Câte locuri o sã aibã? N-ai cumva o pozã mai mare?
Câte locuri o sã aibã? N-ai cumva o pozã mai mare?
Vreti, nu vreti, Brasovul va spulbera Steaua sau alte echipe in afara SC-ului in sezonul ce vine ....
Din pacate un sezon aproape mort pentru hocheiul romanesc ....
Un sezon in care Federatia Romana de Hochei intereseaza numai ce se intampla cu SCMC si Brasov ....
Raman celelalte echipe sa se bata pt locul 3, cine va avea curaj si tupeu pt mai mult se va face orice pentru a fi oprita din drumul sau . Din pacate asta e adevarul ....
Da, eu, 112, urez bafta echipelor Steaua Bucuresti si Progym Gheorgheni, echipe ce nu participa la mizeria pe care au creat-o SCMC si Tanczos barna, presedinte FRHG.
PS : Pentru stelistii adevarati, faceti ceva ca hocheiul din capitala tarii sa nu moara . Pentru ca din pacate unii asta vor cu orice pret
mai explicit? ce s-a intamplat?
Pentru cei ce nu stiu inca ce se mai intampla prin hocheiul romanesc, o sa incerc sa fac o scurta povestioara ...
Pentru inceput trebuie sa ma intorc in trecut, acu un an de zile, cand fostul Presedinte FRHG l-a pus pe Tanczos Barna in locul sau. Acesta din urma si-a aratat fata in scurt timp si s-a intors total impotriva lui si a facut tot ce se putea posibil pentru a ajuta 2 echipe : SC Miercurea Ciuc si Fenestela Brasov.
Acest om a avut nesimtirea sa sune arbitrii inainte de meciuri, a avut nesimtirea sa puna presiuni asupra comisiilor din cadrul federatiei, are nesimtirea sa nu-i mai pese de nimeni si nimic si incearca distrugerea tuturor celorlalte echipe in afara celor 2 mai sus-numite.
Echipa HC Csikszereda, campioana Ligii MOL si vice-campioana Romaniei a fost tocata de FRHG pana cand si-a dat sfarsitul si toti ceilalti sunt fericiti .... stau la bere si isi impart jucatorii. Din pacate echipe ca Steaua sau progym nu au banii necesari pentru a putea lua ceva ...
Oamenii lui Tanczos din Adunarea Generala ( la care a participat 10 oameni din 40 ) au reusit sa-l faca pe Cristi cirlan, presedinte CSA Steaua, sa piarda alegerile la postul de vicepresedinte, desi acesta candida singur ... E drept, acesta ar fi deranjat masinaria formata ...
Nu-l intereseaza campionatul romanesc la nivel de copii si juniori, facandu-l cat mai simplu si m ai scurt, pentru ca SC sa poata sa evolueze in Ungaria ...
Si-a facut punct de lucru in Miercurea Ciuc, practic mutand conducerea FRHG in alt oras ...
Sunt multe lucruri de zis ... e pacat ce face acest om
Sunt ciucan si o recunosc, dar mi-e rusine ca si acest om este ...
Pentru cei ce nu stiu inca ce se mai intampla prin hocheiul romanesc, o sa incerc sa fac o scurta povestioara ...
Pentru inceput trebuie sa ma intorc in trecut, acu un an de zile, cand fostul Presedinte FRHG l-a pus pe Tanczos Barna in locul sau. Acesta din urma si-a aratat fata in scurt timp si s-a intors total impotriva lui si a facut tot ce se putea posibil pentru a ajuta 2 echipe : SC Miercurea Ciuc si Fenestela Brasov.
Acest om a avut nesimtirea sa sune arbitrii inainte de meciuri, a avut nesimtirea sa puna presiuni asupra comisiilor din cadrul federatiei, are nesimtirea sa nu-i mai pese de nimeni si nimic si incearca distrugerea tuturor celorlalte echipe in afara celor 2 mai sus-numite.
Echipa HC Csikszereda, campioana Ligii MOL si vice-campioana Romaniei a fost tocata de FRHG pana cand si-a dat sfarsitul si toti ceilalti sunt fericiti .... stau la bere si isi impart jucatorii. Din pacate echipe ca Steaua sau progym nu au banii necesari pentru a putea lua ceva ...
Oamenii lui Tanczos din Adunarea Generala ( la care a participat 10 oameni din 40 ) au reusit sa-l faca pe Cristi cirlan, presedinte CSA Steaua, sa piarda alegerile la postul de vicepresedinte, desi acesta candida singur ... E drept, acesta ar fi deranjat masinaria formata ...
Nu-l intereseaza campionatul romanesc la nivel de copii si juniori, facandu-l cat mai simplu si m ai scurt, pentru ca SC sa poata sa evolueze in Ungaria ...
Si-a facut punct de lucru in Miercurea Ciuc, practic mutand conducerea FRHG in alt oras ...
Sunt multe lucruri de zis ... e pacat ce face acest om
Sunt ciucan si o recunosc, dar mi-e rusine ca si acest om este ...
personajul de care povestesti nu este cumva cel care a fost injunghit parca in biroul sau pe vremea cand era sefulet sau ceva asemanator pe la o agentie din asta guvernamentala?!numit parca in functie la popunerea unui anumit partid politic care de fapt se da uniune democrata?! ![]()
Ba da, a fost secretar de stat din partea UDMR la Ministerul Transporturilor
Dupa a fost Presedinte la Agentiile Domeniilor Statului
Acum e cercetat de DNA pentru neregurile de acolo ....
Mai e cercetat si pentru niste biletele in limba maghiara pentru a schimba presedintii de comisii ai unor licitatii publice
Si da ... a fost injunghiat in biroul sau ...
@112 care este numele fostului presedinte al Federatiei Romane de Hochei pe Gheata?!! sau FRHG! cum vrei tu sa-i spui.
Janos Kurko ?
Fostul e Kurko, da
dupa cate stiu cam 3500 de locuri,abia am gasit poza asta
dupa cate stiu cam 3500 de locuri,abia am gasit poza asta
Am trecut astazi intamplator pe langa viitorul patinoar din Brasov si, spre surprinderea mea, lucrarile au progresat destul de bine. Structura de rezistenta e aproape gata..
Are sanse sa fie gata pana in septembrie ?
Din cate am vazut se muncea intr-un ritm foarte bun, mai ales pentru Romania. Dar, in afara de structura de rezistenta si cateva grinzi din viitorul acoperis nu era facut nimic. Cred ca un termen mai realist ar fi spre sfarsitul anului....
În ediția viitoare a Ligii MOL vãd cã Steaua nu va mai juca. Din România vor fi doar Sport Club și Brașov.
oricum avem un campionat slab.. ideea asta cu Liga mol era buna pt toate ekipele d la noi
Ex-stelistul Artiom Bondarev a contribuit la victoria echipei Neman Grodno, 4-3 in prelungiri, in jocul cu Metallurg Zhlobin din cadrul Cupei Belarusului.
Pana la urma unde vom juca in sezonul viitor?
baieti ce mai stiti de echipa de hockey?luna viitoare incepe campionatul nu?
maine si poimaine Steaua va juca cu parodia de echipa din Brasov,sa-i umilim
S-a modificat programul meciurilor.
Sambata de la 17.30 jucam cu Sportul Studentesc pe Flamaropol.
Merge cineva?
si duminica la 3 parca. Fane, poate se pune si un anunt pe prima pagina?
sal.azi 27 sept este vreun meci? astept privat.
multumiri anticipate
Steaua - Dunarea Galati sambata 16-5 (5-1, 6-1, 5-3) / duminica 11-0
Etapa viitoare - 3 si 4 oct Steaua - SCM Brasov