Carlos: "Am uitat de minge"
Theodor Jumătate
Dacă în România nu are voie să dea interviuri decît în conferinţele organizate de club, în schimb, Carlos vorbeşte regulat cu ziariştii portughezi. Lor le-a explicat ce s-a întîmplat joi, în Cupa UEFA, la golul stupefiant primit în Giuleşti. "În clipa cînd am simţit mingea în mîini, primul meu gînd a fost să nu ating pămîntul cu piciorul lovit pentru a nu agrava accidentarea. Şi am uitat de minge, care era udă şi mi-a alunecat, ajungînd în poartă", a declarat golkeeperul cotidianului "O Jogo".
Carlos a susţinut că "doctorii nu m-au lăsat să joc, dar am vrut să ajut Steaua. N-am mai jucat în Cupa UEFA, iar aceste meciuri sînt foarte importante". "O Jogo" scrie că goalkeeperul mai are un motiv pentru care riscă, intrînd şi accidentat: "Încearcă să-i atragă atenţia selecţionerului Scolari. Speră să prindă Mondialul cu Portugalia".
"Colegii au fost extraordinari"
În acelaşi interviu din "O Jogo", Carlos a spus că "după gol, am fost sprijinit de toată lumea de la Steaua. Antrenorul m-a încurajat, iar fanii mi-au strigat numele în timp ce părăseam terenul. Ce să mai zic de colegi? N-am cuvinte să exprim cît m-au ajutat. Vineri, în dimineaţa de după joc, majoritatea m-au sunat să vadă cum mă simt. Au fost extraordinari".
2 aprilie 2006
sursa gsp
Nu stiu de ce, dar am impresia ca iar a tinut Carlos sa joace, in ciuda riscului de a i se agrava accidentarea. Bravo,tata!