FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Carlos Alberto Fernandez

«18910111246»
ionik_stelista14.04.2006 15:34

Chiar asa!Chestia cu circarul a spus-o Marian Iancu...Un individ care nu cunoaste frumusetea fotbalului.Dar noi stim ca avem un portar valoros :wink:

thunderz14.04.2006 15:43
Chiar asa!Chestia cu circarul a spus-o Marian Iancu...Un individ care nu cunoaste frumusetea fotbalului.Dar noi stim ca avem un portar valoros :wink:

MARIAN IANU UN PATRON CARE A FOST MECANIC SI A GASIT BANII IN MASINILE OAMENILOR SE GASESTE SA VORBEASCA E UN RETARD Iancu!

ionik_stelista14.04.2006 15:45

Din pacate asa e...Ne jigneste o persoana cu un trecut cam negru.Dar noi nu il lasam,nu? :twisted:

thunderz14.04.2006 15:49
Din pacate asa e...Ne jigneste o persoana cu un trecut cam negru.Dar noi nu il lasam,nu? :twisted:

SI de ce il lasam nu ar trebui el nu stie sa mearga pe strada dar comenteaza pe seama jucatorilor nostri si e si el o barza mai proasta decat altele mecani handicapat

ionik_stelista14.04.2006 15:54

Eu il admir mult pe Carlos(inca de cand era la Boavista)si nu inteleg de ce un nimeni se pronunta asupra lui.Portarul Timisoarei nu va fi in veci la valoarea lui Carlos.

thunderz14.04.2006 15:56
Eu il admir mult pe Carlos(inca de cand era la Boavista)si nu inteleg de ce un nimeni se pronunta asupra lui.Portarul Timisoarei nu va fi in veci la valoarea lui Carlos.

SI EU IL ADMIR MULT PE Carlos PLUS CA EL E FOARTE BUN SI MODeST

ionik_stelista14.04.2006 15:58

Asta il deosebeste de alti fotbalisti straini.Nu ii place sa i se fak publicitate.Merita din plin sa ajunga undeva sus cu Steaua(in UCL de preferat)!

DTP-Ludacris14.04.2006 16:56

Carlos....moare fetele de la mine din Messenger dupa el :lol: :lol:

antonika15.04.2006 08:37

si nu doar fetele.... si alte cluburi lar vrea in lotu lor...

dianna15.04.2006 09:10

Nu-i place lui Carlos publicitatea,dar nu poate scapa de paparazzi...drept dovada nr de azi din Atac.Eu ma intreb de unde stiu "jurnalistii" ca una dintre cele 2 "fetite",cum sunt numite pe prima pag a respectivei publicatii,nu este logodnica lui Carlos?Poate stiu ei mai bine..sau poate nu :roll: ..oricum vor doar sa-si faca reclama pe spatele fotbalistilor nostri(si nu numai)

http://www.atac-online.ro/archive/2006/apr...prilie/15/9.php

estephany15.04.2006 18:09

ce articol de toata jena!!!!!

revenind la subiectul principal al topicului Carlos,pe langa faptu ca am impresia ca este cel mai bun portar pe care il are Steaua de ceva vreme incoace,cred ca este o persoana de foarte mult bun simt.motiv pentru care nu cred ca va avea probleme cu vre-unul dintre coechipieri,nici macar cu Mirel Radoi.sper sa aiba o sedere la Steaua cat mai lunga.

DTP-Ludacris15.04.2006 18:11

si cat mai placuta :lol:

Vladinho16.04.2006 23:51

De unde pot face si eu rost de poze mari si frumoasa cu Carlos.As vrea sa fac cateva wallpapere...semnaturi etc.

spre_2417.04.2006 08:17

da-mi idul tau de mess ca iti dau io :)

Vladinho17.04.2006 09:32

Ti-am trimis un PM

Gaseai ID si in profil da e bine si asa :)

bony_luv_carlos19.04.2006 18:12
eu am 14 ani si sunt o stelista infocata!!!!Il admir fff mult pe Carlos si pe zi ce trece aflu si mai multe lucruri bune despre el!!!!Steaua are multe de castigat cu el in echipa!Mi-a zis cineva ca pot sa ma duc sa-l vad la antrenamente dar nu stiu daca acolo poate veni asa...oricine oricand.Astept sa-mi raspundeti si mie in legatura cu chestia asta!!!id-ul meu e bony_swetty.
Vladinho20.04.2006 14:56

Da poate veni oricine oricand...numai sa aiba antrenament cand te duci :)))

topy198220.04.2006 20:57

Buna,

Urmatorul link duce la cel mai mare site de pariuri on line din Romania.Are interfata in limba romana si poti depune si retrage bani de pe card bancar, primiti pana la 20 de euro bonus la inscriere incercati si o sa vedeti!

http://www.gamebookers.com/cgi-bin/intr-o....5759&l=ro&b=672

Costa114320.04.2006 21:20

Carlos na selecção de Portugal! Ricardo para a puta que o pariu!

Stryker20.04.2006 22:03

@Costa

Eu não penso então, ele não é um goleiro grande, Ricardo é muito melhor. Talvez como o terceira opção,de qualquer jeito não como um firts onze jogador(para a equipe nacional de Portugal).

Eu nu cred asta, Carlos nu este un portar mare, Ricardo este mult mai bun. Poate ca a treia optiune,oricum nu ca un jucator de primul 11(pt nationala portugaliei).

spre_2421.04.2006 08:55

va placut parada ? la meciu Steaua-boro ? marfa rau ! CE REFLEXE ! INCREDIBIL !

I.N.Money21.04.2006 09:36

rbitrul Alain Hamer i-a refuzat portarului și echipamentul portocaliu, și pe cel bleu, obligîndu-l sã se îmbrace în același tricou ca în meciul cu Rapid, cînd a gafat

Alain Hamer i-a adus la disperare pe steliști la ședința tehnicã de ieri, de dinaintea partidei cu Middlesbrough. Centralul din Luxemburg nu a fost de acord cu nici unul dintre cele douã echipamente ale lui Carlos propuse de oamenii din stafful campioanei. "Portocaliu? Poate fi ușor confundat cu roșul de pe tricoul lui Middlesbrough", a sunat inițial refuzul lui Hamer.

Arbitrul a declinat și urmãtoarea variantã pe care i-au prezentat-o steliștii, tricoul de culoare bleu-ciel. Motivul? "Mai mult ca sigur va ploua în timpul meciului, ceea ce va reduce vizibilitatea și va face ca albastrul de pe echipamentul goalkeeperului vostru sã devinã ușor de confundat cu nuanța de pe tricourile jucãtorilor de cîmp ai Stelei", a explicat luxemburghezul.

Exasperați de pretențiile lui Hamer, oficialii clubului din Ghencea i-au cerut arbitrului sã aleagã el varianta optimã pentru culoarea tricoului lui Carlos.

"Negru!", a solicitat centralul. Roș-albaștrii și-au pus mîinile în cap. ªi-au adus aminte cã portarul lor a fost îmbrãcat în aceeași nuanțã la turul cu Rapid, 1-1 în "sferturi". Atunci portughezul a gafat la un șut ușor de parat al lui Emil Dicã, prilejuindu-le giuleștenilor egalarea.

www.gsp.ro

Eh,am trait s-o auzim si pe asta !!! Dupa ce a arbitrat penibil,a aparut si faza asta.....multi nebuni pe lumea asta :lol:

forever_STEAUA21.04.2006 10:18

Si nici nu a plouat... Deci putea juca in tricoul bleu ... :lol: :lol: :lol:

ionik_stelista21.04.2006 10:39

pakat ca un arbitru a stricat un meci superb.faza cu tricoul lui Carlos e de toata jena pentru un arbitru "european".dar s-a dovedit ca Dumnezeu ne-a ajutat indiferent de culoarea tricoului si de incapatanarea arbitrului.Forza Steaua si sper sa ii vedem pe baieti la eindhoven(cu FC sevilla eventual)FORZA Carlos!

estephany21.04.2006 14:05

vai de capul nostru...am citit ca si cantaleta a avut o sedinta tehnica care i-a exasperat pe jucatorii si oficialii Stelei al returul cu rapid.dar faza cu tricoul lui Carlos e de-a dreptul aiurea u tramvaiu'.mi se pare ridicol.de unde stia el ca o sa ploua daca s-a anuntzat la prognoza meteo ca nu ploua si de cand portocaliul se confunda cu rosu?pe asta l-a lovit trenu' inainte de sedinta tehnica

«18910111246»