azi 19:45 Sport Club Miercurea Ciuc - Steaua pe Sport Klub
duminica 15:00 Sport Club Miercurea Ciuc - Steaua pe Sport Klub
azi 19:45 Sport Club Miercurea Ciuc - Steaua pe Sport Klub
duminica 15:00 Sport Club Miercurea Ciuc - Steaua pe Sport Klub
Dupa o infrangere in primul meci,Steaua a invins ieri in al doilea meci la Ciuc cu 3-2 ! Bine baieti !
sa fim cat mai multi la patinoar sapt viitoare..pt Steaua..pt culori
te-as ruga sa dai si tu mai multe detalii daca poti ![]()
cine ce ?? cum ? cand
Începând de duminică, va incepe sezonul 2009-2010 al Cupei României, intr-un nou format. Pe lângă noul format, ediția din acest an a Cupei României se va bucura de o vizibilitate mult mai mare decât in sezonul precedent, după ce conducerea Federației Române de Hochei pe Gheață a incheiat un parteneriat cu grupul Intact. Așa cum s-a intâmplat și sezonul trecut, Cupa României va fi sponsorizată de compania Murfatlar.
Din acest sezon, iubitorii hocheiului din România vor putea urmări partidele din Cupa României la postul Gsp TV, care va transmite in direct unele meciuri, altele inregistrate, precum și câteva rezumate.
Echipele participante au fost impărțite in două grupe:
Grupa A: Sportul Studențesc, Steaua București și CSM Brașov - meciurile se vor disputa la București;
Grupa B: Sport Club Miercurea Ciuc, Progym Gheorgheni și Dunărea Galați, meciurile urmând a se juca la Miercurea Ciuc și Gheorgheni.
GRUPA A " Bucuresti
luni, 21 decembrie: SPORTUL STUDENȚESC " Steaua BUCUREȘTI, ora 15.30, GSPTV (direct)
marți, 22 decembrie: CSM BRAȘOV " SPORTUL STUDENȚESC, ora 17.30 GSPTV (rezumat)
miercuri, 23 decembrie: Steaua BUCUREȘTI " CSM BRAȘOV, ora 19.00, GSPTV (direct)
GRUPA B " GHEORGHENI, MIERCUREA CIUC
Duminică, 20 decembrie: PROGYM GHEORGHENI " DUNĂ'REA GALAȚI, ora 17.30, GSPTV (inregistrat)
luni, 21 decembrie: DUNĂ'REA GALATI " SPORT CLUB MIERCUREA-CIUC, ora 15.30, GSPTV (rezumat)
marți, 22 decembrie: SPORT CLUB MIERCUREA-CIUC " PROGYM GHEORGHENI, ora 15.30 GSPTV (direct)
Semifinale
8 ianuarie 2010: MIERCUREA-CIUC , GSPTV (direct)
10 ianuarie 2010: Bucuresti " GSPTV (direct)
Finala: 30 ianuarie 2010
Sursa: Siteul Oficial al Federatiei Romane de Hochei pe gheata ![]()
sunt prezent luni !
prezent
Voi fi acolo la toate meciurile care au mai ramas!
Forza Steaua!
stie cineva unde se fac tricourile de hocheisti?
stie cineva unde se fac tricourile de hocheisti?
nu, dar stiu pe cineva care are 1 de vanzare ![]()
pai, da si tu mai multe detalii
pai, da si tu mai multe detalii
nu stiu decat ca are unul si ca il vinde, pot sa va dau nr lui de tel, pe privat, bineinteles ![]()
Steaua-progym in semifinalele cupei.
duminica,10 ianuarie,ora 20:30.
cu totii la pationoar!
Acuma l-au pus doar-doar n-o mai prinde nimeni metroul.
Daca e sa ne calificam in finala , finala se va juca la Brasov?
Acuma l-au pus doar-doar n-o mai prinde nimeni metroul.
la 3 nu e bine, la 6 nu e bine, la 8 jumate nu e bine? meciul se termina pe la 22:30, metroul circula pana la 23:30...
Da' nu de la Muncii inspre Victoriei. De la Dristor 2 pleacă ultimul la 23.00. Mai pune 10 minute drumul de la patinoar, dacă se mai lungeste meciul se atinge limita...
la la la la... cantam iar pentru Steaua...
da mersu pe jos nu va mai place ma nene, eu k am mers de N ori de la Ghencea pana la cora pantelimon p jos dupa meciuri ... stati acasa pensionarilor
Eu o sa vin cu masina asa ca mai pot lua inca 3 persoane.PM pentru traseu
@STAR force
Vezi cum faci cu tricolorul ala de pus pe fata ![]()
da mersu pe jos nu va mai place ma nene, eu k am mers de N ori de la Ghencea pana la cora pantelimon p jos dupa meciuri ... stati acasa pensionarilor
Eu am mers pe jos din Ghencea pana colentina aproape de europa la meciul cu valencia, mai ales ca si ploua, acum patinoarul patinoarul e mai aproape.
pai ti-e mai bine, d la patinoar iesi prin parc, tai iancului, baicului, si ajungi in doamna ghica, de acolo, mai departe ![]()