E peste Hamutovski. Clar. Iar in meciul asta a jucat bine. Insa cand echipa joaca prost...
E peste Hamutovski. Clar. Iar in meciul asta a jucat bine. Insa cand echipa joaca prost...
:evil: >>>Hai acum sa-l scoatem pe saracul portar vinovat pt ca echipa ajucat defensiv la ordinele lui Oli!!>>> :twisted:
Nu a jucat rau azi. La gol nu prea a avut ce face. Executia a fost una de efect. Degajarile lui au fost in marea lor majoritate precise, lucru extrem de important. A avut o iesire aiurea dar l-a salvat Goian.
:evil: >>Asta pun pariu ca in campionat sau in UEFA da o pasa de gol,cred ca ar fi fain sa invete sa execute si lovituri libere!!>>> :twisted:
... A avut o iesire aiurea dar l-a salvat Goian.
In secunda urmatoare a avut o interventie buna...totusi..
Eu merg in continuare pe mana lui...
Nu stiu cum se face, dar Hamutovski luase exact 1 gol in 6 meciuri in Cupa UEFA ( punand si turul 1 la socoteala ). Carlos a luat 2 goluri in 2 meciuri jucate, plus ca aseara a fost o data depasit si l-a salvat Goian, iar alta data a dat De Vries pe langa poarta, faza la care portughezul nostru iar iesise aiurea. Sper sa fie exceptii, dar inceputul nu e tocmai stralucit ....
Nici Hamutovski nu-mi placea. Dar ascultati la mine ce va spun: Carlos nu e portar de Steaua. Nici nu intelege mentalitatea de aici (ce e cu degajarile astea direct pe Dica sau Iacob ? niciunul n-are viteza; Steaua e facuta pentru joc combinativ, nu "kick and run" ca in Anglia si chiar Portugalia). Ma uitam la el inainte de meci, parca ii era lene sa se antreneze. Are asa om lehamite uneori sa alerge ... Si vrea sa iasa in evidenta, ceea ce e rau, pentru ca nu e sigur pe el.
Pana acum a avut noroc sa se traga numai mingi usoare, iar la goluri chiar n-a avut ce face (sa zicem). Sunt curios sa-l vad daca ia goluri parabile.
Parerea mea e ca nu e portar de Steaua.
Mi se pare un portar spectaculos.Golul din meciul retur cu Her.nu cred ca i se poate imputa.Plonjonul lui a fost la o palma de a salva golul.E o pata de culoare in echipa Stelei.Mie pana acum imi place.
Dar imi placea si Hamutovschi.
A nu se intelege ca imi placea pentru ca era el frumos.Nu.Imi placea cum apara si aveam incredere in el.
Hamutovschi probabil ca ar fi scos torpila aia de la 25m.Pentru ca e mai lung cu o palma decat Carlos.Exact cat i-a lipsit acestuia din urma ca sa nu incaseze golul.
Date oficiale:
Data nasterii : 08.12.1979
Locul nasterii : Republica Democrata Congo
Nr tricou : 13
Debut in divizia A :
Jocuri in divizia A : 0
Jocuri la Steaua : 0
Jocuri in sezonul curent : 0
Cartonase galbene in sezonul curent : 0
Cartonase rosii in sezonul curent : 0
Minute jucate in sezonul curent : 0
Goluri marcate : 0
Goluri marcate pentru Steaua : 0
Goluri marcate in sezonul curent : 0
Selectii la echipa nationala : 0
Goluri marcate pentru echipa nationala : 0
Cluburi la care a mai jucat:
- pana in 2001: Vilafranquense (Portugalia, Liga 4)
- 2001-02: Campomaiorense II (Portugalia, Liga 4)
- 2002-03: Amora (Portugalia, Liga 3)
- 2003-04: Felgueiras (Portugalia, Liga 2)
- 2004-05: Boavista Porto (Portugalia, Liga 1)
Dupa parerea mea,Carlos e un portar bun.era cat pe ce sa apere golul din returul cu Heerenveen.
Mie mi se pare un portar bun si cred ca va face treaba buna la Steaua. La golul din returul cu Heerenven, parerea mea e ca a vazut mingea prea tarziu... sau cel putzin asa mi s-a parut mie, din locul de unde eram. Sincer, imi cam sta inima cand dribleaza Carlos :lol:
e bunicel dar totusi,e prea plin de el si nu a fost prea stralucit in nici un meci pana acu
Nu-i rau pana acum dar trebuie sa fie mai atent.A primit 2 goluri in Cupa UEFA
Nu-i rau pana acum dar trebuie sa fie mai atent.A primit 2 goluri in Cupa UEFA
nu e neaparat el vinovat ca a primit 2 goluri. mai e si vina fundasilor!
Dupa parerea mea Carlos este un portar bun; desi a luat 2 goluri in meciurile cu Heerenven nu cred ca au fost din vina lui. Oricum ii mai trebuie timp sa se acomodeze putin cu jocul Stelei si mai ales cu fundasii.
Carlos are salariul prea mare,un jucator ca Goian ar merita accest salariu.
Eu nu prea imi pun speranta in el,iese aiurea pana acuma a primit 2 goluri si pe langa asta a avut si noroc.Eu unul nu l-am vazut aparand la boavista.Dar pana acuma el s-a evidentiat in Romania mai mult fitelor si datorita numelui.
Sa ne aducem cu toti aminte de Hamutovski cum a aparat in primul tur cand a jucat la Steaua.Apara perfect...Dupa un tur parca a primit doar 6 goluri + alea de la Farul din ultima etapa a turului daca imi aduc aminte.
Hamutovski era un portar care avea o gratie deosebita,cand plonja,iesea,etc. Pe cand Carlos nu vad sa aiba acceasi gratie.
+ Hamutovski cu toate ca o mai comitea dar el dadea apararii noastre o singurata.Nu era un portar care sa iasa in evidenta,pare foarte sigur pe el.
Mie mi-a placut mult Hamu atat ca jucator cat si ca caracter.
Totul ramane de vazut cu Carlos asta,pana acuma nu a aratat cu nimic ca este mai presus decat Hamu,ba chiar mai slab.
Normal ca a iesit gresit(dupa parerea mea trebuia sa inchida coltul)la faza in care l-a salvat Goian,ca portar trebuie sa iesi la fazele de 1 la 1 si la centrari,Dar totul este bine cand se termina cu bine.
Totusi golul pe care l-a primit nu era imparabil,Hamu avea dreptate la fiecare minge portarul are o sansa,insa acceasta depinde cat de mare sau de mica este.
E mult mai sigur decat Hamu. Sa nu uitam ca, in ultimul timp, Hamu balbaia cam orice minge. Carlos iese mult mai bine pe centrari si are o priza mai buna. In schimb nu cred ca este la fel de bun la duelurile unu la unu, cel putin pana acum... In orice caz e un castig fata de Hamu.
este mai sigur pe el ...dar pana acu nu m-a convins ca este si mai bun !
A venit de prea putin timp ca sa poata convinge pe toata lumea.Pe masura ce va juca ne va convinge.Putin cate putin.
Eu cred ca MM stie ce a facut,ca altfel 500.000 de dolari pe jumatate de portar de Divizia A,pare o gluma nesarata.
Sa-l vedem la meciul cu Betis, adevaratul test acum vine...
Fiecare meci constituie un test in sine.Dar pe masura ce inaintam in ierarhie,sigur ca testul poate fi mai complicat.Asa cum va fi in meciul cu Betis de joi 9 martie 2006.
Nu stiu daca ai auzit pana acum Sorine,ca Carlos (scuze pentru cacofonie
) a jucat cu ani in urma mijlocas.De aici si talentul lui de a dribla si de a jongla cu balonul.
E mult mai sigur decat Hamu. Sa nu uitam ca, in ultimul timp, Hamu balbaia cam orice minge. Carlos iese mult mai bine pe centrari si are o priza mai buna.
Priza mai buna? faptul ca prinde mingea si cade ca prostu jos riscand sa o scape la 1m de poarta e considerat priza buna? ... priza buna inseamna sa prinzi mingea si sa ramai si in pozitie calumea pe picioare nu sa cazi aiurea pe jos.
Decat sa vad cum cade asta in fund si risca sa scape mingea unde nu mai se poate face nimic la 1m de poarta mai bine boxarile alea aiurea ale lu Hamu la 20-30m de poarta ca la alea mai intrau pe traiectorie mijlocasi fundasi pe distanta aia si nu nimerea poarta ... da asa.
Zicea cineva de aici ca poate da pasa de gol campionatul asta ... dc nu o comite asta de 2 ori gen Tibi Lung e mare minune.
@ alextds
A scapat sau a balbait, Carlos, vreo minge pana acum? Eu prefer un portar care sa aiba interventii sigure in majoritatea situatiilor, decat un portar care salveaza baloane aproape imposibile, dar care greseste sau balbaie mingea in situatii simple! Timpul ne va arata care este mai bun (sau mai util echipei) - Carlos sau Hamu.
... Carlos (....) a jucat cu ani in urma mijlocas.De aici si talentul lui de a dribla si de a jongla cu balonul.
Virgil mai bine sa faca cate un dribling din acesta reusit decat ce a facut Lobont la Fiorentina de 2 etape... Cred ca daca ar fi avut o interventie ca a lui Lobont pana acum ar fi vazut altfel de suporteri... pana la urma Carlos e un portar bun, sunt sigur ca va face si meciuri in care va avea un cuvant greu de spus...
echipa e super si trebuie iubita!!!!