FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CSA Steaua Rangers

«1181920212277»
bogdanbog24.01.2010 09:28

Ba, cine era ala care statea langa bodanelu si mi-a zis mie si lui kimi sa plecam, sa ne ducem la tribuna? S-a vazut si el vreun lider de galerie, sau si-a cumparat cumva patinoar? Ne-a vazut cumva 3 insi si el cu vreo 20 si gata, hai sa ne dam smecheri? Uitati stelistii unde erau, ca atunci cand i-am zis da ma ce vrei s-au uitat vreo 30 de insi la noi de parca cine stie ce facusem, eram in tricou pentru ca ne incalzisem, si acum comentati pe forum ca nu se canta cand noi in 2 min ramasesem fara voce. Astept un raspuns de la cetateanul ala( era gras atat imi mai amintesc de el). La ce frica ne-a fost de el ne-am dat 3m mai incolo.

AG24.01.2010 10:20

care ma? cum arata ? bodanelu era la 2 metrii d mine

bodanelu24.01.2010 10:27
Ba, cine era ala care statea langa bodanelu si mi-a zis mie si lui kimi sa plecam, sa ne ducem la tribuna? S-a vazut si el vreun lider de galerie, sau si-a cumparat cumva patinoar? Ne-a vazut cumva 3 insi si el cu vreo 20 si gata, hai sa ne dam smecheri? Uitati stelistii unde erau, ca atunci cand i-am zis da ma ce vrei s-au uitat vreo 30 de insi la noi de parca cine stie ce facusem, eram in tricou pentru ca ne incalzisem, si acum comentati pe forum ca nu se canta cand noi in 2 min ramasesem fara voce. Astept un raspuns de la cetateanul ala( era gras atat imi mai amintesc de el). La ce frica ne-a fost de el ne-am dat 3m mai incolo.

a? cine era langa mine?

Adrian24.01.2010 10:28
a? cine era langa mine?

Ce betiv! :crazy:

AG24.01.2010 10:31

era inghetzat d frig ma :)

bogdanbog24.01.2010 10:41

era unu mai gras ma, plm, nu stiu ce vroia, doar stiu ca mi-a zis kimi ca era bodanelu langa el. macar sa spuna ce vroia si sa isi mai cumpere vreo 2 pationoare ca sa dea lumea din fata lui sa apara el la TV, pe gspipi. acum hai sa ne certam stelisti intre stelisti sau sa ne batem ca e unu mai prost. pana mea, a venit si el la hochei ca a fost intrarea libera. astept sa vad ce raspuns imi da...

AG24.01.2010 10:49

stii ce zic eu , sa te calmezi ca prea te'ai aprins, se intampla peste tot, este cate 1-2 care te pune sa pleci daca nu canti , calmeaza'te si nu te mai da smardoi , pentru ca ala daca intra si citeste astea si te vede sambata la finala, sa fi sigur k te bate si el si toti aia 30 de care ziceai.

Nyghty24.01.2010 10:52

Ba calmarea,iar incepem cu certuri pe forumuri?

Apropos,are cineva vreo poza cu mesaju care a fost afisat la meci?

Filmulet Ce drog Ciudat cantat ieri(scuzati calitatea filmarii):

bogdanbog24.01.2010 10:56

noi nu cantam? ramasesem la tricou eu si cu kimi pentru ca ne incalzisem, in 2 min ramasesem fara voce, dar nu stiu de ce s-a luat de noi, macar putea sa vina si sa spuna, ba dati-va mai incolo ca nu stiu ce si nu era nici o problema, dar el tipa de sus, ba voi 2 plecati la tribuna :( , dar asta e, acum nu mai vin la hochei ca ma bate el/ei (bataie intre stelisti :ce_oameni: )

lbj24.01.2010 11:05

Bogdan, daca v-a zis cineva sa va dati mai incolo, iar voi stateati pe culoar sau pe sectorul de jos, a fost pentru ca nu se vedea steagul cu 1947. Practic era pus degeaba, pentru ca nu il vedea nimeni. Nu cred ca v-a spus cineva ceva din rautate, ci doar din cauza asta. V-ati aprins cam tare fara motiv, si vad ca aveti si cam putin respect pentru cei mai batrani din peluza. Daca iti zice cineva(lider sau oameni din grupuri) sa cantati mai tare, sa stati mai in dreapta, sa ridicati mainile sus, sa sariti, sa ridicati un steag, ar fi bine sa o faceti si sa fiti mandri de acest lucru, nu sa va plangeti pe forum dupa.

albanezul24.01.2010 12:01

pt pisalaii aia doi de ieri seara infierbantati..stai linistit ca nu imi sta in fire sa bat copii.prefer sa ma rafuiesc cu altii in alt loc decat interiorul patinoarului.de asemenea observ aceeasi lipsa de respect valabila pentru toti de varsta ta.ma acuzi pe mine ca am venit pt ca era intrarea libera?pisalaule coclit..eu am fost in toate deplasarile din tur si la meciurile de acasa la toate.tu unde ai fost?ca era prima oara cand te vad..si sa te feresti a mai raspunde asa unora mai mari ca tine sau pe care nu ii cunosti ca cu greu m-am abtinut sa nu te bat..la cati nervi mi-au facut multi copii ieri seara.ramasesei fara voce pentru ca tu urli,nu stii sa canti.d-aia m-am luat de voi,ca nu stiati sa cantati,ca stateati in dreptul steagurilor,pentru ca nu aveti ce cauta in primul rand,pentru ca aveti impresii de ultrasi si stati voi separati asa cand toti ar fi trebuit sa stam in spatele steagurilor,cat mai compact posibil.

sunt cel cu fular cu alb mai mult la gat.celalalt mai gras nu intra pe forum.sincer nu iti mai stiu fata,ca sa vezi cat de important esti pentru mine,insa data viitoare cand voi mai vedea atata nesimtire din partea unor copii,nu ii mai iert.pe noi nu ne-au iertat cei mari cand eram de varsta voastra si aveam un anume respect pentru ei,ca nu sta niciun prost sa bata la toba sau sa fluture un steag.inseamna ca ala a facut ceva la viata lui pentru echipa si pentru peluza.si daca nici macar un minim de respect nu il porti unuia care face multe sacrificii decat un joc de prezentare al echipei de hochei,atunci nu ai ce cauta acolo.

Stanici24.01.2010 12:17

Bai baieti. Rezolvati-va problemele din peluza in peluza, ce mama dreacu. Acum, sincer, cate faze de-astea n-am patit si eu, de nu imi mai aduc aminte de toate. Mi-a venit greu pe moment, pe urma, cand am judecat la rece, m-am dumirit si am trecut mai departe. Nu e capat de tara.

rezistenta_ultras24.01.2010 12:21

subscriu si eu la replica albanezului.

Le reseau pansant24.01.2010 12:31

mai fratilor da spuneti si voi ceva de cum a fost meciul aseara? de echipa, emblema etc. Sunteti mai rau ca gesepu si comentariile "pe marginea subiectului."

Ultimele 3 pagini sunt ceva de geneul-"cat e biletul?", "care vine la meci?", "prezent", si mai nou lamuriri pentru ultrasii forumului.

Vulturul ala e nou emblema a clubului? ca si titulatura aia in engleza?

Adrian24.01.2010 12:38

Nu se schimba nici o emblema. Vulturul ala e un fel de mascota, habar nu am. Emblema ramane aceeasi. Intra pe sectiunea foto a site-ului si vei vedea poze cu Emblema CSA si Vulturul :)

Steaua Rangers e un nou inceput pentru hocheiul Stelist. Sa dea Dumnezeu sa fie de bine!

f234567k24.01.2010 12:40

De data asta trebuie felicitat si postul de televiziune care a transmis meciul pentru ca a promovat foarte bine evenimentul. Ca o parere personala, nu cred ca la hochei sunt foarte potrivite cantecele despre Gigi.

Le reseau pansant24.01.2010 12:42

am intrat bre dar tocmai de aia am intrebat ca am vazut si emblma de la CSA si vulturul ala cu patine si crosa, ca mascota e interesanta dar ca emblema nu, zici ca e pentru grupa de gradinita, asta ca sa nu mai spun ca tipul ala de vultur e un motiv specific american.

Marius24.01.2010 12:42
mai fratilor da spuneti si voi ceva de cum a fost meciul aseara? de echipa, emblema etc. Sunteti mai rau ca gesepu si comentariile "pe marginea subiectului."

Ultimele 3 pagini sunt ceva de geneul-"cat e biletul?", "care vine la meci?", "prezent", si mai nou lamuriri pentru ultrasii forumului.

Vulturul ala e nou emblema a clubului? ca si titulatura aia in engleza?

meciul a fost frumos, Steaua a facut spectacol in primele doua repriza. Am dat goluri frumoase, am luat unele la fel de frumoase, au existat faze superbe, diagonale la intalnire, in treimea adversa, driblinguri, contra-atacuri. de echipa nu pot spune multe, a fost totusi un amical cu un adversar slab de tot, sa-i vedem sambata in finala cum se misca.

vulturul ala e mai mult un concept de marketing, apare pe tricouri, dar pe centru, unde ar fi sponsorii. emblema CSA e la locul ei, am vazut-o pe tricouri :)

Adrian24.01.2010 12:48

Le reseau

:P

huo!

Specific american?!

Huo!!!

Pai cum mah? Ca doar si CSA il are pe emblema:P

Asta ca sa nu mai vorbim de acvila de pe stema Romaniei sau de Acvila Romana sub semnul careia ne-am nascut cu totii.

Le reseau pansant24.01.2010 13:21
Le reseau

:P

huo!

Specific american?!

Huo!!!

Pai cum mah? Ca doar si CSA il are pe emblema:P

Asta ca sa nu mai vorbim de acvila de pe stema Romaniei sau de Acvila Romana sub semnul careia ne-am nascut cu totii.

se vede ca nu citesti cu atentie, am spus ca TIPUL de acvila e unul specific american, nu ca vulturul/acvila in sine e un symbole american.

Mai jos sunt stema sua, si stemele diferitelor ministere, aparare, jutitie, marina, veterani.

stema_sua.png veterani.png

justitie.png aparare_sua.png

si stema Romaniei

stema_romania.gif steaua1991.jpg

ia spune-ne tu cu ce acvila seamana mai degraba mascota noastra cu cea dupa stema Romaniei sau a sua si ministerelor statelor unite?

Marius24.01.2010 13:23

da ma, vulturul ala e stilizat dupa "modelul sua", pentru ca intregul concept de rebranding se invarte in jurul americanilor. de la sponsori si pana la nume.

Adrian24.01.2010 13:31

Apai...avand in vedere ca are capul rosu, eu m-am gandit ca e o Acvila de munte

szirti1web.jpg

Nu un vultur plesuv american.

vultur_plesuv_fotoRobHowardCorbis.jpg

572942787_P17.jpg

1on24.01.2010 13:42

Da vezi tu... are ciocul galben. Ca aia americana. Pe de altă parte... aia de pe emblema CSA-ului e albă toata. De unde stim dacă-i americană sau romaneasca? Sau, de unde stim dacă in echipament are corp de vultur sau de om? Poate e inspirată din infățisarea zeului Ra.

Le reseau pansant24.01.2010 14:01
Da vezi tu... are ciocul galben. Ca aia americana. Pe de altă parte... aia de pe emblema CSA-ului e albă toata. De unde stim dacă-i americană sau romaneasca? Sau, de unde stim dacă in echipament are corp de vultur sau de om? Poate e inspirată din infățisarea zeului Ra.

nu prea le-ai nimerit aici, in general echipamentul de hochei este alb, adica majoritatea echipamentelor au si alb pe ele, motivul e lesne de inteles.

In al doilea rand era vorba de vultur nu de toalele dupa el, care sunt in culorile ambelor echipe, sau ma rog ale echipei noastre. Daca e sa faci o comparatie intre tipul de acvila reprezentat pe stema sua si cele ale statelor europene o sa ai oarece surprize surprize, iar ca state europene care au ca vultur pe emblema ti le spun in continuare Germania, serbiea, kosovo, albania, rusia, polonia, cehia, restul au in special leii.

bodanelu24.01.2010 14:04

S-a lamurit si problema cu incidentul de la patinuar. Sa ne vedem voiosi la urmatorul meci :)

@Adrian nu eram beat, eram cu masina.

«1181920212277»