FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CSA Steaua Rangers

«1101112131477»
kaymack08.01.2009 18:00

se joaca pe flamaropol?

11208.01.2009 20:06

meciurile Stelei da .

momentan clasamentul e :

1. hc csikszereda - 25 puncte - 11meciuri

2. sc m.ciuc - 23 puncte - 12meciuri

3. fenestela Brasov - 8 puncte - 10meciuri

4. Steaua buc - 7 puncte - 10meciuri

progym a terminat pe 5, iesind din Superliga Nationala , si urmand a juca meciul de baraj cu Sportul Studentesc care va castiga seria 2.

Steaua si Brasov au cate un meci cu HC si unul impreuna.

saptemai09.01.2009 19:43

cateva poze de asta-seara.

au fost prezente si niste handbaliste de la oltchim rm.valcea.

in afara de asta se vede ca altele sunt rezultatele cand echipa nu ia zeci de minute de penalizare aiurea (via pisarenko). krechac, brul si timaru f.buni azi.

DSC00017.JPG

DSC00018.JPG

DSC00019.JPG

DSC00020.JPG

#2309.01.2009 21:21
meciurile Stelei da .

momentan clasamentul e :

1. hc csikszereda - 25 puncte - 11meciuri

2. sc m.ciuc - 23 puncte - 12meciuri

3. fenestela Brasov - 8 puncte - 10meciuri

4. Steaua buc - 7 puncte - 10meciuri

progym a terminat pe 5, iesind din Superliga Nationala , si urmand a juca meciul de baraj cu Sportul Studentesc care va castiga seria 2.

Steaua si Brasov au cate un meci cu HC si unul impreuna.

Dupa aceste meciuri mai joaca fiecare cu fiecare tur retur si apoi finalele?

Daca acesta este sistemul, Steaua nu prea are sanse la mai mult de locul trei. Sa fi fost semifinale, poate prindeam niste meciuri bune si ajungeam in finala... Asa insa, practic toate meciurile care u ramas pana la finale nu prea mai au miza. Poate doar cea a terenului propriu in mai multe meciuri pt finala mica.

kaymack10.01.2009 16:13

deci...pe ce loc suntem acum? sau cum e?

Lari11.01.2009 17:57

Suntem pe locul 6, cu 54 de puncte.

Pe 4 se afla NZ Stars, cu 57 de puncte, locul 5 este ocupat de Dab. Docler, cu 56 de puncte.

kaymack12.01.2009 16:41

haideti cu pozeeleee de la ultimul meci :) Forzza Steaua!

Padrese21.01.2009 07:23

In ultimul meci din sezonul regulat Steaua a invins pe SCM Brasov scor 8-4 si s-a calificat in play-off-ul LNH de pe locul 3.

Play-off-ul va debuta pe 12 februarie, in primul meci Steaua jucand acasa impotriva echipei HC Csikszereda (sistemul de disputare a play-off-ului este in prima faza fiecare cu fiecare, tur-retur, intre cele 4 echipe calificate, iar apoi in functie de clasament primele doua clasate isi vor disputa titlul iar celelalte doua locul 3.

Lari21.01.2009 08:06

În clasamentul final, pe primul loc s-a clasat HC Csikszereda, cu 40 de puncte, urmatã de SC Miercurea Ciuc, 35 p, Steaua București, 22 p, SCM Brașov, 13 p, Progym Gheorgheni, 10 p.

Primele patru clasate s-au calificat pentru turneul play-off, care se va desfãșura în perioada 12 februarie - 8 martie.

pukka25.01.2009 13:36

ProSport:

" Steaua București, echipa care fãcea legea în campionatul național de hochei, se confruntã cu una dintre cele mai grele perioade din istoria de 57 de ani a grupãrii. Fãrã sponsori și fãrã bani, roș-albaștrii luptã din greu pentru a se menține pe linia de plutire.

"Sper ca zilele acestea sã finalizãm discuțiile și sã aducem lângã echipã niște oameni serioși. Este, într-adevãr, o situație grea, sunt probleme cu banii, care au întârziat douã-trei luni, cãutãm însã soluții pentru rezolvarea acestei probleme", a declarat Cristian Cîrlan, președintele secției de hochei.

Problema financiarã se resimte acut și în sânul echipei, surse din interiorul acesteia afirmând cã în urma situației tensionate mai mulți jucãtori și-au formulat Dorința de a pãrãsi formația.

"Bãieții și-au dat sufletul pe gheațã"

Câștigãtori în urmã cu o lunã ai Cupei României, singurul trofeu cucerit în ultimii trei ani, "militarii" joacã acum doar pentru glorie, neexistând prime pentru meci sau posibilitatea de a-și primi banii la zi. "Nu am ce sã le reproșez. Bãieții și-au dat sufletul pe gheațã, pentru culorile clubului. De aceea, dacã nu vom putea trece peste aceastã perioadã, ne vom gândi la binele lor. Dacã au oferte de la alte cluburi, îi vom împrumuta, vrem sã le fie bine. Oricum, Steaua va continua în campionat, nu se pune problema", a continuat oficialul stelist. De altfel, dupã ratarea calificãrii în play-off-ul Ligii Mol, Liga Naționalã este singura competiție în care "militarii" luptã pentru podium."

tipbv26.01.2009 18:57

cemai stiti baieti de sectia de hockey??

Padrese27.01.2009 10:44

Probabil se pregatesc pentru inceperea play-off-ului Ligii Nationale de Hochei de pe 12 februarie cand vor avea un meci foarte greu acasa impotriva HC Csikszereda.

Oricum parerea mea ca la conditiile actuale de pregatire si lot si la bugetul actual al sectiei, castigarea Cupei Romaniei a fost o performanta extraordinara.

Lari30.01.2009 12:41

Cameron Severson este noul nostru antrenor!

Președintele secției de hochei pe gheațã a Clubului Sportiv al Armatei Steaua, Cristian Cîrlan, a declarat vineri cã noul antrenor al echipei este canadianul Cameron Severson, care rãmâne și jucãtor.

"Dupã un sezon bun, în care am reușit sã cîștigãm Cupa României, am decis sã facem o mutare la nivelul bãncii tehnice. Prin urmare, Cameron Severson va fi noul antrenor al echipei, iar fostul antrenor, Alexandr Kulikov va fi supervisor, echivalentul directorului tehnic de la fotbal. Bãieții deja au efectuat primele antrenamente sub comanda lui Severson, care va rãmîne și jucãtor, și s-au arãtat încîntați de metodele pe care le folosește", a spus Cîrlan.

Surse din cadrul clubului Steaua susțin însã cã fostul tehnician al echipei, rusul Alexandr Kulikov, nu va mai rãmîne la gruparea din Bulevardul Ghencea decît o lunã, fiind nemulțumit de criza financiarã cu care se confruntã secția de hochei.

Cam Severson, în vârstã de 30 de ani, a venit la Steaua în luna august a anului trecut. El a evoluat la formațiile:

Kamloops Blazers (1993-1994), Swift Current Broncos (1994-1996), Lethbridge Hurricanes (1995-1997), Prince Albert Raiders (1996-1998), Spokane Chiefs (1997-1999), Oklahoma City Blazers (1998-1999), Louisiana IceGators (1999-2000), Peoria Rivermen (1999-2001), Cincinnati Mighty Ducks (2000-2001 și 2002-2004), Quad City Mallards (2000-2001), Hartford Wolf Pack (2001-2002), Anaheim Mighty Ducks (2002-2004), Milwaukee Admirals (2004-2005), Syracuse Crunch (2005-2006), Columbus Blue Jackets (2005-2006), Omaha Ak-Sar-Ben Knights (2005-2006), Straubing Tigers (2006-2008), Linz EHC (Austria, 2007-2008).

În cariera sa, Severson a jucat trei sezoane în NHL, la formațiile Anaheim Mighty Ducks și Columbus Blue Jackets, unde a evoluat în 38 de partide: 37 în sezonul regulat și una în play-off.

Sursa: gsp

Adrian30.01.2009 13:04

Sa speram ca va aduce niste idei noi si ca ne va ajuta.

670_110114_cam.jpg

Daniel-Ionut02.02.2009 10:31

Daca a jucat la Ducks, inseamna ca reprezinta si el ceva in hochei, si are ceva experienta.

Bafta! :thumbsup:

tipbv21.02.2009 21:03

http://www.gardianul.ro/index.php?pag=nw&a...i-romanesc.html

nu v-am zis ca e o afacere ungureasca hockeyul la noi?pana cand..?cu Steaua mereu!

pukka27.02.2009 20:06

mediafax:

"Cristian ªtefan Covaliu, membru în Comisia de Competiții și Andrei Becze, vicepreședinte al Comisiei Centrale de Arbitri din cadrul Federației Române de Hochei pe Gheațã, au demisionat, ca urmare a ședinței de joi a Biroului Federal.

Cristian Covaliuîși motiveazã demisia prin "lipsa timpului disponibil pentru aceasta activitate" și din cauza "modului de a conduce activitatea hocheisticã din România" a președintelui FRHG, Tanczos Barna.

În actul depus la FRHG, Covaliu îl acuzã pe președintele federație cã a impus Comisiei de Competiții sã depuncteze formația Steaua București: "Este inadmisibil sã impui Comisiei de Competitți sã i-a mãsura de depunctare a echipei Steaua București în favoarea echipei Fenestrela Brașov, pentru cã așa considerã domnul «Președinte». Aceasta, precum și alte hotãrâri ale acestui domn, care un are nici o tangențã cu sportul, cu fair-playul și cu hocheiul, mã fac sã înaintez, în mod irevocabil, aceastã demisie".

În cursul dimineții de vineri, a mai demisionat vicepreședintele Mihai Covaliu, din cauza "încãlcãrilor repetate ale statutului Federației Române de Hochei pe Gheațã".

Membrii Biroului Federal al Federației Române de Hochei pe Gheațã au decis, joi searã, în urma unei ședințe de aproximativ șapte ore, demiterea secretarului general Iuliu Becze, cu opt voturi pentru, unul împotrivã și o abținere. De asemenea, ei au aprobat deschiderea unui punct de lucru al FRHG la Miercurea Ciuc, cu zece voturi pentru și unul împotrivã."

"Fostul secretar general al Federației Române de Hochei pe Gheațã (FRHG), Iuliu Becze, a declarat, vineri, agenției MEDIAFAX, cã a fost demis pentru cã nu a acceptat sã fie "marioneta" președinterului Tanczos Barna.

"Am devenit incomod pentru domnul președinte și, mai mult, nu am acceptat sã fiu marioneta domniei sale, motiv pentru care am fost demis. Am fãcut ceea ce mi-a dictat propria conștiințã, bineînțeles în interesul hocheiului românesc și al Federației Române de Hochei pe Gheațã, și nu al vreunui anume club", a spus Becze.

Iuliu Beczel-a acuzat pe Tanczos Barna cã a dezorganizat competițiile și cã a subordonat federația intereselor de moment ale unor cluburi. "Mi-a interzis sã mã ocup de loturile naționale. A dezorganizat competițiile. Eu spuneam sã nu schimbãm calendarul competițional dupã cum vor echipele și sã nu facem compromisuri pentru cã încãlcãm regulamentul federației, dânsul spunea «da» pentru orice solicitare venitã din partea anumitor cluburi, iar eu spuneam «nu», astfel eu am devenit «bãiatul rãu» al federației, iar domnia sa «bãiatul bun»" a declarat Becze.

"Ordinea și analiza trebuia sã o înceapã cu cluburile, nu cu angajații federației. Federația are rolul de a crea cadrul organizatoric. A subordonat federația intereselor de moment ale unor cluburi sau antrenori. Conduce discreționar, nu a dorit sã conducã prin Comitetul Executiv - așa cum prevede statutul -, lua decizii și le impunea ca ordine, dispoziții. Acțiunile dânsului au dus la dezorganizarea activitãții comisiilor. Nu se mai luau decizii pânã nu se discuta cu dânsul, anormal, presiuni și influențe negative asupra comisiilor", a precizat Becze.

Fostul secretar general a continuat criticile la adresa președintelui Federației Române de Hochei pe Gheațã, susținând cã acesta a negociat delegãrile la meciurile importante în campionat.

De asemenea, el l-a acuzat pe Tanczos Barna și de erori manageriale.

Membrii Biroului Federal al Federației Române de Hochei pe Gheațã au decis, joi searã, în urma unei ședințe de aproximativ șapte ore, demiterea secretarului general Iuliu Becze, cu opt voturi pentru, unul împotrivã și o abținere.

Președintele Federației Române de Hochei pe Gheațã, Tanczos Barna, a declarat, joi, agenției MEDIAFAX, cã Becze a fost demis pentru deficiențe grave în organizarea activitãții interne și pentru faptul cã a generat conflicte atât cu angajații din structurile de conducere ale federației, cât și cu membrii afiliați."

Patru jucãtori de hochei pe gheațã au fost suspendați, deoarece nu s-au prezentat la naționalã

- Membrii Biroului Federal din cadrul Federației Române de Hochei pe Gheațã au decis suspendarea pe trei etape a patru jucãtori deoarece nu s-au prezentat la convocarea echipei naționale, deși trei dintre aceștia au acte medicale care atestã cã sunt accidentați.

Cei patru jucãtori sunt Arpad Mihaly (HC Csikszereda), Szocs Szabolcs (SC Miercurea Ciuc), Ioan Timaru și Adrian Catrinoi (ambii de la Steaua București).

Președintele secției de hochei a CSA Steaua, Cristian Cârlan, a declarat cã Timaru și Catrinoi sunt accidentați. "Noi avem acte care atestã cã cei doi jucãtori sunt accidentați. Când joci un sezon întreg în 14 jucãtori, accidentãrile sunt inevitabile. Oricum, faptul cã asupra unora dintre cei mai buni jucãtori ai echipei naționale s-au luat astfel de decizii fãrã sã îi sune nimeni sã-i întrebe de ce nu au venit, mi se pare o aberație, dar asta este", a spus Cârlan.

Contactat telefonic de MEDIAFAX, patronul HC Csikszereda, Janos Kurko, care a deținut și funcția de președinte al Federației Române de Hochei pe Gherațã, a declarat cã este ceva ciudat în suspendarea lui Arpad Mihaly. "Decizia în cazul lui Arpad Mihaly este cel puțin ciudatã. Acest jucãtor a fost bolnav. Am contactat Federația Românã de Hochei pe Gheațã pentru a programa vizita la Institutul Național de Medicinã Sportivã. Dupã câteva zile, am fost sunați și ni s-a transmis cã vizita medicalã a fost anulatã. În aceste condiții am fost la o clinicã din Miercurea Ciuc și avem acte doveditoare în acest sens. Întrebarea care se pune este de ce federația a anulat vizita medicalã? Puteau mãcar sã-l sune cineva de la federație și sã-l întrebe de ce nu s-a prezentat", a spus Kurko.

Janos Kurko susține cã este îngrijorãtor modul în care federația se comportã cu cel mai bun jucãtor român al momentului, care s-a format în Statele Unite ale Americi."

"Biroul Federal a aprobat deschiderea unui punct de lucru al FRHG la Miercurea Ciuc

- Fostul vicepreședinte al Federației Române de Hochei pe Gheațã (FRHG), Mihai Covaliu, a declarat, vineri, agenției MEDIAFAX, cã membrii Biroului Federal au aprobat deschiderea unui punct de lucru la Miercurea Ciuc, cu zece voturi pentru și unul împotrivã.

"Una dintre deciziile Biroului Federal contrare statutului a fost aprobarea deschiderii punctului de lucru. Statutul nu prevede așa ceva, pentru cã federația nu funcționeazã dupã legea societãților comerciale, unde este prevãzutã o astfel de decizie, cu acordul Adunãrii Generale. Deschiderea unui punct de lucru presupune cheltuieli suplimentare de personal și de amenajare, pe care federația nu și le permite în aceste condiții de crizã. Chiar și fãrã crizã, bugetul federației este mic. Ceea ce mã mirã cel mai mult este însã lipsa de reacție a Bucureștiului fațã de aceastã decizie. Oricum, încet-încet activitatea de acolo va însemna mutarea sediului federației la Miercurea Ciuc", a spus Covaliu, care a demisionat în cursul zilei de vineri din funcția deținutã la FRHG.

Președintele FRHG, Tanczos Barna, a propus, în urmã cu o sãptãmânã, deschiderea unui punct de lucru al federației la Miercurea Ciuc, motivând cã aceastã inițiativã va veni în sprijinul echipelor din zona respectivã, pe care o considerã "centrul hocheistic al României".

"Sunt îngrijorat de ceea ce se întâmplã la Federația Românã de Hochei pe Gheațã. S-au întâmplat niște lucruri care nu au legãturã cu sportul și cu activitatea hocheisticã din România. Prefer sã nu comentez mai mult", a spus Kurko.

Președintele secției de hochei a clubului Steaua, Cristian Cârlan, a comentat în glumã ultimele evenimente din cadrul FRHG. "Din ce aud, e ca la circ acolo. Sã fie sãnãtoși. Au ajuns unde au dorit în urmã cu câțiva ani, eu nu mai fac parte din federație, așa cã le urez distracție plãcutã", a precizat Cârlan.

La rândul sãu, președintele CS Dinamo, Marcel Popescu, susține cã ultimele decizii luate de Federația Românã de Hochei pe Gheațã sunt anormale. "Ceea ce se întâmplã la Federația Românã de Hochei pe Gheațã este anormal. Am auzit și de deschiderea punctului de lucru la Miercurea Ciuc, care este o decizie ciudatã. Nu știu ce rost are acest punct de lucru, ținând cont cã sunt doar câteva cluburi cu echipe de seniori. Cu celelalte cluburi ce se întâmplã? Fac ședințe pentru echipele din zona Ciucului și apoi vin la București și fac ședințe pentru cele din București? Este aberant! Federația trebuie sã aibã sediul în apropierea instituției care o finanțeazã, în spețã Ministerul Tineretului și Sportului și Comitetul Olimpic și Sportiv Român", a menționat Popescu.

Membrii Biroului Federal al Federației Române de Hochei pe Gheațã au decis, joi searã, în urma unei ședințe de aproximativ șapte ore, demiterea secretarului general Iuliu Becze, cu opt voturi pentru, unul împotrivã și o abținere. De asemenea, ei au aprobat deschiderea unui punct de lucru al FRHG la Miercurea Ciuc, cu zece voturi pentru și unul împotrivã.

În cursul dimineții de vineri, unul dintre vicepreședinți, Mihai Covaliu, și-a depus demisia din cauza "încãlcãrilor repetate ale statutului Federației Române de Hochei pe Gheațã".

tipbv01.03.2009 16:42

dedicatie pt echipa de hockey Steaua Bucuresti

http://www.youtube.com/watch?v=_UNL1GYEABo

cu Steaua mereu!

Lari02.03.2009 06:52

Echipa HC Csikszereda s-a impus, duminicã, în fața formației Steaua București, cu scorul de 6-2 (1-0, 5-1, 0-1), într-o partidã disputatã pe patinoarul Vakar Lajos din Miercurea Ciuc, contând pentru etapa a IV-a a turneului pentru locurile 1-4.

Golurile au fost marcate de Virag (14:19, 24:52, 25:37), Nagy (27:17), Salug (31:23) și Lorincz (34:32), pentru HC, respectiv Emilianenko (35:55, 42:46), pentru Steaua.

Urmatorul meci al echipei noastre va avea loc pe data de 5 martie, IN Bucuresti, in compania marii rivale Sport Club Miercurea Ciuc, de la ora 17:30.

CU TOTII LA PATINOAR!!!

RaMs3s02.03.2009 21:01

pe 5 martie la ce ora ?

Lari02.03.2009 21:05

17:30

Padrese05.03.2009 21:41

Astazi la patinoarul Mihai Flamaropol: CSA Steaua - SC Miercurea Ciuc 4-5 d.pen. (0-1, 3-0, 1-3, 0-0, 0-1)

Un interviu cu Catalin Geru AICI

tipbv10.04.2009 19:47

http://www.iihf.com/home-of-hockey/news/ne...harest/239.html

respect pt cameron severson..cititi aceste interviu de la sfarsitul lunii martie

cu Steaua mereu!

untitled.JPG

saptemai27.04.2009 21:59

asta-i linkul corect: http://www.iihf.com/en/home-of-hockey/news...Hash=e48b746f21

in rest, mie nu-mi vine sa cred ce spune. poate ca angajat al mapn are parte de altfel de viata si de altfel de mediu. oricum, dragut din partea lui.

tipbv22.06.2009 19:08

salut prieteni,cam asa va arata patinoarul din Brasov,fief al stelistilor :steagcruce:

Fondatorig.jpg

«1101112131477»