu sa ma interesez de echipa campioana a Romaniei, cum aia a ma-sii fac? asta nu e oarecum discriminare? inteleg ca in regiunea aia toti vorbesc limba aia spurcata dar totusi suntem in Romania, toti suntem romani nu trebuia sa fie primada data in limba noastra si pe urma in horcaiala aia finica?
Mult succes baieti sambata!
Multumim Fane
sper sa fim mai multi decat la meciul cu Barcelona.
Sper ca pe unguri ii costa 30 de lei... u ha!
PS: Am ascultat un cantec la meciul cu Barcelona pe ritmul melodiei "Casuta noastra", unde pot gasi cuvintele? Consider ca ar trebui sa-l stiu, de urgenta.
Am ascultat un cantec la meciul cu Barcelona pe ritmul melodiei "Casuta noastra", unde pot gasi cuvintele? Consider ca ar trebui sa-l stiu, de urgenta.
![]()
![]()
ia si invata:
Azi e zi de sarbatoare/Joaca o echipa mare/Joaca Steaua Bucuresti/Si-am venit cu mic, cu mare/Galeria cea mai tare din intregul Bucuresti/Steluta noastra are sufletul curat/Nu ca d.inamo spurcat/Steluta noastra, o iubim si o stimam/Spre victorii o purtam!
Oho, mersi, mersi
.
Multumim Fanesper sa fim mai multi decat la meciul cu Barcelona.
eu sper sa nu..prietenii stiu de ce..
De ce? ![]()
Mai bine putini da' buni, decat multi da' prosti. ![]()
PS: Am ascultat un cantec la meciul cu Barcelona pe ritmul melodiei "Casuta noastra", unde pot gasi cuvintele? Consider ca ar trebui sa-l stiu, de urgenta.
uite bre aici cantecul, pe vremea aia nu prea existau telefoane si alte chestii de inregistrat ca acum.
Stati linistiti,n-o sa fie ca la meciul cu Barcelona..deh,e cu bilet si nu mai canta nici alex si andreea banica inainte de meci.
In concluzie,meciul asta nu se va mai canta pe 5 voci. Si revin cu o intrebare: sunt la vanzare bilete si pe 30?
Multumesc, acum stiu si eu in sfarsit cantecul si il pot recita in varianta completa cand merg inspre scoala, pana acum era doar "Steluta NOAAASTRA... tananana, tanaaaananana". Ce bine s-ar auzi pe Flamaropol daca toti spectatorii ar canta...
Prezent !!!
Care sunteti amabili va rog frumos sa imi spuneti ce trebuie sa iau de la scanteia sa ajung la pationoar?