FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Carlos Alberto Fernandez

«123446»
IONUTZ-CIPRIAN30.01.2006 17:35

:evil: >>Este un adevarat kamikaze,cea ce este bine la un portar,inseamna ca nu-i este frica sa intre la balon sau sa-l retina,o sa ajunga departe cu Steaua!!!>>>> :twisted:

radoi8630.01.2006 17:37
Pare un tip cu foarte multa personalitate. Avem nevoie de astfel de jucatori. Nu cred ca se va inghiti cu Radoi.

Interesanta observatie! Dar oricum el e nou la Steaua si nu poate sa-si impuna punctul de vedere ca nou venit! Ii trebuie timp pana cunoaste grupul si abia apoi putem vorbi despre personalitatea lui.

Si sa nu uitam ca in vara sunt foarte mari sansele ca Radoi sa plece asa ca nu cred ca vor fi probleme intre cei doi

Bogdan4Steaua31.01.2006 04:37

" Noul portar al Stelei: "Vreau titlul şi Liga Campionilor"

Din Larnaca (Cipru) de la Dan Udrea şi Ioan Tasi

După ce ieri dimineaţă a efectuat vizita medicală la o clinică din Larnaca, Carlos s-a întors la hotelul campioanei, şi-a pus treningul Stelei şi a intrat în programul normal al echipei. A mîncat la micul dejun, s-a odihnit, primind o cameră single în hotelul Palm Beach, iar după-amiază şi-a luat în primire tricoul pe care îl va purta în Ghencea, cel cu numărul 1.

MM Stoica i-a pus în faţă contractul şi portughezul l-a semnat cu stiloul impresarului. "E un mare pas înainte venirea mea la Steaua. De aici am mai multe şanse să ajung la echipa naţională, decît dacă aş fi rămas la Boavista. De ce? Pentru că voi juca la o campioană, la un club din cupele europene, cu istorie", au fost primele lui cuvinte, după care s-a pozat cu tricoul.

"De ce am venit aici? Ca să ajut Steaua să cîştige titlul de campioană şi apoi să evoluăm în Liga Campionilor, acestea sînt obiectivele mele în România. Recunosc, sînt curios să văd şi eu fotbalul românesc, că am auzit numai lucruri bune despre el", au fost cuvintele cu care Carlos a încheiat prima sa conferinţă în calitate de jucător al Stelei.

După ce a prezentat tricoul cu numărul 1, pe care îl va purta la Steaua, Carlos a dezvăluit care sînt idolii lui: Michel Preud'home şi Vitor Baia

"Carlos nu a venit la Steaua pentru bani, ci pentru nivelul la care e această echipă. De el s-au mai interesat Sevilla, Benfica şi nişte echipe din Germania"

Jorge Gama, impresar Carlos

"Eram în dificultate privind postul de portar, aveam nevoie de un goalkeeper valoros. Lui Carlos sper să-i fie uşor la Steaua, aşa cum s-a întîmplat cu predecesorul său. Sper să ne dea siguranţa de care avem nevoie"

Cosmin Olăroiu

Carlos despre...

... Steaua

"Am văzut echipa în amicalul cu Steaua Roşie Belgrad şi mi-a plăcut ambiţia cu care au evoluat jucătorii. E exact pe stilul meu, nici un meci nu trebuie jucat ca un amical, chiar dacă e de pregătire"

... echipa naţională a Portugaliei

"Chiar mă gîndesc serios că am o şansă să joc la Campionatul Mondial din Germania, mai ales că acum voi fi la o echipă de prim-plan din Europa"

...Divizia A

"Nu ştiu dacă mă credeţi, dar singura echipă de care am auzit din fotbalul românesc este Steaua. Ştiu că are cele mai multe titluri de campioană, deci e cea mai valoroasă"

... istoria Stelei

"Cunosc Steaua din cupele europene. Cum aş putea să nu ştiu despre finala Cupei Campionilor din 1986, acel meci fabulos făcut de Duckadam, care a fost omul partidei cu 4 penaltyuri apărate?"

Caracterizarea impresarului: "Carlos e nebun"

Agentul portarului, Jorge Gama, i-a făcut o scurtă caracterizare noului goalkeeper al Stelei. "E nebun Carlos, aşa cum sînt toţi portarii. Dar se va linişti în curînd. Ştiţi de ce? Pentru că se va căsători", a spus impresarul, în timp ce Carlos a început să rîdă. "

Sursa: GSP

steff27731.01.2006 11:28
"Are 26 de ani și s-a nãscut în RD Congo

Carlos Alberto Fernandez, portarul Boavistei Porto, s-a nãscut pe 18 decembrie 1979 la Kinshasa, în Republica Democratã Congo. Are 1,88 m înãlțime și cântãrește 85 de kilograme. A mai jucat la Uniao Leiria (4 sezoane, între 1999 și 2003) și Pacos Ferreira (2003 - 2004). În vara lui 2004 s-a transferat în capitala Portugaliei, la Boavista. "

Sursa: Prosport

De unde se documenteaza astia de la Prosport :?: :!: :D:D

Boavista este din Porto, iar capitala Portugaliei este Lisabona :oops: :wink:

radoi8631.01.2006 11:44
"Are 26 de ani și s-a nãscut în RD Congo

Carlos Alberto Fernandez, portarul Boavistei Porto, s-a nãscut pe 18 decembrie 1979 la Kinshasa, în Republica Democratã Congo. Are 1,88 m înãlțime și cântãrește 85 de kilograme. A mai jucat la Uniao Leiria (4 sezoane, între 1999 și 2003) și Pacos Ferreira (2003 - 2004). În vara lui 2004 s-a transferat în capitala Portugaliei, la Boavista. "

Sursa: Prosport

De unde se documenteaza astia de la Prosport :?: :!: :D:D

Boavista este din Porto, iar capitala Portugaliei este Lisabona :oops: :wink:

Tare de tot observatia! A mai fost ieri la TV Terzian, cel care prezinta duminica seara Realitatea Sportiva de la Gsp si zicea ca Fernandes Carlos va avea la Steaua un contract cu 40% mai mare in conditiile in care la Boavista castiga 60.000 si la Steaua va castiga 100.000. Matematicieni nu gluma...

steff27731.01.2006 12:00

Bine ai venit la Steaua, Carlos !!!

Eu l-am vazut foarte des pe Carlos, pentru ca sunt stabilit de ceva timp in Portugalia si urmaresc campionatul portughez. Este un portar foarte bun si foarte bine cotat aici. A fost chiar foarte aproape de un transfer la Benfica, dar in cele din urma l-au ales pe brazilianul Moretto.

Pot sa spun ca adeptii clubului Benfica au fost foarte nemultumiti ca nu s-a realizat acest transfer.

Sa-i face-ti o primire frumoasa pt ca merita.

BEM VINDO Carlos !!!

sorin_77731.01.2006 12:09

multumimi de informatii steff277. Cu siguranta tot stadionul il va aplauda la prima aparitie, meciul cu Herenveen de la Bucuresti... Bafta Carlos!

I.N.Money31.01.2006 13:50

Spre binele lui ar trebui sa se inteleaga cu Mirel,daca vrea sa joace la noi o buna perioada.

IONUTZ-CIPRIAN31.01.2006 14:32

:evil: >>>DE unde asta cu Mirel?Au jucat imreuna si nu se pot suporta sau intelege?Nu cred ca o sa fie probleme intre ei 2,si daca ar fi nu am afla noi suporteri!!>>> :twisted:

1on31.01.2006 15:31

Din cate am inteles, iese bine pe centrari, capitol la care Hamutovski o bulea cam des anul asta si anul trecut. Da cred ca mai mult de un an, maxim un an jumate nu va sta. E prea bun. Mai ales ca cica e in coproprietate cu Boavista.

madafaca31.01.2006 16:42

Respect Hamutovski !

dar sper ca si noul portar sa faca treaba .... oricum faptul ca l-am luat in timp ce era sub contract , si nu de la orice echipa( cu toate ca de ani buni Boavista nu mai e o putere in Portugalia) ....dovedeste ca avem valoare de EUROPA

SteauaToronto31.01.2006 18:46

Goalkeeper-ul transferat de la Boavista Porto a efectuat deja primele antrenamente cu noii săi colegi, declarându-se încântat de primirea

extraordinară pe care i-au facut-o aceştia. "Sunt fericit. Am găsit Steaua

ca pe o echipă unită, cu baieţi modeşti, care sunt preocupaţi doar de a juca

un fotbal cât mai bun. Ştiam că Steaua este o echipă valoroasă, lucru pe

care l-am observat imediat şi la amicalul cu Steaua Roşie Belgrad", a

declarat Carlos.. Noul jucător este ajutat în permanenţă să comunice cu

coechipierii de noul preparator fizic, Ferdinando Hippoliti - care a activat

în staff-ul lui AS Monaco - şi de George Ogăraru, ambii stăpânind foarte

bine limba franceză.

sorin_77731.01.2006 19:34

Este un lucru bun ca Ogararu va fi in legatura directa cu el mai tot timpul, mai ales ca este fundas... Comunicarea dintre Carlos si fundasi in timpul meciului e foarte importanta...

radoi8602.02.2006 11:24

In primul meci a facut spectacol: jonglerii cu mingea la incalzire, facea baloane cu guma cand se plictisea in poarta si a driblat de doua ori atacantul advers. Ceea ce inseamna ca e un portar cu o importanta doza de nebunie! Sper sa nu greseasca vreodata la driblinguri ca ne-a terminat...

I.N.Money02.02.2006 14:04

da cine e asta ?? Rica Raducanu??? :lol: :lol: poate il prind astia in ofsaid cu Herreenveen. :wink:

FANATIK RED-BLUE02.02.2006 19:35

Noua achiziţie a Stelei nu prea a avut ce apăra la meciul său de debut, însă nu s-a dat la o parte să dribleze atacanţii adverşi şi să facă baloane cu guma de mestecat în timpul partidei

Olăroiu l-a titularizat aseară în amicalul cu FK Teplice pe portarul-vedetă al campioanei, Carlos Alberto Fernandes. Nonconformist şi extravagant la antrenamente, el şi-a lăsat colegii mască şi la partida de aseară.

În primul rînd, a venit în şlapi la stadion, deşi toţi ceilalţi erau încălţaţi în adidaşi. A coborît printre ultimii din autocar şi cînd a ajuns în vestiar şi-a udat părul şi s-a gelat. A ieşit în schimb primul pe teren, pentru mişcările de încălzire. N-a rezistat departe de minge nici cîteva secunde, a luat balonul şi a încercat să-l copieze pe Ronaldinho, trecîndu-şi piciorul pe sub minge fără ca apoi să o lase să cadă.

A intrat în poartă, nu înainte de a primi ultimele indicaţii în limba franceză de la preparatorul fizic Ferdinando Hippoliti. Şi-a luat o gumă de mestecat şi la prima fază de poartă a luat gol, însă în poziţie de unu la unu cu atacantul advers.

A vorbit tot timpul în româneşte cu colegii din apărare. "Sorine, stînga! Hai, Sorine!", i-a strigat lui Ghionea. "Ieşi!" a fost un alt cuvînt românesc folosit de portughez. Cînd se plictisea mai făcea balonaşe din guma de mestecat. În minutul 34, a primit o minge de la un coechipier şi, deşi a văzut un atacant venind în mare viteză, n-a degajat-o, ci a făcut un dribling scurt în careu, exact cum proceda Rică Răducanu! A mai repetat figura şi în cea de-a două repriză, cînd în afara acestei faze mai mult a şomat.

La unul din primele antrenamente desfăşurate sub comanda lui Olăroiu, Carlos a fost surprins rugîndu-se înaintea ca echipa adversă lui să execute o fază fixă (foto). Portughezul e foarte glumeţ şi bine dispus tot timpul. Chiar dacă e o fază periculoasă la poarta lui, pare că vorbeşte cu mingea în timp ce aceasta pluteşte prin careu, Carlos scoţînd un "ahaaa" prelung.

sursa: www.gsp.ro

dbd02.02.2006 21:48

am vazut la stiri ca toturor jucatorilor de la Steaua le-a placut de primul joc al lui Carlos...Radoi chiar spunea ca nu se astepta...aici intreb eu de ce oare Radoi nu se astepta sa fie bun ....sau asa de bun ?

FANATIK RED-BLUE02.02.2006 22:29

Eu nu-l stiam atat de pesimist pe Radoi... Apropo de stiri: la pro aratau 2 fete cu Lovin & Carlos. Lovin ;e-a intrebat daca vor autografe, fiind din Bucuresti. :lol: :lol: :lol: Iar alea ziceau ca nu au hartie! :lol: :lol: :lol:

IONUTZ-CIPRIAN03.02.2006 11:05

:evil: >>>>Carlos a inceput sa arate ca nu a fost adus degeaba de la BOAVISTA,cum a zis si Radoi este un portar care iti asigura o anumita siguranta,joci altfel cand esti mai sigur de spatele tau,sa speram ca o sa demonstreze mult mai multe in jocurile oficiale,multa BAFTA!!!>>>> :twisted:

ultras200607.02.2006 16:12

aaaa

sorin_77707.02.2006 17:19

Sursa GSP.ro

Carlos a plîns cînd a plecat de la Boavista!  

Portarul Carlos Alberto Fernandes a declarat cã a plîns cînd a plecat de la Boavista Porto la Steaua, dar a precizat cã și-a schimbat complet ideile preconcepute pe care le avea despre România, informeazã cotidianul O Jogo.

"Am plîns cînd am semnat contractul, deoarece nu vroiam sã plec. Nimeni dintre cunoscuții mei nu știa România și îmi aminteam de niște foști coechipieri care îmi spuseserã cã au ajuns la capãtul lumii. Mã gândeam la cazurile lui Frechaut și Eder, care au ajuns în Rusia. Aveam o anumitã neîncredere, plus cã m-am simțit bine la Boavista, unde eram tratat bine, dar dupã ce am ajuns la noua mea echipã mi-am schimbat complet pãrerea"

"Nimeni nu se aștepta sã plec, mai ales cã îmi mergea bine la Boavista, unde treceam printr-un moment fast. Plecarea mea a ajutat Boavista și m-a ajutat și pe mine. Dacã am semnat contractul vieții mele? Nu, nu. Sper sã nu fie așa"

Întrebat dacã nu era mai bine sã aștepte sã fie solicitat de o grupare cu nume din Portugalia, Carlos a spus  

"Cluburile de aici nu vãd valoarea realã a jucãtorilor portughezi, preferã strãini. Exista posibilitatea sã ajung la un asemenea club mare și sã nu joc. Mie îmi place sã joc. Am preferat sã plec".

Se pare ca e un portar care pune suflet. Sa speram ca suporterii stelisti ii vor arata ca nu a pierdut nimic cand a venit la Steaua ci din contra are numai de castigat pentru ca alaturi de Steaua nu poti decat SA CASTIGI!!!!

Ul7r@s_$73@U@07.02.2006 21:52
Sursa GSP.ro

Carlos a plîns cînd a plecat de la Boavista!  

Portarul Carlos Alberto Fernandes a declarat cã a plîns cînd a plecat de la Boavista Porto la Steaua, dar a precizat cã și-a schimbat complet ideile preconcepute pe care le avea despre România, informeazã cotidianul O Jogo.

"Am plîns cînd am semnat contractul, deoarece nu vroiam sã plec. Nimeni dintre cunoscuții mei nu știa România și îmi aminteam de niște foști coechipieri care îmi spuseserã cã au ajuns la capãtul lumii. Mã gândeam la cazurile lui Frechaut și Eder, care au ajuns în Rusia. Aveam o anumitã neîncredere, plus cã m-am simțit bine la Boavista, unde eram tratat bine, dar dupã ce am ajuns la noua mea echipã mi-am schimbat complet pãrerea"

"Nimeni nu se aștepta sã plec, mai ales cã îmi mergea bine la Boavista, unde treceam printr-un moment fast. Plecarea mea a ajutat Boavista și m-a ajutat și pe mine. Dacã am semnat contractul vieții mele? Nu, nu. Sper sã nu fie așa"

Întrebat dacã nu era mai bine sã aștepte sã fie solicitat de o grupare cu nume din Portugalia, Carlos a spus  

"Cluburile de aici nu vãd valoarea realã a jucãtorilor portughezi, preferã strãini. Exista posibilitatea sã ajung la un asemenea club mare și sã nu joc. Mie îmi place sã joc. Am preferat sã plec".

Se pare ca e un portar care pune suflet. Sa speram ca suporterii stelisti ii vor arata ca nu a pierdut nimic cand a venit la Steaua ci din contra are numai de castigat pentru ca alaturi de Steaua nu poti decat SA CASTIGI!!!!

adevarat sigur si-a schimbat parerea despre Romania.
dbd08.02.2006 17:11

eu stiu cat si-a schimbat el parerea... :roll: :lol:

ADelPiero09.02.2006 04:29

Sper sa asigure siguranta apararii de care Steaua are nevoie !

IONUTZ-CIPRIAN09.02.2006 08:49

:evil: >>>La cum arata si ce fizic are, o sa dea mai mult decat siguranta,apararea o sa aiba spatele sigur,implicit si ei o sa joace cu mai multa dezinvoltura,cred ca in multe meciuri o sa someze!!>>> :twisted:

«123446»