dupa primele 2 meciuri nu sunt foarte multumit dar sa nu il judecam dupa 2 meciuri.
un preverb mai vecji spun "don`t jundge a book by it`s covers" intamplator chiar 2 ![]()
www.bluenovember.ro
dupa primele 2 meciuri nu sunt foarte multumit dar sa nu il judecam dupa 2 meciuri.
un preverb mai vecji spun "don`t jundge a book by it`s covers" intamplator chiar 2 ![]()
www.bluenovember.ro
.Jiji a facut o mare greseala ca l-a pierdut!!! :!:Carlos are salariul prea mare,un jucator ca Goian ar merita accest salariu.
Eu nu prea imi pun speranta in el,iese aiurea pana acuma a primit 2 goluri si pe langa asta a avut si noroc.Eu unul nu l-am vazut aparand la boavista.Dar pana acuma el s-a evidentiat in Romania mai mult fitelor si datorita numelui.
Sa ne aducem cu toti aminte de Hamutovski cum a aparat in primul tur cand a jucat la Steaua.Apara perfect...Dupa un tur parca a primit doar 6 goluri + alea de la Farul din ultima etapa a turului daca imi aduc aminte.
Hamutovski era un portar care avea o gratie deosebita,cand plonja,iesea,etc. Pe cand Carlos nu vad sa aiba acceasi gratie.
+ Hamutovski cu toate ca o mai comitea dar el dadea apararii noastre o singurata.Nu era un portar care sa iasa in evidenta,pare foarte sigur pe el.
Mie mi-a placut mult Hamu atat ca jucator cat si ca caracter.
Totul ramane de vazut cu Carlos asta,pana acuma nu a aratat cu nimic ca este mai presus decat Hamu,ba chiar mai slab.
Normal ca a iesit gresit(dupa parerea mea trebuia sa inchida coltul)la faza in care l-a salvat Goian,ca portar trebuie sa iesi la fazele de 1 la 1 si la centrari,Dar totul este bine cand se termina cu bine.
Totusi golul pe care l-a primit nu era imparabil,Hamu avea dreptate la fiecare minge portarul are o sansa,insa acceasta depinde cat de mare sau de mica este.
Carlos terbuie sa me arate in seara asa ca e un portar mare ...trebuie sa tina poarta neatinsa...hai Carlos fa un meci mare...FORZA Steaua!
macar am castigat ceva dupa meciul asta------pe Carlos!!!!
Carlos nu avea cum sa fie un portar slab. Important este ca s-a integrat. Sa speram ca va avea evolutii bune si constante. Trebuie sa il incurajam, sa ii aratam ca avem incredere in el.
Carlos da dovada de siguranta,un portar bun zic eu prin asta se remarca.Sper s-o tina tot asa.(si Hamu a fost sigur la inceput spre final de contract asa si asa)
Carlos poate fi jucatorul care sa ajute echipa sa depaseasca aceste momente grele in care nu inscrie. Cu evoultiile sale putem nici sa primim gol pentru a nu intregii dezastrul...Poate avea un rol hotarator la Sevilla... Poate decide soarta lui Olaroiu chiar...
Carlos al nostru are un pic de tacaneala. este opusul lui Hamu si peste el.
la Hamu distingeam teama de a nu gresi, la Carlos nu exista asa ceva.
Hamu dupa meciul pe care l a avut cu italia si a fost lovit la cap, parca s-a intors altul. citeam pe interventiile lui ce va spuneam mai sus. basca ca in ultimul timp iesea total aiurea pe centrari (vezi golul lui baltoi).
la Carlos eu vad altceva si destul de periculos in timp. este un caracter foarte puternic care cu siguranta are sa intre in conflict cu mai vechii echipei. vezi iesirea pe care a avut-o la jucatorul de la Betis care a impins mingea in afara terenului dupa fluierul arbitrului. ii dadea un capac de sarea mai rau ca mingea.
Carlos poate fi jucatorul care sa ajute echipa sa depaseasca aceste momente grele in care nu inscrie. Cu evoultiile sale putem nici sa primim gol pentru a nu intregii dezastrul...Poate avea un rol hotarator la Sevilla... Poate decide soarta lui Olaroiu chiar...
Se pare ca nu m-am inselat deloc. Previziunile mele s-au adeverit... Carlos alaturi de Nicolita i-au schimbat destinul lui Olaroiu... mamaaaa ce portar avem.....Felicitari Sacalule!!!! ce interventie ai avut la acea lovitura de cap... cat cele 3 goluri ale Stelei din meciul cu Betis.
sincer nu stiam ce sa cred despre Carlos. in meciul de aseara insa a aratat ca e un portar NEBUN DE BUN! cu freza lui de electocutat parca a hipnotizat mingea si trebuie sa recunoastem ca aseara el a fost taticul nostru! daca Betis deschidea scorul, vedeam un cu totul alt meci. asa, am trait o bucurie imensa si sa recunosc, nesperata. asa cum spunea si [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], speram, dar nici in visele cele mai frumoase...
si in incheiere, un sfat pentru Banel: cand se pregateste Carlos sa degajeze, fugi baiatule in careul advers ca portughezul centreaza bine din propriul lui careu pana in celalalt!!!!!!!!!!
pare desprins dintr-un film SF acest Carlos... Are o infatisare de om nebun dar un nebun frumos...
Fabulos Carlos al nostru. Da niste centrari exceptionale. Cum s-a rasucit la marginea careului ca un adevarat sacal in jurul mingii...
are stofa baiatu, calitatea a I a! cine s-a indoit de calitatile lui, s-a inselat amarnic. ati vazut aseara de ce este in stare "curentatul" nostru.
hai Carlos!
<<"curentatul" nostru>> intradevar cel mai bun alint la adresa lui Carlos... :lol:
Cred ca porecla care i s-ar potrivi,ar fi "Pantera".Are reflexe de felina.
Aceeasi porecla a avut-o si Hamu intr-o perioada...
Atunci e foarte simplu.I-o transferam lui. :wink:
Parca sunt mai frumos Electrocutatu..sau Curentatu..vorba lui Sorin.. ![]()
vrei sa-l dau in judecata pe Sorin!? :lol: curentatul imi apartine! oricum, poreclit, neporeclit Carlos e bun. sper sa nu ma insel dar curentatul are in el tacaneala specifica portarilor mari. am avut si noi um portar caruia ii seamana. nu injurati si recunoasteti ca asa s fost moraru (nu uitati ca inceputurile lui au fost steliste).
eu l-as striga taca!
Fabulos , Magnific , Senzational . O afacere foarte buna facuta de Steaua . Pe Hamu l`au cumparat cu 50.000$ si l`au dat cu 500.000$ , pe Carlos l`au luat cu 500.000 si il vor da cu 5 mil $ :wink:
Tine`o tot asa SACALULE
... pe Carlos l`au luat cu 500.000 si il vor da cu 5 mil $ :wink:
De ce sa-l dea ? Lasa-l sa apere la noi.
Parca sunt mai frumos Electrocutatu..sau Curentatu..vorba lui Sorin..
vrei sa-l dau in judecata pe Sorin!? :lol: curentatul imi apartine! oricum, poreclit, neporeclit Carlos e bun. sper sa nu ma insel dar curentatul are in el tacaneala specifica portarilor mari. am avut si noi um portar caruia ii seamana. nu injurati si recunoasteti ca asa s fost moraru (nu uitati ca inceputurile lui au fost steliste).
eu l-as striga loco!
este fara discutie cel mai bun portar pe care Steaua la avut in istoria sa de peste 50 de ani ...
multi o sa ma contrazica si sa spuna ca duckhadam..ei bine .. nuh...duckhadam a avut un acel moment fabulos de inspiratie divina in meciul dp Ramon Sanchez Pizjuan. Carlos este un nebun ... un portar atipic... un fotbalist..care fumeaza...este un jucator clar neobisnuit..dar extraordinar !!!
Are reflex , inspira incredere echipei , si dupa parerea mea...firca in adversari :lol:
este fabulos
este fara discutie cel mai bun portar pe care Steaua la avut in istoria sa de peste 50 de ani ...s
De Vasile Iordache ai auzit???De Voinescu?? de Toma??? nu poti sa zici asta despre un portar care abia a venit..sunt multi portari care au facut istorie la Steaua...nu uita ca asa am zis si de Hamu cand a venit si a facut primele meciuri extraordinare la Steaua...
@crusherkid
daca va mai juca la Steaua cel putin inca 5 ani si va apara la fel atunci voi fii de acord cu tine,pana atunci mai e mult.
ca e o afacere f buna nimic de zis