Cu stema asta juca inainte HC Steaua pe echipament, pe langa stema CSA: http://www.fcsteaua.ro/forum/uploads/av-40542.jpg Mie mi se pare ca e cam acelasi vultur, nu american, belgian plm
Cu stema asta juca inainte HC Steaua pe echipament, pe langa stema CSA: http://www.fcsteaua.ro/forum/uploads/av-40542.jpg Mie mi se pare ca e cam acelasi vultur, nu american, belgian plm
ba, ati luat-o razna... mai ziceti de mine ca stau mult pe net. ![]()
Ba, cine era ala care statea langa bodanelu si mi-a zis mie si lui kimi sa plecam, sa ne ducem la tribuna? S-a vazut si el vreun lider de galerie, sau si-a cumparat cumva patinoar? Ne-a vazut cumva 3 insi si el cu vreo 20 si gata, hai sa ne dam smecheri? Uitati stelistii unde erau, ca atunci cand i-am zis da ma ce vrei s-au uitat vreo 30 de insi la noi de parca cine stie ce facusem, eram in tricou pentru ca ne incalzisem, si acum comentati pe forum ca nu se canta cand noi in 2 min ramasesem fara voce. Astept un raspuns de la cetateanul ala( era gras atat imi mai amintesc de el). La ce frica ne-a fost de el ne-am dat 3m mai incolo.
CUM plm sa ti se faca ma cald la -10gr c esti nebun ?....ai ramas fara voce... !!!!!
@ bogdanbog
Bogdan eu iti zik sa stai linistit si sa termini cu jignirile tale adresate celorlalti albanezu si prietenul lui. Ai facut tu ceva d a vrut sa te duci in tribuna.
Nici eu nu fak parte din nici o grupare dar incerc sa nu dezamagesc pe nimeni din jurul meu si sa port respect pentru toata lumea.
Presupun ca noi generatia mai tinara mai avem de invatat de la cei mai mari.
Bafta !!! Sper ca la finala sa nu se mai intample astfel d incidente.
are dreptate albanezul, dar o chestie : reprosuri celor tineri , dar sprijin f putin.
multi ii iau la misto , in loc sa ii invete
are dreptate albanezul, dar o chestie : reprosuri celor tineri , dar sprijin f putin.
multi ii iau la misto , in loc sa ii invete
De acord cu tine... nu vreau sa supar pe nimeni dar multi ii privesc urat inlok ca ii sustina .
ba, dar invatati singuri! trebuie sa te invete cineva ? uita-te la cei care stiu sa cante nu te mai uita la meci! ai vazut toate golurile mereu pe stadion sau patinuar? lasa ca le vezi si acasa, mai bine te uiti la cum bat unii din palme, cum canta si nu cum striga ala de langa tine. daca prizi ceva, nu ezita sa-l inveti si pe altu.eu m-am lasat de a invata pe altii, e prea greu... mereu e unu care crede ca stie mai bine ca tine si eu nu sunt ultras doar suporter si tu mai baiete esti doar fan mai ai pana la suporter si in nici un caz nu vei ajunge, desi la cum arata peluza ... nu mai zic nimic eu sunt trist de ceva vreme pacat ca nu pot si eu sa mai ajung la meciuri cum o faceam o data mi-e dor de hochei, mi-e dor de Steaua, mi-e dor de multe, dar nu-mi este dor de toti postii din peluza si de toti teribilistii astia care nu vor reusi niciodata...mergem inainte!
Si daca unul din peluza iti zice ceva orice si pe orice ton mai bine faci asa decat sa comentezi si sa strici tu atmosfera aiurea. Daca ti-a zis albanezu ceva sa fii sigur ca l-ai nimerit pe cel mai bun dintre ei daca era altu probabil era mai rau...dar ce sa stii tu ai 15 meciuri in peluza cu tot cu abonametul tau care oricum e primul...
@ bogdanbog
Calmeaza-te si treci peste. Eu unul am luat in peluza, acum cativa ani, o palma pentru mai putin de atat. Desigur ca m-a nemultumit intamplarea respectiva dar abia ulterior am inteles si de ce am luat-o.
@ criminalul2005
Acum sincer... daca vine unu in mijlocul peluzei "sa invete", pai pana apuca el sa invete este luat la ochi de altii (ca sa nu zic alttceva). Daca nu cunosti pe nimeni in grupul respectiv risti sa pleci cu o amintire neplacuta chiar daca ai ajuns acolo cu intentii 'onorabile'.
@ bogdanbog
Calmeaza-te si treci peste. Eu unul am luat in peluza, acum cativa ani, o palma pentru mai putin de atat. Desigur ca m-a nemultumit intamplarea respectiva dar abia ulterior am inteles si de ce am luat-o.
@ criminalul2005
Acum sincer... daca vine unu in mijlocul peluzei "sa invete", pai pana apuca el sa invete este luat la ochi de altii (ca sa nu zic alttceva). Daca nu cunosti pe nimeni in grupul respectiv risti sa pleci cu o amintire neplacuta chiar daca ai ajuns acolo cu intentii 'onorabile'.
al 2-lea raspuns am vrut sa fie subliniat .
am vazut cum si la marsul de protest , majoritatea tinerilor erau impinsi si injurati ca nu merg cum trebuie... si nu de niste vechii ai peluzei
si eu sunt de acord cu corectarea , "bataia e rupta din rai" , dar nu de "ultrasi de hi5" ; cum s-a intamplat la protest.
oricum , cum a spus si albanezu ,dc esti nemultumit? te-a alergat cumva?
@mstef
trebuie sa si vrei un pic, sa te implici.nu cred ca e indicat in primul rand sa te pui chiar in mijlocul grupului respectiv.eu cand am venit prima data in sud am stat pe locurile de jos unde in mod normal sta un grup, asa fiind obisnuit din nord.evident ca am fost luat la ochi dar cand s-a vazut ca mai stiu un cantec sau macar ma stradui sa prind un altul nou sincer chiar nu am avut probleme.treptat evident ca la meciuri nu am mai stat acolo jos,pe locurile ocupate de membrii brigazi, dar sunt undeva langa si cand aud un nou cantec incerc sa tin pasul.eu zic ca macar trebuie sa incerci sa faci nu sa te plangi.cei tineri din ziua de azi am senzatia ca vor ceva gen si cu aia in fund si cu sufletu' n rai.stiu mai multe cazuri cand la diferite meciuri erau mesaje in peluza,baietii care se ocupau de asa ceva poate ca nu erau destui sau aveau de intins coregrafia sau de impartit cartoane si unii dintre astia tineri care coboara mai jos ca sa stea "cu galeria" nici macar nu se sinchiseau sa ridice de mesaj,d'apoi sa-l mai si tina sus.e drept,am prins vremurile frumoase, poate am si avut sansa de a face parte dintrun grup,de a invata ceva de la oameni cu un anumit caracter dar mai presus cred ca si eu mi-am dat interesul.tu crezi ca baietii din brigazi nu ar vrea si ei sa invete/educe o generatie urmatoare?!eu zic ca nu au pe cine ca din hai cinci,mess si toale nu-i mai scoate nimeni pe cei care ar putea avea sansa de a duce steagul mai departe.
ceva vorbitori de maghiara pe aici?
cand aveti timp aruncati o privire si anuntati si voi cand/cum/cu ce vin la Bucuresti sambata...trebuie sa scrie la ei pe forum.
oricum , cum a spus si albanezu ,dc esti nemultumit? te-a alergat cumva?
Nu scoate din context ceea ce am afirmat. Nu am spus ca sunt si acum nemultumit de intamplarea de atunci, m-am referit la faptul ca atunci pe moment am fost nemultumit de faptul ca nu intelesesem de ce am luat o palma pentru aproape nimic. Ulterior am inteles ce l-a deranjat de fapt pe respectivul. Eram si eu mai tanar si nu stiam cum sta treaba prin peluza. Oricum nici prin gand nu imi trecuse sa intru pe forum sa ii cer socoteala.
@ godsaveultras
Eu ii raspunsesem colegului de mai jos care afirmase ca daca vrei sa inveti te asezi langa 'aia care stiu' si te uiti cum fac ei. Sincer nu mi se pare cel mai bun sfat sa te asezi langa ei daca nu ai macar niste cunostinte de baza despre cum sta treaba. Bineinteles ca trebuie sa iti dai silinta, dar situatia ta era diferita, tu stiai cu ce se mananca de la nord. Eu ma refeream la unul care a vazut, ia placut si acum vrea si el sa invete.
@rezistenta:
De ce? Vrei să faci schimb de fulare? ![]()
Io cand dau să intru pe forum, zice asa:
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
legat de conduita suporterului.. ne mutam la sectiunea suporteri?
Hai sa discutam doar despre hochei aici nu si de cum sa batem din palme sau sa fluturam un steag. Multumesc
S-au pus in vanzare biletele? ![]()
de maine. 15 lei.
@rezistenta:De ce? Vrei să faci schimb de fulare?
de crose.
de maine. 15 lei.
si ora meciului se stie.multam
Derbedeule, sa te faci bici.
si ora meciului se stie.multam
13.30 sau 17.00.o sa se stabileasca in curand...
sper sa fie 17 ... ![]()
sper sa fie 17 ...![]()
de ce?
Se gasesc bilete si pe 30?
de ce?
Pentru ca sunt la munca ... oricum si dak il pune la 13, tot vin, plec mai devreme, recuperez yo alta data !!!
Pentru Steaua, fac orice... mai putin deplasari. ![]()
Se gasesc bilete si pe 30?
dak se vand , Nu
daca nu se vand , Da
![]()