FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CSA Steaua Rangers

«18910111277»
Padrese30.11.2008 21:28

Pai clasamentul arata cam asa:

1. HC Csíkszereda 24j 59p.

2. Ujpest 24j 55p.

3. SC Miercurea Ciuc 23j 49p.

4. Steaua 24j 44p.

5. NZ Stars 23j. 42p.

6. Dab. Docler 22j. 38 p.

Iar noi mai avem cu Dab in deplasare, Ujpest acasa, Dab acasa, Csíkszereda deplasare, Alba Volan acasa, Csíkszereda acasa, NZ Stars acasa, Ujpest acasa, Dab acasa, Csíkszereda deplasare si Ferencvaros acasa - deci cred ca avem sanse destul de bune tinand cont ca majoritatea meciurilor le vom avea acasa.

Adrian30.11.2008 21:38

Alba Volan e echipa grea...sa vedem ce o sa fie.

Toate sunt echipe grele.Asta e adevarul.Nu cred ca putem spune ca exista vreo favorita certa.

Mor de ciuda ca nu pot vedea meciurile la TV.

Noi am inceput tare meciu de azi.Am impresia ca ungurii inca ne iau de sus, ne subestimeaza.

Campionatul lor e totusi mai puternic.Aroganta lor e intr-un fel justificata.

Daca jucam inteligent putem sa ne calificam.

11230.11.2008 22:01

campionatul maghiar e slab ...cel putin mai slab decat al nostru . o comedie de campionat , in care alba volan il castiga din 5 meciuri jucate in maxim 10 zile .

aveti meciuri foarte grele, chiar daca sunt acasa. HC are meciuri la fel de grele de acum incolo( acum au si alt antrenor) ...SC are meciuri mult mai usoare . SC cu UTE se bat la primul loc .... HC o vad si pe ea in lupta cu UTE si SC . Pt locul 4 se lupta Steaua , DAB si Stars ...prima favorita zic eu ca e DAB .

Vineri aveti meciul revansa cu UTE la Bucuresti

tipbv01.12.2008 11:29

intr-adevar am luat ultimul gol cu 5 secunde inainte de sfarsitul meciului..ce porcarire..dab sunt mai buni ca ferencavaros nu stiu ce vom face..oricum sfarsitul ligi mol va fii determinant pt play-off ..cu Steaua mereu!

pukka02.12.2008 19:38

Dab - Steaua : 1:2 (1:1, 0:0, 0:1) (min:10 - 38 ) Catri in zi mare

05:43 0:1 Steaua Bucuresti gól: -1 73 Halavinou Siarhei (44 Severson Cameron)

12:49 1:1 Dab.Docler gól: EQ 61 Hinks Rod (71 Szilassy Zoltán, 76 Schneider Tibor)

46:17 1:2 Steaua Bucuresti gól: EQ 33 Emelyanenko Evgeny

Urm. meciuri : Steaua - Ute 05.12.2008

Steaua -Dab 07.12.2008

Steaua - Brasov 09.12.2008

Padrese02.12.2008 19:49

Sa speram ca vineri si duminca sa vina cat mai multa lume pe patinoar pentru ca baietii chiar au nevoie de sustinere in meciurile astea vitale pentru intrarea in play-off.

tipbv02.12.2008 20:38

nu -mi vine sa cred ca i-am baut pe dab..in sfarsit macar io victorie in ungaria..la flamaropol trebuie sa maturam cu toti..forza Steaua!

Adrian02.12.2008 20:42

Meciul cu DAB:

hockey.JPG

Forza Steaua!

f234567k02.12.2008 20:51

Bravo baieti!

11203.12.2008 21:35

Scriu acest mesaj pentru cineva de aici care odata demult m-a facut in toate felurile cand am zis ca la echipa nationala limba din vestiar e in mare parte maghiara pt ca si jucatorii stelisti o stiu perfect , ba chiar si in vestiarul lor e foarte vorbita ... Pt cei care il stiu pe Adi catrinoi personal , stiu care e limba lui de baza, uitati-va cum se exprima in maghiara si faceti diferenta fata de exprimarea lui in lb romana ....

Un interviu acordat postului Sport1 dupa marea victorie impotriva celor de la DAB :

Daca interviul asta era cu un jucator al SC sau HC il faceati imediat ungur , il dadeati afara din tara si toate scandarile voastre .... Asta ca sa vedeti cat de prostesti sunt acele scandari si cum ii faceti sa se simta pe jucatorii vostrii .

koperecki03.12.2008 22:45
Scriu acest mesaj pentru cineva de aici care odata demult m-a facut in toate felurile cand am zis ca la echipa nationala limba din vestiar e in mare parte maghiara pt ca si jucatorii stelisti o stiu perfect , ba chiar si in vestiarul lor e foarte vorbita ... Pt cei care il stiu pe Adi catrinoi personal , stiu care e limba lui de baza, uitati-va cum se exprima in maghiara si faceti diferenta fata de exprimarea lui in lb romana ....

Un interviu acordat postului Sport1 dupa marea victorie impotriva celor de la DAB :

Daca interviul asta era cu un jucator al SC sau HC il faceati imediat ungur , il dadeati afara din tara si toate scandarile voastre .... Asta ca sa vedeti cat de prostesti sunt acele scandari si cum ii faceti sa se simta pe jucatorii vostrii .

Tare de tot.Nici nu stiam ca Adrian Catrinoi e nascut la Sf Gh.Chiar si reporterii sunt impresionati de cat de corect vorbeste :)

f234567k03.12.2008 23:59

@112

In loc sa ne feliciti pentru superba victorie de la handbal creezi scandal aiurea.

Adrian04.12.2008 00:58

Una e sa vorbesti maghiara, alta e sa iti doresti sa rupi o parte dintr-o tara si sa o unesti cu o alta tara.

Cel mai bine ar fi sa nu bagam politica in sport.(Pt ca aici e vorba de politica, nu de cat de mult isi doresc unii sa fie cetateni maghiari.)

Desi, din cate se pare, politica e peste tot.

11204.12.2008 00:59

N-am pentru ce felicita . Romania si Ungaria se vor intalni si in fazele finale ale competitiei , acolo va fi meciu care va conta . Asta e degeaba ,oricum primele 3 echipe din grupa se califica , deci nici Ungaria si nici Romania nu-si fac probleme . Si in plus azi am si pariat pe Romania ...deci pt mine nu e surpriza. Aratati-mi vreun cm sau ce in care Ungaria a inceput bine...la olimpiada a fost dezastru dupa pimele 3 meciuri ( infrangere cu korea din cate imi aduc aminte ) , Romania a inceput bine . Finalul ? Ungaria - locul 4 , Romania - locul 8 . Handbalul e un sport foarte frumos , Romania si Ungaria sunt 2 forte mondiale , haideti sa nu ne batem joc de acest sport prin astfel de discutii

Lari05.12.2008 15:40

Federația Românã de Hochei pe gheațã a anunțat startul programului de construire a patinoarelor în întreaga țarã. Asemeni programului de construire a bazinelor de înot, în mai multe orașe vor fi ridicate complexe sportive care pot fi folosite și ca patinoare. În primã fazã, vor fi ridicate 10 patinoare și vor fi refãcute cele existente deja. Întreaga sumã va fi suportatã din bugetul public. Planul a fost deja aprobat de Ministerul de Finanțe.

Președintele FRHG, Barna Tanczos, a declarat cã patinoarele ce vor apãrea vor fi clasificate în trei grupe:

"În prima categorie intrã construirea unei sãli polivalente de patinaj cu cel puțin 5000 locuri probabil în București, care va funcționa ca și "complex salã patinaj".

Conform ordinului în categoria a doua vor intra acele sãli de patinaj de maxim 3500 locuri construite în reședințe de județ și orașe, al cãror funcționare și întreținere va fi preluatã de consiliile locale. În categoria a treia intrã sãlile potrivite pentru activitãți de timp liber, de instruire și de sport, de pregãtire, de antrenamente și pentru organizarea ligilor locale și regionale" .

koperecki09.12.2008 11:16
Federația Românã de Hochei pe gheațã a anunțat startul programului de construire a patinoarelor în întreaga țarã. Asemeni programului de construire a bazinelor de înot, în mai multe orașe vor fi ridicate complexe sportive care pot fi folosite și ca patinoare. În primã fazã, vor fi ridicate 10 patinoare și vor fi refãcute cele existente deja. Întreaga sumã va fi suportatã din bugetul public. Planul a fost deja aprobat de Ministerul de Finanțe.

Președintele FRHG, Barna Tanczos, a declarat cã patinoarele ce vor apãrea vor fi clasificate în trei grupe:

"În prima categorie intrã construirea unei sãli polivalente de patinaj cu cel puțin 5000 locuri probabil în București, care va funcționa ca și "complex salã patinaj".

Conform ordinului în categoria a doua vor intra acele sãli de patinaj de maxim 3500 locuri construite în reședințe de județ și orașe, al cãror funcționare și întreținere va fi preluatã de consiliile locale. În categoria a treia intrã sãlile potrivite pentru activitãți de timp liber, de instruire și de sport, de pregãtire, de antrenamente și pentru organizarea ligilor locale și regionale" .

O Sala Polivalenta exista deja la Bucuresti.Probabil ca Flamaropolul se poate renova.Oriunde in alt oras din Romania ar fi binevenit un patinoar cu 5000 de locuri.De ce nu la Cluj?Putini stiu ca si clujul a avut echipa de hochei.

11209.12.2008 19:49

2 victorii din 2 meciuri ale brasovenilor contra stelistilor ... nu mai stiu nici ce sa zic :D Ar fi pe aici un brasovean, pacat ca nu pot sa-l felicit ...

Vineri 18.30 HC Csikszereda - Steaua

MoWeed09.12.2008 19:54

De fapt sunt 2...

koperecki09.12.2008 20:11
De fapt sunt 2...

dar ambii sunt stelisti:)

tipbv09.12.2008 21:49

asa a fost sa fie..oricum echipa asta scm Brasov nu reprezinta brasovul,e o echipa creata politic,jmecherii astia de la consiliul local sau primaria nu puteau da un anunt..cautam patinatori buni pt a crea o echipa de hockey..aiurea..au adus unguri din m ciuc si gheorgheni ce nesimtire..da nu-i nimic..

cu Steaua mereu!

koperecki10.12.2008 13:42
asa a fost sa fie..oricum echipa asta scm Brasov nu reprezinta brasovul,e o echipa creata politic,jmecherii astia de la consiliul local sau primaria nu puteau da un anunt..cautam patinatori buni pt a crea o echipa de hockey..aiurea..au adus unguri din m ciuc si gheorgheni ce nesimtire..da nu-i nimic..

cu Steaua mereu!

Ce nesimtire:)

tu crezi ca o echipa de hockey se face prin anunturi?Ce e asa de greu de inteles ca fara ungurii de care vorbesti e greu sa faci o echipa in hockeyul romanesc.Pai Steaua nu are unguri in lot?Sau nationala cum ar fii fara ei?

eu cred ca echipa aia reprezinta destul de bine Brasovul.Sau sa auzim parerea unui "patriot local "brasovean..

11210.12.2008 14:50

Asta-i cea mai tare faza auzita vreodata pe forumul asta :))) Totusi,cum sa dai anunt la ziar " cautam patinatori sa facem echipa de hochei" ?? Ce treaba au patinatorii cu hocheiu ? Inseamna ca Plushenko ar trebui deja sa joace pe la Omsk sau mai stiu eu ce echipa din KHL. O echipa de hochei buna se face avand vreo 5-6 echipe de copii de 4-5-6 ani care dupa 15 ani sa dea 15 jucatori de valoare pentru o echipa de seniori . Tu, care esti din Brasov, ai vreo idee despre echipele de copii U10 , U12 din Brasov ??? S-a inceput un proiect , trebuia gasita aceasta solutie de compromis...daca echipa asta ajunge in play-off vin sponsori puternici la echipa , se va face patinoar ...vor fi create conditii pt tinerii hocheisti ( nu patinatori) . Aveti un sponsor deja puternic : Fenestela . Are sponsorizari la toate echipele de copii din Harghita : Carta , Ilieni , Ciumani , etc etc . De acolo vor veni copii foarte talentati care vor face o echipa mare la Brasov .

Este un proiect extraordinar la Brasov , cel mai bun din Romania. Aveti un presedinte tanar cu niste idei foarte bune , in persoana lui Ervin Miklos. E un proiect de viitor , in maxim 10 ani Brasov va fi o forta in Romania ...iar in vreo 20 de ani va fi o adevarata pepiniera pt toate orasele din zona .

tipbv10.12.2008 19:03

patinatori viitori hockeysti..imi pare rau dar nu sunt de acord cu venitul altora intr-un alt loc pt a performa intr-un sport..deci intr-un oras de 300 mii de locuitori nu se gaseau 20 de baieti care sa inceapa de la 0,trebuia neaparat sa vina altii invatati..nu sunt de acord..chiar daca erau ciuca batailor 2 ani, in 3lea isi reveneau..aceasta echipa nu reprezinta brasovul..e o afacere de familie asa cum e din pacate Steaua lui jij

koperecki10.12.2008 20:48
patinatori viitori hockeysti..imi pare rau dar nu sunt de acord cu venitul altora intr-un alt loc pt a performa intr-un sport..deci intr-un oras de 300 mii de locuitori nu se gaseau 20 de baieti care sa inceapa de la 0,trebuia neaparat sa vina altii invatati..nu sunt de acord..chiar daca erau ciuca batailor 2 ani, in 3lea isi reveneau..aceasta echipa nu reprezinta brasovul..e o afacere de familie asa cum e din pacate Steaua lui jij

Esti cam pe langa subiect.O sa aveti si brasoveni hockeyisti cand copii din centru de copii vor creste.Pina atunci trebuiesc adusi antrenori,jucatori de la cine acestia sa invete.Au adus mai multi din harghita probabil pt ca finlandezii,suedezii sau canadienii sunt prea scumpi pt un club asa de tanar.

Echipa aia reprezinta brasovul ca si echipa de fotbal  din 86 ce a reprezentat Steaua desi era plina de jucatori si antrenor invatati prin alte parti.Daca tot vrei un paralelism intre hockey-fotbal.

11210.12.2008 21:29

tu poate crezi ca hocheiul are vreo asemanare cu fotbalu ..ca se gasesc 15 baieti si hai pe teren sa jucam ... Uita-te la galati sau sp stud care au centre hocheistice de 50 de ani si tot pierd cu 20 de goluri diferenta. daca zici ca echipa asta nu repr Brasov , ce zici de cele 2 linii jumate din ani 60-70-80 numai cu nume maghiare care au castigat vreo 80% din campionatele Stelei ... intradevar, dupa parerea ta, nici alea nu sunt campionate castigate de Steaua.

«18910111277»