FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Carlos Alberto Fernandez

«1789101146»
I.N.Money09.04.2006 15:36

Pai trebuie sa aflam si acest lucru...

axl2309.04.2006 20:14

golul lui Niculescu era parabil, Carlos s-a plasat gresit, imi pare rau s-o spun.

Ayrton09.04.2006 20:38

@Axl22

Gresesti, Carlos a asezat zidul in stanga sa, insa a fost efectiv daramat de cativa jucatori dinam0visti. Cei care au format zidul au fost neatenti. Daca nu exista nici o bresa in zid, nu era gol!

axl2309.04.2006 20:41

la reluare s-a vazut clar, in momentul sutului Carlos plecase spre dreapta. nu-i scot ochii, imi place de el, dar raman la parerea ca a gresit. in fond, era coltul lui...

Bogdan4Steaua09.04.2006 21:28

Sa fim cinstiti, a si tras bine Niculescu. Era greu sa o scoata.

Melku09.04.2006 22:03
la reluare s-a vazut clar, in momentul sutului Carlos plecase spre dreapta. nu-i scot ochii, imi place de el, dar raman la parerea ca a gresit. in fond, era coltul lui...

si eu am observat acelasi lucru dar spre deosebire de tine eu ii scot ochii pentru ca multe laude i s-au adus dar putine fapte a aratat...in afara de parada din meciul de la sevilla ce a mai facut? a scapat sapunul in meciul tur din UEFA cu rapid + cred eu greseala din meciul de acum cu cainii, e timpul sa isi bage mintile in cap si sa nu se mai viseze Beckham...

axl2310.04.2006 07:29

sa fim sobri, laudele au venit din partea noastra si a presei(care-i ca un compresor pentru o barca pneumatica). si evident, din partea lui MM care trebuie sa-l laude, e adus de el. si poate din partea lui Gigi, care cand ii lauda prea mult, cand ii ridica in slavi pe toti. si intradevar, Niculescu a tras bine. si omul n-a gresit enorm, a jucat bine.

crist3a10.04.2006 16:05

Steaua are renume in europa daca Alberto Carlos a fost adus aici.

thunderz10.04.2006 18:18

ba baietzi eu zic ca a fost vina zidului la gol plus ca sunt unii care se gasesc doar sa reproseze mai dativa in pielea mea de prosti

axl2310.04.2006 18:37

mda, ai cam pus punctul pe m cu argumentul asta. RESPECT!

DTP-Ludacris10.04.2006 18:57

lasa k , Carlos va face niste meciuri bune in dubla cu boro.. :lol:

axl2311.04.2006 13:13

ia uite ce zice Carlos in suporter Steaua, in legatura cu asa zisa lui asemanare cu Beckham sau Ronaldinho:

- "niciodata nu am spus asa ceva. cand jurnalistul portughez a vazut in presa romana pozele cu mine facute de paparazzi intr-un local din Bucuresti m-a intrebat ce cred despre asta. i-am raspuns ca eu nu am fost niciodata in legatura cu un paparazzo roman, nu am vazut si nu am vorbit cu niciunul si ca, in opinia mea, paparazzi sunt facuti pentru jucatori gen Beckham sau Ronaldinho, nu pentru Carlos. eu nu am facut nicio asemuire intre mine si Beckham sau intre mine si Ronaldinho. mai mult, eu nu ma simt o vedeta la Steaua, sunt un jucator normal si vreau sa fiu perceput ca atare. daca e sa se vorbeasca de o vedeta la Steaua, va pot spune ca vedeta este echipa. atunci cand echipa castiga, asa cum s-a intamplat la sevilla, nu eu am meritele succesului, ci toti colegii mei, antrenorii si acei oameni de pe langa echipa care se ingrijesc in permanenta ca lucrurile sa mearga bine."

eu zic ca e foarte frumos din partea lui.

pisybaby12.04.2006 09:23

Pe mine Carlos si Banel Nicolita pur si simplu ma fascineaza.Si ca jucatori dar si ca oameni.Bravo :D

korynna12.04.2006 21:21
Pe mine Carlos si Banel Nicolita pur si simplu ma fascineaza.Si ca jucatori dar si ca oameni.Bravo :D
nu esti singura :lol: cred k au facut treaba super buna pana acum
thunderz13.04.2006 06:09
ia uite ce zice Carlos in suporter Steaua, in legatura cu asa zisa lui asemanare cu Beckham sau Ronaldinho:

- "niciodata nu am spus asa ceva. cand jurnalistul portughez a vazut in presa romana pozele cu mine facute de paparazzi intr-un local din Bucuresti m-a intrebat ce cred despre asta. i-am raspuns ca eu nu am fost niciodata in legatura cu un paparazzo roman, nu am vazut si nu am vorbit cu niciunul si ca, in opinia mea, paparazzi sunt facuti pentru jucatori gen Beckham sau Ronaldinho, nu pentru Carlos. eu nu am facut nicio asemuire intre mine si Beckham sau intre mine si Ronaldinho. mai mult, eu nu ma simt o vedeta la Steaua, sunt un jucator normal si vreau sa fiu perceput ca atare. daca e sa se vorbeasca de o vedeta la Steaua, va pot spune ca vedeta este echipa. atunci cand echipa castiga, asa cum s-a intamplat la sevilla, nu eu am meritele succesului, ci toti colegii mei, antrenorii si acei oameni de pe langa echipa care se ingrijesc in permanenta ca lucrurile sa mearga bine."

eu zic ca e foarte frumos din partea lui.

DA este frumos din partea lui Carlos dar sper sa nu ii mai fie interpretate interviurile!

axl2313.04.2006 08:24

cu Iasi nu prea a avut ce apara, s-a comportat bine tot meciul, sper sa prinda o forma exceptionala in cel cu rapid, mi-e teama de meciul asta. mai ales ca imi pare a avea probleme la suturile de la distanta, si rapid are niste jucatori capabili de executii uimitoare. bafta Carlos!

ionik_stelista14.04.2006 10:34

sincer cred ca avem un portar bun.sunt subiectiva pentru ca imi place de el,dar recunosk ca a gresit destul de grav in meciul cu rapid.insa cu Boro va apara bine.FORZA Steaua!!FORZA Carlos!! :lol:

Melku14.04.2006 10:55

Intr-un interviu gsp a declarat ca dupa golul luat de la Rapid ii venea sa sape o groapa si sa intre in ea de rusine si ca pur si simplu ii venea sa se lase de fotbal,laudabil este ca si-a asumat greseala foarte serios si este pregatit sa nu o repete in loc sa adopte o atitudine gen "se intampla oricui"

spre_2414.04.2006 11:01

da...oarecum..daka adopta "I se intampla oricui" isi facea o imagine mult mai proasta... si chesatia cu ruisnea e advarata ;) daka aveti meciul..uitativa ce fata avea :( mai avea putzin si"PLANEGA" :|

adytzu_$t3li$tu14.04.2006 12:04

- Sincer, la ce te-ai gîndit prima dată după ce ai gafat în meciul cu Rapid? (gsp)

- Foarte sincer, îmi venea să sap o groapă mare chiar pe teren şi să intru în ea, să dispar de pe faţa pămîntului de ruşine. După meci i-am zis lui MM că vreau să mă las de fotbal, pentru că n-am făcut în viaţa mea o asemenea eroare. În cariera unui jucător, apare o astfel de mare greşeală. La mine, din păcate, a venit tocmai la acest nivel, sper să fie ultima (Carlos)

este un super portar!!!!!

ionik_stelista14.04.2006 14:14

Apropo,nu m-am prezentat.Ma numesc Ioana din Rm.Valcea si sunt stelista de la 5 ani.Favoritii mei sunt Carlos si Radoi.De acum sunt membra a fcsteaua.ro. :twisted:

Cat despre Carlos,a dovedit ca are mult bun simt prin declaratiile lui.Sincer,a demonstrat ca are curaj si sper ca nu va pleca de la Steaua pana la sfarsitul contractului.Pana atunci,va apara,sper eu bine,cu Boro.

spre_2414.04.2006 14:20

eu unul cred ca va apara pana la sfarsit si apooi va prelungi contractul ;) !

ionik_stelista14.04.2006 15:04

Desi multi l-au numit mai mult "circar" decat portar(parerea lor...destul de proasta),Carlos spune despre el in interviul gsp ca vrea sa se remarce la meciuri, nu sa fie un portar ca ceilalti.El declara ca ii place fotbalul,e un joc pe care il iubeste,il simte si il traieste!intr-adevar profesionist!

I.N.Money14.04.2006 15:25

Un lucru foarte bun pe care l-am remarcat este ca se intelege foarte bine cu Radoi,din cauza asta s-ar putea sa nu aibe prea multe probleme la noi.

redandblue14.04.2006 15:26
Desi multi l-au numit mai mult "circar" decat portar(parerea lor...destul de proasta),Carlos spune despre el in interviul gsp ca vrea sa se remarce la meciuri, nu sa fie un portar ca ceilalti.El declara ca ii place fotbalul,e un joc pe care il iubeste,il simte si il traieste!intr-adevar profesionist!

circar Carlos...???

e parerea lor...dar stii faza "vulpea cind nu ajunge la struguri spune ca-s acrii"....

«1789101146»