FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Carlos Alberto Fernandez

«167891046»
michael02.04.2006 16:43

Alaturi de Coman de la Rapid, Carlos este de cel mai bun portar din divizia A. Sper ca nu va fi necesara executarea loviturilor de departajare pentru a diferentia pe cei doi, ci sper ca Sacalul sa aduca Cupa (aia europeana nu trofeul borcian) pentru a-si revendica stacheta de cel mai bun portar din divizia A.

Cei care critica jucatorii numai pentru o singura gafa sunt inconstienti de viata umana. Gafele si crizele sunt inevitabile in viata oricarui om. Conteaza atitudinea ce o adopti dupa gafa. Stai cu capul in pamant sau te scoli, analizezi si mergi mai departe? Numai Iisus Hristos nu a gafat.

Tipul merita sa fie macar portarul de rezerva al Portugaliei. Sa-l ajute Dumnezeu.

redandblue02.04.2006 16:48

Carlos este un super poratar...eu personal am avut incredere in el de la inceput...personalitatea lui foarte bine conturata il ajuta sa se impuna pe teren...reflexele lui sunt de nota 10...

Carlos adu cupa in Ghencea!!!

forever_STEAUA02.04.2006 16:51

Carlos: "Am uitat de minge"

Theodor Jumătate

Dacă în România nu are voie să dea interviuri decît în conferinţele organizate de club, în schimb, Carlos vorbeşte regulat cu ziariştii portughezi. Lor le-a explicat ce s-a întîmplat joi, în Cupa UEFA, la golul stupefiant primit în Giuleşti. "În clipa cînd am simţit mingea în mîini, primul meu gînd a fost să nu ating pămîntul cu piciorul lovit pentru a nu agrava accidentarea. Şi am uitat de minge, care era udă şi mi-a alunecat, ajungînd în poartă", a declarat golkeeperul cotidianului "O Jogo".

Carlos a susţinut că "doctorii nu m-au lăsat să joc, dar am vrut să ajut Steaua. N-am mai jucat în Cupa UEFA, iar aceste meciuri sînt foarte importante". "O Jogo" scrie că goalkeeperul mai are un motiv pentru care riscă, intrînd şi accidentat: "Încearcă să-i atragă atenţia selecţionerului Scolari. Speră să prindă Mondialul cu Portugalia".

"Colegii au fost extraordinari"

În acelaşi interviu din "O Jogo", Carlos a spus că "după gol, am fost sprijinit de toată lumea de la Steaua. Antrenorul m-a încurajat, iar fanii mi-au strigat numele în timp ce părăseam terenul. Ce să mai zic de colegi? N-am cuvinte să exprim cît m-au ajutat. Vineri, în dimineaţa de după joc, majoritatea m-au sunat să vadă cum mă simt. Au fost extraordinari".

2 aprilie 2006

sursa gsp

Nu stiu de ce, dar am impresia ca iar a tinut Carlos sa joace, in ciuda riscului de a i se agrava accidentarea. Bravo,tata! :)

***alex***02.04.2006 17:30

MARE PORTAR e Carlos! De la inceput am zis asta si am avut incredere in el! Cred ca imi iau tricou cu el :):)

adytzu_$t3li$tu02.04.2006 17:58

baieti vreau si eu poze cu Carlos si cu intreaga echipa dc aveti va rog mult id meu este adytza_pytyc89 ... va rog si raman dator :D :D scz de off-topic

dimitrie02.04.2006 18:31

Esti cel mai tare.Bravo Carlos!!!

cocoapuff_Steaua02.04.2006 18:47
MARE PORTAR e Carlos! De la inceput am zis asta si am avut incredere in el! Cred ca imi iau tricou cu el :):)
Si eu mi-as lua tricou cu el, dar nu cred ca gasesc pe-aici :( :roll:
BioS^SteauA02.04.2006 19:02

Carlos = Tazmanian......deoarece e (dupa parerea mea ) un porcar "nebun".....un portar care oune suflet la Steaua .... dand un exemplu tuturor p[ortarilor din div A si celor din afara granitelor tarii noastre !

thunderz02.04.2006 19:08

nu cred ca,Carlos a fost cel mai in forma portar in portugalia inainte sa vina la noi doar pt degajarile lui super bune ci si pt reflexe si siguranta si sa nu mai zicem de driblinguri.

UNDE SUNT CEI CARE IL CRITICA ACUM?

LA MECIUL CU RAPID LATI VAZUT DAR LA CELE CU Betis SI Otelul UNDE ERATI?

CREDETI CA Hamu ERA MAI BUN?MA INDOIESC!

EU ZIC CA A VENIT intr-o Liga MAI SLABA DECAT CEA DIN PORTUGALIA UNDE SINGURA ECHIPA BUNA FIIND Steaua.

EU ZIC CA E OMUL POTRIVIT LA ECHIPA POTRIVITA Carlos ITI MULTUMIM CA AI ALES Steaua!

***alex***02.04.2006 19:16

Vrem tricouri cu Carloooooooooos!!! :D

sorin_77703.04.2006 15:36

Buna idee, as vrea si eu un tricou cu numarul 13, Carlos...

Sa scoata tricouri cu numarul 13...

Carlos

michael03.04.2006 16:25
La cat de bine centreaza si dribleaza cred ca ar trebui pus mijlocas. Ca portar va soma la Steaua.  

Pacat ca echipele cu cae jucam in campionat vor doar sa na distruga, fizic. Nu ai cum sa joci fotbal impotriva unor killeri incurajati de arbitrii.

Nu-ti face griji, va avea de munca in toamna si primavara viitoare cand va trebui sa apere in Champions League poarta echipei noastre iubite :wink:

Nu cred ca va suferi un declin in urmatorii 2 ani (cum s-a intamplat cu Hamutovski) fiindca Carlos este o fiinta cu totul diferita. Vasea era mai mult angajat degat stelist, facea nazuri si se comporta cu conducerea si cu coechipierii intr-o maniera atat de infantila astfel incat nu a ezitat sa plece de la clubul Steaua atunci cand in mod just a fost scos din poarta de catre Martin Tudor. Carlos, spre lauda sa, este cu totul altfel. Este si pasionat dar si profesionist si doreste sa se inteleaga cu toata lumea. Doreste sa satisfaca pe toti, inclusiv pe suporteri. Nu cred ca plecaciunile sale adresate galeriei steliste din meciul cu Otelul au fost o incercare de manipulare emotionala din partea sa.

Desi abia a venit, Carlos deja este un stelist autentic. Ma rog sa atinga la Steaua culmea carierei sale, fiindca merita.

dimitrie03.04.2006 17:07

Vrem tricou cu Carlos !!!!!!!!! please !!!!!!

laca_703.04.2006 17:26

nu exista tricouri de portari personalizate deocamdata sper sa apara cat mai curand

Hadess03.04.2006 19:34

Carlos Alberto Fernandez = CEL MAI BUN PORTAR DIN DIVIZIA A :!:

U_worshipme07.04.2006 20:20

Eu m-am indragostit de Carlos..pacat ca el nu stie:)Cand o sa vina la Iasi..ma fac mare mare ca sa ma vada:))

pisybaby08.04.2006 07:56
MM trebuie felicitat aici!!! in sfarsit transferam si noi jucatori importanti din campionate puternice ale Europei!!!

Putem acum sa fim mandrii de alegerea lui MM deoarece Carlos este un portar de nota 20,il iubim mult,si ne bucuram ca a declarat ca se simte extraordinar in Romania!Sper sa se simta asa in continuare deoarece este extraordinar!Un om extraordinar!

pisybaby08.04.2006 08:01

Carlos TE IUBESC! :D

weeezer_2008.04.2006 08:48

luati-va voi tricou cu el.. io cred ca imi fac freza ca el :D

mi se pare sigur la iesirile pe centrari, are priza buna la mingile inalte si grele... la suturile de la distanta acopera bine poarta, are simtul portii in sensul ca stie la centimetru unde e bara in spatele lui, ce sa lase si ce sa nu... deocamdata vad unele probleme de intelegere cu fundasii, dar vor trece, o data cu cresterea nr de meciuri jucate...

hai sa fim seriosi.. n-au venit prea multe chifle la Steaua in ultima vreme, mai ales pe bani buni... Carlos e o achizitie care isi merita banii, nu se poate altfel...

alinush8908.04.2006 10:08

Multi mari fosi portari si antrneori spun ca un portar ajunge la maturitate si este un portar complet atunci cad iese bine pe centrari si apreciaza corect traiectoria mingii...din acest punct de vedere,Carlos mai are putin de munca....insa se vede o mare diferenta intre Vasili si Carlos la iesirea pe centrari :wink:

I.N.Money08.04.2006 10:42

Sunt curios cum este la lovituri de la 11 m...

axl2308.04.2006 10:50

se comporta cam ciudat la suturile de la distanta!imi pare ca de multe ori a ramas pe loc, chiar daca mingea a trecut destul de aproape de poarta. sper sa ma insel dar asta ar putea sa ne coste.

estephany08.04.2006 19:10

am citit cu atentie toate mesajele de pe topicul asta si am observat(cu multa placere pot spune)o schimbare de atitudine a suporterilor in ceea ce il priveste pe Carlos.Recunosc ca faceam si eu parte din grupul celor sceptici in privinta portughezului(a nu se intelege ca il regret sau regretam pe Hamu)dar treptat mi-am schimbat parerea radical.pot afirma dupa meciurile pe care le-a avut pana acum ca are stofa de mare portar si ca sper din toata inima ca perioada petrecuta la Steaua sa fie una cat mai prolifica atat pt el cat si pt echipa. cat despre look-ul lui,sa-i zicem extravagant,asta il transforma intr-o pata de culoare in divizia A,care oricum avea nevoie avea nevoie de diversitate.

Forza Carlos si FORZA Steaua

DTP-Ludacris09.04.2006 10:39

sa speram k nu vom ajunge la 11m in semifinale..si dak vom ajunge...sa il imite pe Duckadam... :lol:

antonika09.04.2006 15:09

ai grija ceti doresti....

«167891046»