La ce ora e?
La ce ora e?
la ora 15:30 noi mereu stam in spatele bancilor de rezerve...va asteptam acolo ![]()
freddy e lider, imparte goarne si seminte
eu sunt cu semintele
AG e cu sprayul
daca vrei sau de nu vrei AG iti ofera sprey=)))))
AG daca tot esti asa tare in clanta dc nu vii si la meciuri sa vezi cum impart seminte si goarne? :X
****.. eu nu traiesc pe carca parintilor
Steaua - Sportul Studentesc 11 - 2
da...din pacate doar 11-2 .. baietii nu si-au atins scorul impus (24-0) pentru a lua o prima de 2 000 euro...pacat
Barem la hochei batem si noi la scor,ca la fotbal nu prea mai batem de fel.Cine stie,are Steaua forta sa redevina campioana,sa ia fata ungurilor din Ciuc.Sper ca da!!!
nu cred..echipa e in "reconstructie" asta este obiectivul...avem jucatori de 19 ani....
dar se pare ca jucam foarte bine..avem 10 victorii din 10 ...
nu cred..echipa e in "reconstructie" asta este obiectivul...avem jucatori de 19 ani....dar se pare ca jucam foarte bine..avem 10 victorii din 10 ...
Da,asa-i,va fi greu,dar cine stie,de multe ori cand nu iti propui cine stie ce obiective sau esti in reconstructie,neavand o presiune asa mare,poti sa obtii rezultate foarte bune.
Luni ora 15:30 Hochei: Steaua - Progym
Va asteptam pe patinuarul "Mihai Flamaropol" pe bvd basarabiei (Zona Piata Muncii)
se va juca si marti, cred ca tot la 15:30 dar mai multe aflam luni ![]()
*uie frh si gsp
de ce nu mai programeaza meciurile sambata si duminica?
morti lor, cred ca atunci e fotbal sau atunci se cearta Becali cu Dragomir si au mai mare rating la alea.. ![]()
azi 15:30 hochei pe patinuarul Mihai Flamaropol ![]()
haideti ma ca baietii merita
Cat a fost scorul la
?
8-1
8-1
Pentru Steaua...
logic
Bine baieti !!! Si maine tot o victorie !!!
baieti ce putem face cu vechiul sait la echipei de hockey?stiu ca e proprietatea c.s.a.dar ar trebui facut ceva,ne facem de rusine
te-ai gandit ca ne facem de rusine cu siteul ?
eu spun ca ne facem de rusine cu prezenta la meci...noi nu meritam o echipa de hochei ca a noastra ![]()
baieti ce putem face cu vechiul sait la echipei de hockey?stiu ca e proprietatea c.s.a.dar ar trebui facut ceva,ne facem de rusine
mai degraba l-ar updata pe cel nou ...
Presedintele sectiei de hochei, Cristian Carlan, mi-a comunicat de mai multe ori ca se lucreaza la site. Asteptam si noi sa il puna la punct pentru inca o sursa credibila de informatii
cand mai avem meci ... si cu cine ?
Sambata si duminica cu sport club m ciuc. In deplasare. Nu stiu daca va fi transmis la TV, cine stie sa zica aici postul TV si ora.