Carlos de ce draq nu te-ai lasat de fumat ............ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Carlos de ce draq nu te-ai lasat de fumat ............ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Incredibil! Pe OTV este un ziarist de la 7 Plus daca nu ma insel, care numai de Carlos stie sa zica! La facut in toate felurile, numai pe el il acuza...
Dati-mi o arma si un glont pentru ca trebuie impuscat acest ziarist!
DA Carlos a gresit, dar nu este singurul! Toata echipa a gresit!
Nu numai la OTV, au aparut toti desteptii pamantului ca niste ciupercute dupa ploaie peste tot. Mama, ce predici tin, ca trebuia facut asa si nu altfel, ca a gresit cutare si cutare.
Si nu m-ar deranja daca ar fi o critica onesta, pt ca sunt intr-adevar multe de criticat; nu, se vede cat se bucura unii ca s-a intamplat asa si cat au asteptat momentul asta...
pe mine Carlos nu m-a convins inca...
Eu cred ca nici macar nu a incercat.E cu prietena din Portugalia aici.
Nici sa nu-ti faci iluzii ca o sa vrea sa te convinga. :wink:
virgil sa sti ca fiecare are o parere care trebuie respectata .nu uita ca Hamu nu a primit in Cupa UEFA gol,si eu mi-am spus parerea personala de Carlos care s-a demonstrat inca odata a fi intemeiata.
ceea ce ma deranjeaza este ca nu numai acuma i-mi rastalmacesti ceea ce am zis dar si anul trecut cand m-am inscris pe acest forum m-ai contrat si acuma interesant ,tot tu ti-ai gasit sa faci glume proaste pe seama mea.din moment ce eu nu m-am legat de parerile tale si i-mi spun doar optiunea personala te rog sa-ti vezi si tu de treaba ta.
Carlos E UN LOOSER!!!!!
Hamu IS THE BEST!!!!!
nu e vina lui ?ce sa faca el la suturile acelea ? nu e Dumnezeu ! e doar un portar bun ! nu avea ce sa faca ! au fost cel putin 40 suturi pe poarta tari ! mereu era pressing pe el ! ce putea sa faca ? niak ! eu il apreciez f mult ! Bvo Carlos !
De data asta nu putem sa il mai aparam.A gresit enorm ! sa spune lucrurile pe fata,asta e,a jucat foarte slab !!
PS: Multumim baieti pentru ce bucurii ne-ati adus anul asta.
ce vroiai frate sa faca cu 11 adversari in careu lui ?
A iesit total aiurea la centrari,cum l-am laudat dupa fiecare meci bun acum trebuie criticat !! Le multumim ca ne-au adus aici !!
offff io zic ca nu e vina lui nu prea exista portar in lumea asta care sa aiba ce face cu toti adversari in careu !
emotii..ezitari...intervin multe !
pe mine Carlos nu m-a convins inca...
Eu cred ca nici macar nu a incercat.E cu prietena din Portugalia aici.
Nici sa nu-ti faci iluzii ca o sa vrea sa te convinga. :wink:
virgil sa sti ca fiecare are o parere care trebuie respectata .nu uita ca Hamu nu a primit in Cupa UEFA gol,si eu mi-am spus parerea personala de Carlos care s-a demonstrat inca odata a fi intemeiata.
ceea ce ma deranjeaza este ca nu numai acuma i-mi rastalmacesti ceea ce am zis dar si anul trecut cand m-am inscris pe acest forum m-ai contrat si acuma interesant ,tot tu ti-ai gasit sa faci glume proaste pe seama mea.din moment ce eu nu m-am legat de parerile tale cu toate ca o puteam face la ce idiotenii scoti,precum topicul cu privire la cum va trata Steaua finala si i-mi spun doar optiunea personala te rog sa-ti vezi si tu de treaba ta, dar bineinteles ca iar ne intoarcem la discutiile de anul trecut nu,ca femeile tre' sa stea la cratita 'au ba?
CarLOOSER!!!!!
Hamu IS THE BEST!!!!!
Un bashinos care si-a dat cu firma in cap in meciul de asta-seara...tristetea nu ma lasa sa spun mai multe...
a gresit Carlos cand toata lumea astepta salvarea de la el... sincer, nici nu-mi amintesc prea bine fazele... sunt mult prea trista... dar nu cred ca trebuie pus la zid din moment ce toti fundasii degajau mingea aiurea, numai la adversar, in propriul careu... o fi bashtinos, cum il numiti unii, o fi circar, cum i-au spus altii... dar sa nu uitam cate a scos... poate ar fi fost mai bine sa o ia pe aia la care a respins cu piciorul desi era intr-o pozitie in care altcineva cu greu ar mai fi putut sa miste... atunci lucrurile ar fi fost clare mult mai devreme si macar nu am mai fi sperat... pana in ultimul moment, pana la ultima picatura de energie, pana la ultima lacrima...
am o singura mare nedumerire dupa acest meci de cosmar... oare de ce Dumnezeu ne-a adus pana aici, pana la 3-0, ca sa ne paraseasca si sa dea cu noi de pamant cand ne era lumea mai draga???? :cry: :cry: :cry:
oricum, chiar si dupa un meci ca asta sunt mandra ca sunt stelista... sunt mandra ca am fost in piata universitatii alaturi de alte cateva zeci de "boemi"...
va asteptam acasa, batutii nostri... va puteti revansa aducandu-ne titlul cu numarul 23
normal cel mai usor e sa dati vina pe el!pana acum era cel mai bun acum ce s-a intamplat?nu va mai place?de ce?k s-a luptat pana in ultimul minut ?a gresit si nu e singurul!!!nu aruncati vina asupra lui pt k el chiar s-a luptat cu ei si a aparat cat a putut!acum toata lumea se trezeste sa il critice,de ce nu ati facut asta si inainte?asteptati un esec k asta k sa aruncati vina asupra lui k nu v-a placut cuma aparat o minge sau v-a placut de Hamu mai mult!a fost vina intregii echipe!!!e Carlos al nostru si sa nu uitam ce a facut in alte meciuri!
chiar daca spuneti ca, Carlos a gresit trebuie sa recunoasteti ca daca nu era el era 7 la 2..a scos foarte multe faze dar pacat ca a gresit la cele de gol ![]()
nu dati numai vina pe el Iacob si Bostina ce au facut..Ghionea si Goian este adevarat are si Carlos vina lui insa nu numai el ne-a mancat meciu..... :cry: :cry:
am mai spus chestia asta si o voi repeta si sustine pana in panzele albe:Carlos este vinovat la un singur gol din cele patru.la restul au fost greseli colective a le apararii.nici daca era superman nu cred ca ar fi putut apara tot in conditiile in care in ultimele 50 de min s-a jucat mai mult in careul nostru de 16 m.iar la ultimul gol doi dintre fundasii nostri,nici nu mai stiu care,s-au trezit cu mingea in picioare si in loc sa o trimita la mama masii au inceput sa o paseze de la unul la altul si la aglomerati care era acolo era locic sa o piarda.ce naiba cauta nesu langa macarone in conditia in care este mai scund cu un cap decat el?unde era Goian?ce a facat Ghionea cand era sa-i smulga mingea din mana lui Carlos??
fiti serioasi nu puteti invinui un singur om pentru greselile colectivului.
pacat....spersam din tot sufletul sa castigam:(asta e ..n-a fost sa fie!E bine ca au ajuns j pana aici.A fost j vina lui Carlos pt ca a riscat mult dar dar ..ce sa-i faci?Eu tot il admir mult j ii urez lui si echipei bafta pt mai incolo!!!!!!FORTA Steaua!!!!
Din pacate sansele lui de a ajunge la nationala s-au redus!!! Forza Steaua..rusine Dinamo si crrapid
minutele nu le mai stiu dar 2 suturi ale lui Viduka scoase de Carlos m-au facut sa fiu mandru de MM ca l-a adus si de el ca e potrivit.Dar cum a aparat in rest ma face sa cred ca pana si el un portar adus cu mare speranta nu poate sa nu fie om, nu poate sa nu aiba emotii si iata ca nu in ultimul rand nu pote sa nu greseasca.Asa ca nu ma gandesc la gafele lui ci doar la interventiile sale minunate.Bravo Carlos, bravo Steaua.pentru mine ati castigat finala!!!
Ce sa faca Oli cand Radoi ii trage pe Lovin si Bostina pe linia de 6 metri?
Ce sa faca Carlos cand are 7 fundasi pe linia de 6 metri, si toti resping mingea la linia de 16 metri? :lol: :lol: :lol: ? Ce putea el sa faca? Bomba lui Macarone NIMENI nu o scotea...la golul doi e bine ca a iesit, ca de nu lua gol ( pararea mea). Va aduceti aminte de Dolha si Rapid? Nu a iesit la nici o centrare si a luat toate golrile din cauza asta...a facut bine ca a iesit...La golul 3...ala a inscris dintre 3 fundasi deai nostri...la golul 4...unde erau G&G?
Din pacate sansele lui de a ajunge la nationala s-au redus!!! Forza Steaua..rusine Dinamo si crrapid
Ba are mari sanse sa ajunga la nationala statului Congo, ca la nationala Portugaliei nu are nimeni nevoie de un bufon care sa sara pe sub mingi... :evil: :evil:
Mersi pt comentariul asta..de cateva ore de cand ma uit pe toate forumurile posibile pe care se vb de meciul de aseara..incepusem sa ma intreb dk mai exista stelisti adevarati..stelisti care sa stie sa se bucure alaturi de echipa cand castiga si sa incurajeze si sustina cand pierd..pentru ca asta inseamna sa fii suporter..e usor sa dai in cap cuiva.Am innebunit cand am vazut un destept de ziarist care spunea ca anumiti jucatori nu mai joaca asa cum o faceau alta data si trebuie schimbati si l-a dat exemplu pe..Carlos!!Au gresit toti,a gresit si Carlos..normal..e om..in aglomeratia , presiunea si disperarea de aseara nu stiu cine s-ar fi putut descurca mult mai bine...Am mai trecut odata prin asta cand ne-a eliminat Rosenbourg..cazuse cerul pe noi..tragedie..am trecut peste si am ajuns aici..o alta tragedie..vom trece peste si vom ajunge si mai departe!Cred ca mai important decat sa se arunce vina in bratele fiecaruia e sa se invate din greselile facute aseara!Asta e..doare..cu cat ajungi mai sus doare mai tare(cum spunea cineva printr-un articol)..dar daca invatam sa trecem peste ajungem si mai departe!HAI Steaua!TE IUBIM!!ACUM SI-NTOTDEAUNA!!!minutele nu le mai stiu dar 2 suturi ale lui Viduka scoase de Carlos m-au facut sa fiu mandru de MM ca l-a adus si de el ca e potrivit.Dar cum a aparat in rest ma face sa cred ca pana si el un portar adus cu mare speranta nu poate sa nu fie om, nu poate sa nu aiba emotii si iata ca nu in ultimul rand nu pote sa nu greseasca.Asa ca nu ma gandesc la gafele lui ci doar la interventiile sale minunate.Bravo Carlos, bravo Steaua.pentru mine ati castigat finala!!!
ma dezamagit Carlos..,si toate echipa. :cry:
Ghionea avea un pic si il lua la bataie pe teren...
@I.N.Money Ghionea sa se abtina.ca aseara a fost cam paralel cu meciul. a fost o faza in care Carlos a prins mingea iar Ghionea s-a bagat si Carlos era sa piarda mingea.