Si din moment ce a venit cu logodnica la Bucuresti pare ca e si baiat responsabil care nu va fi un abonat al cluburilor de noapte din capitala.
Si din moment ce a venit cu logodnica la Bucuresti pare ca e si baiat responsabil care nu va fi un abonat al cluburilor de noapte din capitala.
:evil: >>>Ce fac femeile din oamenii!!!Lasa ca este bine ca avenit cu logodnica,abia scapa de consoartele nostre si ispitele nocturne>!!!>>>> :twisted:
deci pare un baiat la locul lui...sunt sigur ca nu o sa auzi scandaluri legate de el...
:evil:(...) cred ca in multe meciuri o sa someze!!>>> :twisted:
Doamne da sa fie asa cum zici tu ![]()
dece totzi cred de Hamu ca e portar mai slab ca Fernandez? Tzinetzi minte ce facea cu Southhampton si cu Liverpool? Ieshea ft bine pe centrari...de fapt, ieshea chiar prea des la sacrificiu dar parca avea lipici p manushi....dupa c totzi l-au laudat in ultimul hal s-a relaxat d numa numa...si nu si-a mai revenit psihic, dupa care a urmat caderea...dar esentzialul e caa Hamu e un portat talentat si valoros care a fost afectat psihic de ceva...nu shtiu...
idea la care vreaus sa ajung e ca cel mai probabil si Fernandez e cu sigurantza unul valoros, insa vazand in ce campionat vine, pe ce stadioane urmeaza sa joace si vazand cum il idolatrizeaza presa noastra de tot************, s-ar putea si el sa inceapa sa traga chiulul de la concentrare si sa devina superficial, dupa care ar urma caderea irecuperabila psihica...lucrul de care ma tem cel mai tare...
Cred ca sunt putin diferite cazurile. Hamu era un anonim cand a venit la noi in timp ce Carlos a jucat intr-un campionat puternic la o echipa buna si unde presa l-a laudat asa ca nu cred ca se va simti la noi mare vedeta, daca ajungea la Juve ce mai ziceam? Va fi iubit cat timp va fi serios si isi va face treaba bine si cred ca si el e constient de asta.
pai vezi tu Hamu a devenit : din rau in bine
iar noi temem sa nu fie invers la Carlos : din bine in rau :lol: :?
Ard de nerabdare sa il vad miercuri in poarta... iar la retur pe national sper sa fiu deja cucerit de el... :wink:
Este important sa il sustinem. La meciul retur trebuie sa ii facem o primire cat mai speciala. Sa se simta ca la el acasa. Sunt convins ca nu ne va dezamagi.
Ard de nerabdare sa il vad miercuri in poarta... iar la retur pe national sper sa fiu deja cucerit de el...
oare n-ar fi mai bine sa nu il vezi cum apara deloc ? ( deoarece nu va ajunge nici o faza la poarta noastra ) :wink: :lol: :lol: :lol:
Cred ca esti un portar super bun si cred ca vom castiga titlul 23 cu ajutorul tau.MULT SUCCES ! ! !
Felicitari SteauaToronto si armanovici pentru ce faceti acestui site
:evil: >>>>>>NOTA 10 cuu felicitariii a jucat super adovedit ca stie sa si dribleze>>>>>>> :twisted:
Ne-am mai tras un nebun. Dupa Nesu si Balan, si Carlos arata ca traieste la maxim fotbalul. Prestatia sa a fost buna. Astept mai multa sincronizare cu fundasii odata ce va invata bine romana.
Greseala la golul olandezilor...
Da, Armanovici, dar a gresit in egala masura cu Ghionea (a jucat aiurea la offside) si Ogararu (a fost depasit extrem de usor).
Astept oricum mai mult de la el pe viitor. Sa zicem ca a fost tracul debutului in primul meci oficial.
Degeaba spuneti, nu i se pot reprosa multe lui Carlos la gol. Evolutia lui mi s-a parut per total buna. Tipul mi-a dat incredere la centrari (poate si datorita inaltimii) si e intr-adevar foarte curajos cu driblingurile. Unele degajari insa au cam iesit in aut. Per total - e bine.
Carlos ALBERTO FERNANDEZ=CEL MAI NEBUN PORTAR DE LA Steaua DIN ULTIMII 15 ANI! Sunt prea bucuros, dar dupa prima repriza era dezamagit de Sacal! In schimb in repriza a doua, si datorita scorului, Carlos Alberto Fernandez s-a incadrat in tiparele echipei! FORZA Steaua!
Executia de la Golul olandezlor a fost una extrem de dificil de aparat. Nu cred ca i se poate imputa ceva lui Carlos. Sincer, ma asteptam sa fie mult mai prezent la centrarile din propriul careu. per total a facut un meci bun, insa astept sa emane mai multa siguranta intre buturi
ce pot sa zic despre el ? inca nimic... nu m-am convins(nici de rau da nici de bine) ... un singur lucru ... e nebun rau asta ![]()
La golul lui Bruggink, nimeni nu se astepta ca acesta sa o dea din prima. L-a surprins pe Carlos, care nu a avut reflex la faza respectiva. Insa per total a jucat bine, iar micile erori le putem pune pe seama emotiilor datorate debutului intr-un meci oficial. Oricum, eu unul am incredere in Carlos si sunt convins ca nu ne va dezamagi.
n-am vazut meciul ca sa imi pot spune o parere exacta despre Carlos...dar ii urez bafta in continuare...+ frumos gestul de a veni invidual si a saluta galeria...
Carlos e un baiat care stie cu mingea la Picior... Meciul cu Herenveen nu prea ia dat ocazii sa sa-si arate talentul si la interventii. Golul nu ii poate fi imputat... Am incredere deplina in el... E BUUUUN!!!
ati observat ca in minutele finale ale meciului Carlos lua mingea in mana alerga pana in coltul opus al careului si apoi o degaja ? si in ultimele doua faze un negru , jucator al lu herenveen il tot urmarea si statea numai langa el...
va dati seama ce scandaluri o sa iasa la derbyurile din Romania? :lol:
A boxat majoritatea centrarilor desi a fost laudat ca are o prindere buna ... si nici nu le-a boxat inspirar.
Se vede ca vine de la o echipa care tinea cu dintii de puncte pt ca a tinut cam mult mingea ca sa treaca timpul.
A degajat si aiurea.
Trebuie sa ii faca uitati pe Tudor portar de reflex de la care te asteptai sa scoata mingii cum a fost cea de la gol si pe Hamutovski portar de sacrificiu de la care te asteptai sa sara in ghiata atacantului ca sa prinda mingea inainte sa ajunga la el, nu golul ii este inputat ci lipsa unui gest mai inspirat. Sper totusi ca are valoare sa ii faca uitati.
Mie una mi-a dat palpitatii cu iesirile lui.Cum a zis si Mihai Stoica,e chiar nebun..Sper sa nu ne faca vreo surpriza la Bucuresti! :?