De golul primit nu se face raspunzator Carlos.Cert e ca are calitati de mare portar.Sa-l mai lasam sa arate ce poate.
Nu ca eu nu i-as regreta pe Tudor si pe Hamu.
De golul primit nu se face raspunzator Carlos.Cert e ca are calitati de mare portar.Sa-l mai lasam sa arate ce poate.
Nu ca eu nu i-as regreta pe Tudor si pe Hamu.
E primul meci. Sa-i dam timp.
Oricum, din ce am vazut pana acum pare peste V. Valdes de la Barca! :twisted: :twisted: :twisted:
Nebun sa nu , eu cred ca va face meciuri bune. La gol nu are prea mare vina iar la iesireile alea NU a riscat nimic.
are personalitate portarul asta ...cred ca e putzin nebun ...dar asa trebuie pentru un portar ..si imi place tactica lui ...cum degajeaza !
E genul de portar sud-american,vb lu Motanu..mai bun ca Valdes :lol:
conform GSP.ro:
"Cosmin Olãroiu a comentat evoluția portarului Carlos, care s-a aflat la primul meci oficial în tricoul Stelei. "Mi-a cam stat inima la driblingul pe care l-a fãcut în repriza a doua. În rest, nu prea a fost solicitat și eu spun cã el este un foarte mare cîștig pentru echipã", a declarat Oli."
Se pare ca Oli a avut emotii pentru debutul lui dar si al lui Carlos...
Sunt convins ca Carlos(scuzati cacofonia)stie foarte bine ce face.Altfel nu s-ar fi spus despre el,ca la momentul transferului a fost cel mai bun portar din Portugalia.
nu e zdravan, dar orice portar mare are nebunia lui. Carlos e unul dintre ei, sper sa ajunga un portar mare!!
Felicitari Carlos pentru meciul cu Heerenven.Iti urez mult succes in continuare si sa aperi poarta Stelei.
BV Carlos!!! 8) IN SFARSIT AVEM UN PORTAR DE VALOARE!
Nu cred ca e nici primul nici ultimul portar care face asta----remember Rica Raducanu'.In toate sporturile portarii sunt mai excentrici si mai ciudati putin(portarii de la hochey de exemplu----Remember Gica Hutan)"
e idolul din Ghencea dupa declaratia lui pt ziaristii portughezi. :lol: :lol:
sa speram ca merita banii , si il sustinem dar pana acum nu m-a impresionat deloc prin joc .
ps. da , e nebun!
cum adica e nebun ?
Adica oarecum excentric. Nu vorbim din punct de vedere medical.
E nebun in sensul bun al cuvantului. :wink:
Spre finalul antrenamentului, în timp ce roș-albaștrii fãceau un joc-școalã, atacantul Valentin Simion a sãrit la o minge centratã de pe dreapta și a fost lovit de portarul Carlos. Atacantul a rãmas întins pe gazon minute bune, fiind consultat de medicul Radu Paligora. Simion a suferit o loviturã puternicã în tibie și nu a mai putut continua antrenamentul, plecînd mai devreme la vestiare.
www.gsp.ro/20.02.2006
---------
Nebun nebun,dar chiar pericol si pentru coechipieri ?
ia platit o polita mai veche, din Cipru cand i-a spart arcada, parca Simion la lovit atunci pe Carlos, nu?
nu cred ca e un tip care se razbuna...
bravo lui ca incepe sa priceapa si cate ceva in limba noastra...
A fost o simpla aluzie la cea fost atunci... departe de mine gandul ca ar fi un tip razbunator, mai ales pe proprii coiechipieri...
Daca a fost asa cum a zis Sorin,ca Simion i-a spart arcada,accidentarea lui Simion de catre Carlos nu prea ar fi intamplatoare.Chiar asa o coincidenta ?
Acest lucru ar insemna ca vrea sa se impuna.Sa nu se creada ca e vreun fraier.
Am cautat in arhiva ONLINESPORT si mi-am dat seama ca am gresit. Litu l-a accidentat...
"Fotbalistul lusitan a iesit sa intercepteze un balon, insa a fost lovit in arcada de Litu.
Carlos a vrut sa continue, dar a fost oprit de medicii echipei care l-au obligat sa stea pe margine cu pungi de gheata la arcada."
sursa ONLINESPORT
http://www.onlinesport.ro/sport/fotbal/fot...7&viewItem=8351
Pacat ca Simion nu mai are parul mare...ca atunci avea alibi ca zicea ca seamana... :roll:
Probabil lovitura primita nu ia dat sanse sa memoreze chipul noului coechipier care la lovit. El a zis cred in sinea lui ca e un atacant mai tinerel si s-a dus cu gandul la Simion, uitand de Litu... :lol: :lol:
am auzit ieri la stiri ca a ramas uimit de cate analize mediacale trebuie sa faca si in cate locuri dierite...de draga Carlos la noi se tine cont de igiena si de sanatate foarte mult... :lol: ...
ce rau imi pare ca a pleact Hamu!!!