FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Carlos Alberto Fernandez

«1111213141546»
I.N.Money28.04.2006 15:20

@estephany

Cred ca Ghionea a jucat mediocru,erau faza in care urla in toata regula ca jucatorii sa iasa la atac.

bony_luv_carlos28.04.2006 15:37

eu va felicit mai baieti pt ca de fapt,in sufletele stelistilor,voi ati castigat!!!Bafta duminica cu Rapid!!!!

forever_STEAUA28.04.2006 16:45
pe mine Carlos nu m-a convins inca...

Eu cred ca nici macar nu a incercat.E cu prietena din Portugalia aici.

Nici sa nu-ti faci iluzii ca o sa vrea sa te convinga. :wink:

virgil sa sti ca fiecare are o parere care trebuie respectata .nu uita ca Hamu nu a primit in Cupa UEFA gol,si eu mi-am spus parerea personala de Carlos care s-a demonstrat inca odata a fi intemeiata.

ceea ce ma deranjeaza este ca nu numai acuma i-mi rastalmacesti ceea ce am zis dar si anul trecut cand m-am inscris pe acest forum m-ai contrat si acuma interesant ,tot tu ti-ai gasit sa faci glume proaste pe seama mea.din moment ce eu nu m-am legat de parerile tale cu toate ca o puteam face la ce idiotenii scoti,precum topicul cu privire la cum va trata Steaua finala si i-mi spun doar optiunea personala te rog sa-ti vezi si tu de treaba ta, dar bineinteles ca iar ne intoarcem la discutiile de anul trecut nu,ca femeile tre' sa stea la cratita 'au ba?

CarLOOSER!!!!!

Hamu IS THE BEST!!!!!

OFF TOPIC: Am citit multe aberatii pe forumul asta. Dar tu le intreci pe toate. Daca, Carlos e un "looser" (apropo, cand nu pricepi o limba straina nu incerca sa o fentezi: nu merge asa treaba ) , tu nu esti nici macar atat. Esti un nimic. Si cu gandirea ta probabil asa vei ramane toata viata.

Si Hamu nu a primit in UEFA gol pt ca a functionat apararea. El nu prea a avut merite.

Daca esti stelista (asa cum te dai) respecta jucatorii. Inclusiv pe Carlos. Daca nu, vezi ca javrutele sunt in pierderi de efectiv si au nevoie de cat mai multe voci sa isi "incurajeze " echipa, lucru la care vad ca te pricepi foarte "bine".

PS: Si eu sunt femeie si nu mi s-a spus nici macar o singura data pe forumul asta ca locul meu ar fi la cratita. Pt ca una e sa iti exprimi o parere si cu totul altceva e sa cotcodacesti din lipsa de ocupatie.

ON TOPIC: Carlos a avut cateva interventii spectaculoase. Dar a si gresit. Totusi in conditiile in care relatiile de joc nu au functionat deloc in repriza secunda nu prea a avut ce face. Zicea careva ca era greu sa vada in multimea aia de jucatori unde e mingea. Si tind sa ii dau dreptate. De multe ori nici eu nu imi dadeam seama pe unde e. Presiunea cea mai mare, in repriza a doua, a fost asupra lui Carlos. Desincronizarea cu aparatorii l-a costat. Toti au gresit la fel de mult.

Melku28.04.2006 16:58

@forever_steaua

"Daca esti stelista (asa cum te dai) respecta jucatorii. " - te-au umplut de respect luand 4 goluri in 60 de minute...

On topic

Carlos a gresit la 3 goluri din 4 si nu a dat siguranta apararii, nu a impins-o in fata, a fost nesigur.El trebuia sa ceara liniei de fundasi sa urce mai sus,el trebuia sa impinga echipa mai sus dar nu a facut-o pentru ca simtea ca are nevoie de ei,nu era sigur pe fortele proprii,in fine...nu e un portar rau dar nu e nici pe departe atat de bun pe cat se vorbeste,e mult prea umflat de presa si de fani doar pentru ca e strain...

Emerich Ienei de asemenea il considera raspunzator de 3 goluri din 4 ;) (e o parere mult mai avizata decat a mea)

forever_STEAUA28.04.2006 17:21

@Melku

Si unde am afirmat eu contrariul? Am spus eu ca, Carlos nu a avut partea lui de vina? Dar meciul a fost pierdut in 11 oameni. Tu ai incercat sa te pui o secunda in locul lui? Sa stii ca nu ai voie sa gresesti nici o secunda in 60 min? Pt ca restul jucatorilor au lasat tot greu pe umerii lui Carlos.

PS: Tu respecti o echipa pt 60 min? La atat s-a redus pt tine tot ce au facut baietii pana acum? Pacat... Respectul il merita pt ca si-ai dorit. Pur si simplu nu au putut.

Melku28.04.2006 17:34

@forever_steaua

Eu ii respect si ma astept acelasi lucru din partea lor,fara doar si poate ii voi sustine in continuare dar MANIERA in care au pierdut partida m-a deranjat foarte mult si ma doare ca CEL PUTIN un gol putea evitat de Carlos,cel de 2-2 cand a iesit TOTAL aiurea.Ma doare ca si in meciul cu Rapid a incasat un gol de cascadorii rasului.Doua meciuri extraordinar de importante...daca nu suporta presiunea inseamna ca loculul lui nu e la Steaua. Nu ii mai dadaci tu si nu te mai pune in locul lor,sunt bine rasplatiti pentru munca depusa si pentru chestiile pe care sunt nevoiti sa le suporte.

Dj28.04.2006 22:04

inca nu sunt convins daca e portar mare sau nu...

gbucur2229.04.2006 08:15

Eh... Carlos asta... are reflexe bune, dar uneori mai trebuie sa-si stapaneasca impulsul de jungla si sa nu sara dupa liane atunci cand nu trebuie...

Sincer sa fiu la Steaua e de obicei greu sa-ti dai seama daca un portar e de valoare, pentru ca de obicei nu prea are ce apara...

alinush8929.04.2006 08:43

Pacat de el.pentru ca era ultima sansa de a prinde campionatul mondial din vara,secundul ekipei nationale fiind prezent la meci,dupa aceasta evolutie,sigur a pierdut orice sansa de a evolua la CM...

Pare rau de el,trebuie sa-si repare greselile facand un emci mare cu rapid

korynna29.04.2006 11:40

hai sa ii dam in cap numai lui Carlos!a gresit si gata!cum draq pana acum n-a latrat nici unul nimik de el si acum toti va indoiti de valoarea lui!nu zic k nu merita criticat si k nu face greseli k e cel mai bun,dar voi deja exagerati bazandu-va pe parerile altora "mai avizati"!oricum nu rezolvati nimik cu criticile astea de 2 bani k dak a luat omul 4 goluri e vai de el!a fost vina echipei si s-au facut si unele greseli individuale!bravo "stelistilor"

IONUTZ-CIPRIAN29.04.2006 12:18

:evil: >>>Mie sincer imi este mila de el,nu as vrea sa fiu in locul lui,ce este in sufletul lui numai Dumnezeu poate stii,a luat 2 goluri care i se pot imputa,dar a si aparat, nu am nimik cu el,nu il fac raspunzator de un joc prost,dar vreau sa zic ca nu trebuie sa sarim la gatul lui precum ar fi facut ceva foarte grav,multi portari au laut goluri de rasul lumii si totusi au avut sau au un renume in fotbalul mondial,omul a vrut sa faca un bine echipei si sa apere asa cum nu a mai facut-o niciodata insa pe jumate nu i-a cam reusit,eu am incredere in el si in ambitia lui ca nu va mai gresi altadata.MULTA BAFTA Carlos!!>>> :twisted:

Vladinho29.04.2006 12:20

Carlos e cel mai de valoare portar din Divizia A si asa va ramane ;)

iancu dragosh29.04.2006 12:24

Problema cu Carlos nu este ca a gresit. Cred ca este primul jucator pe car-l critic dupa foarte mult timp insa mi imi face impresia ca nu joca deloc pentru echipa. A venit sa-si faca un nume si tine sa iasa tot timpul in evidenta, ceea ce pentru un portar este cu atat mai grav. Un Goalkepper se vede doar atunci cand joacul o cere. A incerca sa intervii acolo unde nu este neaparat necesar este cel mai grav lucru cu putinta. Golurile 2 si 4 au venit tocmai din aceasta dorinta de a-si demonstra valoare pentru a putea fi selectonat la Cm. Daca ar fi jucat pentru echipa altfel ar fi arata prestatia lui acum.

PS nu a fost primul meci in care mi-a lasat aceasta impresie.

Vladinho29.04.2006 12:26
Problema cu Carlos nu este ca a gresit. Cred ca este primul jucator pe car-l critic dupa foarte mult timp insa mi imi face impresia ca nu joca deloc pentru echipa. A venit sa-si faca un nume si tine sa iasa tot timpul in evidenta, ceea ce pentru un portar este cu atat mai grav. Un Goalkepper se vede doar atunci cand joacul o cere. A incerca sa intervii acolo unde nu este neaparat necesar este cel mai grav lucru cu putinta.  Golurile 2 si 4 au venit tocmai din aceasta dorinta de a-si demonstra valoare pentru a putea fi selectonat la Cm. Daca ar fi jucat pentru echipa altfel ar fi arata prestatia lui acum.  

PS nu a fost primul meci in care mi-a lasat aceasta impresie.

Adevarul este ca face foarte mult acest lucru.Asta e caracteru lui.....

korynna29.04.2006 12:31

nu degeaba vroiau sau poate chiar i se zice Carlos Nebunul :)

axl2329.04.2006 14:21

carloase, ceai facut, tata!??!! nea-i bagat pe toti in belele, am noroc ca a plecat asta mica in bulgaria ca iear era divort, ce ma-m imbatat, nu pot sa tinn mauzu in mana! pai se poate mai baieti!!??!

Ale_Steaua4ever29.04.2006 16:48

Carlos nu e neaparat de vina pentru golurile incasate! Exact asta e problema oameni buni! Nu mai dati vina pe prtari tot timpul! Are si el partea lui de vina dar o au si jucatorii care in loc sa apere poarta umbla trela lela...ma rog, no comment...

Anyway, Carlos te iubesc(sper ca nu ma vede prietenul :lol:), esti cel mai tare portar ever!!! Ramai asa cum esti! Sexy si super tare!!

pisybaby29.04.2006 16:57

Carlos e genul de om aiurit,dar nu inseamna ca nu e bun.i se poate intampla oricui.cand e o victorie e victoria echipei nu numai a unor jucatori,iar cand pierd este la fel,deoarece este O ECHIPA

I.N.Money29.04.2006 18:35

Se pare ca a iesit destul de sifonat dupa o discutie cu JJ.Se pare ca patronul nostru l-a acuzat ca pierde noptile impreuna cu Bostina in loc sa il preocupe Steaua :?

radooku_steaua29.04.2006 18:41

Oare pe ce limba s-o fi inteleg Carlos cu Gigi? :lol: :lol: :lol: aaa ca tot mi-am amintit... aseara la aeroport cineva striga Carlos vino incoa saluta galeria !! :lol: :lol: :lol: si Nicolita se chinuia sa ii explice prin gesturi ce inseamna !! hahahahaha....

iL Napoletano29.04.2006 20:06

Carlos este mai excentric de felul lui...este un portar care are o minte de copil..viata este un spectacol iar el este actorul principal.Trebuie sa fie putin mai serios la anumite meciuri.Oricum eu zic ca este un portar extraordinar!

radooku_steaua29.04.2006 20:10

lasati ma omul sa isi faca treaba si incercati sa ii iertati greselile.... este vinovat la golurile cu boro dar este nou la echipa si inca nu s-a acomodat, este strain si nu se intelege cu jucatorii, este nebun, este simpatic in felul lui. nu numai Carlos a gresit. eu zic sa mai asteptam meciurile care vor veni inainte sa criticam asa vehement

Hassan29.04.2006 20:24

Carlos a avut partea lui de vina la golurile de la boro, trebuie sa recunoastem, dar sa nu uitam si paradele lui care ne-au salvat cu Betis, cu Rapid, chiar si cu boro a avut cateva interventii bune. Mie unul imi place. Mai si greseste, e normal, dar simte placerea jocului si se daruieste total in paradele lui.

red&blues29.04.2006 20:33

Nici nu stiti cit de mult imi doresc sa nu am dreptate!

spre_2429.04.2006 21:51

cam incepe sa ma dezamageasca Carlos :| si nu prea vreau ! sper sa se revanseze.. (NU CA GRESESTE ! CI CA NUMAI FACE PARADE :D) sa se revanseze nu fatza de mn...nici vba ! ci fatza de Steaua !

«1111213141546»