stie cineva cv de bilete ?
stie cineva cv de bilete ?
Ma idiotule, ungurii pe care-i injuri tu au facut Steaua mare la hochei. In anii '70 si '80 am castigat campionate si cupe cu doua linii de 'unguri'. Mai pe intelesul tau, vreo 10 jucatori de la Steaua erau de etnie maghiara Si in ultimii ani, la Steaua au evoluat jucatori unguri. Fratii Bazilides, Kostandi, Lòrand Kari, Solomon sau Adorján iti spun ceva? Bineinteles ca nu. Esti un mare ignorant, care in afara de injuraturi la adresa celui care adus echipa in semifinalele Cupei UEFA si de 3 ori consecutiv in Liga Campionilor nu esti capabil de nimic.
auzi bai becalistule, in primul rand ca sunt fata, in al doilea rand, ai grija cum vorbesti ca nu cred ca ne cunoastem si in al treilea rand nu e treaba ta ce parere am eu despre unguri, clar?!? E treaba mea ce cant, nu imi impune nimeni nimic.Mai bine vezi-ti de bannerele cu "free Gigi" si de semintele care va sar din gura cand huiduti peluzele si care il zgarie pe Jiji in *** cand il pupati, ok?
Ai venit sa dai tu lectii de istorie...
Vorbim de hochei sau facem politica??? N-am stiut ca acest site are orientare sovina.
E un site apolitic. Fiecare e raspunzator pentru ceea ce spune.
Pararea mea este ca discutia despre unguri nu are ce cauta in sportul romanesc, dar, cand cei de la MC vin la Bucuresti sa cante imnul Ungariei, sa injure Romania si sa spuna si la coada la ceai - unde nimeni nu le-a facut nimic din senin - ca isi baga **** in romani, situatia se complica brusc.
@36Valy
Bai mwuie, ai auzit si tu de libera exprimare? Vezi-ti in pana mea de pupicurismele tale si nu mai agita spiritele pe aici!!
Si din cate imi aduc eu bine aminte, parca asta avea ban, ce naiba mai cauta pe aici?
on topic:D-abia astept o noua reintalnire cu ungurii steagro , se la mai dau putin mai mult la mumu. ![]()
baieti toata lumea stie ca unele cantece sunt adresate jegurilor din tribune. So.. nu trebuie sa va agitati din cauza unui tampitel prezent p`aci.
Datoria noastra este sa incurajam echipa. Care echipa? HC Steaua.
Pentru FC Steaua exista pupincuristi care striga hai Steaua de 2 ori. Mai mult nu pot...
ma poate ajuta si pe mine cineva cu adresa de e-mail a presedintelui sectiei de hochei , dl Cristian Cirlan , daca stie cineva adresa de yahoo sau una care o foloseste il rog sa-mi dea un mesaj privat , va multumesc.
Stie cineva ceva de bilete la meciu cu Barcelona de sambata 23 ianuarie ??
Stie cineva ceva de bilete la meciu cu Barcelona de sambata 23 ianuarie ??
Din cate stiu eu, intrarea este libera.
da, intrarea este libera si va canta Andreea Banica in deschidere ![]()
da, intrarea este libera si va canta Andreea Banica in deschidere![]()
Panarama aia trebuia sa vina, sa o sparg la voce. ![]()
Care dintre ele?
intrarea libera?
e la 8 juma meciul, nu?
da, la 20:30 ![]()
la 7:30 incepe prezentarea, la 8:30 incepe meciul propriu-zis
La dracu', tre' sa venim pe la pranz sa ne apucam de bautura.
Ne vedem acolo ![]()
oo
b-)
Stie cineva cind se pun in vanzare biletele pentru finala si cit costa! ![]()
![]()
![]()
La finala, mai mult ca sigur nu o sa fie libera, avand in vedere faptul ca partida este organizata de catre Federatie. Eu ma astept la un 10, maxim 15 ron - intrare generala.
maxim 15 lei o sa fie .. asta k sa le ia banii ungurilor
Tre sa vin si eu mai devreme sa trag ceva la masea ![]()
sunt bodegile alea vis a vis pe buelvard, si mai este una la rond la 23 ![]()
poze / filme / ceva de aseara ?? pacat ca majoritatea au plecat la finalul reprizei a2a